Gazete Vatan Logo
Magazin Birsu Demir sosyal medyadan tepki gösterdi: Hepimiz adına insanlığımdan utanıyorum

Birsu Demir sosyal medyadan tepki gösterdi: Hepimiz adına insanlığımdan utanıyorum

Kahramanmaraş merkezli iki büyük tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Ünlü isimler de büyük acı yaşayan ve afet bölgesinde zor şartlar altında yaşayan vatandaşlar için canla başla çalışıyor. 'Alemin Kıralı' dizisinde canlandırdığı 'Oben' karakteri ile hafızalara kazınan Birsu Demir de yardım kampanyalarına destek verdi. Genç oyuncu, sosyal medyada yaptığı son paylaşımda ise 'normalleşme' tepkisini dile getirdi.

Birsu Demir sosyal medyadan tepki gösterdi: Hepimiz adına insanlığımdan utanıyorum

Önce Kahramanmaraş ardından Hatay'da meydana gelen şiddetli depremler sonrası tüm Türkiye kayıplarının yasını tutuyor. Asrın felaketi, 10 ilimizde büyük yıkıma yol açtı. Herkes, afet bölgesindeki vatandaşlar için kolları sıvadı. Ünlüler dünyasının tanınmış simaları da depremzedeler için tek yürek oldu.

Deprem felaketinin üzerinden 15 gün geçerken, normalleşme tartışmaları da gündeme geldi. Birçok kişi sosyal medya hesaplarından normal yaşantılarına dair paylaşımlar yapmaya başladı.

GENÇ OYUNCU İSYAN ETTİ!

Yardım kampanyalarına destek veren isimlerden olan Birsu Demir, 'normalleşme' haline isyan etti. 23 yaşındaki oyuncu, Instagram gönderisi ile adından söz ettirmeyi başardı.

"NASIL STORY PAYLAŞMAYA DEVAM EDEBİLİYORSUNUZ?"

İşte bir dönemin çocuk oyuncularından, Alemin Kıralı'nın Oben'i Birsu Demir'in "Hepinizin adına insanlığımdan utanıyorum" dediği paylaşımı...

Kimseye saldırmak istemiyorum ama bir gün de çoluğunuzu çocuğunuzu, yediğinizi, içtiğinizi, gittiğiniz tatili görmesek olur be. Evet, ben de hayatıma devam ediyorum (etmek zorundayız!). Ama her gün acı içinde molozun altında kalmış, donarak ölmüş, günlerce yardım beklemiş, ailesinin çocuğunun cenazesine ulaşamamış, enkazın altından sevdiğinin parçalarını toplayan insanları gördükten sonra nasıl story koymaya devam edebiliyorsunuz, çok ilginç ya. Şu günlerde sosyal medya evsiz, yurtsuz, zor durumda olan insanlar için kullanılacakken senin keyif yapan hallerini görmek istemiyorum! Bir de siz benim eşim dostumsunuz. Yazık be! Hepimiz adına insanlığımdan utanıyorum.

Haberin Devamı