Alemin Kıralı

Alemin Kıralı

Son dakika Alemin Kıralı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alemin Kıralı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alemin Kıralı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alemin Kıralı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alemin kıralı gelişmeleri de dahil olmak üzere 33 alemin kıralı haberi bulunmuştur. Tüm alemin kıralı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alemin Kıralı dizisinin Ahsen'i Yağmur Ün evlendi, anne oldu! İşte değişimi
Alemin Kıralı dizisinin Ahsen'i Yağmur Ün evlendi, anne oldu! İşte değişimi Fenomen dizi Alemin Kıralı'nda Ahsen karakterini canlandıran Yağmur Ün gözlerden uzak yaşasa da sosyal medya paylaşımlarıyla öne çıkıyor. Kısa süre önce Doktor Doğaç Ergezen ile evlenen güzel oyuncu anne oldu. Yağmur Ün'ün son halini görenler "Sanki hiç doğurmamış gibi fit" yorumlarında bulundu.
27.06.2023 Magazin
Birsu Demir sosyal medyadan tepki gösterdi: Hepimiz adına insanlığımdan utanıyorum
Birsu Demir sosyal medyadan tepki gösterdi: Hepimiz adına insanlığımdan utanıyorum Kahramanmaraş merkezli iki büyük tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Ünlü isimler de büyük acı yaşayan ve afet bölgesinde zor şartlar altında yaşayan vatandaşlar için canla başla çalışıyor. 'Alemin Kıralı' dizisinde canlandırdığı 'Oben' karakteri ile hafızalara kazınan Birsu Demir de yardım kampanyalarına destek verdi. Genç oyuncu, sosyal medyada yaptığı son paylaşımda ise 'normalleşme' tepkisini dile getirdi.
21.02.2023 Magazin
Yıllar güzelliğine dokunamadı! Alemin Kıralı'nın Mehveş'i son haliyle büyüledi
Yıllar güzelliğine dokunamadı! Alemin Kıralı'nın Mehveş'i son haliyle büyüledi Başarılı oyuncu Zeynep Gülmez'in son hali büyülüyor. Alemin Kıralı dizisiyle tanınsa da pek çok önemli yapımda yer alan Zeynep Gülmez, sosyal medyayı da aktif olarak kullanıyor. İşte Gülmez'in paylaşımları...
24.01.2023 Televizyon
Yağmur Ün anne oldu! İşte bebeğiyle ilk poz
Yağmur Ün anne oldu! İşte bebeğiyle ilk poz Alemin Kıralı dizisinde Ahsen karakteriyle geniş kitlelerce tanınan Yağmur Ün kısa süre önce gözlerden uzak bir şekilde evlenmişti. Doktor Doğaç Ergezen ile evli olan Ün'ün hamile olduğu o dönem iddia edilmişti. Geçtiğimiz günlerde karnı burnunda poz veren güzel oyuncu anne oldu. Yağmur Ün bebeğiyle ilk pozlarını da paylaştı.
19.12.2022 Magazin
Oyuncu Metin Yıldız kalp krizi geçirdi!
Oyuncu Metin Yıldız kalp krizi geçirdi! 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ekibinde oynadığı skeçlerle tanınan Metin Yıldız cuma günü sabaha karşı evinde kalp krizi geçirdi. Ünlü ismi hastaneye eşi Ceylan Yılmaz yetiştirdi. Metin Yıldız, uzun süredir aşk yaşadığı meslektaşı ile geçtiğimiz aralık ayında nikâh masasına oturmuştu.
8.11.2022 Magazin
Alemin Kıralı'nın Oben'i Birsu Demir tatil pozlarıyla adından söz ettirdi!
Alemin Kıralı'nın Oben'i Birsu Demir tatil pozlarıyla adından söz ettirdi! Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa'ya benzetilen Birsu Demir değişimiyle herkesi şaşırttı. Alemin Kıralı'nda Oben'i canlandıran Birsu Demir'in son hali dikkat çekiyor. Instagram'ı aktif kullanan ve çok sayıda takipçisi olan Birsu Demir paylaşımlarıyla beğeni topluyor. Birsu Demir'in tatil pozları ve Instagram hallerine beğeni yağdı.
16.08.2022 Magazin
Şafak Sezer: Yeni sürprizlerim olacak
Şafak Sezer: Yeni sürprizlerim olacak Son olarak 'Hep Yek 4: Bela Okuma Altan' (2021) filminde rol alan komedyen Şafak Sezer, geçtiğimiz gece eşi Esra Sezer ile Kuruçeşme'de bir mekana girerken objektiflere yansıdı.
3.07.2022 Magazin
Alemin Kıralı'nın Ahsen'i Yağmur Ün'ün sevgilisi çok konulşuldu! 'Doktor bey yakıyor'
Alemin Kıralı'nın Ahsen'i Yağmur Ün'ün sevgilisi çok konulşuldu! 'Doktor bey yakıyor' Alemin Kıralı dizisiyle ünlenen ve dizide Ahsen karakterine hayat veren Yağmur Ün Instagram paylaşımlarıyla olay oluyor. Alemin Kıralı'nın Ahsen'i Yağmur Ün son olarak doktor sevgilisiyle cüretkar bir pozunu paylaştı. Yağmur Ün'ün sevgilisini görenler ünlü oyuncuyu unuttu. Takipçileri sevgilisine yorumlar yağdırdı.
10.05.2022 Magazin
Alemin Kıralı'nın Oben’i Birsu Demir'in kar pozları ile adından söz ettirdi!
Alemin Kıralı'nın Oben’i Birsu Demir'in kar pozları ile adından söz ettirdi! Bir dönemin çocuk oyuncularından Birsu Demir değişimiyle herkesi şaşırtmıştı. Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa'ya benzetilen Birsu Demir, Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Alemin Kıralı dizisinde Oben karakteriyle tanıdığımız Birsu Demir kar pozları ile kendine hayran bıraktı. Genç oyuncu Birsu Demir'in beyazlar içinde yaptığı kar paylaşımlarına beğeni ve yorum yağdı.
14.03.2022 Magazin
Alemin Kıralı'nın Oben’i Birsu Demir yaz pozuyla dikkat çekti!
Alemin Kıralı'nın Oben’i Birsu Demir yaz pozuyla dikkat çekti! Alemin Kıralı'nın Oben’i olarak tanınan Birsu Demir değişimiyle gündeme geliyor. Çocuk oyuncuyken tanındıktan sonra iddialı pozlarıyla adından söz ettiren Birsu Demir'in bikinili yaz pozu dikkat çekti.
10.02.2022 Magazin
Elvin Levinler yoga pozlarıyla sosyal medyada dalga konusu oldu! 'Belin kırılacak'
Elvin Levinler yoga pozlarıyla sosyal medyada dalga konusu oldu! 'Belin kırılacak' Alemin Kıralı, İnadına Aşk gibi dizilerde oynadıktan sonra ekranda pek görünmeyen ve sosyal medya fenomeni olan oyuncu Elvin Levinler verdiği yoga pozlarıyla dalga konusu oldu. Elvin Levinler'i görenler "Mesaj vereyim derken belin kırılacak" yorumlarında bulundu.
6.02.2022 Magazin
Alemin Kıralı’nın Oben’i Birsu Demir kış günü güneşlendi! Yorum yağdı...
Alemin Kıralı’nın Oben’i Birsu Demir kış günü güneşlendi! Yorum yağdı... Şafak Sezer ve Oya Başar'ın başrolünde yer aldığı sevilen dizi Alemin Kıralı’nın Oben’i Birsu Demir, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa’ya benzetilmişti. 22 yaşındaki Birsu Demir, bu defa kış günü güneşlenirken pozunu paylaştı.
26.12.2021 Magazin
Birsu Demir'in plajda verdiği pozlar dikkat çekti!
Birsu Demir'in plajda verdiği pozlar dikkat çekti! Alemin Kıralı'nın Oben'i çocuk oyuncu Birsu Demir son hali sosyal medyaya damga vurmuştu. Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa'ya benzetilen Birsu Demir değişimi ile dudak uçuklatmıştı.
24.07.2021 Magazin
Oya Başar kimdir? | Oya Başar kaç yaşındadır?
Oya Başar kimdir? | Oya Başar kaç yaşındadır? Başarılı oyuncu Oya Başar 6 yıl sonra yeniden sahnelere dönüyor. Begüm Birgören ile ‘Plastik Aşklar’ oyunuyla seyirci karşısına çıkacak Oya Başar’ın hayatı yeniden merak konusu oldu. Bugün de Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının konuğu olan Başar hakkında merak edilenler iyice arttı. Peki, Oya Başar kimdir? Oya Başar kaç yaşındadır? İşte Oya Başar hakkında merak edilenler..
18.12.2019 Gündem
Esra Erol'da programı yeni sezonu ne zaman başlıyor?
Esra Erol'da programı yeni sezonu ne zaman başlıyor? Atv ekranlarında yer alan, milyonların beğenisini toplayan program Esra Erol'da yeni sezonu ile ekran karşısına gelmeye hazırlanıyor. Esra Erol'da yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte Esra Erol'da ile ilgili tüm ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
Esra Erol'un programı sona mı eriyor?
Esra Erol'un programı sona mı eriyor? Uzun yıllardır evlilik programı sunuculuğu yapan Esra Erol fazlasıyla yıprandığını belirtti. Başarılı sunucu Esra Erol 2007 yılından beri çeşitli kanallarda evlilik programlarına imza attı. Peki Esra Erol bırakıyor mu? İşte yanıtı...
26.04.2016 Magazin
Esra Erol kimdir?
Esra Erol kimdir? Evlilik programlarının başarılı sunucusu Esra Erol kimdir? Bu günlerde içinde bulunduğu polemiklerle gündemde olan isim Esra Erol aslen nerelidir? Esra Erol hakkında merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde...
15.04.2016 Magazin
Naif beyaz
Naif beyaz Yaz aylarının vazgeçilmezi beyazı, yeşillikler arasında hayal ettik. Genç oyuncu Elvin Levinler’i modelimiz yaptık ve onun naif güzelliğini beyazlarla birleştirdik. Masum bir yaz için beyazın en güzel tonları arasından siz de seçimini yapın.
22.07.2015 Magazin
Toplu taşıma kullandı!
Toplu taşıma kullandı! ‘Alemin Kıralı’ dizisiyle tanınan oyuncu Ece Can Gümeci Bodrum Milas Havalimanı’nda görüntülendi...
20.06.2015 Magazin
Bir dizi daha final yapıyor!
Bir dizi daha final yapıyor! Yarın ekranlara veda ediyor
29.09.2021 Gündem
RTÜK'ten cezanın kralı!
RTÜK'ten cezanın kralı! ‘Alemin Kıralı’ adlı diziye RTÜK'ten rekor ceza kesildi! Sebebiyse...
2.01.2013 Televizyon
Diziler kapışıyor
Diziler kapışıyor Eski dizilerle 18 yeni proje karşı karşıya
20.08.2012 Magazin
Biz izlerken onlar kazandı!
Biz izlerken onlar kazandı! İşte en çok kazanan dizi yapımcıları
4.07.2012 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Alemin Kıralı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alemin kıralı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.