Doğal Gaz Flaş Gelişme

Doğal Gaz Flaş Gelişme

Son dakika doğal gaz flaş gelişme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğal gaz flaş gelişme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğal gaz flaş gelişme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğal Gaz Flaş Gelişme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğal gaz flaş gelişme gelişmeleri de dahil olmak üzere 121 doğal gaz flaş gelişme haberi bulunmuştur. Tüm doğal gaz flaş gelişme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğal gaz ile ilgili adım atıldı! Bakan Dönmez açıkladı
Doğal gaz ile ilgili adım atıldı! Bakan Dönmez açıkladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye’nin bölgesinde bir enerji merkezi olma stratejisi üzerinde çalıştıklarını belirterek, “Önümüzdeki yıldan itibaren çalışmalarımızı tamamlayacağız. Türkiye’de bir gaz merkezi oluşturmanın adımlarını atıyoruz. Yıl sonuna kadar yol haritamızı netleştireceğiz” dedi.
8.11.2022 Ekonomi
Doğal gaz faturasını yarı yarıya düşürüyor! Bilinmeyen detay açıklandı
Doğal gaz faturasını yarı yarıya düşürüyor! Bilinmeyen detay açıklandı Havaların soğumasıyla birlikte kombiler açılmaya başladı. Yüksek fatura ile karşılaşmak istemeyen vatandaşlar, doğal gaz faturasını düşürebilecek yöntemleri araştırıyor. Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş doğal gaz kullanımı ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Karataş, "Binada yalıtım yoksa gelen faturanın yarısı boşa ödenmiş oluyor." diyerek doğal gaz faturasından tasarruf etmenin püf noktalarını açıkladı.
25.10.2022 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Tam gaz devam ediyor
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Tam gaz devam ediyor Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, “Türkiye için bir güne sığdırdıklarımız; akıllara, hayallere sığmaz” başlığıyla bir video paylaştı. Görüntülerde, Türkiye’nin gururu sondaj gemilerimiz Fatih, Yavuz ve Kanuni’nin yanı sıra alanında uzman yabancı gemiler de yer alıyor.
20.10.2022 Gündem
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu, yüzde 82 sübvanse edildi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu, yüzde 82 sübvanse edildi Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi geldi. Hazine ve Maliye Bakanlığı sosyal medya üzerinden 2022 yılının ilk 5 ayında yapılan doğal gaz desteğine ilişkin bir video paylaştı.
9.10.2022 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili flaş açıklama! Bakan duyurdu! Kış ayı için...
Doğal gaz ile ilgili flaş açıklama! Bakan duyurdu! Kış ayı için... Doğal gaz ile ilgili son dakika gelişmesi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, tamamlandığında Avrupa’daki en büyük tesis olma özelliğini kazanacak Silivri Yer Altı Doğal Gaz Deposunun yüzde 82’sini doldurduklarını belirterek, “Tuz Gölü’ndeki deponun da tamamını doldurduk. Kışa depolarımız tam dolu bir şekilde girmiş olacağız” dedi.
26.07.2022 Ekonomi
Yerli doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Ve başladı
Yerli doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Ve başladı Doğal gaz ile ilgili kritik gelişme. Doğal gaz keşfi sonrası önemi haber. Karadeniz’de bulunan 540 milyar metreküplük doğalgazın karaya nakli için 170 kilometrelik hatta doğalgaz boruları döşenecek. Boruların denize indirilmesi için 13 Haziran günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla tören düzenlenmesi bekleniyor. Öte yandan doğalgazın ana dağıtım hattına bağlanması için karada da boru döşeme çalışmaları başladı.
10.06.2022 Ekonomi
Promosyon kararı! 29.550 TL ödenecek, detaylar netleşti
Promosyon kararı! 29.550 TL ödenecek, detaylar netleşti Çalışanlara promosyon sürprizi geldi. Ödeme miktarı açıklandı. Hem memur hem de kadrolu işçiler promosyon ödemesinden yararlanacak. Marmaris Belediyesi çalışanlarına verilecek olan banka promosyonu ihalesi sonuçlandı. Memur ve kadrolu işçiler 29.550 TL, Personel A.Ş. çalışanları 27.550 TL promosyon alacak.
25.01.2024 Ekonomi
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in köpeği Tina ile Angela kavuştu! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in köpeği Tina ile Angela kavuştu! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti İstanbul'dan geldiği memleketi Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran'da yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg'in (83) yanındaki Doberman cinsi eğitimli köpeği 'Tina', 74 gün sonra eve döndü. Yöre sakinlerinin gördüğü doberman cinsi köpek Tina'yı alıp Berzeg Ailesi'nin evine getirdiği anda Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg ile kavuşma anları kameralara yansıdı. Kayıp Korhan Berzeg ile evden ayrılan ve Berzeg'in akıbetine şahitlik ettiği tahmin edilen Tina ile Angela'nın buluşma anı duygu dolu dakikaları da beraberinde getirdi.
1.09.2023 Gündem
Yerli doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Ve tamamlandı
Yerli doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Ve tamamlandı Karadeniz’den çıkarılacak doğal gazı ulusal sisteme aktaracak ölçüm istasyonu ve 36 kilometrelik boru hattı tamamlandı. Boru hattının geçişi için, yol, nehir, bataklık gibi pek çok engel aşılırken, “sıfır hata” için ilk kez “otomatik kaynak makinesi” kullanıldı.
17.01.2023 Ekonomi
Yeni doğal gaz müjdesi! Erdoğan: Fatih sondaj gemimiz Çaycuma-1 sondajında 58 milyar metreküplük rezerv keşfetti
Yeni doğal gaz müjdesi! Erdoğan: Fatih sondaj gemimiz Çaycuma-1 sondajında 58 milyar metreküplük rezerv keşfetti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan yılın son Kabine toplantısı sona erdi. Tüm Türkiye'nin merakla beklediği müjdeyi açıklayan Erdoğan, "Fatih sondaj gemimiz Çaycuma-1 sondajında 58 milyar metreküplük rezerv keşfetti" ifadelerini kullandı.
26.12.2022 Gündem
Altın fiyatları ile ilgili kritik tahmin geldi! 'Devam edecek' deyip uyardı
Altın fiyatları ile ilgili kritik tahmin geldi! 'Devam edecek' deyip uyardı Fed’in faizi 50 baz puan artırarak yüzde 4,50'ye yükseltmesinin ardından düşüşe geçene gram altın güne yükselişle başladı. Uzmanlardan ise altın ve Bitcoin fiyatları ile ilgili kritik tahminler arda arda geldi. Gelişmenin piyasalar için ters köşe olduğunu ifade eden Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Filiz Eryılmaz, altında baskılamanın devam edeceğini belirterek, gram altın ile ilgili önemli mesajlar verdi.
16.12.2022 Ekonomi
Bakan Dönmez'den flaş açıklama! 4 milyon haneye 3 milyar TL doğal gaz desteği yapılacak
Bakan Dönmez'den flaş açıklama! 4 milyon haneye 3 milyar TL doğal gaz desteği yapılacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, TBMM Genel Kurulu'nda, bakanlığının 2023 Yılı Bütçe sunumunu yaptı. Doğal desteğiyle ilgili konuşan Bakan Dönmez, "Isınma yardımı alan hanelere verilen desteklere doğal gaz desteği de dahil edilmiştir. Buna göre, yaklaşık 4 milyon haneye senelik 3 milyar TL'lik yardım yapılacak " dedi.
7.12.2022 Ekonomi
Sahte doktorun annesi konuştu! Sahtekar olduğunu böyle anlamış
Sahte doktorun annesi konuştu! Sahtekar olduğunu böyle anlamış Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesinde sahte doktorluk yaparken gözaltına alınan Ayşe Özkiraz'ın annesi açıklama yaptı. Özkiraz'ın annesi Semra Arslan, kızının sahtekar olduğunu nasıl öğrendiğini anlattı.
29.11.2022 Yaşam
Doğal gaz destek ödemeleri başladı!
Doğal gaz destek ödemeleri başladı! İhtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirilen Doğalgaz Tüketim Desteği’nde kış dönemi ödemeler başladı.
18.11.2022 Ekonomi
Ülkeye yıllık katkısı 1 milyon dolar! Avrupa ülkeleri sıraya giriyor
Ülkeye yıllık katkısı 1 milyon dolar! Avrupa ülkeleri sıraya giriyor Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde yer alan Eber Gölü’nde üretiliyor; İngiltere, Hollanda gibi büyük Avrupa ülkelerine çatı yalıtım malzemesi olarak ihraç ediliyor. Sezon başladı, ülke ekonomisine 1 milyon dolarlık katkı sağlıyor.
16.11.2022 Ekonomi
Doğal gaz, elektrik faturası ve aile desteğinde flaş gelişme! 900 TL ile 2.500 TL arasında ödeme yapılıyor
Doğal gaz, elektrik faturası ve aile desteğinde flaş gelişme! 900 TL ile 2.500 TL arasında ödeme yapılıyor Doğal gaz, elektrik faturası ve aile desteği ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakan duyurdu, kalemler tek tek açıklandı. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılıyor, çocuklu haneye ilave destekle ilgili de detaylar belli oldu. Peki kimlere ne kadar destek veriliyor? İşte sosyal yardımlarda son gelişmeler...
16.11.2022 Ekonomi
Doğal gaz faturasıyla ilgili son dakika gelişmesi! Tek tek açıklandı yarı yarıya düşürüyor
Doğal gaz faturasıyla ilgili son dakika gelişmesi! Tek tek açıklandı yarı yarıya düşürüyor Doğal gaz faturasıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Doğal gaz faturasını düşürmek için tasarruf yolları açıklandı. İşte doğal gaz faturasını yarı yarıya düşürmek için yapılması gerekenler...
1.11.2022 Ekonomi
Nakdi yemek yardımı ve doğalgaz-elektrik masrafları yardımı ile ilgili detaylar belli oldu
Nakdi yemek yardımı ve doğalgaz-elektrik masrafları yardımı ile ilgili detaylar belli oldu Doğal faturası, elektrik faturası ve nakdi yemek yardımı ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Çalışan milyonlarca vatandaşın yararlanacağı yardımlarla ilgili detaylar belli oldu. Nakit yemek yardımının vergi istisnası çerçevesinde çalışana ödenmesinde günlük sınır 51 lira. İşverenlerin; çalışanlarına yapacağı elektrik, doğalgaz ve ısınma yardımlarına uygulanacak (30 Haziran 2023 tarihine kadar) istisnada aylık sınır ise 1.000 lira. Çalışanlara yapılan başka yardımlar da vergisiz olarak çalışana ödenebiliyor. İşte milyonlarca çalışanı ilgilendiren kritik detaylar...
11.10.2022 Ekonomi
Doğal gaz faturasını doğrudan etkiliyor! Yüzde 30 destek
Doğal gaz faturasını doğrudan etkiliyor! Yüzde 30 destek Doğal gaz faturalarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Kış ayı öncesi doğal gaz faturalarıyla ilgili kritik gelişme. Doğal gaz faturasını doğrudan etkiliyor. Doğal gaz faturasında yüzde 30 indirim sağlıyor. İşte doğal gaz faturasında tasarruf sağlayan yöntem...
6.10.2022 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili flaş detaylar ortaya çıktı! Önümüzdeki günlerde bitiyor
Doğal gaz ile ilgili flaş detaylar ortaya çıktı! Önümüzdeki günlerde bitiyor Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Tiryaki, borularda son aşamaya geldiklerini belirterek, "Sadece 1 boru değil; 3 boru çekilecek; 1'i kablolar, 1'i glikol, 1'i de gaz hattımız için. Önümüzdeki günlerde bitirmeyi umuyoruz" dedi.
4.10.2022 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! EPDK açıkladı, yüzde 21 arttı
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! EPDK açıkladı, yüzde 21 arttı Doğal gaz ile ilgili yeni veriler belli oldu. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) resmen açıkladı. Temmuz ayında değişti. Türkiye’nin doğal gaz ithalatı bir önceki yıla göre yüzde 15,71 azaldı. Rusya’nın ithalattaki payı yüzde 42,5 oldu. Türkiye'nin doğal gaz stokları yüzde 21 oranında arttı.
30.09.2022 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! İstanbullu ile buluşturacak
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! İstanbullu ile buluşturacak Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme. Marmara Bölgesi’nin doğal gaz ihtiyacını karşılayan Silivri’deki Kuzey Marmara-Değirmenköy Depolama Tesisi, denizin 45 metre altında günde 25 milyon metreküp doğal gaz depoluyor.
23.09.2022 Gündem
Dövizleriyle birlikte Türkiye'ye geliyorlar! Doğal gaz krizi sonrası akın başladı
Dövizleriyle birlikte Türkiye'ye geliyorlar! Doğal gaz krizi sonrası akın başladı Dövizleriyle birlikte Türkiye'ye akın ediyorlar. Doğal gaz krizi sonrası Avrupalı turist akını başladı. Doğal gaz alımlarında büyük ölçüde Rusya’ya bağlı olan Avrupa, sert bir kışa hazırlanıyor. Bu ülkelerden biri olan İsveç çareyi bazı kiliseleri kapatmaya hazırlanıyor. Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı savaş ile başlayan enerji krizi Avrupa'yı derinden etkilemeye devam ediyor. Rusya’nın Avrupa’ya uyguladığı doğal gaz ambargosu nedeniyle pek çok Avrupa ülkesi, doğalgaz zamları ve kesintileri ile karşı karşıya kalacak. Bu durumdan rahatsız olan ve kışı rahat geçirmek isteyen Avrupalılar da çareyi Türkiye’ye gelmekte buldu. Avrupalılar, Türkiye’de bulunan otel ve kiralık evler için rezervasyon yapmaya başladı.
22.09.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı ile ilgili son dakika kararı! 12 bin lira avans ödenecek
Ayçiçek yağı ile ilgili son dakika kararı! 12 bin lira avans ödenecek Ayçiçek yağı fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Trakya Birlik, yüzde 40 yağ oranlı ayçiçeği için tonuna 12 bin lira avans ödemesi yapılacağını duyurdu.
8.09.2022 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Resmen değişti, yüzde 21 azaldı
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Resmen değişti, yüzde 21 azaldı Doğal gaz ile ilgili son dakika gelişmesi. Haziran ayında resmen değişti. GAZBİR, Haziran 2022’de Türkiye’nin doğal gaz tüketiminin bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 21 azaldığını açıkladı. Konutlarda tüketilen doğal gaz tüketimi ise yüzde 4 arttı.
7.09.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Doğal Gaz Flaş Gelişme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğal gaz flaş gelişme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.