Dostlar Mahallesi

Dostlar Mahallesi

Son dakika Dostlar Mahallesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dostlar Mahallesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dostlar Mahallesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dostlar Mahallesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dostlar mahallesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 94 dostlar mahallesi haberi bulunmuştur. Tüm dostlar mahallesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Buse Varol Tektaş'ın babası kalp krizi geçirdi
Buse Varol Tektaş'ın babası kalp krizi geçirdi Alişan ile mutlu bir evlilik sürdüren Buse Varol'dan kötü haber geldi. Varol'un babası Ramis Varol kalp krizi geçirdi. Üzücü haberi Demet Akalın sosyal medya hesabından duyurdu. Hastaneye kaldırılan Ramis Varol, tedavi altına alındı.
26.01.2023 Magazin
Buse Varol ikinci üniversitesini okuyacak!
Buse Varol ikinci üniversitesini okuyacak! Milyonlarca öğrencinin beklediği YKS sonuçları açıklandı. Sınava girenler arasında Alişan'ın eşi Buse Varol da vardı. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimler arasında yer alan Varol, dün akşam takipçilerinin sorularını yanıtladı. İki çocuk annesi oyuncu, kazandığı üniversiteyi ve okuyacağı bölümü açıkladı.
17.08.2022 Magazin
Buse Varol'dan Alişan'la mutluluk pozu!
Buse Varol'dan Alişan'la mutluluk pozu! Boşanmanın eşiğinden dönen Buse Varol ve Alişan çifti sosyal medya hesabından paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Güzel oyuncu son olarak oğullarının kendisini çektiği fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu.
27.04.2022 Magazin
Alişan'dan Buse Varol'a doğum günü mesajı!
Alişan'dan Buse Varol'a doğum günü mesajı! Alişan, aralarındaki sorunları çözerek boşanmanın eşiğinden döndüğü eşi Buse Varol'un doğum gününü kutladı. Ünlü şarkıcı, Varol ile beş yıl önce çekilen ilk fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. Alişan'ın yazdığı romantik satırlar herkesi duygulandırırken; eşi de bu sözlere kayıtsız kalmadı.
25.03.2022 Magazin
Alişan ve Buse Varol çiftinden güzel haber geldi!
Alişan ve Buse Varol çiftinden güzel haber geldi! Ünlü şarkıcı Alişan ikinci kez baba oldu. Alişan güzel haberi "Geldi babasının aşkı, çok şükür" sözleriyle sosyal medya hesabından duyurdu. Ünlü şarkıcı, kızının fotoğraflarını izni olmadan sosyal medyada paylaşanlara isyan etti.
6.02.2021 Magazin
Alişan'ın eski nişanlısı hakkında ilk kez konuştu!
Alişan'ın eski nişanlısı hakkında ilk kez konuştu! Oyuncu Buse Varol, teve2'deki '2. Sayfa'da eşi Alişan'ın eski nişanlısı Eda Erol için ilk kez konuştu.
16.08.2018 Magazin
Buse Varol kimdir?
Buse Varol kimdir? Buse Varol kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Alişan'ın hamile eşi Buse Varol yeni bir program sunmaya başlayacak. İşte güzel oyuncu ve sunucu Buse Varol hakkında merak edilen bilgiler...
24.07.2018 Gündem
Buse Varol kimdir?
Buse Varol kimdir? Buse Varol kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde çok fazla araştırılıyor. Alişan ile nişanlanan Buse Varol hakkındaki bilgiler merak konusu oldu. İşte güzel oyuncu Buse Varol'un yaşı, nereli olduğu, kariyeri gibi bilgiler...
26.03.2018 Gündem
Alişan'dan olay paylaşım: Bana kız bul!
Alişan'dan olay paylaşım: Bana kız bul! Türkücü Alişan, kendisine eş bulmasını isteyen bir takipçisine bu yanıtı verdi.
19.02.2018 Magazin
Çağla Şıkel: Alişan'la proje olursa...
Çağla Şıkel: Alişan'la proje olursa... Manken Çağla Şıkel, partneri şarkıcı Alişan ile yollarının ayrıldığına dair yapılan haberlere açıklık getirdi.
1.02.2018 Magazin
Nişanda Nirvana’ya  çıktım artık nikah var
Nişanda Nirvana’ya çıktım artık nikah var Eski nişanlısı Eda Erol’la evliliğin eşiğinden dönen Alişan birlikte rol aldığı ‘Dostlar Mahallesi’ dizisi setinde tanışıp, aşk yaşamaya başladığı Buse Varol’la nişan yapmayacaklarını söyledi.
12.01.2018 Magazin
Tek kazananı Alişan oldu
Tek kazananı Alişan oldu Çağla Şıkel, Alişan’la birlikte rol aldığı ‘Dostlar Mahallesi’ dizisinin ekrana veda etmesini bir başarısızlık ya da hayal kırıklığı olarak görmediğini söyledi.
11.01.2018 Magazin
Alişan kötü haberi verdi!
Alişan kötü haberi verdi! Alişan, başrolde yer aldığı 'Dostlar Mahallesi' dizisinin final yapacağı haberlerini doğruladı.
5.01.2018 Televizyon
4 bölümde bitti!
4 bölümde bitti! Alişan ile Çağla Şıkel’in başrolü paylaştığı ‘Dostlar Mahallesi’ dizisi reyting kurbanı oldu. Dizi, 4’üncü bölümde yayından kaldırıldı
2.01.2018 Magazin
'Yazmaya kalkarsam instagram çökebilir!'
'Yazmaya kalkarsam instagram çökebilir!' Alişan, yakın dostu Çağla Şıkel'in doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı.
2.01.2018 Magazin
Alişan'a çok kötü haber! Kaybetti...
Alişan'a çok kötü haber! Kaybetti... Alişan ve Çağla Şıkel'in yeni dizisi Dostlar Mahallesi'nden kötü haber geldi.
2.01.2018 Magazin
Dostlar Mahallesi 3. bölümde eve alıcı mı çıkıyor?
Dostlar Mahallesi 3. bölümde eve alıcı mı çıkıyor? Dostlar Mahallesi bu akşam 3. bölümü yayınlanacak. Cumartesi akşamları yayınlanmaya başlayan dizinin yeni bölümünde Metin ve Çetin'in evine alıcı çıkıyor. Ev satılacak mı?
29.09.2021 Gündem
Başrol oyuncusu iki bölümde pes etti!
Başrol oyuncusu iki bölümde pes etti! Çağla Şıkel, rol aldığı Dostlar Mahallesi dizisinin reytingi için konuştu
29.12.2017 Magazin
Buse Varol kimdir?
Buse Varol kimdir? Alişan'ın yeni sevgilisi Buse Varol güzelliğiyle göz dolduruyor. Çok sık gündeme gelen Buse Varol'un yaşı, eğitimi, kariyeri gibi konular merak ediliyor. İşte Buse Varol ile ilgili merak edilen soruların yanıtları...
29.09.2021 Gündem
Buse Varol kimdir? İşte Alişan'ın yeni sevgilisinin hayatı...
Buse Varol kimdir? İşte Alişan'ın yeni sevgilisinin hayatı... Buse Varol kimdir? Sorusu internette en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Alişan'ın Eda Erol ile nişan attıktan sonra Buse Varol ile yeni bir aşka yelken açması büyük yankı uyandırdı. İşte Buse Varol'un merak edilen hayatı...
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 24 Aralık Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 24 Aralık Pazar 24 Aralık Pazar günü Kanal D yayın akışı sabah 05:15’de çocukların sevilen eğlenceli yayını “Kanal D Çocuk Kulübü” ekranlarınıza gelecek. Masum ve eğlence dolu kesitleriyle ekranları renklendiren programı, hafta sonu sabah çocuklarınızla birlikte seyredebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı eğlenceli aile dizinin yeni bölümü sizlerle… Bu haftaki yeni bölümde yine aileyi pek çok gelişme bekliyor. Seyrederken bazen hüzünlenebilir bazen de komik sahneler karşısında eğlenebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Alişan sevgilisini izleyemiyor
Alişan sevgilisini izleyemiyor Çağla Şıkel, ‘Dostlar Mahallesi’ isimli dizide rol arkadaşı Alişan’ın yeni sevgilisi Buse Varol’u çok kıskandığını söyledi.
22.12.2017 Magazin
Dostlar Mahallesi'nde 'Görkem' rüzgarı!
Dostlar Mahallesi'nde 'Görkem' rüzgarı! Kanal D’nin sıcak aile komedi dizisi Dostlar Mahallesi görücüye çıktı. Erler Film’in yapımcılığını üstlendiği, baş rollerinde Alişan ve Çağla Şikel’in yer aldığı dizi ilk bölümüyle izleyiciden tam not aldı.
21.12.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Dostlar Mahallesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dostlar mahallesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.