Metin Yıldız

Metin Yıldız

Son dakika Metin Yıldız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Metin Yıldız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Metin Yıldız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metin Yıldız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metin yıldız gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.068 metin yıldız haberi bulunmuştur. Tüm metin yıldız haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Boşanma' haberlerine ilk ağızdan yanıt verdi!
'Boşanma' haberlerine ilk ağızdan yanıt verdi! Oyuncu Metin Yıldız ile eşi Ceylan Yılmaz, önceki akşam Cihangir'de bir mekan çıkışı görüntülendi. 'Çok Güzel Hareketler' programı ile şöhreti yakalayan Metin Yıldız, geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan 'boşanma' haberlerine ilk ağızdan cevap verdi.
11.07.2023 Magazin
Rana Cabbar hayatını kaybetti
Rana Cabbar hayatını kaybetti Yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran Kanal D'nin efsane dizisi 'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar, 78 yaşında hayatını kaybetti.
20.04.2023 Magazin
'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar hastaneye kaldırıldı!
'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar hastaneye kaldırıldı! Yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran ve tekrar bölümleri hâlâ ilgiyle izlenen, Kanal D'nin efsane dizisi 'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar, hastaneye kaldırıldı. Metin Yıldız, sosyal medya hesabından meslektaşının sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.
8.04.2023 Magazin
Oyuncu Metin Yıldız kalp krizi geçirdi!
Oyuncu Metin Yıldız kalp krizi geçirdi! 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ekibinde oynadığı skeçlerle tanınan Metin Yıldız cuma günü sabaha karşı evinde kalp krizi geçirdi. Ünlü ismi hastaneye eşi Ceylan Yılmaz yetiştirdi. Metin Yıldız, uzun süredir aşk yaşadığı meslektaşı ile geçtiğimiz aralık ayında nikâh masasına oturmuştu.
8.11.2022 Magazin
'Çok Güzel Hareketler Bunlar' oyuncusu sessiz sedasız evlendi!
'Çok Güzel Hareketler Bunlar' oyuncusu sessiz sedasız evlendi! Çok Güzel Hareketler programı ile tanıdığımız oyuncu Metin Yıldız, uzun süredir aşk yaşadığı Ceylan Yılmaz ile nikah masasına oturdu.
30.12.2021 Magazin
"Nuh'un Gemisi Cudi'de" filmi ilk kez TRT 1'de ekrana gelecek!
"Nuh'un Gemisi Cudi'de" filmi ilk kez TRT 1'de ekrana gelecek! Şırnak'ta çekilen "Nuh'un Gemisi Cudi"de filmi, yarın saat 20:00'de TRT 1'de ilk kez seyirciyle buluşuyor.
22.07.2021 Televizyon
Hrant Dink davasında flaş gelişme! Karar açıklandı
Hrant Dink davasında flaş gelişme! Karar açıklandı FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, eski savcı Zekeriya Öz, Ekrem Dumanlı, Adem Yavuz Arslan'ın da bulunduğu 13 firari sanığın dosyasının ayrılmasina karar verildi.
26.03.2021 Gündem
Bige Önal'ın acı günü! Babası Erhan Önal'a veda etti...
Bige Önal'ın acı günü! Babası Erhan Önal'a veda etti... Türk futbolu ve Galatasaray'ın efsane isimlerinden Erhan Önal bugün son yolculuğuna uğurlandı. Önal için Bornova Kent Mezarlığı'nda tören düzenlenirken, cenaze namazı da pandemi koşulları nedeniyle kabristanda kılındı. Cenazeye spor, sanat ve iş dünyasından birçok kişi katıldı.Önal'ın oyunculuk yapan kızı Bige Önal ve ailesi gözyaşlarını tutamadı. Bige Önal'ı bu acılı gününde sevgilisi Aras Bulut İynemli de yalnız bırakmadı.
17.03.2021 Magazin
Metin Yıldız dizi senaryosu yazıyor
Metin Yıldız dizi senaryosu yazıyor Oyuncu Metin Yıldız ve Ceylan Yılmaz, önceki gün Cihangir’de objektiflerde takıldı.
20.11.2020 Magazin
Metin Yıldız'a şok suçlama! 4 yıldır...
Metin Yıldız'a şok suçlama! 4 yıldır... Metin Yıldız'ın 2013 yılında boşandığı Elvan Pınar, ünlü oyuncu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Elvan Pınar, "Eski eşim dört yıldır nafakamı ödemiyor. Hakkımı icra yoluyla alacağım" dedi.
18.09.2020 Magazin
"Çok mutluyum 3 aylık bir ilişkim var"
"Çok mutluyum 3 aylık bir ilişkim var" Oyuncu Metin Yıldız önceki gece üç aydır birlikte olduğu sevgilisiyle Cihangir sokaklarında görüntülendi.
5.09.2020 Magazin
Oyuncu Metin Yıldız’ın şikayetçi olduğu eski sevgilisine takipsizlik kararı
Oyuncu Metin Yıldız’ın şikayetçi olduğu eski sevgilisine takipsizlik kararı Oyuncu Metin Yıldız’ın, kendisine hakaret ettiği iddiasıyla şikayetçi olduğu eski sevgilisi Gözde Kayra hakkında somut bir delil olmadığı gerekçesiyle takipsizlik kararı verildi.
12.09.2019 Magazin
'Metin'in harçlığını ben veriyordum'
'Metin'in harçlığını ben veriyordum' Oyuncu Metin Yıldız ile eski sevgilisi Gözde Kayra mahkemelik oldu. Yıldız tarafından psikolojik ve fiziksel şiddete uğradığını öne süren üniversite öğrencisi Kayra, savcılığa suç duyurusunda bulundu
4.08.2019 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye telgrafı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye telgrafı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit polis memuru Taha Uluçay ve şehit Piyade Sözleşmeli Er Metin Yıldız'ın ailelerine telgraf göndererek başsağlığı diledi.
28.07.2019 Siyaset
Şehit Sözleşmeli Er Metin Yıldız son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Sözleşmeli Er Metin Yıldız son yolculuğuna uğurlandı Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonrasında çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Metin Yıldız, son yolculuğuna uğurlandı.
27.07.2019 Gündem
Hakkari'den acı haber: 1 asker şehit
Hakkari'den acı haber: 1 asker şehit Çukurca ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonrasında çıkan çatışmada bir asker şehit oldu, bir asker yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren 4 terörist, Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesinde tespit edilerek etkisiz hale getirildi.
26.07.2019 Gündem
Eğlence kötü bitti: İç yüzünü gördüm!
Eğlence kötü bitti: İç yüzünü gördüm! Oyuncu Metin Yıldız ile sevgilisi Gözde Karya’nın eğlenceli gecesi karakolda bitti. Yıldız tarafından darp edildiğini iddia eden Kayra, “Metin benimle evlenmek istiyordu, iç yüzünü görmüş oldum” dedi.
19.07.2019 Magazin
Kayganlaşan yolda otomobil şarampole yuvarlandı: 3 ölü
Kayganlaşan yolda otomobil şarampole yuvarlandı: 3 ölü Ankara'nın Polatlı ilçesinde kar nedeniyle kontrolden çıkan otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 2'si imam 3 kişi yaşamını yitirdi.
26.12.2018 Yaşam
Çılgın Sedat isminin hakkını verdi!
Çılgın Sedat isminin hakkını verdi! Yapımcılığını ve yönetmenliğini Çılgın Sedat’ın üstlendiği, 17 Ağustos’ta sinemaseverlerle buluşacak olan 'Benim Adım Osssman' filmindeki kaza sahnesinin çekimleri sırasında dublör kullanmak istemeyen Sedat Kapurtu, atlattığı set kazası hakkında "İsmimin hakkını verdim" dedi.
16.08.2018 Magazin
Hrant Dink davasında karar verildi!
Hrant Dink davasında karar verildi! Hrant Dink cinayeti davasında yargılanan dönemin Trabzon İl Jandarma Komutanı Ali Öz, ev hapsi şartıyla tahliye edildi. Trabzon İl Jandarma İstihbarat Şube Müdürü Metin Yıldız ise tahliye edildi.
12.07.2018 Gündem
'Benim Adım Osman'ın çekimleri başladı
'Benim Adım Osman'ın çekimleri başladı Yapımcılığını şarkıcı 'Çılgın Sedat'ın üstlendiği 'Benim Adım Osman'ın çekimleri İzmit'te başladı. Başrollerinde Sedat Kapurtu, Metin Yıldız ve Ateş Fatih Uçan’ın yer aldığı filmin 2017 yılında vizyona girmesi planlanıyor.
23.08.2017 Kültür Sanat
Yapımcılığa soyundu
Yapımcılığa soyundu ‘Çılgın Sedat’ ismiyle tanınan Sedat Kapurtu, beyaz perdede sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.
22.08.2017 Magazin
Ferman omuzlarda!
Ferman omuzlarda! Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleşen ‘Engelsiz Futbol Şöleni’ etkinliğine aralarında Ferman Toprak, Ahmet Dursun, Metin Yıldız’ın da bulunduğu ünlü isimler katıldı.
8.08.2017 Magazin
Metin Yıldız eski sevgilisine şiddet mi uyguladı?
Metin Yıldız eski sevgilisine şiddet mi uyguladı? Ünlü oyuncu Metin Yıldız'ın ismi daha önce de eşini dövmesiyle gündeme gelmişti.
4.07.2017 Magazin
Tut kız çantayı!
Tut kız çantayı! Metin Yıldız önceki akşam yeni sevgilisiyle Arnavutköy’de yürüyüş yaparken görüntülendi.
14.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Metin Yıldız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metin yıldız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.