Dudak Dolgusu

Dudak Dolgusu

Son dakika dudak dolgusu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dudak dolgusu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dudak dolgusu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dudak Dolgusu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dudak dolgusu gelişmeleri de dahil olmak üzere 78 dudak dolgusu haberi bulunmuştur. Tüm dudak dolgusu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dudak estetiği hayatını kararttı! Yemek yiyemiyor, su içemiyor
Dudak estetiği hayatını kararttı! Yemek yiyemiyor, su içemiyor 28 yaşındaki Türk kadın Fransa'dan geldi, hayalindeki dudaklara kavuşmak isterken var olanları da kaybetti. Çünkü iddiaya göre Ankara'da yetkisi olmayan bir güzellik merkezinde yaptırmıştı o dudak estetiğini. Genç kadın şimdi ne yemek yiyebiliyor ne de su içebiliyor.
18.08.2022 Gündem
Dudak estetiği hayatını kararttı! Yemek yiyemiyor, su içemiyor
Dudak estetiği hayatını kararttı! Yemek yiyemiyor, su içemiyor 28 yaşındaki Türk kadın Fransa'dan geldi, hayalindeki dudaklara kavuşmak isterken var olanları da kaybetti. Çünkü iddiaya göre Ankara'da yetkisi olmayan bir güzellik merkezinde yaptırmıştı o dudak estetiğini. Genç kadın şimdi ne yemek yiyebiliyor ne de su içebiliyor.
18.08.2022 Vatan TV
Güzel bir gülüş için dudak bakımı önemsenmelidir
Güzel bir gülüş için dudak bakımı önemsenmelidir Güzel bir gülüş hem kadınları hem de erkekler için oldukça çekicidir. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, güzel bir gülüş için yapılabilecekleri sizler için anlatıyor.
8.08.2022 Sağlık
Ameliyatsız estetikler sorunlara hızlı çözümler sunabiliyor
Ameliyatsız estetikler sorunlara hızlı çözümler sunabiliyor Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, iyileşme süreci olmaksızın sonuçların hemen görünür olmasını sağlayan ameliyatsız estetikleri sizler için anlattı.
8.06.2022 Sağlık
Dudak dolgusundan önce bilinmesi gerekenler
Dudak dolgusundan önce bilinmesi gerekenler Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, dudak dolgusundan önce dikkat edilmesi gerekenleri sizler için anlattı.
12.01.2022 Sağlık
Masterchef Mehmet Yalçınkaya, dudak dolgusu mu yaptırdı?
Masterchef Mehmet Yalçınkaya, dudak dolgusu mu yaptırdı? MasterChef Türkiye'nin sevilen jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya'nın dudaklarına estetik yaptırdığı iddia edildi. Dudaklarının şiş olduğu videosu kısa sürede gündem olan Yalçınkaya, sosyal medya hesabından açıklama yaparak "Alerjim var bir ürüne, yapmayın" dedi.
2.11.2021 Magazin
İngiltere'de 18 yaş altına 'botoks' ve 'dudak dolgusu' yasağı
İngiltere'de 18 yaş altına 'botoks' ve 'dudak dolgusu' yasağı İngiltere'de 18 yaş altındakilere kozmetik nedenlerle botoks ve dudak dolgusu uygulaması yasaklandı.
1.10.2021 Sağlık
Yüz bölgesinde en sık uygulanan 7 estetik işlem
Yüz bölgesinde en sık uygulanan 7 estetik işlem Yüzümüz insanlara iletişim kurmamızda adeta vitrinimiz gibi. Yüz güzelliğinden memnun bir kişi daha özgüvenli bir iletişim kurma şansına sahip oluyor. Bu yüzden yüz güzelliğine hemen herkes önem veriyor. Bunun bir sonucu olarak estetik bir takım işlemler yaptırıyor. Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Defne Erkara yüz bölgesinde en çok yaptırılan estetik işlemler hakkında bilgi verdi.
13.09.2021 Sağlık
"‘Rus tekniği dudak dolgusu’ yaptırmak, pişman edebilir"
"‘Rus tekniği dudak dolgusu’ yaptırmak, pişman edebilir" Estetik cerrahi merkezi yöneticisi Merve Çolak Dereli, estetik dünyasında popüler hale gelen ‘Rus tekniği dudak dolgusu’ yaptırmak isteyenleri uyardı. İşlem hakkında bilgi veren Dereli, “Uygulama yapılırken altın orana dikkat edilmelidir. Rus tekniği dudak dolgusunda ise maalesef kişinin tüm yüzü baz alınmıyor. Hekim, sadece dudak odaklı çalışıyor. Son dönemde özellikle sosyal medyada pazarlanan bu uygulama, yaptıranları pişman edebilir” diye konuştu.
6.09.2021 Sağlık
Özge Ulusoy: Günde 50 evlenme teklifi alıyorum
Özge Ulusoy: Günde 50 evlenme teklifi alıyorum Bir güzellik merkezinin açılışına katılan Özge Ulusoy yaptırdığı estetik müdahalelerden bahsetti. Ulusoy, "Günde 50 evlenme teklifi" aldığını söyledi.
2.09.2021 Magazin
Işın Karaca takipçisine ateş püskürdü!
Işın Karaca takipçisine ateş püskürdü! Sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken şarkıcı Işın Karaca, bu sefer bambaşka bir paylaşımla gündemde. Ünlü şarkı, Instagram hesabından paylaştığı videonun altına "file dönmüşsün" yazan takipçisine ateş püskürdü. Karaca'nın verdiği yanıta beğeni yağdı.
11.07.2021 Magazin
Kadınlar neden dolgun dudak sever?
Kadınlar neden dolgun dudak sever? Çok eski dönemlerden bu yana, dolgun ve hacimli dudaklar, kadınsılığın ve çekiciliğin sembolü oldu. Son yıllarda pek çok kişi dolgun dudakların hayalini kuruyor. Estetik bir yüz görünümüne sahip olmak, hoş ve çekici görünmek için kullanılan öne çıkan uygulamalardan biri ise liplift yöntemi. Peki, Liplift nasıl yapılır? Liplift kalıcı mı? Liplift ameliyatının avantajları neler? KBB Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ozan Seymen Sezen anlattı.
21.06.2021 Sağlık
Dudak dolgusunun faydaları
Dudak dolgusunun faydaları Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, dudak dolgusu enjeksiypnuyla dudak ve dudak çevresinde yapılabilecek düzeltmeleri sizler için anlattı.
15.12.2020 Sağlık
''Ameliyatsız estetiklerde bütünsel yaklaşım şart''
''Ameliyatsız estetiklerde bütünsel yaklaşım şart'' Estetik alanında ameliyatsız uygulamalar giderek yaygınlaşıyor, artan talep bu alanda hizmet verenlerin sayısını da artırıyor. Uzmanlar ise profesyonel dokunuşların ihmal edilmemesi konusunda uyarıyor. Dermatoloji Uzmanı Dr. Hande Ulusal, "Ameliyatsız estetiklerde bütünsel yaklaşım şart" dedi.
2.12.2020 Sağlık
Itır Esen'den 'dudak dolgusu' yanıtı
Itır Esen'den 'dudak dolgusu' yanıtı Yeşilçam oyuncusu Itır Esen’in kendisiyle aynı adı taşıyan yeğeni Itır Esen, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden genç manken, dudak dolgusu sorularına yanıt verdi.
24.10.2020 Magazin
Dudak dolgusunda merak edilenler
Dudak dolgusunda merak edilenler Doğal olarak ince dudaklı olduğunu düşünen herkes yaptırabiliyor. Dolgun dudaklar herkesin bildiği gibi yüz güzelliğini etkileyen önemli bir unsurdur. Tarih boyunca dolgun dudak her zaman çekici bulunmuştur. Bunun için eski aktrislere bakmak bile yeterli.
10.09.2020 Sağlık
Kombine estetik operasyon nedir?
Kombine estetik operasyon nedir? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, kombine estetik operasyonlar ile birden fazla estetik sorunun giderilebileceğini belirtti.
27.07.2020 Sağlık
İdeal dudak dolgusu tasarımı
İdeal dudak dolgusu tasarımı Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, dudak dolgusunun yüzün genel şekli üzerinde çok etkili bir rol oynayabileceğini belirtti.
19.05.2020 Sağlık
Doktorlar bile şoke oldu! Estetik uğruna dudağı yamuldu
Doktorlar bile şoke oldu! Estetik uğruna dudağı yamuldu Dolgu koydurduğu dudağı iltihaplanınca işe maskeyle giden, sonrasında dudakları yamulan Ece Deniz, estetik doktoru M.K. hakkında suç duyurusunda bulundu. 251 bin TL’lik de tazminat davası açtı. M.K. ise uygulanan işlemde hata bulunmadığını belirtti.
18.02.2020 Yaşam
Ağız çevresi ve gülüş estetiği nasıl yapılır?
Ağız çevresi ve gülüş estetiği nasıl yapılır? Herkes düzgün dişler, kusursuz ve estetik bir gülüşe sahip olmak ister. Ancak bazen gülüşümüzden rahatsızlık duyabiliriz. Dermatoloji Uzmanı Dr. Saliha Kırbaş, ağız ve gülüş estetiği hakkında tüm merak edilenleri sizler için anlattı.
7.01.2020 Sağlık
Estetik faciaları artıyor! Uzmanlar uyarıyor
Estetik faciaları artıyor! Uzmanlar uyarıyor Estetik operasyonlar sonucu dudakların beş katına kadar şişmesi veya kaybolması, kaşların ve burunların yok olması, cildin yanması, hatta can kaybı gibi facialar yaşanması tartışma yarattı. Prof. Dr. Özlenen Özkan, “Plastik cerrahlar dışında bu işin eğitimini almış olan kimse yok” derken; Yüz Plastik Cerrahisi Derneği, KBB uzmanlarının estetik operasyon yapma yetkisinin olduğunu açıkladı
20.12.2019 Yaşam
Güzellik uğruna kaybettiği alt dudağı eskisi gibi olmayacak
Güzellik uğruna kaybettiği alt dudağı eskisi gibi olmayacak Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlenen Özkan, estetik operasyon sonrası Songül Uzunoğlu'nun (41) alt dudağının eskisi gibi olmayacağını belirtti. Özkan, "Songül hanımın alt dudağındaki damarları nekroza gitmiş, geri döndürülmesi mümkün değil. Eldeki diğer dokularla yeni bir dudak elde etmek için uğraşacağız" dedi.
18.12.2019 Yaşam
Yerli ve milli 'kırışıklık önleyici madde' üretildi
Yerli ve milli 'kırışıklık önleyici madde' üretildi Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyopatoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nuray Yazıhan ve ekibi, kozmetik alanında yaygın kullanılan ve cilt kremlerine 'nem tutucu, kırışıklık önleyici' özellik katan 'hyalüronik asit'i laboratuvar ortamında bakteri kullanarak üretmeyi başardı. Yazıhan, Türkiye’nin tamamen yurt dışından ithal ettiği hyalüronik asitin yerli ve milli üretimine geçmeye hazırlanıyor.
14.12.2019 Sağlık
Dudakların şekli ve doku kalitesine dikkat
Dudakların şekli ve doku kalitesine dikkat Dr. Nüket Eroğlu, dudaklar yağ ve bağ dokularını kaybedip incelirken, dudak dokusu da kırışmaya ve kurumaya başladığında ilk tercihin Hyalüronik Asitli Dolgu Maddeleri olması gerektiğini söyledi.
26.10.2019 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Dudak Dolgusu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dudak dolgusu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.