Gazete Vatan Logo

Doya Doya Moda Banu kimdir, kaç yaşında, nereli? Banu Teker nerede oynadı, daha önce hangi programlara katıldı?

TV8’in sevilen yarışma programı Doya Doya Moda'da yeni sezona başladı. İddialı yarışmacılar ve jüri üyeleriyle Doya Doya Moda, hafta içi her gün saat 16.00'da seyircisiyle buluşuyor. Doya Doya Moda'da yarışmacıların da merak edilen isimlerden biri de Banu Teker oldu. Doya Doya Moda yeni sezon yarışmacılarından Banu Teker kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi programlara katıldı, hangi dizilerde oynadı.

Doya Doya Moda Banu kimdir, kaç yaşında, nereli? Banu Teker nerede oynadı, daha önce hangi programlara katıldı?

Doya Doya Moda Banu Teker kimdir, nerede oynadı, kaç yaşında, hangi programlara katıldı? Doya Doya Moda yarışmasından dikkat çeken isimlerden biri Banu Teker oldu. Banu Teker’in hayatına ilişkin detaylar izleyici tarafından merak ediliyor. Peki, Banu Teker kimdir, daha önce hangi programdaydı?

Banu Teker kimdir, kaç yaşında, nereli?

4 Haziran 2000 yılında dünyaya gelen Banu Teker Almanya Berlin'de doğdu.

Marmara Üniversitesi Tekstil Tasarım öğrencisi olan Teker, daha önce Kim Milyoner Olmak İster ve Çarkıfelek yarışmalarında da boy gösterdi.

Doya Doya Moda Banu hangi programlara katıldı?

Banu Teker, ''Ben moda olmadan Yemek yiyemem, su içemem. Hatta nefes bile alamam. Issız bir adada kaybolmuş gibi hissederim. Bu zamana kadar ailemin, arkadaşlarımın ve çevremin prensesiydim. Buraya geldim. Doya Doya Moda'nın ve Türkiye'nin prensesi olacağım. Kızlara sesleniyorum buradan: Yanınızda bir prenses olduğunu hiçbir zaman unutmayan ona göre davranın.'' ifadelerini kullandı.

Yarışmacı daha önce Kim Milyoner Olmak İster'de yarıştı ve Kuaförüm Sensin'de Dilek ile Aytekin'in modeli olarak birincilik mücadelesi verdi.

Haberin Devamı