Doğal Gaz Fiyatları

Doğal Gaz Fiyatları

Son dakika doğal gaz fiyatları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğal gaz fiyatları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğal gaz fiyatları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğal Gaz Fiyatları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğal gaz fiyatları gelişmeleri de dahil olmak üzere 483 doğal gaz fiyatları haberi bulunmuştur. Tüm doğal gaz fiyatları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in köpeği Tina ile Angela kavuştu! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in köpeği Tina ile Angela kavuştu! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti İstanbul'dan geldiği memleketi Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran'da yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg'in (83) yanındaki Doberman cinsi eğitimli köpeği 'Tina', 74 gün sonra eve döndü. Yöre sakinlerinin gördüğü doberman cinsi köpek Tina'yı alıp Berzeg Ailesi'nin evine getirdiği anda Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg ile kavuşma anları kameralara yansıdı. Kayıp Korhan Berzeg ile evden ayrılan ve Berzeg'in akıbetine şahitlik ettiği tahmin edilen Tina ile Angela'nın buluşma anı duygu dolu dakikaları da beraberinde getirdi.
1.09.2023 Gündem
Siirt'te 3.9 büyüklüğünde deprem!
Siirt'te 3.9 büyüklüğünde deprem! AFAD, saat 07.35'te merkez üssü Siirt olan 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.
1.09.2023 Gündem
Doğal gaz fiyatları ile ilgili yeni açıklama! BOTAŞ duyurdu
Doğal gaz fiyatları ile ilgili yeni açıklama! BOTAŞ duyurdu Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. doğal gaz toptan satış fiyatlarında değişikliğe gitmediğini açıkladı.
1.09.2023 Ekonomi
Enerjide yeni anlaşmalar geliyor! Bakan Bayraktar müjdeyi verdi: Suudi Arabistan'la anlaşmayı imzaladık
Enerjide yeni anlaşmalar geliyor! Bakan Bayraktar müjdeyi verdi: Suudi Arabistan'la anlaşmayı imzaladık Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar "Türkiye'ye çok ciddi ilgi var. Suudi Arabistan'la da enerji anlaşması imzaladık. Yenilenebilir enerji alanındaki yatırımlara ciddi ilgi var. Suudi Arabistan'la enerji işbirliği gerçekleştirmek istiyoruz. Biz gerek elektrik gerek doğal gazda çevresel işbirliğini geliştirmek istiyoruz" dedi.
31.07.2023 Ekonomi
TCMB Başkanı Kavcıoğlu'ndan enflasyonla mücadele mesajı ve yıl sonu tahmini
TCMB Başkanı Kavcıoğlu'ndan enflasyonla mücadele mesajı ve yıl sonu tahmini Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu, enflasyon tahmin aralığının, 2023 yılı sonunda yüzde 22,3, 2024 yılı sonu için yüzde 8,8 seviyelerine tekabül ettiğini belirtti. Böylelikle Merkez Bankası, 2023 yıl sonu ve 2024 yıl sonu tahminlerini geçtiğimiz üç rapor dönemi ile aynı olarak sabit tuttu.
4.05.2023 Ekonomi
Ücretsiz doğal gaz müjdesi! Detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak, işte faturalara etkisi
Ücretsiz doğal gaz müjdesi! Detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak, işte faturalara etkisi Yerli doğal gaz ile ilgili son dakika gelişmeleri art arda yaşanıyor. Karadeniz gazı devreye alınıyor, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni bir müjde gelmesi bekleniyor. Konutlarda kullanılan doğal gaza büyük oranda bedava kullanma imkanı geliyor. Müjdenin detayları ortaya çıkarken, doğal gazın evlere verilmesi sonrası faturalarında 130 lira civarında bir indirim söz konusu olacak.
20.04.2023 Ekonomi
Bakan Kirişci: Tahıl koridorundan 694 gemi geçti
Bakan Kirişci: Tahıl koridorundan 694 gemi geçti Türkiye Yüzyılı Zirvesi ve Para Sohbetleri programının ardında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, dün itibariyle 694 geminin tahıl koridorundan geçtiğine ve 19.3 milyon ton tahıl ve gıda ürünü taşındığına vurgu yaparak, "Türkiye'nin yerinde zamanında, dozunda atmış olduğu adımların bunlar tezahürü. Türkiye artık bir bölgesel oyuncu değil, global bir aktör" dedi.
2.02.2023 Ekonomi
Doğal gaz fiyatları değişti! İstanbul'da tablo belli oldu
Doğal gaz fiyatları değişti! İstanbul'da tablo belli oldu İstanbul’da Ocak ayında doğal gaz fiyatı yüzde 11,85 gerileme göstererek fiyatı en fazla azalan ürün oldu.
2.02.2023 Ekonomi
Bakan Nebati'den EYT ve dolar açıklaması
Bakan Nebati'den EYT ve dolar açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, döviz kurları ve enflasyon ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati ayrıca EYT'nin bütçeye maliyeti ile ilgili de önemli bilgiler verdi.
22.01.2023 Ekonomi
Doğal gaz faturasını yüzde 50 düşürüyor! Püf noktaları açıklandı
Doğal gaz faturasını yüzde 50 düşürüyor! Püf noktaları açıklandı Doğal gaz fiyatları pandemi ve savaşlar sebebiyle uçuşa geçti. Kış aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşlar yüksek fatura bedelleriyle karşı karşıya kalıyor. Enerji verimliliği uzmanı Altuğ Karataş, doğal gaz faturalarında basit yöntemlerle yüzde 50 oranında tasarruf etmenin mümkün olduğunu ifade ederek konu ile ilgili püf noktaları açıkladı.
16.01.2023 Ekonomi
Karadeniz gazının işleneceği yer belli oldu
Karadeniz gazının işleneceği yer belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada, "Fatih Sondaj Gemimiz, Çaycuma-1 sondajında denizin 3 bin 23 metre altında 58 milyar metreküplük doğal gaz rezervini keşfetti." dedi. CNN TÜRK'te Tarafsız Bölge programında Milliyet Gazetesi yazarı Zafer Şahin, "2030'larda enerji ihraç edebilen bir ülke konumunda olmamız için atılan en büyük adım bu adım." açıklamasında bulundu. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk de bulunan gazın çok temiz ve kaliteli olduğunu belirtti.
26.12.2022 Ekonomi
Doğal gaz faturaları ile ilgili son dakika açıklaması: 5 bin lira
Doğal gaz faturaları ile ilgili son dakika açıklaması: 5 bin lira Havaların soğuması ile birlikte vatandaşlar doğal gaz faturalarını düşünmeye başladı. Dünya genelinde yaşanan enerji krizi en önemli gündem maddesi olmaya devam ediyor. Yaklaşan kış aylarıyla beraber de konutlara gelecek doğalgaz faturalarının ne kadar olacağı merak konusu. Öte yandan alınacak küçük önlemlerle doğal gaz faturasını düşürmek de mümkün.
29.11.2022 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili adım atıldı! Bakan Dönmez açıkladı
Doğal gaz ile ilgili adım atıldı! Bakan Dönmez açıkladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye’nin bölgesinde bir enerji merkezi olma stratejisi üzerinde çalıştıklarını belirterek, “Önümüzdeki yıldan itibaren çalışmalarımızı tamamlayacağız. Türkiye’de bir gaz merkezi oluşturmanın adımlarını atıyoruz. Yıl sonuna kadar yol haritamızı netleştireceğiz” dedi.
8.11.2022 Ekonomi
Doğal gaz faturasıyla ilgili son dakika gelişmesi! Tek tek açıklandı yarı yarıya düşürüyor
Doğal gaz faturasıyla ilgili son dakika gelişmesi! Tek tek açıklandı yarı yarıya düşürüyor Doğal gaz faturasıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Doğal gaz faturasını düşürmek için tasarruf yolları açıklandı. İşte doğal gaz faturasını yarı yarıya düşürmek için yapılması gerekenler...
1.11.2022 Ekonomi
Doğal gaz faturasını yarı yarıya düşürüyor! Bilinmeyen detay açıklandı
Doğal gaz faturasını yarı yarıya düşürüyor! Bilinmeyen detay açıklandı Havaların soğumasıyla birlikte kombiler açılmaya başladı. Yüksek fatura ile karşılaşmak istemeyen vatandaşlar, doğal gaz faturasını düşürebilecek yöntemleri araştırıyor. Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş doğal gaz kullanımı ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Karataş, "Binada yalıtım yoksa gelen faturanın yarısı boşa ödenmiş oluyor." diyerek doğal gaz faturasından tasarruf etmenin püf noktalarını açıkladı.
25.10.2022 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu, yüzde 82 sübvanse edildi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu, yüzde 82 sübvanse edildi Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi geldi. Hazine ve Maliye Bakanlığı sosyal medya üzerinden 2022 yılının ilk 5 ayında yapılan doğal gaz desteğine ilişkin bir video paylaştı.
9.10.2022 Ekonomi
Ruslar doğal gazı kıstı, Avrupalı çözümü Türkiye'de buldu! 'Domates 50 lira olacak'
Ruslar doğal gazı kıstı, Avrupalı çözümü Türkiye'de buldu! 'Domates 50 lira olacak' Rusya'nın doğal gaz ambargosu nedeniyle Avrupa'da yaşanan enerji krizine bağlı örtü altı üretim alanlarındaki dikimlerde bu yıl yüzde 30- 40'a varan düşüş yaşanıyor. Avrupa'dan birçok süpermarket zinciri ve tedarikçi, bu üretim açığından kaynaklanacak ihtiyacı gidermek için Antalya'da görüşmelere başladı.
21.09.2022 Ekonomi
Avrupa için korkutan doğal gaz senaryosu: Ocak ayında tamamen tükenebilir
Avrupa için korkutan doğal gaz senaryosu: Ocak ayında tamamen tükenebilir Rusya-Ukrayna savaşı sonrası yaşanan enerji kriziyle birlikte Avrupa'da bu kış çetin geçecek. Rusya'nın, Avrupa'ya doğal gaz akışını kesmesi krizi iyice derinleştirdi. Enerji Uzmanları kış şartlarında ciddi tasarruflar yapılmazsa Ocak ayında Avrupa’nın depolarında doğalgaz kalmayacağını söyledi.
16.09.2022 Dünya
Arsa alacakları yakından ilgilendiren açıklama! Tarih verildi, KDV’den ve tapu harcından muaf olacak
Arsa alacakları yakından ilgilendiren açıklama! Tarih verildi, KDV’den ve tapu harcından muaf olacak Ev almayı düşünen son dakika açıklaması! Tarih verildi, tam 40 ilde başlıyor, KDV’den ve tapu harcından muaf olacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 499 muhtelif nitelikte arsayı online olarak açık artırma ile satışa sunacak. İstanbul'da satışa sunulan arsalar ise belli oldu. Ödemeler yüzde 25 peşin, yıllık yüzde 9 fark, 24 ay vade ile yapılacak. İşte detaylar...
10.09.2022 Ekonomi
Doğal gaz fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Dönmez duyurdu
Doğal gaz fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Dönmez duyurdu Doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Avrupa’da bir enerji krizi yaşandığını ve Türkiye’nin de bundan etkilendiğini ifade ederek, "Doğal gaz tedarikçileri sevkiyat programlarına uyduğu taktirde bu kışı sıkıntı yaşamadan geçireceğiz inşallah. Fiyatlar konusunda maalesef biz de dünyadaki gelişmelerden olumsuz yönde etkileniyoruz. Burada da artışın vatandaşlarımız üzerindeki etkisini en aza indirmek için sübvansiyonlarımız bir başka deyişle vatandaşa desteğimiz artırarak devam ediyoruz. Doğal gazda yüzde 80 oranında sübvansiyon uyguluyoruz." dedi.
10.09.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüşme öncesi açıkladı: Özellikle isteyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüşme öncesi açıkladı: Özellikle isteyeceğiz Balkanlar turunu tamamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hırvatistan dönüşü uçakta gazetecilerle sohbet ederek açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkez Bankası rezervlerinin yükselmeye başladığının altını çizdi. Avrupa'da yaşanan doğal gaz kriziyle ilgili Erdoğan 'Avrupa için bu kış öyle kolay geçmeyecek, çok sorunlu bir kış olacak, mali noktadan faturası çok ağır bir kış olacak' dedi. Yunanistan'ın Ege Denizi'ndeki tacizlerine sert tepki gösteren Erdoğan, 'Ege’de ve Doğu Akdeniz’de bize dayatmaya çalıştıkları maksimalist tezler var. Bunun da yenilir yutulur bir yanı yok. Türkiye ile doğrudan konuşmak yerine Birleşmiş Milletler’de, Amerika Birleşik Devletleri’nde, Avrupa Birliği’nde ve hatta en güçlü üyelerinden olduğumuz NATO’da bizi sürekli şikayet suretiyle adeta tehdit mekanizmaları çalıştırıyorlar. Bunu tabii kabullenmek mümkün değil. Onların anlayacağı dil neyse biz parantez açarak o dille konuşuyoruz' ifadelerini kullandı. Sosyal konut projesi ve yüksek kira sorununa da değinen Erdoğan, 'Gençler, emekliler, engelliler, şehit yakınları ve gazilere yönelik özel kontenjanlar olacak. Vatandaşlarımıza böylece ev sahibi olabilme kolaylığı sunuyoruz. Bunlarla birlikte inanıyoruz ki yüksek kira bedeli almak suretiyle korsanlık yapanlar da burada en büyük darbeyi yiyecekler" açıklamasında bulundu.
9.09.2022 Siyaset
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Resmen değişti, yüzde 21 azaldı
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Resmen değişti, yüzde 21 azaldı Doğal gaz ile ilgili son dakika gelişmesi. Haziran ayında resmen değişti. GAZBİR, Haziran 2022’de Türkiye’nin doğal gaz tüketiminin bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 21 azaldığını açıkladı. Konutlarda tüketilen doğal gaz tüketimi ise yüzde 4 arttı.
7.09.2022 Ekonomi
Avrupa'da doğal gaz krizi: Önümüzdeki 5-10 yıl korkunç geçecek
Avrupa'da doğal gaz krizi: Önümüzdeki 5-10 yıl korkunç geçecek Fransız enerji şirketi Engie, Rus enerji şirketi Gazprom'un bugünden itibaren gaz akışını daha da azaltacakları konusunda kendilerini bilgilendirdiklerini duyurdu.
30.08.2022 Dünya
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! EPDK açıkladı, yüzde 3 arttı
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! EPDK açıkladı, yüzde 3 arttı Doğal gaz ile ilgili son dakika gelişmesi. EPDK resmen açıkladı. Haziran ayında değişti. Türkiye'nin doğal gaz ithalatı haziranda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 5,6 azalarak yaklaşık 3 milyar 836 milyon metreküp oldu. Haziranda konutlardaki doğal gaz tüketimi ise geçen yılın aynı ayına kıyasla yaklaşık yüzde 3,7 artarak 400,1 milyon metreküp olarak gerçekleşti.
30.08.2022 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! ABD'de rekor kırdı
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! ABD'de rekor kırdı Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. ABD’de doğal gaz fiyatları 2008 yılından sonra ilk kez 1 MMBtu için 10 dolar seviyesini aştı. Ülkede doğal gaz vadeli fiyatları, 2 ayda yüzde 70 arttı.
23.08.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Doğal Gaz Fiyatları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğal gaz fiyatları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.