Dua Lipa

Dua Lipa

Son dakika dua lipa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dua lipa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dua lipa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dua Lipa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dua lipa gelişmeleri de dahil olmak üzere 79 dua lipa haberi bulunmuştur. Tüm dua lipa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dua Lipa, yönetmen sevgilisinden ayrıldı
Dua Lipa, yönetmen sevgilisinden ayrıldı Dua Lipa, kendisinden 14 yaş büyük Fransız yönetmen Romain Gavras ile aşk yaşıyordu. Şarkıcının Romain Gavras'tan ayrıldığı ortaya çıktı.
4.12.2023 Magazin
Barbie filmi kaç yaş üstü? Barbie konusu nedir, oyuncular kimler, Barbie filmi kaç saat sürüyor?
Barbie filmi kaç yaş üstü? Barbie konusu nedir, oyuncular kimler, Barbie filmi kaç saat sürüyor? Barbie, vizyona girdi. Başrollerini Margot Robbie ve Ryan Gosling'in paylaştığı Barbie'nin çekimleri 2022 yılında başlamıştı. Peki, Barbie filmi kaç yaş üstü? Barbie konusu nedir, oyuncular kimler, Barbie filmi kaç saat sürüyor?
21.07.2023 Kültür Sanat
Dua Lipa 14 yaş büyük aşkıyla tatilde! 'Sevgilin çok şanslı bir adam'
Dua Lipa 14 yaş büyük aşkıyla tatilde! 'Sevgilin çok şanslı bir adam' Fransız yönetmen Romain Gavras ile dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa, tatil için rotalarını Yunanistan'a çevirdi. Renkli karelerini sosyal medya hesabından paylaşan Lipa'ya, beğeni ve yorum yağdı.
8.07.2023 Magazin
Dua Lipa pembe bikinisiyle fiziğini sergiledi!
Dua Lipa pembe bikinisiyle fiziğini sergiledi! 41 yaşındaki yönetmen sevgilisi Romain Gavras ile Cannes'da boy göstermesiyle uzun süre gündemde kalan şarkıcı Dua Lipa tatil pozlarıyla dikkat çekti. Pembe bikinisiyle fiziğini sergileyen Lipa hayranlarını mest etti.
22.06.2023 Magazin
Dua Lipa özel koleksiyon tasarladı!
Dua Lipa özel koleksiyon tasarladı! İngiliz şarkıcı Dua Lipa (27), marka yüzü olduğu moda evi Versace için özel koleksiyon tasarladı. Defilede Irina Shayk, Iris Law, Lila Moss ve Amelia Gray gibi ünlü modeller yürüdü.
29.05.2023 Magazin
Dua Lipa, 14 yaş büyük sevgilisiyle ilk kez kırmızı halıda! Gözlerini alamadı
Dua Lipa, 14 yaş büyük sevgilisiyle ilk kez kırmızı halıda! Gözlerini alamadı Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa (27), 2021'de Anwar Hadid'den ayrılmasının ardından gönlünü kendisinden 14 yaş büyük Fransız yönetmen Romain Gavras'a kaptırmıştı. Lipa, geçtiğimiz mart ayında görüntülenmelerinin ardından ilk kez meslektaşı Rita Ora'nın eski sevgilisi olan Gavras ile kırmızı halıda boy gösterdi.
21.05.2023 Dünya
Dua Lipa'nın Met Gala'ya katıldığı kolyenin fiyatı şoke etti!
Dua Lipa'nın Met Gala'ya katıldığı kolyenin fiyatı şoke etti! Moda dünyasının en önemli gecesi olan MET Gala, dün gece gerçekleşti. Met Gala’nın en çok konuşulan isimlerinden biri de ünlü şarkıcı Dua Lipa oldu. Değerinin 10 milyon dolardan fazla olduğu belirtilen 100 karat elmasla süslenen kolye ile kameralara poz verdi.
2.05.2023 Magazin
Dua Lipa, Rita Ora'nın eski erkek arkadaşıyla aşk yaşıyor!
Dua Lipa, Rita Ora'nın eski erkek arkadaşıyla aşk yaşıyor! Şarkıları ve paylaşımlarıyla adından söz ettiren Dua Lipa, rakibi Rita Ora'nın eski erkek arkadaşı Romain Gavras ile gizlice aşk yaşamaya başladı. Lipa, uzun süre Bella-Gigi Hadid'in kardeşiyle sevgili olmuştu.
26.02.2023 Magazin
Dünyaca ünlü sanatçılardan Türkiye’ye destek mesajları yağdı!
Dünyaca ünlü sanatçılardan Türkiye’ye destek mesajları yağdı! Dün Sabah saatlerinde Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından, öğlen 13.24 sıralarında 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Yaşanan felaketin ardından tüm Türkiye deprem bölgesi için seferber oldu. Dünyaca ünlü oyuncu Russell Crowe, Dua Lipa ve Mark Eliyahu'nun da aralarında bulunduğu birçok sanatçı, depremin ardından sosyal medya üzerinden Türkiye'ye taziye mesajları yayınladı.
7.02.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses sosyal medyanın diline düştü!
İbrahim Tatlıses sosyal medyanın diline düştü! İbrahim Tatlıses, Dua Lipa'nın photoshop uygulanarak, "Allah cezanı verecek" sözlerinin yazıldığı ve kendi fotoğrafının dövme olarak uygulandığı kareyi gerçek sandı ve sosyal medya hesabından paylaştı.
3.01.2023 Magazin
Dua Lipa'nın kıyafetini gören şaşırdı! "Bile bile frikik"
Dua Lipa'nın kıyafetini gören şaşırdı! "Bile bile frikik" Albümleri en çok satanlar listesinde yer alan Dua Lipa, arkadaşlarıyla çılgın bir gece geçirdi. Şarkıcı yeni yıl için fazla iddialı bir elbise seçti. Lipa'nın dekoltesini görenler inanamadı.
2.01.2023 Magazin
Dua Lipa Katar iddiasını yanıtladı!
Dua Lipa Katar iddiasını yanıtladı! Katar gerçekleşecek olan Dünya Kupası'nda konser vereceği iddialarını yalanlayan Dua Lipa, ülkedeki insan hakları ihlallerinin son bulmasını istedi.
14.11.2022 Magazin
Dua Lipa arkadaşlarıyla tatile çıktı! Eğlenceli anları objektife yansıdı
Dua Lipa arkadaşlarıyla tatile çıktı! Eğlenceli anları objektife yansıdı Şarkıcı Dua Lipa, arkadaşlarıyla tatile çıktı. Geçtiğimiz günlerde 27 yaşına basan Lipa, yeşil bir mayo içinde kıvrımlarını sergilerken tüm gün denizin içinde eğlendi.
28.08.2022 Magazin
Alemin Kıralı'nın Oben'i Birsu Demir tatil pozlarıyla adından söz ettirdi!
Alemin Kıralı'nın Oben'i Birsu Demir tatil pozlarıyla adından söz ettirdi! Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa'ya benzetilen Birsu Demir değişimiyle herkesi şaşırttı. Alemin Kıralı'nda Oben'i canlandıran Birsu Demir'in son hali dikkat çekiyor. Instagram'ı aktif kullanan ve çok sayıda takipçisi olan Birsu Demir paylaşımlarıyla beğeni topluyor. Birsu Demir'in tatil pozları ve Instagram hallerine beğeni yağdı.
16.08.2022 Magazin
Dua Lipa mini şortuyla cesur pozlar verdi, sosyal medya sallandı!
Dua Lipa mini şortuyla cesur pozlar verdi, sosyal medya sallandı! Instagram'ı aktif kullanan şarkıcı Dua Lipa triko takımıyla pozlarını paylaştı. Süper mini şortuyla verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sunan şarkıcı yalnızca kalça kısmını paylaşarak dikkat çekti. Lipa'nın bu paylaşımları sosyal medyada gündem oldu.
29.05.2022 Magazin
Dua Lipa eğlencenin dibine vurdu!  Arkadaşının göğüslerine dokunması olay oldu...
Dua Lipa eğlencenin dibine vurdu! Arkadaşının göğüslerine dokunması olay oldu... Londra'daki bir konserinin ardından arkadaşlarıyla eğlenmeye giden Dua Lipa, anın tadını çıkardı. Bu sırada bir arkadaşının Dua Lipa'nın göğüslerini ellemesi ise olay yarattı. Fotoğraf sosyal medyada çok konuşuldu.
5.05.2022 Magazin
Alemin Kıralı'nın Oben’i Birsu Demir'in kar pozları ile adından söz ettirdi!
Alemin Kıralı'nın Oben’i Birsu Demir'in kar pozları ile adından söz ettirdi! Bir dönemin çocuk oyuncularından Birsu Demir değişimiyle herkesi şaşırtmıştı. Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa'ya benzetilen Birsu Demir, Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Alemin Kıralı dizisinde Oben karakteriyle tanıdığımız Birsu Demir kar pozları ile kendine hayran bıraktı. Genç oyuncu Birsu Demir'in beyazlar içinde yaptığı kar paylaşımlarına beğeni ve yorum yağdı.
14.03.2022 Magazin
Hande Yener ayağı sargılı ödül töreninde! "Bacak nazarmış öyle diyorlar"
Hande Yener ayağı sargılı ödül töreninde! "Bacak nazarmış öyle diyorlar" Hande Yener, Best Of Europe Awards ödül törenine ayağı sargılı katıldı. Şarkıcı, Yılın En İyi Kadın Pop Sanatçısı ve En İyi Feat Şarkısı ödülünü dünyaca ünlü Romanyalı genç pop yıldız Alexandra Stan’ın elinden aldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yener, "Bacak nazarmış, öyle diyorlar. Benim sürekli ayağımda sorunlar oluyor, parmağım kırılmıştı, kurşun döktürdüm şimdi bu oldu” dedi.
2.03.2022 Magazin
Bebek mavisi bikinisiyle poz verdi! 'Kadın patronluğunu bebe mavisiyle yeniden icat ediyorum'
Bebek mavisi bikinisiyle poz verdi! 'Kadın patronluğunu bebe mavisiyle yeniden icat ediyorum' Kimberley Garner yeni koleksiyonunda yer alan bebe mavisi bikinisiyle poz verdi, yer yerinden oynadı. İngiliz model ve tasarımcıya yorum ve beğeni yağdı. İngiliz şarkıcı Dua Lipa, 2013’ten bu yana çalıştığı menajerlik şirketiyle yollarını ayırdı. İşte dünyadan haberler...
21.02.2022 Magazin
Hande Yener: Dua Lipa ile ilham perilerimiz tanıştı
Hande Yener: Dua Lipa ile ilham perilerimiz tanıştı Hande Yener, maskülen tarzı ile Sevgililer Günü konserine çıktı. Yener, dünyaca ünlü yıldız Dua Lipa’nın ‘Future Nostalgia’ turu için Miami’de verdiği konserinde aynı kostümü giymesi hakkında konuştu.
14.02.2022 Magazin
Dua Lipa plajda stres attı, tüm dikkatleri çekti!
Dua Lipa plajda stres attı, tüm dikkatleri çekti! Ünlü şarkıcı Dua Lipa uzun süredir pandemi sebebiyle ertelenen "Future Nostalgia" turu için Miami'deydi. Sahnelere efsane bir dönüş yapan Lipa boş zamanlarını ise plajda geçiriyor. Güneşin ve denizin tadını çıkaran Dua Lipa tüm dikkatleri üzerine çekti.
11.02.2022 Magazin
Dua Lipa'ya ayrılık yaradı! Yeşilliklere uzanıp poz verdi...
Dua Lipa'ya ayrılık yaradı! Yeşilliklere uzanıp poz verdi... Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa, ABD'li model Anwar Hadid ile ayrıldıktan sonra tatile gitmişti. Dua Lipa tatil pozlarıyla adından söz ettirdi. Pembe bikinisiyle yeşilliklerin üzerinde poz veren Lipa, hayranlarından tam not aldı.
9.01.2022 Magazin
Nilperi Şahinkaya'dan şaşırtan cinsel yönelim açıklaması! "Dua Lipa teklif ederse..."
Nilperi Şahinkaya'dan şaşırtan cinsel yönelim açıklaması! "Dua Lipa teklif ederse..." YouTube’daki 'Buralarda Neler Dönüyor' programına konuk olan oyuncu Nilperi Şahinkaya cinsel yönelim sorusuna açık açık yanıt verdi. Cinsel yönelimini sorgulayıp sorgulamadığı sorulan oyuncu Dua Lipa itirafıyla şaşırttı.
6.01.2022 Magazin
Dua Lipa'ya bir bakan bir daha baktı! Pullu elbiseyle...
Dua Lipa'ya bir bakan bir daha baktı! Pullu elbiseyle... Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa, tatiline devam ederken sosyal medyadan da iddialı paylaşımlar yapıyor. Dua Lipa parıldayan gümüş pullu bir elbise giyip kıvrımlarını sergilediği pozuyla takipçilerini mest etti.
4.01.2022 Magazin
Alemin Kıralı’nın Oben’i Birsu Demir kış günü güneşlendi! Yorum yağdı...
Alemin Kıralı’nın Oben’i Birsu Demir kış günü güneşlendi! Yorum yağdı... Şafak Sezer ve Oya Başar'ın başrolünde yer aldığı sevilen dizi Alemin Kıralı’nın Oben’i Birsu Demir, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa’ya benzetilmişti. 22 yaşındaki Birsu Demir, bu defa kış günü güneşlenirken pozunu paylaştı.
26.12.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Dua Lipa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dua lipa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.