Doğal Gaz Duyuru

Doğal Gaz Duyuru

Son dakika Doğal gaz duyuru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Doğal gaz duyuru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Doğal gaz duyuru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğal Gaz Duyuru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğal gaz duyuru gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 doğal gaz duyuru haberi bulunmuştur. Tüm doğal gaz duyuru haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğal gaz ile ilgili flaş karar! Rusya harekete geçti, gaz kesiliyor
Doğal gaz ile ilgili flaş karar! Rusya harekete geçti, gaz kesiliyor Doğal gaz ile ilgili son dakika kararı. Rusya resmen harekete geçti. Gaz akışını sonlandıracak. Rusya, NATO'ya üyelik başvurusu yapan Finlandiya'nın gazını kesiyor. Rusya, Finli enerji şirketi Gasum'un ruble ile ödeme yapmayı kabul etmemesinden dolayı 21 Mayıs 07.00 itibarıyla gaz akışını sonlandıracak. İşte son dakika haberinin detayları...
20.05.2022 Dünya
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Bakan duyurdu, tarih belli oldu, artık evlerde...
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Bakan duyurdu, tarih belli oldu, artık evlerde... Karadeniz gazıyla ilgili son dakika gelişmesi. Tarih belli oldu. Bakan Dönmez açıkladı. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. Karadeniz ve Akdeniz’de yürütülen doğal gaz çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “İnşallah Karadeniz’in doğal gazını siz değerli aziz vatandaşlarımızla buluşturmak için çalışıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılında artık evlerinizde ocağı yakıp çayı demlediğinizde bizim gazımızı göreceksiniz. Bizim gazımız sizi ısıtacak, yemeğinizi pişirecek, gerektiğinde elektriğe dönüştürüp sizi aydınlatacak” dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
21.04.2022 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Zam geldi, faturalar yüzde 50...
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Zam geldi, faturalar yüzde 50... Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika kararı. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. Fiyatlara zam geldi. Konutlarda kullanılan doğal gaza yüzde 35, sanayide kullanılana yüzde 50, elektrik üretiminde kullanılana ise yüzde 44.3 zam geldi. BOTAŞ, uluslararası gelişmelere bağlı olarak yaşanan dalgalanmalar nedeniyle getirilen zammın, 1 Nisan'dan itibaren geçerli olacağını bildirdi.
31.03.2022 Ekonomi
Doğal gazda yeni dönem! EPDK duyurdu, tamamen değişiyor! Resmen başladı, faturalar artık...
Doğal gazda yeni dönem! EPDK duyurdu, tamamen değişiyor! Resmen başladı, faturalar artık... Doğal gaz faturasıyla ilgili son dakika açıklaması. Doğal gaz faturası desteği resmen başladı. Paralar hesaplara yatırıldı. Doğal gaz desteği için başvurular e-devlet üzerinden yapılacak. Yılda iki kez olmak üzere hane başına 450 ile 1.150 TL arasında destek verilecek. Doğal gaz faturası desteğinden Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'nın kriterlerine uyan 4 milyon hane faydalanabilecek. İhtiyaç sahibi olmak şartıyla doğal gaz altyapısı bulunan 647 ilçe/beldede ikamet eden ve doğalgaz aboneliği olan bütün vatandaşlar destekten yararlanabilecek. Doğalgaz Tüketim Desteği hem faturalı hem de ön ödemeli sayaç kullanan hanelere verilecek. İhtiyaç sahibi vatandaşların, e-devlet'ten yaptıkları başvuruları onaylandıktan sonra hak sahipliği bulunan vatandaşlar PTT'ye gidip faturalarını ibraz ederek destekten yararlanabilecek. Ön ödemeli sayaç kullanan vatandaşların ise destek miktarı kartlarına yatırılacak. Öte yandan BOTAŞ, nüfusu 15.000 olan ilçelerde planlanan doğalgaz yatırımlarına başlayacak. 10.000 nüfuslu ilçelerde Hazine ve Enerji Bakanlıklarının oluruyla doğalgaza kavuşabilecek. İşte son dakika haberinin detayları...
19.02.2022 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarına son dakika zam kararı! Resmen değişti, tüm aboneleri ilgilendiriyor
Doğal gaz fiyatlarına son dakika zam kararı! Resmen değişti, tüm aboneleri ilgilendiriyor Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika kararı. Zam geldi. Milyonlarca aboneyi ilgilendiriyor. Resmen değişti. BOTAŞ yeni kararı duyurdu. Konutlarda kullanılan doğal gazın satış fiyatında yüzde 25, elektrik üretimi için kullanılan doğal gazın satış fiyatında yüzde 15, elektrik üretimi haricinde kullanılan doğal gazın satış fiyatında yüzde 50 oranında zam yapıldı.
31.12.2021 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Daha ucuz olacak, o illerde faturalar...
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Daha ucuz olacak, o illerde faturalar... Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme. Faturalar değişiyor. Daha ucuz olacak. Detaylar belli oldu. AK Parti’nin yılbaşından sonra Meclis gündemine getireceği doğal gazda kademeli tarife sistemi, elektrikte yapılan uygulamadan farklı olacak. Buna göre, doğal gaz faturalandırması bölgeye ve iklim şartlarına göre yapılacak. Yapılan çalışma ile Türkiye’nin Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır veya Sivas gibi soğuk bölgelerindeki tüketim miktarına uygulanacak kademeli tarife Antalya, İzmir veya Adana gibi kış şartlarının daha hafif geçtiği illere göre daha ucuz olacak.
30.12.2021 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Yüzde 23 arttı, EPDK duyurdu
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Yüzde 23 arttı, EPDK duyurdu Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme. Resmen belli oldu. Ve değişti. EPDK duyurdu. Türkiye'nin doğal gaz ithalatı Ekim'de bir önceki yıla göre yüzde 15,24 artarken, tüketim de yüzde 23,5 arttı.
29.12.2021 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika kararı! Resmen değişti, yüzde 20 zam ve...
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika kararı! Resmen değişti, yüzde 20 zam ve... Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika kararı. Fiyatlar resmen değişti. Yüzde 20 zam geldi. Doğal gazdan elektrik üreten santrallerde ve sanayide kullanılan doğal gaz fiyatı yüzde 20 zamlandı. Konutta kullanılan doğal gazda fiyat değişmedi.
2.12.2021 Ekonomi
Doğal gaz müjdesi! Bakan Dönmez resmen duyurdu, artık...
Doğal gaz müjdesi! Bakan Dönmez resmen duyurdu, artık... Doğal gaz müjdesi! Resmen duyuruldu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez doğal gaz ile ilgili yaptığı açıklamada, "Her bir vatandaşımızın doğal gaz konforunu yaşaması adına mümkün olan bütün yerleşim yerlerine doğal gaz ulaştırmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda, yaptığımız planlama ile 2021-2026 döneminde ilave 367 yerleşim yerine daha doğal gaz arzı sağlanacağının müjdesini de buradan vermek isterim." dedi.
1.11.2021 Ekonomi
Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş açıklama! Düşüyor, hemen...
Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş açıklama! Düşüyor, hemen... Havaların soğumaya başlaması ile vatandaşlar doğal gaz faturalarının yüksek gelmesinden endişe etmeye başladı. Dünya genelinde yaşanan enerji krizi faturalara da yansıyor. Hükümet tarafından yapılan açıklamalarda enerjide yaşanan krizin etkisinin en az şekilde vatandaşlara yansıtılacağı açıklansa da doğal gaz ödemeleri kasım ayı ile birlikte artmaya başlayacak. Ancak tüketiciler küçük önlemler ile faturalarının bir miktarı düşürebiliyorlar. İşte doğal gaz faturasını düşürmek için yapmanız gerekenler...
31.10.2021 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Zam geldi, faturalar artık...
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Zam geldi, faturalar artık... Doğal gaz fiyatları ile ilgili son dakika kararı! Yüzde 15 zam yapıldı. Ekim ayından itibaren geçerli olacak. Tüm aboneleri yakından ilgilendiriyor. Milyonlarca kişi 'doğal gaza zam mı yapıldı' diye araştırma yaparken BOTAŞ'tan açıklama geldi. Doğal gazda ekim ayı için mesken tarifesi sabit kalırken, sanayi ve elektrik üretim amaçlı tarifeye yüzde 15 zam yapıldı.
30.09.2021 Ekonomi
Elektrik faturalarını ayda 108 TL düşürmek mümkün!
Elektrik faturalarını ayda 108 TL düşürmek mümkün! Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiriyor. Elektrik faturaları ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Faturaları düşürüyor. Yüzde 5'lik avantaj sağlanıyor. Dört kişilik bir aile elektrik faturalarına ortalama, aylık 208, yıllık 2.500 lira ödüyor. Ancak bu rakamı 1.200 TL'ye kadar düşürüp aylık 108, yıllık ise 1.300 lira daha az para ödemek mümkün. Prize takılı halde bırakılan cihazların elektrik harcayıp harcamadığı yıllardır tartışılan bir konu. Ancak şarj aletlerinin prizde boş yere takılı kalması tahmininizden çok daha fazla elektrik harcıyor. Nasıl mı? İşte yanıtı...
13.09.2021 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Faturalara 1 ay boyunca...
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Faturalara 1 ay boyunca... Doğal gaz ile ilgili son dakika kararı! Ağustos ayından itibaren geçerli olacak. Tüm aboneleri yakından ilgilendiriyor. Milyonlarca kişi 'doğal gaza zam mı yapıldı' diye araştırma yaparken BOTAŞ'tan açıklama geldi. Konut, ticarethane, sanayi ve elektrik üretim santrallerini kapsıyor. Doğal gazda ağustos ayında geçerli olacak fiyat tarifeleri, tüm abone gruplarında sabit tutuldu.
31.07.2021 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Faturalara yansıyacak, indirim...
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Faturalara yansıyacak, indirim... Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Tüm aboneleri yakından ilgilendiriyor. Doğal gaz fiyatları düşecek. Doğal gaz faturalarına indirim gelebilir. Resmen duyuruldu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz'den çıkarılacak doğal gazla ilgili önemli açıklamalarda bulunarak, 'Bu gazı üretip sistemi başladığımız andan itibaren tüketiciye yani daha doğrusu vatandaşımıza yansımış olacak. Mühendislik çalışmaları tam netleşmedi ama bizim yaptığımız ilk çalışmalarda ilk yıl 3 ila 5 milyar metreküp sisteme girmiş olacağız. Sonra da toplamda 2027-28’e geldiğimizde 15 ila 20 milyar metreküp sisteme gaz basmış olacağız. Yapılan tüm çalışmalar şu anda ithal ettiğimiz gaza göre buradan çıkacak gazın maliyetinin daha ucuz olacağını gösteriyor. Rakam bugünden vermek doğru değil, çünkü günün sonunda yatırımlar yatırım miktarları netleşecek. Ayrıca gazın bir çıkartma, işletme maliyetleri var bunları da koyacağız ve burada işin ekonomi neyi gerektiriyorsa o şekilde hareket edilecek. Ama tüm öngörüler, tüm çalışmalar bugün ithal ettiğimiz gaza göre buranın çok daha ekonomik bir maliyet bize sunacağını gösteriyor' ifadelerini kullandı.
14.07.2021 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Aboneler dikkat, faturalarda...
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Aboneler dikkat, faturalarda... Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş karar verildi. Tüm aboneleri yakından ilgilendiriyor. Sizin de başınıza gelebilir. Bir aboneye doğal gaz faturası 2 ay gelmedi. Bunun üzerine sayaç değiştirildi ve vatandaşın yaşadığı sorun çözüldü. Ancak bunun ardından 817 liralık fatura çıkarıldı. Sayacın yanlış okuma yapması sebebiyle yüksek fatura geldiği için şikayette bulunan kişiye güzel haber geldi. KDK'nın değerlendirmesi sonucu fatura tutarı 96 liraya düşürüldü.
10.07.2021 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş zam kararı! Resmen duyuruldu
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş zam kararı! Resmen duyuruldu Doğal gaz ile ilgili son dakika kararı! Temmuz ayından itibaren geçerli olacak. Tüm aboneleri yakından ilgilendiriyor. Milyonlarca kişi 'doğal gaza zam mı yapıldı' diye araştırma yaparken BOTAŞ'tan açıklama geldi. Konut, ticarethane, sanayi ve elektrik üretim santrallerini kapsıyor. Doğal gazda temmuz ayı için konut abonelerinin tarifesine yüzde 12, sanayi grubu tarifesine yüzde 20 ve elektrik üretim santrallerinin tarifesine de yüzde 20,2 zam yapıldı.
30.06.2021 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Faturalara yansıyacak, indirim...
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Faturalara yansıyacak, indirim... Milyonlarca aboneyi ilgilendiriyor. Doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Doğal gaz fiyatları düşecek. Doğal gaz faturalarına indirim gelebilir. Oxford Enstitüsü Enerji Çalışmaları Kıdemli Uzmanı Stephen O'Sullivan, Türkiye'nin Karadeniz'deki doğal gaz keşfinin önemine işaret ederek, "Yerli gaz arzı, Türkiye'nin Rusya'ya bağımlılığını azaltacaktır. Ülkenin gaz talebi artsa bile Sakarya sahasından gelen gaz Türkiye'nin hem ithalata bağımlılığını azaltacak hem de kömür benzeri yakıtlar yerine doğal gaz kullanımının artmasını sağlayacaktır." dedi. Karadeniz'deki keşfin Türkiye'nin yapacağı doğal gaz sözleşme görüşmelerinde elini güçlendireceğine dikkati çeken O'Sullivan, "Rusya, son yıllarda Türkiye'nin ana gaz tedarikçisi konumunda ancak yerli gaz rezervlerinin keşfi ve üretimiyle gelecekteki tedarik ve sözleşme yenileme görüşmelerinde Türkiye çok daha güçlü bir konumda. Tabii ki bir gün yerli gaz bitebilir ve Türkiye'nin Rusya'ya yeniden ihtiyacı olabilir ancak bu keşfin getireceği rekabetle Türkiye Rusya'dan yaptığı ithalat için daha düşük bir fiyatı güvence altına alacaktır." diye konuştu.
12.06.2021 Ekonomi
Elektrik, su, doğal gaz... Tüm faturalar için geçerli! İade edilecek
Elektrik, su, doğal gaz... Tüm faturalar için geçerli! İade edilecek Doğal gaz, elektrik ve su faturaları ile ilgili önemli karar. Milyonlarca aboneyi çok yakından ilgilendiriyor. Bakanlık harekete geçti. İade bedeli ödemesi ile ilgili önemli bir adım atıldı. Abonelik sözleşmelerinden alınan güvence bedelleri verilen hizmetin türüne göre öngörülecek birim miktar üzerinden belirlenecek. Böylece vatandaşlar maddi kayba uğramayacak.
30.04.2021 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili flaş açıklama! EPDK duyurdu, yüzde 14 arttı
Doğal gaz ile ilgili flaş açıklama! EPDK duyurdu, yüzde 14 arttı Doğal gaz ile ilgili açıklama geldi. EPDK duyurdu. Artış yaşandığı belirtildi. Rakamlar belli oldu. Yüzde 14 yükseldi. Türkiye'nin doğal gaz ithalatı şubatta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 14 artarak 6 milyar 2 milyon metreküp oldu. En fazla ithalat 2 milyar 375 milyon metreküple Rusya'dan yapılırken, bu ülkeyi Azerbaycan ve İran izledi. Şubatta Türkiye'nin doğal gaz stok miktarı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 36,4 artışla 2 milyar 611 milyon metreküp olarak kayıtlara geçti.
27.04.2021 Ekonomi
Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş karar! 31 Mart…
Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş karar! 31 Mart… Milyonlarca kişiyi kapsıyor. Çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren gelişme. Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş karar! Tüm abonelere duyuruldu. Borcu olan herkesi ilgilendiriyor. Koronavirüs salgını döneminde yaşanan ekonomik zorluklar nedeni ile birçok vatandaş faturasını ödemekte zorlandı. İGDAŞ doğal gaz faturasını ödemekte zorlananlar için harekete geçti. Komisyon ya da vade farkı olmadan taksit imkanı sunuluyor. Hiçbir ek ödeme yapmadan borcunu yapılandırmak isteyenler için vadeli ödeme seçeneği 31 Mart tarihine kadar geçerli. Kredi kartı ile ödeme yapmak da mümkün.
19.03.2021 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili flaş zam açıklaması! Marttan itibaren...
Doğal gaz ile ilgili flaş zam açıklaması! Marttan itibaren... Doğal gaz faturaları ile ilgili milyonlarca kişiyi ilgilendiren flaş karar. Resmen duyuruldu. Mart ayından itibaren geçerli olacak. Tüm aboneleri yakından ilgilendiriyor. Milyonlarca kişi 'doğal gaza zam mı yapıldı' diye araştırma yaparken BOTAŞ'tan açıklama geldi. Konut, ticarethane, sanayi ve elektrik üretim santrallerini kapsıyor. Doğal gaza yüzde 1 oranında zam yapıldı.
1.03.2021 Ekonomi
Elektrikte ‘ince ayar!’ Yüzde 20…
Elektrikte ‘ince ayar!’ Yüzde 20… Herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Elektrikte önemli değişiklik. Doğal gaz tüketimine de yansıdı. Geçen yıla göre yüzde 20 arttı. Enerji yönetiminden “kuraklık” hamlesi… Barajlara gelen su miktarının belirgin biçimde düşmesi üzerine elektrik üretiminde “ince ayar” yapıldı. Şubat ayının ilk yarısında barajlardan elektrik üretimi, geçen yılın aynı dönemine göre yarı yarıya azaldı. Bu yıl, Şubat ayının ilk yarısında 1.2 milyar kilovatsaat dolayında elektrik üretildi. Geçen yıl aynı dönemde üretim yaklaşık 2.4 milyar kilovat saat olmuştu. Suyun payı azalırken, doğal gazdan üretim arttı. Doğal gaz kaynaklı elektrik üretimi, 3 milyar kilovatsaate yükseldi. Yüzde 20’ye yakın bir artış söz konusu oldu.
23.02.2021 Ekonomi
Doğal gaz açıklaması! Faturalar düşecek
Doğal gaz açıklaması! Faturalar düşecek Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiriyor. Doğal gaz faturaları düşecek. Havaların yurt genelinde soğumasıyla birlikte doğal gaz kullanımı arttı. Doğal gaz kullanırken bazı konulara dikkat edilerek faturaları aşağı çekmek ve yüksek konfor elde etmek mümkün. Doğru bilinen yanlışların doğalgaz tüketimini artırdığını belirten Özgür Şahin, “Yanlış kullanım nedeniyle faturalar yüksek geliyor. Ödenen yüksek tutarlara rağmen evler yeterince ısıtılamıyor.” dedi ve önemli bilgiler paylaştı.
17.02.2021 Ekonomi
Doğal gaz açıklaması! BOTAŞ...
Doğal gaz açıklaması! BOTAŞ... Doğal gaz ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu yaptığı açıklamada BOTAŞ tarafından yapılacağı duyuruldu. Doğal gaz yeterliliği sağlayan ilçelere yönelik şehir besleme hattı yatırımları, imarlı alan sınırının iletim hattına mesafesi 5 kilometrenin üzerinde olan ilçelerde Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) tarafından yapılacak.
16.02.2021 Ekonomi
Doğal gaz faturaları için flaş karar!
Doğal gaz faturaları için flaş karar! Doğal gaz abonelerine duyuruldu. Çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiriyor. Vade farkı, ilave ücret, komisyon alınmayacak. Doğal gaz fatura borcu olanları sevindiren haber İGDAŞ'tan geldi. Borcu olan vatandaşlara taksit imkanı sunuluyor. Birçok kişi doğal gaz borcunu bu şekilde hiçbir ek ödeme yapmadan, taksitler halinde ödeyebilecek. Pandemi döneminde yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeni ile birçok vatandaş faturasını ödemekte zorlandı. İGDAŞ doğal gaz faturasını ödemekte zorlananlar için önemli bir karar aldı ve yeni bir kampanya başlattı. Nakit ya da kredi kartı ile ödeme yapılabilecek. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların 31 Mart'a kadar başvuruda bulunması gerekiyor.
11.02.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Doğal Gaz Duyuru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğal gaz duyuru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.