Düğün Yolunda Kaza

Düğün Yolunda Kaza

Son dakika Düğün yolunda kaza haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Düğün yolunda kaza ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Düğün yolunda kaza haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Düğün Yolunda Kaza

haberleri sayfasında son dakika yaşanan düğün yolunda kaza gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 düğün yolunda kaza haberi bulunmuştur. Tüm düğün yolunda kaza haberleri aşağıda listelenmiştir.
Akhisar’da düğün yolunda kaza: 1 ölü, 2 yaralı
Akhisar’da düğün yolunda kaza: 1 ölü, 2 yaralı Akhisar’da düğün törenine giden otomobil ile tır çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı.
25.02.2023 Yaşam
Bursa'da düğün yolunda kaza: 5 ölü, 1 yaralı
Bursa'da düğün yolunda kaza: 5 ölü, 1 yaralı Bursa'daki akrabalarının düğününe katılmak için Çanakkale'den yola çıkan 6 kişilik ailenin içinde bulunduğu otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen kamyonla çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü ağır yaralanırken, araçta bulunan 1'i çocuk 5 kişi hayatını kaybetti.
4.02.2023 Yaşam
Düğün yolunda kaza! 2 gün önce evlenmişlerdi: 2 ölü, 4 yaralı
Düğün yolunda kaza! 2 gün önce evlenmişlerdi: 2 ölü, 4 yaralı İstanbul'da 2 gün önce nikah kıyıp Adana'ya düğüne giden yeni evli Ceyda (20) ile Onur Çıracı'nın (26) içinde bulunduğu otomobil, Aksaray'da TIR'a arkadan çarptı. Kazada Onur Çıracı'nın babası Fazlı Çıracı (47) ile annesi Ayşegül Çıracı yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı.
17.09.2021 Yaşam
Düğün yolunda kaza! 2'si çocuk 5 yaralı
Düğün yolunda kaza! 2'si çocuk 5 yaralı Aksaray’da, düğüne giden ailenin içinde bulunduğu otomobilin şarampole yuvarlandığı kazada, 2'si çocuk, 5 kişi yaralandı.
5.08.2021 Gündem
Adana'da düğün yolunda kaza: 5 ölü, 1 yaralı
Adana'da düğün yolunda kaza: 5 ölü, 1 yaralı Adana'nın Kozan ilçesinde, düğüne giden ailenin bulunduğu otomobil, virajda minibüsle kafa kafaya çarpıştı. Kazada, otomobildeki aynı aileden 1'i çocuk 5 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.
31.07.2021 Gündem
Düğün yolunda kaza: 12 yaralı
Düğün yolunda kaza: 12 yaralı Erzincan'ın Tercan ilçesinde düğüne gidenleri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu aynı aileden 4'ü çocuk 12 kişi yaralandı.
28.07.2019 Yaşam
Ortaca’da düğün yolunda kaza; 3 yaralı
Ortaca’da düğün yolunda kaza; 3 yaralı Ortaca’da akrabalarının düğününe gitmek için yola çıkan ailenin aracının su kanalına devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.
24.04.2017 Yaşam
Şanlıurfa Siverek'te düğün yolunda feci trafik kazası: 4 ölü, 1 yaralı
Şanlıurfa Siverek'te düğün yolunda feci trafik kazası: 4 ölü, 1 yaralı Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada aynı aileden 4 kişi öldü, 1 kişi yaralandı
27.01.2017 Yaşam
Trafik kazaları can almaya devam ediyor!
Trafik kazaları can almaya devam ediyor! Yurdun çeşitli bölgelerinde meydana gelen trafik kazalarında çok sayıda ölü ve yaralı var.
29.10.2016 Yaşam
Feci kaza!.. Otomobil ikiye bölündü
Feci kaza!.. Otomobil ikiye bölündü Pazar sabahına yurdun birçok bölgesinden gelen kaza haberleriyle uyandık. Bilanço ise birisi 1 yaşında bebek olmak üzere 2 ölü, 12 yaralı...
23.10.2016 Yaşam
Düğün yolunda kaza: 6'sı ağır 26 yaralı
Düğün yolunda kaza: 6'sı ağır 26 yaralı KONYA'nın Cihanbeyli ilçesinde midibüsün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 6'sı ağır 26 kişi yaralandı...
5.10.2016 Yaşam
Düğün yolunda kaza! Gelin öldü damat ise...
Düğün yolunda kaza! Gelin öldü damat ise... ISPARTA’nın Gelendost İlçesi’nde, düğün törenine giden Ahmet Gülgeç’in kullandığı otomobilin takla atması sonucu gelin Dudu Tuğba Güngör yaşamını yitirdi, damat Adem İnan ve araçtaki 3 kişi daha ağır yaralandı...
29.09.2021 Gündem
Düğün yolunda kaza: 3 ölü
Düğün yolunda kaza: 3 ölü ANTALYA’dan Burdur’daki bir akrabalarının düğününe giden aileyi taşıyan otomobil, su kanalına uçtu...
29.09.2021 Gündem
Düğün yolunda kaza: 7 yaralı!
Düğün yolunda kaza: 7 yaralı! ŞANLIURFA’dan Mersin’e düğüne gidenleri taşıyan minibüs lastiğinin patlaması nedeniyle takla atarak devrildi...
29.09.2021 Gündem
Düğün yolunda kaza: 5 Ölü
Düğün yolunda kaza: 5 Ölü KONYA'nın Beyşehir İlçesi'nde düğününe gidenlerin içinde bulunduğu otomobil, yol kenarında park halinde bulunan traktöre çarptıktan sonra otobüsle çarpıştı...
26.07.2009 Yaşam
Düğün yolunda katliam gibi kaza: 6 can kaybı, 43 yaralı, şoförün ilk ifadesi ortaya çıktı
Düğün yolunda katliam gibi kaza: 6 can kaybı, 43 yaralı, şoförün ilk ifadesi ortaya çıktı Denizli’nin Honaz ilçesinde demir bariyeri parçalayıp refüjü aşarak karşı şeride geçen kum yüklü kamyon, düğüne gidenleri taşıyan otobüse çarptı. Kazada, 1’i polis, 6 kişi öldü, 43 kişi yaralandı. Ölenlerden bazılarının vücut bütünlüğünün bozulması nedeniyle kimliklerinin tespiti için parmak izi incelemesi yapılacağı bildirildi. Öte yandan şoförün ilk ifadesi ortaya çıktı.
2.09.2023 Yaşam
Yozgat'taki yolcu otobüsü faciasının sebebi ortaya çıktı
Yozgat'taki yolcu otobüsü faciasının sebebi ortaya çıktı Yozgat'ta 12 kişinin öldüğü, 18 kişinin de yaralandığı otobüs kazası Türkiye'yi kahretti. Karşı şeride geçerek 30 metreden şarampole yuvarlanan otobüs kazasıyla ilgili yeni detaylar da ortaya çıkıyor.
22.08.2023 Yaşam
Siirt'te buzlanan yolda minibüs ters döndü: 6'sı ağır 12 yaralı
Siirt'te buzlanan yolda minibüs ters döndü: 6'sı ağır 12 yaralı Siirt'in Pervari ilçesinde buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp, ters dönen minibüste 6'sı ağır 12 kişi yaralandı.
9.01.2023 Gündem
Trenle işçi servisi çarpıştı! 27 kişi yaralandı
Trenle işçi servisi çarpıştı! 27 kişi yaralandı Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde yük trenini hemzemin geçitte işçi servisine çarpması sonucu meydana gelen kazada 27 kişi yaralandı.
10.03.2022 Yaşam
Ahmet Çalık'ın yaptığı kaza ortaya çıktı! Tam 135 metre sürüklenmiş!
Ahmet Çalık'ın yaptığı kaza ortaya çıktı! Tam 135 metre sürüklenmiş! Ankara - Niğde yolunda yaptığı kaza sonrası hayatını kaybeden ve son yolculuğuna uğurlanan Ahmet Çalık'la ilgili kesin bilgiler gelmeye başladı. Kaza sonrası olay yerine giden bölge halkından Zeki Uğur "Araba pert olmuş. Her şeyi gitmiş arabanın. Hızlı olmasaydı araç o hale gelmezdi" diye konuştu."
11.01.2022 Şampiy10
Göçmenleri taşıyan araç düğün salonu otoparkına girdi: 14 yaralı
Göçmenleri taşıyan araç düğün salonu otoparkına girdi: 14 yaralı Malkara-Keşan yolunda göçmenleri taşıyan araç yoldan çıkıp düğün salonu otoparkındaki araçların üzerine uçtu. Araçtan 14 düzensiz göçmen yaralı olarak kurtarıldı.
2.09.2019 Yaşam
Emniyet müdürünün büyük hatası! Korkunç son...
Emniyet müdürünün büyük hatası! Korkunç son... Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Volkan Parıldar, iddiaya göre alkollü olarak direksiyon başına geçtiği ve aşırı hızlı kullandığı otomobil ile kırmızı ışıkta geçti. Meydana gelen kazada taksi şoförü Mustafa Turhan öldü, 3 kişi de yaralandı.
9.07.2019 Yaşam
Düğün yolunda feci kaza!
Düğün yolunda feci kaza! Yozgat'ta meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 5 kişi yaralandı. Ailenin bir yakınlarının düğünü için Yozgat'a geldikleri öğrenildi.
28.06.2019 Yaşam
Sevgilisinin felç kalmasına neden olup ülkeden kaçtı ve...
Sevgilisinin felç kalmasına neden olup ülkeden kaçtı ve... İngiltere'de erkek arkadaşının sürdüğü araçta geçirdiği korkunç kazadan sonra felç kalan genç kadın, ikinci darbeyi de kendisini terk edip evlenen erkek arkadaşından yedi.
10.07.2018 Dünya
Genç kız düğününe bir hafta kala kazada öldü
Genç kız düğününe bir hafta kala kazada öldü Düğün hazırlığı yapan iki dünür aile mensuplarının bulunduğu otomobil, Yozgat'ın Yerköy ilçesinde biçerdöverle çarpıştı. Çeyizlerini Ankara'da oturacağı eve yerleştirdikten sonra dönüş yolunda kaza geçiren genç kız ile nişanlısının iki akrabası yaşamını yitirdi, ağır yaralanan üç kişi hastaneye kaldırıldı
27.06.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Düğün Yolunda Kaza ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki düğün yolunda kaza haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.