Gazete Vatan Logo
Magazin Oyuncu Metin Yıldız kalp krizi geçirdi!

Oyuncu Metin Yıldız kalp krizi geçirdi!

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ekibinde oynadığı skeçlerle tanınan Metin Yıldız cuma günü sabaha karşı evinde kalp krizi geçirdi. Ünlü ismi hastaneye eşi Ceylan Yılmaz yetiştirdi. Metin Yıldız, uzun süredir aşk yaşadığı meslektaşı ile geçtiğimiz aralık ayında nikâh masasına oturmuştu.

Oyuncu Metin Yıldız kalp krizi geçirdi!

1996 yılında tiyatro ve 2003'te 'Vizontele Tuuba' filmi ile sinema kariyeri başlayan Metin Yıldız, 2008-2011 yılları arasında 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programında izleyiciyle buluştu. 48 yaşındaki oyuncu; 'Dondurmam Gaymak', 'Kutsal Damacana', 'Neşeli Hayat' ve 'Mucize' filmleri ile 'Alemin Kıralı' ve 'Aşk Yeniden' dizilerinde kamera karşısına geçti.

"HAYAT BİZE MUTLU OLMA ŞANSI VERDİ"

2008 yılında evlenen Metin Yıldız ve Elvan Pınar, 2013'te anlaşmalı olarak boşanmıştı. Yıldız, uzun zamandır aşk yaşadığı meslektaşı Ceylan Yılmaz ile Aralık 2021'de dünyaevine girdi. Beyoğlu Evlendirme Dairesi'nde nikâh masasına oturan çifte, bu mutlu günlerinde yakın dostları eşlik etti. Bir hayli heyecanlı olan Yıldız, duygularını sosyal medya hesabından dile getirdi: Kendim kendimize bir ömür mutluluklar diliyorum Ceylan Yılmaz. Hayat bize mutlu olma şansı verdi sevdiğim. Seni buldum.

EŞİ HASTANEYE YETİŞTİRDİ

Son olarak 'Nuh'un Gemisi Cudi'de 2' filminde rol alan Metin Yıldız, geçtiğimiz cuma günü sabaha karşı evinde kalp krizi geçirdi. Oyuncuyu hastaneye eşi Ceylan Yılmaz yetiştirdi. Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan Yıldız'ın tıkanan iki damarına anjiyo yapıldı.

Haberin Devamı

SAĞLIK DURUMU

İki gündür hastanede olan Metin Yıldız, dün öğlen saatlerinde hastaneden taburcu olarak evinde istirahate çekildi. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen oyuncu, sevenlerini de korkuttu.