Doğal Gaz Açıklaması

Doğal Gaz Açıklaması

Son dakika doğal gaz açıklaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğal gaz açıklaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğal gaz açıklaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğal Gaz Açıklaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğal gaz açıklaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 293 doğal gaz açıklaması haberi bulunmuştur. Tüm doğal gaz açıklaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
TÜİK'ten doğal gaz açıklaması! Yüzde 48.3 oldu
TÜİK'ten doğal gaz açıklaması! Yüzde 48.3 oldu 2022 yılında konutların enerji tüketiminde yüzde 48.3 ile doğalgaz, yüzde 17.1 ile elektrik ve yüzde 14.3 ile kömür en çok tüketilen enerji kaynakları oldu. 2022’de hanelerde tüketilen doğalgazın parasal karşılığı ise 103.9 milyar lira...
21.02.2024 Ekonomi
Bakan Bayraktar'dan doğal gaz açıklaması
Bakan Bayraktar'dan doğal gaz açıklaması Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, “Türkiye doğal gazda 2028 yılına kadar 150 milyar metreküp yıllık giriş kapasitesine sahip olacak” dedi.
7.09.2023 Ekonomi
TÜİK'ten 'ücretsiz doğal gaz' açıklaması: "Sıfır fiyat" yöntemi uygulanacak
TÜİK'ten 'ücretsiz doğal gaz' açıklaması: "Sıfır fiyat" yöntemi uygulanacak Mayıs ayı itibarıyla uygulamaya başlanan bir ay ücretsiz ve bir yıl indirimli doğalgaz kararı enflasyon hesaplamasını değiştirdi. TÜİK, Mayıs ayı TÜFE hesaplanmasında doğalgaz için "sıfır fiyat" yöntemi uygulanacağını açıkladı.
30.05.2023 Ekonomi
BOTAŞ'tan doğal gaz açıklaması
BOTAŞ'tan doğal gaz açıklaması BORU Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), "2022 Ekim ayı esas alındığında, sanayide kullanılan doğal gazın toptan satış fiyatında 1 Mayıs 2023 tarihi itibarıyla yüzde 52,43 ile yüzde 63,63 oranlarında indirim yapılmıştır" açıklaması yaptı.
2.05.2023 Ekonomi
Tahsil edilen faturalar iptal edilecek! EPDK Başkanı'ndan ücretsiz doğal gaz açıklaması
Tahsil edilen faturalar iptal edilecek! EPDK Başkanı'ndan ücretsiz doğal gaz açıklaması Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, ücretsiz doğal gaz ve indirimli gaz ile ilgili açıklamalarda bulundu.
1.05.2023 Ekonomi
Bakan Dönmez'den doğal gaz açıklaması: Büyük hasar meydana geldi
Bakan Dönmez'den doğal gaz açıklaması: Büyük hasar meydana geldi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez "Şehirlere doğalgaz taşıyan ana doğalgaz bor hatlarında 18 adet büyük hasar meydana geldi. Bunlar boruların kopması suretiyle oluştu." dedi.
11.02.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu! '50 yıl yetecek, değeri 1 trilyon dolar'
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu! '50 yıl yetecek, değeri 1 trilyon dolar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada "Fatih Sondaj Gemimiz, Çaycuma-1 sondajında denizin 3 bin 23 metre altında 58 milyar metreküplük doğal gaz rezervini keşfetti." diyerek yeni müjdeyi duyurdu. CNN TÜRK canlı yayınında Fulya Öztürk'ün konuğu olan Enerji Uzmanı İshak Turan "710 milyar metre küplük doğal gaz bize toplam tüketimimizi 12 yıl boyunca karşılayabilecek bir rakam. Türkiye önümüzdeki 50 yıl boyunca doğal gaz tüketimini buradaki tesisten sağlayabilecek" dedi.
27.12.2022 Vatan TV
Bakan Dönmez'den doğal gaz açıklaması!
Bakan Dönmez'den doğal gaz açıklaması! Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'den doğal gaz açıklaması geldi. Bakan Dönmez, "Saros Körfezi FSRU'yu inşallah Ocak 2023'te devreye alacağız diyerek Umman'da LNG alımı ile ilgili müzakerelerin olumlu gittiğini ifade etti.
13.12.2022 Ekonomi
Bakan Nebati’den doğal gaz açıklaması: 2023’te vanamızı açıyoruz
Bakan Nebati’den doğal gaz açıklaması: 2023’te vanamızı açıyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Karadeniz’de keşfettiğimiz doğalgazımızın vanasını 2023’te inşallah açıyoruz. Nükleer Santralimizi yine önümüzdeki yıl devreye alıyoruz. Böylece, ülkemizin enerjide dışa bağımlılığını giderek azaltmak konusunda da kararlıyız” dedi.
24.11.2022 Ekonomi
Fuat Oktay'dan doğal gaz açıklaması: 540 milyar metreküplük rezervi kullanımına sunacağız
Fuat Oktay'dan doğal gaz açıklaması: 540 milyar metreküplük rezervi kullanımına sunacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Meclis’te 2023 Yılı Bütçe sunumu konuşmasında, "2023 bütçemiz ile Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında ülkemizin bütünlüğünü, milletimizin birliğini ve devletimizin gücünü daha da perçinleyerek, yeni yükseliş destanları yazacağız" dedi.
21.10.2022 Siyaset
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Tam gaz devam ediyor
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Tam gaz devam ediyor Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, “Türkiye için bir güne sığdırdıklarımız; akıllara, hayallere sığmaz” başlığıyla bir video paylaştı. Görüntülerde, Türkiye’nin gururu sondaj gemilerimiz Fatih, Yavuz ve Kanuni’nin yanı sıra alanında uzman yabancı gemiler de yer alıyor.
20.10.2022 Gündem
Gazprom'dan flaş doğal gaz açıklaması: Teslimatı imkansız
Gazprom'dan flaş doğal gaz açıklaması: Teslimatı imkansız Rus devlet enerji şirketi Gazprom, Rusya'dan Avrupa'ya gaz akışını sağlayan Kuzey Akım 1 boru hattında bakım ve onarım çalışmaları çerçevesinde Kanada’ya gönderilen gaz türbininin yaptırımlar nedeniyle Rusya'ya teslimatının “imkansız” olduğunu ifade etti.
3.08.2022 Dünya
Ucuz doğal gaz açıklaması! GAZ-BİR duyurdu
Ucuz doğal gaz açıklaması! GAZ-BİR duyurdu GAZ-BİR’in Avrupa ülkelerini kapsayan sektör raporuna göre Avrupa başkentlerinde en pahalı doğalgazı kullanan şehir Amsterdam oldu. Aynı raporda en ucuz doğalgazı kullanan başkent ise Ankara olarak kayıtlara geçti.
19.07.2022 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili son dakika gelişmesi! 'İlk kez oluyor' dedi ve müjdeyi verdi
Doğal gaz ile ilgili son dakika gelişmesi! 'İlk kez oluyor' dedi ve müjdeyi verdi Doğal gaz ile ilgili son dakika gelişmesi. Türkiye için tarihi gün. Müjdeli haberi duyurdu. Karadeniz gazı için tarih verildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Bugün, yaklaşık 2 yıl önce keşfini milletimize müjdelediğimiz Karadeniz gazını denizden karaya taşıyacak ilk boruları denize indireceğiz" diye konuştu. İşte son dakika haberin detayları...
13.06.2022 Gündem
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Faturalara yansıyor, yüzde 50 oranında...
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Faturalara yansıyor, yüzde 50 oranında... Elektrik ve doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz elektrik faturalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Maliyet artışlarını vatandaşlarımıza en az düzeyde yansıtıp maliyetin önemli bir kısmını devletimiz üstleniyor. Şu anda ısınma amaçlı kullanılan ve ülkemize 100 birime mal edilen doğal gazı 5’te 1 fiyatına yani 20 birime vatandaşımıza satıyoruz. Elektriği ise üretim maliyetinin yüzde 50’si daha düşük fiyata sunuyoruz." dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
26.03.2022 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Yerli doğal gaz için tarih verdi! BOTAŞ...
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Yerli doğal gaz için tarih verdi! BOTAŞ... Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Doğal gaz fiyatlarına zam gelecek mi? Türkiye'nin doğal gaz stoğu ne durumda. Yerli doğal gaz ne zaman kullanılmaya başlanacak? Doğal gaz ile ilgili kritik sorular cevabını buldu. Rusya’nın Ukrayna’ya saldırısının ekonomik ve ticari sonuçları tartışılırken, doğalgaz ithalatının bundan nasıl etkileneceğine ilişkin yanıtları, BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan verdi. İşte doğal gaz ile ilgili tüm detaylar...
5.03.2022 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili yeni gelişme! Resmen duyuruldu, yeni doğal gaz rezervi bulundu
Doğal gaz ile ilgili yeni gelişme! Resmen duyuruldu, yeni doğal gaz rezervi bulundu Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Yeni doğal gaz rezervi bulunduğu duyuruldu. Türkiye’nin en büyük maden rezervi bulunmuştu, şimdi de doğal gaz bulundu. Elazığ’ın Alacakaya ilçesinde Maden Tektik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü tarafından 600 metrelik sondajın ardından doğal gaz rezervi bulundu. Çalışmalar devam ediyor. Elazığ’da yapılan inceleme ve saha çalışmalarında cumhuriyet tarihinin en büyük maden rezervi bulunmuştu. Değerlendirmelere göre bulunan maden rezervlerin toplam piyasa değerinin miyarlarca dolar olduğu belirtilmişti.
3.03.2022 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması! Erdoğan resmen duyurdu! Gaz kesintisi ve akışı...
Doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması! Erdoğan resmen duyurdu! Gaz kesintisi ve akışı... Doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İran'la yaşanan doğalgaz sıkıntısına ilişkin önemli bir açıklamada bulundu. Kamuoyunda İran'a borç olduğu yolundaki iddiaları net şekilde yalanlayan Erdoğan, "Biz İBB değiliz. Bizim İran'a borcumuz kesinlikle söz konusu değil. Bu iddialar yalandır" dedi. Öte yandan Erdoğan Doğal gaz akışının 10 - 15 gün içinde çözüleceğini ifade etti.
26.01.2022 Ekonomi
Doğal gaz faturaları ile ilgili son dakika gelişmesi! Fiyatlara farklı yansıyacak! Tamamen değişiyor
Doğal gaz faturaları ile ilgili son dakika gelişmesi! Fiyatlara farklı yansıyacak! Tamamen değişiyor Doğal gaz fiyatları ile ilgili açıklama yapıldı ve sistem tamamen değişiyor. Faturalara farklı yansıyacak. Konutlara kademeli ve yerine göre fiyat belirlenmesi için çalışma başlatılmıştı; sona gelindi. Detayların yakın bir zamanda açıklanması bekleniyor. Lüks bir evde kullanılan doğalgazın fiyatı ile dezavantajlı mahalle ya da illerde kullanılan doğalgaz için gelen faturadaki tutar aynı olmayacak. Elektrik faturaları için 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren başlayacak olan kademeli tarife uygulaması getirilmiş ve evde elektriği az tüketen vatandaşların daha az fatura ödeyeceği açıklanmıştı. Buna benzer bir yapı doğal gaz fiyatları için de kurulacak.
22.12.2021 Ekonomi
Bakan Dönmez'den yerli doğal gaz açıklaması
Bakan Dönmez'den yerli doğal gaz açıklaması Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Yerli doğal gazda hedefimiz belli. 2023'e kadar gazın ilk fazını inşallah sisteme vereceğiz, bağlayacağız. İlk faz için açılması planlanan yaklaşık 10 kuyudan günde yine yaklaşık 10 milyon metreküp doğal gaz taşımayı hedefliyoruz." dedi.
5.11.2021 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili son dakika gelişmesi! Kademeli tarife...
Doğal gaz ile ilgili son dakika gelişmesi! Kademeli tarife... Doğal gaz kullanımı ile ilgili önemli bir değişiklik gündemde. Kademeli ve sosyal tarife geliyor. Faturalara ödenen tutar düşecek. Doğal gazı çok kullanan sanayi kuruluşları tasarrufa yönlendirilecek.
3.11.2021 Ekonomi
Doğal gaz müjdesi! Bakan Dönmez resmen duyurdu, artık...
Doğal gaz müjdesi! Bakan Dönmez resmen duyurdu, artık... Doğal gaz müjdesi! Resmen duyuruldu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez doğal gaz ile ilgili yaptığı açıklamada, "Her bir vatandaşımızın doğal gaz konforunu yaşaması adına mümkün olan bütün yerleşim yerlerine doğal gaz ulaştırmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda, yaptığımız planlama ile 2021-2026 döneminde ilave 367 yerleşim yerine daha doğal gaz arzı sağlanacağının müjdesini de buradan vermek isterim." dedi.
1.11.2021 Ekonomi
Doğal gaz açıklaması! Yüzde 24 arttı
Doğal gaz açıklaması! Yüzde 24 arttı Doğal gaz kullanımı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Havaların soğumaya başlaması ile birlikte merak konusu olmuştu. Türkiye'nin doğal gaz ithalatı ağustosta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 24,3 artarak 4 milyar 170 milyon metreküp oldu.
25.10.2021 Ekonomi
Doğal gaz fiyatları ile ilgili flaş zam açıklaması! Faturalara yansıyacak...
Doğal gaz fiyatları ile ilgili flaş zam açıklaması! Faturalara yansıyacak... Doğal gaz fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Doğal gaz fiyatlarına zam gelebilir. Kış kapıya dayandı. Faturalara yansıyacak. Gelen rakamlar cep yakabilir. Bu kışın nasıl geçeceği enerji fiyatlarıyla ilgili son derece kritik olacak. Kış şartları sert geçerse doğal gaz fiyatlarındaki cep yakan artışa Türkiye'de yaşayan vatandaşların hazırlıklı olması gerekiyor. Avrupa'daki doğalgaz krizi derinleşiyor. Fiyatlardaki artış yüzde 210'a ulaştı. Türkiye'deki duruma da dikkat çekildi. İşte doğal gaz ile ilgili değerlendirmeler...
22.09.2021 Ekonomi
Bakan Özer’den doğal gaz açıklaması: Tüm illerde tamamlanacak
Bakan Özer’den doğal gaz açıklaması: Tüm illerde tamamlanacak Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Şu an itibarıyla bakanlığımızda işlem için bekleyen tek bir doğal gaz dönüşüm talebi kalmadı. 2022 yılının ilk 6 ayında doğal gaz erişimi olan tüm illerimizde bu konudaki çalışmaları tamamlayacağız" dedi.
9.09.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Doğal Gaz Açıklaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğal gaz açıklaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.