Doğal Gaz Destek

Doğal Gaz Destek

Son dakika doğal gaz destek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğal gaz destek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğal gaz destek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğal Gaz Destek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğal gaz destek gelişmeleri de dahil olmak üzere 662 doğal gaz destek haberi bulunmuştur. Tüm doğal gaz destek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğal Gaz Tüketim Desteği ödemeleri başladı! Bakan Göktaş: 399 milyon 947 bin TL ödeme yapılacak
Doğal Gaz Tüketim Desteği ödemeleri başladı! Bakan Göktaş: 399 milyon 947 bin TL ödeme yapılacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Düzenli Doğal Gaz Tüketim Desteği ödemelerinin başladığını, hak sahibi 584 bin 941 haneye toplam 399 milyon 947 bin TL ödeme yapılacağını açıkladı.
21.03.2024 Ekonomi
Atık yüz maskelerini yakıta çeviren yöntem geliştirdi
Atık yüz maskelerini yakıta çeviren yöntem geliştirdi Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Indiana eyaletinde bulunan Purdue Üniversitesi, Davidson School of Engineering Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü’nde araştırmacı olarak çalışan kimya yüksek mühendisi Dr. Çağrı Ün, kullanılmış atık yüz maskelerini yakıta çeviren teknolojiyi geliştirdi. Yapılan yenilikçi çalışma, uluslararası Processes Dergisi tarafından 238 eser arasından seçilerek kapak sayısı oldu.
24.01.2024 Adana
Doğal gaz destek ödemeleri ile ilgili yeni açıklama! Hemen PTT'ye gidin, 3.500 TL ödeme yapılıyor
Doğal gaz destek ödemeleri ile ilgili yeni açıklama! Hemen PTT'ye gidin, 3.500 TL ödeme yapılıyor İhtiyaç sahiplerine ödenen doğal gaz destek tutarı ve ödeme takvimi ile ilgili yeni açıklama geldi. Bakan Göktaş detayları duyurdu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik hayata geçirilen Düzenli Doğal Gaz Tüketim Desteği’nde yeni yılın ilk ödemelerinin başladığını belirterek, Ocak ayı döneminde 383 bin haneye toplamda 304,5 milyon TL ödeme yapılacağını açıkladı. Peki doğal gaz desteklerinden kimler yararlanabilir? Doğal gaz yardımı kaç lira? İşte merak edilen soruların yanıtları...
24.01.2024 Ekonomi
Doğal gaz yardımı Şubat ödemesi yattı mı? TC kimlik numarasına göre doğal gaz desteği ödeme tarihleri
Doğal gaz yardımı Şubat ödemesi yattı mı? TC kimlik numarasına göre doğal gaz desteği ödeme tarihleri Doğal gaz yardımı ödemeleri yattı mı sorsunun yanıtı merak ediliyor. 900 ve 2500 TL arasında değişen doğal gaz destek ödemeleri Şubat ayında yapılacak. Ödeme alacak pek çok vatandaş doğal gaz ödemelerinin ne zaman yapılacağını sorguluyor. Peki Şubat 2023 doğal gaz desteği ne zaman yatacak? TC kimlik numarasına göre doğal gaz yardımı ödemeleri...
16.02.2023 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarına zam gelecek mi? Bakan Dönmez açıkladı
Doğal gaz fiyatlarına zam gelecek mi? Bakan Dönmez açıkladı Doğal gaz fiyatlarına zam gelecek mi? Bakan Dönmez açıkladı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez "Aralıkta doğal gazda fiyat değişikliği olmayacak" dedi.
18.11.2022 Ekonomi
Doğal gaz destek ödemeleri başladı!
Doğal gaz destek ödemeleri başladı! İhtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirilen Doğalgaz Tüketim Desteği’nde kış dönemi ödemeler başladı.
18.11.2022 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili adım atıldı! Bakan Dönmez açıkladı
Doğal gaz ile ilgili adım atıldı! Bakan Dönmez açıkladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye’nin bölgesinde bir enerji merkezi olma stratejisi üzerinde çalıştıklarını belirterek, “Önümüzdeki yıldan itibaren çalışmalarımızı tamamlayacağız. Türkiye’de bir gaz merkezi oluşturmanın adımlarını atıyoruz. Yıl sonuna kadar yol haritamızı netleştireceğiz” dedi.
8.11.2022 Ekonomi
Doğal gaz desteği başvuru e-devlet ekranı 2022! Doğal gaz desteği başvurusu nasıl yapılır, doğal gaz şartları neler, kimlere verilir, ne kadar?
Doğal gaz desteği başvuru e-devlet ekranı 2022! Doğal gaz desteği başvurusu nasıl yapılır, doğal gaz şartları neler, kimlere verilir, ne kadar? Doğal gaz ne kadar, doğal gaz desteği başvuru nasıl yapılır? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada doğalgaz destek ödemeleri için ücretin arttığını duyurmuştu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlı Derya Yanık doğal gaz desteği paketini de kapsayan sosyal destek yardımlarına ilişkin detayları aktardı. Söz konusu açıklamaların ardından doğalgaz yardımı başvurusu, ihtiyaç sahibi vatandaşlar tarafından sorgulanmaya başlandı. Peki, Doğal gaz desteği başvurusu nasıl yapılır, doğal gaz şartları neler, kimlere verilir, ne kadar? İşte Doğal gaz desteği başvuru e-devlet ekranı 2022 ve diğer merak edilenler…
28.09.2022 Ekonomi
Paralar hesaplara aktarılıyor! Ramazan, fatura desteği ve...
Paralar hesaplara aktarılıyor! Ramazan, fatura desteği ve... Devlet eli ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaşmaya devam ediyor. Devlet destekleri artarak devam ediyor. Birçok kişi talepte bulunması durumunda destek ödemelerinden yararlanıyor. Pandemi döneminde başlayan nakdi destekler sürüyor. Ayrıca Ramazan dolayısı ile de ihtiyaç sahipleri için ek kaynak ayrıldı. Dezavantajlı olan kişilere de para yardımı sağlanıyor. Doğal gaz tüketim desteği ve elektrik yardımı da faturalarını ödemekte güçlük çeken vatandaşların imdadına yetişiyor. İlk kez bu sene uygulanmaya başlayan doğal gaz desteğinde ödemeler başladı. Bakan Yakın yaptığı açıklamada destek ödemeleri ile ilgili, “Mart ayı içerisinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 6,6 milyar TL’yi aşan nakdi yardımda bulunduk” ifadelerini kullandı.
13.04.2022 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Resmen başladı, faturalar değişiyor, 450 lira ve...
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Resmen başladı, faturalar değişiyor, 450 lira ve... Doğal gaz ile ilgili son dakika gelişmesi. Sevindiren haber geldi. Bakan resmen duyurdu. Ve ödemeler başladı. Doğalgaz yardımı yattı mı? sorusu yanıt buldu. Doğal gaz tüketim desteği ödemeleri ilk taksiti başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirilen Doğal gaz Tüketim Desteği'nde ödemelerin başladığını açıkladı. Ödemeler iki taksit halinde yapılıyor. Doğal gaz yardımı ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara yıllık 450 lira ile 1150 lira arasında ödenecek. Doğal gaz yardımı başvurusu e-Devlet sistemi üzerinden devam ediyor. Peki Peki, doğal gaz desteği nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Doğal gaz yardımı yattı mı? İşte son dakika haberinin detayları...
23.03.2022 Ekonomi
Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan duyurdu, bin 150 lira...
Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan duyurdu, bin 150 lira... Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan duyurdu, ödemeler başlıyor. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılıyor, doğal gaz destek tutarı 450 TL-1.150 TL arasında değişiyor. Faturalarını ibraz edenler paraların PTT üzerinden alınıyor. Kronik hastalara veya hayatlarını cihaza bağlı sürdüren vatandaşlara ek ödeme yapılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirilen Doğalgaz Tüketim Desteğinde ödemelerin başladığını açıkladı.
23.03.2022 Ekonomi
Petrol ve doğal gaz ile ilgili Bakan Dönmez'den canlı yayında son dakika açıklaması
Petrol ve doğal gaz ile ilgili Bakan Dönmez'den canlı yayında son dakika açıklaması Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez doğal gaz ve petrol fiyatlarında son durumu değerlendirdi. Doğal gaz destekleri hakkında açıklamalarda bulunan Bakan Dönmez, "Başvuruları almaya başladık. Martın ikinci yarısından itibaren ödemelere başlayacağız. Her yerde doğal gaz olmayabilir, kömür desteği de devam edecek. Teknik çalışma sonrasında bu yardımdan istifade edecekler. 3-4 milyona çıkacak gazda da... Elektrikte de 2'den 4 milyona çıktı. 450 lira ile 1150 lira arasında destek sağlanacak." dedi.
12.03.2022 Ekonomi
Doğal gazda yeni dönem! EPDK duyurdu, tamamen değişiyor! Resmen başladı, faturalar artık...
Doğal gazda yeni dönem! EPDK duyurdu, tamamen değişiyor! Resmen başladı, faturalar artık... Doğal gaz faturasıyla ilgili son dakika açıklaması. Doğal gaz faturası desteği resmen başladı. Paralar hesaplara yatırıldı. Doğal gaz desteği için başvurular e-devlet üzerinden yapılacak. Yılda iki kez olmak üzere hane başına 450 ile 1.150 TL arasında destek verilecek. Doğal gaz faturası desteğinden Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'nın kriterlerine uyan 4 milyon hane faydalanabilecek. İhtiyaç sahibi olmak şartıyla doğal gaz altyapısı bulunan 647 ilçe/beldede ikamet eden ve doğalgaz aboneliği olan bütün vatandaşlar destekten yararlanabilecek. Doğalgaz Tüketim Desteği hem faturalı hem de ön ödemeli sayaç kullanan hanelere verilecek. İhtiyaç sahibi vatandaşların, e-devlet'ten yaptıkları başvuruları onaylandıktan sonra hak sahipliği bulunan vatandaşlar PTT'ye gidip faturalarını ibraz ederek destekten yararlanabilecek. Ön ödemeli sayaç kullanan vatandaşların ise destek miktarı kartlarına yatırılacak. Öte yandan BOTAŞ, nüfusu 15.000 olan ilçelerde planlanan doğalgaz yatırımlarına başlayacak. 10.000 nüfuslu ilçelerde Hazine ve Enerji Bakanlıklarının oluruyla doğalgaza kavuşabilecek. İşte son dakika haberinin detayları...
19.02.2022 Ekonomi
1.150 TL doğal gaz desteği! Başvuran alıyor, yılda iki kez...
1.150 TL doğal gaz desteği! Başvuran alıyor, yılda iki kez... Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika kararı! 1.150 TL ödeme yapılacak. Başvuran vatandaşlar yılda iki kez alabilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan güzel haberin detaylarını paylaştı. 4 milyon hane için 450-1150 TL arasında doğal gaz yardımı yapılacak. Başvurular e-Devlet üzerinden alınmaya devam ediyor. Doğalgaz ödemelerinin üçer aylık dönemler halinde yılda iki kez (mart ve ekim) gerçekleştirilecek. Destek ödemesi, hak sahibinin PTT kartına yatırılacak. Başvuran faturasını götürerek PTT’den ödemesini alabilecek. Peki, doğalgaz desteğine nasıl başvuru yapılır? İşte, doğalgaz desteği ile ilgili tüm detaylar...
16.02.2022 Ekonomi
Elektrik ve doğal gaz faturalarına yansıyor! Fiyatlar değişiyor, resmen açıkladı, yüzde 50 ve yüzde 75...
Elektrik ve doğal gaz faturalarına yansıyor! Fiyatlar değişiyor, resmen açıkladı, yüzde 50 ve yüzde 75... Elektrik ve doğal gaz faturalarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. Resmen açıklandı. Elektrik fiyatları için düğmeye basıldı. Doğal gaz ve elektrik desteğiyle ilgili kritik açıklama geldi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Isınma yardımı alan hanelere destekler genişletilerek doğal gaz da dâhil edilmiştir. Yaklaşık 3 milyar TL’lik doğal gaz desteğinden 4 milyon hane yararlanacak. Hane başı yıllık doğalgaz destek miktarı ise 450 ila 1150 TL arasında olacak” dedi. Bakan Dönmez, elektrikte birinci kademede yaklaşık yüzde 50, doğal gazda ise yüzde 75’lik devlet desteğinin devam ettiğini söyledi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yüksek elektrik faturalarına karşı sorun yaşayan cemevleri, dernekler ve vakıfların elektrik faturalarının en düşük tarifeye alınması için talimat verdi. Ticari işletmeler için özel bir formülle destek sağlanacağı öğrenilirken, vatandaşları kapsayacak bir destek paketi için de çalışmaların sürdüğü bildirildi. İşte son dakika haberinin detayları...
10.02.2022 Ekonomi
Doğal gaz desteğiyle ilgili flaş gelişme! Resmen belli oldu, faturalar değişiyor, en az 450 lira...
Doğal gaz desteğiyle ilgili flaş gelişme! Resmen belli oldu, faturalar değişiyor, en az 450 lira... Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Resmen değişti. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. Detaylar belli oldu. Doğal gaz desteğiyle ilgili haberler gündemdeki yerini koruyor. Milyonlarca vatandaş 2022 doğalgaz yardımı desteği başvurularını merak ediyor. Doğal gaz desteği başvuruları ile ilgili detayları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık kamuoyu ile paylaştı. Bakan Yanık, "Şubat`ın ikinci yarısında başvuruları alacağız ve Mart ayında destekleri vereceğiz. Yıllık 450 lira ile 1150 lira arasında yardım yapacağız” dedi. Peki, doğal gaz desteği başvuruları başladı mı, kimlere verilecek, şartlar nelerdir? Doğal gaz desteğine nasıl başvuru yapılır, e devletten mi? İşte son dakika haberinin detayları...
6.02.2022 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Zam geldi, resmen başlıyor, faturalar artık...
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Zam geldi, resmen başlıyor, faturalar artık... Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Resmen değişti. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. Doğal gazda, şubat ayında mesken ve sanayi aboneleri için geçerli tarife sabit kaldı, elektrik üretim amaçlı tarifeye yüzde 14 zam yapıldı. Öte yandan Doğal gaz desteği başvuru ekranı sürekli ziyaret ediliyor. Vatandaşlar doğal gaz desteği başvurusu nasıl yapılır? sorusuna yanıt arıyor. Milyonlarca vatandaşın gündeminde 2022 doğalgaz yardımı desteği başvuruları var. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısının ardından dile getirdiği doğal gaz desteği başvuruları ile ilgili detayları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık kamuoyu ile paylaştı. Peki, doğal gaz desteği başvuruları başladı mı, kimlere verilecek, şartlar nelerdir? Doğal gaz desteğine nasıl başvuru yapılır, e devletten mi?
2.02.2022 Ekonomi
Fatura desteği başlıyor! Ödemler PTT'den yapılacak, doğal gaz ve elektrik yardımı...
Fatura desteği başlıyor! Ödemler PTT'den yapılacak, doğal gaz ve elektrik yardımı... Elektrik ve kömür yardımının ardından doğal gaz destekleri de başlıyor. Dar gelirli vatandaşa devlet eli uzanmaya devam ediyor. Bu sene ilk kez yapılacak doğal gaz destek ödemeleri ile ilgili pek çok vatandaş araştırma yapıyor. Kimler doğal gaz yardımı alabilecek? Destek ödemeleri ne zaman başlayacak? Ayrıntılar netlik kazandı. Faturası ile PTT'ye başvuran vatandaşlar ödemelerini alabilecek.
17.01.2022 Ekonomi
Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Tarihler netleşti, başvurular e-Devlet'ten, ödemeler...
Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Tarihler netleşti, başvurular e-Devlet'ten, ödemeler... Doğal gaz destek ödemeleri ile ilgili yeni bir açıklama geldi. Ödemenin detayları netleşti. Bu kış ilk kez ihtiyaç sahibi vatandaşlara doğal gaz fatura desteği sağlanacak. Kömür desteği olarak yapılan yakacak yardımının kapsamı genişletilerek doğal gaz ödemeleri için de nakit destek verilecek. Birçok vatandaş fatura desteğine nasıl başvurabileceğini merak ediyor. Bakan Yanık son yaptığı açıklamada başvuru tarihi ve destek ödemeleri ile ilgili yeni gelişmeleri paylaştı. Doğal gaz desteği için başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak. Şubat ayında başvurular alınmaya başlayacak. Destek ödemeler ise mart ayında yapılacak.
11.01.2022 Ekonomi
Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Ödemeler martta başlıyor, başvurular e-Devlet'ten...
Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Ödemeler martta başlıyor, başvurular e-Devlet'ten... Son dakika haberleri... Doğal gaz desteği geliyor. Bu yıl ilk kez verilecek destek ile ilgili detaylar belli oldu. Doğal gazda fatura desteği ödemeleri mart ayında başlayacak. Bakan Yanık beklenen açıklamayı yaptı. Bugüne kadar kömür yardımı yapılıyordu. Ancak yurdun pek çok bölgesine doğal gazın ulaşması ile doğal gaz fatura ödemelerinde de desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlara fatura ödemesi yapılacak.
9.01.2022 Ekonomi
Elektrik, su, doğal gaz faturaları ile ilgili flaş açıklama!
Elektrik, su, doğal gaz faturaları ile ilgili flaş açıklama! Elektrik, su ve doğal gaz faturaları ile ilgili önemli bir açıklama geldi. TESK tarafından yapılan açıklamada '6 ay' vurgusu yapıldı. Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, elektrik, su ve doğal gaz faturalarına uygulanan vergilerden 6 ay vazgeçilmesini talep etti.
20.12.2020 Ekonomi
Kira, elektrik, doğal gaz desteği! Okullar ne zaman açılacak? Yılbaşında 4 gün sokağa çıkma yasağı! Kabine toplanıyor, hepsi masada...
14.12.2020 Gündem
Bakan Şimşek: Enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atacağız
Bakan Şimşek: Enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atacağız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin açılışında bir konuşma yaptı. Şimşek enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atılacağını söyledi. Öte yandan Şimşek "Tasarruf konusunda çalışmalarımızı nihai bir noktaya getirdik, yakında bazı hususları paylaşacağız ve gereken adımları atacağız" açıklamasında bulundu.
26.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili, "Ortaya birde deste deste dolarlar, avrolar çıktı. Şimdi mahkemelerde hesap veriyorlar. Para kulelerinin doğru düzgün izahını yapamadılar. Türk siyaseti çok yüzsüzlük gördü ama böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Moskova'da gerçekleştirilen terör saldırıyla ilgili, "Terör kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun kabul edilemez. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
23.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Dörtyol Kavşağı'ndaki Ağrı mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi birileri yine çıkmış tek parti faşizmini hortlatmak için CHP ile bir olup sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Dün silahla yaptıklarını bugün gizli ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler. Bu uğurda baskıların sembolü olan CHP’ye bile yedek tekerlek yapacak duruma düştüler" dedi.
14.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Doğal Gaz Destek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğal gaz destek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.