Doya Doya Moda

Doya Doya Moda

Son dakika doya doya moda haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doya doya moda ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doya doya moda haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doya Doya Moda

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doya doya moda gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 doya doya moda haberi bulunmuştur. Tüm doya doya moda haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Modest Fashion Week 2024 Fişekhane’de başladı!
İstanbul Modest Fashion Week 2024 Fişekhane’de başladı! Istanbul Modest Fashion Week 2024 (IMFW24) Modest Fashion Weeks ve Think Fashion'ın CEO'su ve yaratıcısı Özlem Şahin Ertaş, Fişekhane’de 25 global tasarımcı ve markanın defilelerinin yanı sıra 30 marka standının da yer aldığı organizasyon, moda severlere 25-26-27 Nisan’da kapılarını açtığını söyledi. Ertaş, "Avrupa’dan Asya’ya, Orta Doğu’dan Birleşik Arap Emirlikleri’ne, Amerika’dan Afrika’ya ve Avusturalya’ya kadar uzanan geniş bir yelpaze var" dedi.
26.04.2024 Gündem
Kemal Doğulu: Kadir kim, biyolojik kardeşim olan kişi mi?
Kemal Doğulu: Kadir kim, biyolojik kardeşim olan kişi mi? Modacı, kuaför ve şarkıcı Kemal Doğulu, kardeşi Kadir Doğulu ile eşi Neslihan Atagül'ün başrolü paylaştığı, geçtiğimiz nisan ayında ekran yolculuğu sona eren dizi için imaj danışmanlığı yapmıştı. Son olarak bir defileye katılan Doğulu, "Kardeşinize tasarım yapacak mısınız?" sorusunu duyunca gerildi ve dikkat çeken açıklamasıyla herkesi şaşırttı.
19.06.2023 Magazin
Survivor bu akşam var mı? 26 Ocak 2023 Perşembe Survivor yeni bölüm var mı?
Survivor bu akşam var mı? 26 Ocak 2023 Perşembe Survivor yeni bölüm var mı? Ekranların en çok takip edilen yarışması Survivor yayın günlerinde izleyicisini ekran başına kiltlemeye devam ediyor. Survivor yayın saatinde Tuzak dizisini görenler, "Survivor bu akşam var mı, Survivor yeni bölüm ne zaman" sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Survivor yeni bölüm detayları...
26.01.2023 Televizyon
Gülşah Saraçoğlu Doya Doya Moda’da neden yok, hasta mı?
Gülşah Saraçoğlu Doya Doya Moda’da neden yok, hasta mı? Tv8 ekranlarının sevilen programı Doya Doya Moda’nın izleyicileri ekranlarda sunucu Gülşah Saraçoğlu'nu ekranlarda göremeyince arama motorlarına yöneldi. Peki, Gülşah Saraçoğlu hasta mı? Doya Doya Moda Gülşah Saraçoğlu neden yok?
1.12.2022 Televizyon
Doya Doya Moda Hülya neden yok? Hülya kardeşi nasıl, Hülya Yenidoğmuş kimdir, elendi mi?
Doya Doya Moda Hülya neden yok? Hülya kardeşi nasıl, Hülya Yenidoğmuş kimdir, elendi mi? Doya Doya Moda programı yarışmacılarından Hülya'nın ekranlarda olmaması yarışmacı hakkında yapılan aramaların artmasına neden oldu. Alışveriş ve moda severler Doya Doya Moda Hülya neden yok, elendi mi, yarışmadan ayrıldı mı?
18.11.2022 Televizyon
Masterchef neden yok? 2 Kasım Masterchef yeni bölüm bugün var mı, bu akşam yok mu? Masterchef ne zaman, saat kaçta, hangi gün?
Masterchef neden yok? 2 Kasım Masterchef yeni bölüm bugün var mı, bu akşam yok mu? Masterchef ne zaman, saat kaçta, hangi gün? Masterchef hayranları bugün programın yayınlanmasının ardından "Masterchef neden yok, ne zaman, saat kaçta yayınlanacak?" sorularına yanı aramaya başladı.
2.11.2022 Televizyon
5 Ekim Doya Doya Moda puan durumu! Doya Doya Moda’da kim birinci oldu, sonuncu olan isim kim? Esra, Hülya, Eda, Tina, Kader, Aleyna, Zeynep…
5 Ekim Doya Doya Moda puan durumu! Doya Doya Moda’da kim birinci oldu, sonuncu olan isim kim? Esra, Hülya, Eda, Tina, Kader, Aleyna, Zeynep… Doya Doya Moda 5 Ekim puan durumu merak ediliyor. Haftanın sonu yaklaşırken, finalde birinci olacak kişiyi belirleyen puanlar araştırılıyor. Peki, Doya Doya Moda 5 Ekim puanlaması nasıl? Bugün kim birinci oldu, kim sonuncu oldu?
5.10.2022 Televizyon
Doya Doya Gamze Taşkın elendi mi, neden ayrıldı, diskalifiye mi oldu? Gamze Taşkın kimdir, kaç yaşında, nereli?
Doya Doya Gamze Taşkın elendi mi, neden ayrıldı, diskalifiye mi oldu? Gamze Taşkın kimdir, kaç yaşında, nereli? TV8 ’de yayınlanan Doya Doya Moda programında Gamze Taşkın, Gülşah Saraçoğlu’yla yaptığı tartışma sonrası gündem oldu. Gamze Taşkın yaka kartını çıkararak Gülşah Saraçoğlu'nun önüne bırakarak yarışmadan ayrıldığını söyledi ve stüdyoyu terk etti. Söz konusu tartışmanın ardından Doya Doya Gamze Taşkın elendi mi, diskalifiye mi oldu, neden ayrıldı? sorularına yanıt aranırken Gamze Taşkın kimdir, kaç yaşında, nereli? sorularına da yanıt aranmaya başlandı.
30.09.2022 Televizyon
Doya Doya Moda haftanın birincisi kim oldu, kolyeyi kim aldı? 2 Eylül Doya Doya Moda’da kim elendi? İşte 2 Eylül haftanın puan durumu…
Doya Doya Moda haftanın birincisi kim oldu, kolyeyi kim aldı? 2 Eylül Doya Doya Moda’da kim elendi? İşte 2 Eylül haftanın puan durumu… Doya Doya puan durumu, haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Doya Doya Moda haftanın finali bugün yapılacak. Haftanın ilk günü pazartesiden itibaren son güne kadar puan toplayan yarışmacılar tüm hafta tasarım kolyenin sahibi olmak için yarıştı. Peki, Doya Doya Moda haftanın birincisi kim oldu, kim elendi, kolyeyi kim aldı? 2 Eylül 2022 bugün Doya Doya Moda puan durumu…
2.09.2022 Televizyon
Doya Doya Moda Esra kimdir? Doya Doya Moda’nın yeni yarışmacısı Esra Yağan kaç yaşında, nereli?
Doya Doya Moda Esra kimdir? Doya Doya Moda’nın yeni yarışmacısı Esra Yağan kaç yaşında, nereli? Doya Doya Moda adlı yarışma programına yeni dahil olan Esra Yağan’ın hayatı merak ediliyor. Yarışmadan geçen hafta elenen Banu’nun yerine gelen isim Esra Yağan oldu. Peki, ‘’Doya Doya Moda Esra kimdir, kaç yaşında?
30.08.2022 Televizyon
Doya Doya Moda gün birincisi kim oldu? Doya Doya Moda 17 Ağustos puan durumu ne?
Doya Doya Moda gün birincisi kim oldu? Doya Doya Moda 17 Ağustos puan durumu ne? Doya Doya Moda 17 Ağustos puan durumu merak ediliyor. Hafta içi her gün yayınlanan programda yarışmacılar kendilerine verilen kombinlere göre kıyafet alışverişi yapıp, jüri karşısına çıkıyor. Peki, Doya Doya Moda 17 Ağustos puan durumu nasıl? Doya Doya Moda gün birincisi kim oldu?
17.08.2022 Televizyon
Seray Sever'den kızı Sofia ile yeni poz!
Seray Sever'den kızı Sofia ile yeni poz! Geçtiğimiz nisan ayında ikiz kızları Sofia ve Alya'yı kucağına alarak ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Seray Sever, şimdilerde tüm vaktini ikizleriyle geçiriyor. Bakıcı tutmayıp kızlarına kendisi bakan ünlü sunucu, zaman zaman çocuklarıyla keyifli anlarını takipçileriyle de paylaşıyor. Eşi ve çocuklarıyla Bodrum'daki evinde olan Sever, son olarak Sofia ile çekilen fotoğrafını yayınladı.
4.08.2022 Magazin
Doya Doya Moda kim elendi 29 Temmuz? Doya Doya birincisi kim oldu, puan durumu ne?
Doya Doya Moda kim elendi 29 Temmuz? Doya Doya birincisi kim oldu, puan durumu ne? Doya Doya Moda hafta içi her gün ekrana geliyor. Haftanın son gününde yarışmayla ilgili merak edilen ise en çok puanı alarak haftanın birincisi ve elenen isim oldu. Peki, Doya Doya Moda kim elendi? 29 Temmuz Doya Doya Moda birincisi belli oldu mu?
29.07.2022 Televizyon
Doya Doya Moda Banu kimdir, kaç yaşında, nereli? Banu Teker nerede oynadı, daha önce hangi programlara katıldı?
Doya Doya Moda Banu kimdir, kaç yaşında, nereli? Banu Teker nerede oynadı, daha önce hangi programlara katıldı? TV8’in sevilen yarışma programı Doya Doya Moda'da yeni sezona başladı. İddialı yarışmacılar ve jüri üyeleriyle Doya Doya Moda, hafta içi her gün saat 16.00'da seyircisiyle buluşuyor. Doya Doya Moda'da yarışmacıların da merak edilen isimlerden biri de Banu Teker oldu. Doya Doya Moda yeni sezon yarışmacılarından Banu Teker kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi programlara katıldı, hangi dizilerde oynadı.
29.07.2022 Televizyon
Zeynep Billur Uludağ kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği ne? Doya Doya Moda Zeynep Billur’un katıldığı programlar ve hakkında merak edilenler….
Zeynep Billur Uludağ kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği ne? Doya Doya Moda Zeynep Billur’un katıldığı programlar ve hakkında merak edilenler…. Doya Doya Moda yeni sezon başladı. Jüri üyeleri dışında yarışmacılar da bu yıl çok renkli. Hafta içi her gün izleyicisiyle buluşacak dizinin dikkat çeken isimlerinden biri de Zeynep Billur Uludağ oldu. Peki, Doya Doya Moda Zeynep Billur Uludağ kimdir, kaç yaşında, mesleği ne? Doya Doya Moda Zeynep Billur’un katıldığı programlar hangileri?
29.07.2022 Televizyon
Doya Doya Moda Zeynep Billur Uludağ kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? TV8 ’de yayınlanan Doya Doya Moda yarışmacısı  Zeynep Billur Uludağ!
Doya Doya Moda Zeynep Billur Uludağ kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? TV8 ’de yayınlanan Doya Doya Moda yarışmacısı  Zeynep Billur Uludağ! TV8 ’de yayınlanan Doya Doya Moda programında adını duyuran isimlerden biri de Zeynep Billur oldu. Sevilen programın yarışmacılarından Zeynep Billur Uludağ hakkında yapılan aramalar ise arttı. Peki Zeynep Billur Uludağ kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?
27.07.2022 Televizyon
Doya Doya Moda Banu Teker kimdir, kaç yaşında, nereli? Doya Doya Moda yarışması Banu Teker!
Doya Doya Moda Banu Teker kimdir, kaç yaşında, nereli? Doya Doya Moda yarışması Banu Teker! TV8 ’de yayınlanan Doya Doya Moda programı başladı. Yarışmada Banu Teker şimdiden dikkatleri üzerine çekti. Doya Doya Moda yarışmasının kadrosunda yer alan Banu Teker Banu Teker kimdir?
20.07.2022 Televizyon
Doya Doya Moda Nihan Sağır kimdir, nereli, kaç yaşında? Nihan Sağır evli mi, çocuğu var mı, instagram adresi ne?
Doya Doya Moda Nihan Sağır kimdir, nereli, kaç yaşında? Nihan Sağır evli mi, çocuğu var mı, instagram adresi ne? TV8 ’de yayınlanan Doya Doya Moda programında yer alan Nihan Sağır ile ilgili aramalar arttı. Doya Doya Moda yarışmasının kadrosundaki Nihan Sağır kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi, mesleği ne, çocuğu var mı?
20.07.2022 Televizyon
Doya Doya Moda ne zaman başlıyor, jüri üyeleri kimler? Doya Doya Moda başvurusu nasıl yapılır?
Doya Doya Moda ne zaman başlıyor, jüri üyeleri kimler? Doya Doya Moda başvurusu nasıl yapılır? TV8 ekranlarında yayınlanan moda ve eğlence programı Doya Doya Moda’nın yeni sezon tarihi belli oldu. Moda tutkunları Doya Doya Moda programının ne zaman başlayacağını sorguluyor. Peki, Doya Doya Moda programı başvurusu nasıl ve nereden yapılır? Doya Doya Moda ne zaman başlıyor, jüri üyeleri kimler?
15.07.2022 Televizyon
Seray Sever'den duygulandıran paylaşım: İnsan acılarla büyüyor, evriliyor
Seray Sever'den duygulandıran paylaşım: İnsan acılarla büyüyor, evriliyor 2018 yılında Eray Sünbül ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu ve sunucu Seray Sever, geçen aylarda ikiz bebeklerine hamile olduğunu duyurmuştu. Bebeklerine kavuşmak için gün sayan Sever, 8 Mart'ta koronavirüs nedeniyle vefat eden babası Tamer Sever'in acı haberiyle sarsılmıştı. Ünlü sunucu, sosyal medya hesabında karnı burnunda pozlarını yayınlayarak, duygularını paylaştı.
26.03.2022 Magazin
Seray Sever ailesini paylaşınca yorum yağdı! "Baban senden genç duruyor"
Seray Sever ailesini paylaşınca yorum yağdı! "Baban senden genç duruyor" Doya Doya Moda yayından kalkınca Seray Sever soluğu genç eşinin yanında Bodrum'da almıştı. Sever eşi ve ailesiyle zaman zaman paylaşımlar yapıyor. Seray Sever son olarak ailesini paylaşınca fotoğrafa yorum yağdı.
12.12.2021 Magazin
Seray Sever ve 10 yaş küçük eşi Eray Sünbül'den tekne pozu!
Seray Sever ve 10 yaş küçük eşi Eray Sünbül'den tekne pozu! Doya Doya Moda programının bitmesinin ardından soluğu Bodrum'da kocasının yanında alan Seray Sever zaman zaman paylaşımlarıyla gündem oluyor. Seray Sever'in 10 yaş küçük eşi Eray Sünbül ile pozu yine dikkat çekti.
19.10.2021 Magazin
Ivana Sert tepki gösterdi: Cahillikten başka bir şey değil
Ivana Sert tepki gösterdi: Cahillikten başka bir şey değil Erzurum’da bir açılışa katılan Ivana Sert, çeşitli açıklamalarda bulundu. Türkiye’ye hayran olduğunu söyleyen Ivana Sert, aşı karşıtları hakkında sert sözler söyledi.
31.08.2021 Magazin
Seray Sever takipçilerini ikiye böldü! Bikinili pozu...
Seray Sever takipçilerini ikiye böldü! Bikinili pozu... Doya Doya Moda programında jüri koltuğunda oturan Seray Sever tatil pozlarıyla dikkat çekti. Ayna önünde fiziğini sergileyen Sever, sosyal medya hesabından eşi Eray Sünbül ile çekildiği kareleri de takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.
26.07.2021 Magazin
Seray Sever süper minisiyle mest etti!
Seray Sever süper minisiyle mest etti! Doya Doya Moda programında jüri üyeliği yapan Seray Sever'in yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Seray Sever son olarak süper minisiyle mest etti.
18.06.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Doya Doya Moda ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doya doya moda haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.