Birsu Demir

Birsu Demir

Son dakika Birsu Demir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Birsu Demir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Birsu Demir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Birsu Demir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan birsu demir gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 birsu demir haberi bulunmuştur. Tüm birsu demir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Prestij Meselesi filmi davasında flaş karar!
Prestij Meselesi filmi davasında flaş karar! Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenliğini üstlendiği ve 3 Şubat’ta vizyona giren Prestij Meselesi filmi için Hilmi Topaloğlu’nun eski eşinden olan oğlu Volkan Topal'ın filmin yayınlanmasının durdurulması için açtığı davada, görevsizlik kararı verildi. Dosya, taleplerin değerlendirilmesi için asliye hukuk mahkemesine gönderildi.
21.02.2023 Magazin
Birsu Demir sosyal medyadan tepki gösterdi: Hepimiz adına insanlığımdan utanıyorum
Birsu Demir sosyal medyadan tepki gösterdi: Hepimiz adına insanlığımdan utanıyorum Kahramanmaraş merkezli iki büyük tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Ünlü isimler de büyük acı yaşayan ve afet bölgesinde zor şartlar altında yaşayan vatandaşlar için canla başla çalışıyor. 'Alemin Kıralı' dizisinde canlandırdığı 'Oben' karakteri ile hafızalara kazınan Birsu Demir de yardım kampanyalarına destek verdi. Genç oyuncu, sosyal medyada yaptığı son paylaşımda ise 'normalleşme' tepkisini dile getirdi.
21.02.2023 Magazin
Alemin Kıralı'nın Oben'i Birsu Demir tatil pozlarıyla adından söz ettirdi!
Alemin Kıralı'nın Oben'i Birsu Demir tatil pozlarıyla adından söz ettirdi! Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa'ya benzetilen Birsu Demir değişimiyle herkesi şaşırttı. Alemin Kıralı'nda Oben'i canlandıran Birsu Demir'in son hali dikkat çekiyor. Instagram'ı aktif kullanan ve çok sayıda takipçisi olan Birsu Demir paylaşımlarıyla beğeni topluyor. Birsu Demir'in tatil pozları ve Instagram hallerine beğeni yağdı.
16.08.2022 Magazin
Alemin Kıralı'nın Oben’i Birsu Demir'in kar pozları ile adından söz ettirdi!
Alemin Kıralı'nın Oben’i Birsu Demir'in kar pozları ile adından söz ettirdi! Bir dönemin çocuk oyuncularından Birsu Demir değişimiyle herkesi şaşırtmıştı. Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa'ya benzetilen Birsu Demir, Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Alemin Kıralı dizisinde Oben karakteriyle tanıdığımız Birsu Demir kar pozları ile kendine hayran bıraktı. Genç oyuncu Birsu Demir'in beyazlar içinde yaptığı kar paylaşımlarına beğeni ve yorum yağdı.
14.03.2022 Magazin
Alemin Kıralı'nın Oben’i Birsu Demir yaz pozuyla dikkat çekti!
Alemin Kıralı'nın Oben’i Birsu Demir yaz pozuyla dikkat çekti! Alemin Kıralı'nın Oben’i olarak tanınan Birsu Demir değişimiyle gündeme geliyor. Çocuk oyuncuyken tanındıktan sonra iddialı pozlarıyla adından söz ettiren Birsu Demir'in bikinili yaz pozu dikkat çekti.
10.02.2022 Magazin
Alemin Kıralı’nın Oben’i Birsu Demir kış günü güneşlendi! Yorum yağdı...
Alemin Kıralı’nın Oben’i Birsu Demir kış günü güneşlendi! Yorum yağdı... Şafak Sezer ve Oya Başar'ın başrolünde yer aldığı sevilen dizi Alemin Kıralı’nın Oben’i Birsu Demir, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa’ya benzetilmişti. 22 yaşındaki Birsu Demir, bu defa kış günü güneşlenirken pozunu paylaştı.
26.12.2021 Magazin
Birsu Demir'in plajda verdiği pozlar dikkat çekti!
Birsu Demir'in plajda verdiği pozlar dikkat çekti! Alemin Kıralı'nın Oben'i çocuk oyuncu Birsu Demir son hali sosyal medyaya damga vurmuştu. Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa'ya benzetilen Birsu Demir değişimi ile dudak uçuklatmıştı.
24.07.2021 Magazin
Show TV'ye şok!
Show TV'ye şok! Çok iddialı başlamıştı ama...
5.08.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Birsu Demir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki birsu demir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.