Dmitri Medvedev

Dmitri Medvedev

Son dakika Dmitri Medvedev haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dmitri Medvedev ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dmitri Medvedev haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dmitri Medvedev

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dmitri medvedev gelişmeleri de dahil olmak üzere 102 dmitri medvedev haberi bulunmuştur. Tüm dmitri medvedev haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya Finlandiya sınırına asker yığıyor! Putin dünyaya duyurdu: Nükleer savaşa hazırız
Rusya Finlandiya sınırına asker yığıyor! Putin dünyaya duyurdu: Nükleer savaşa hazırız Rusya lideri Putin son hamlesini dünyaya duyurdu. On binlerce hayata mal olan Ukrayna savaşı son sürat devam ederken Rusya Devlet Başkanı Putin'den dünyanın gündemine birinci sıradan giren bir açıklama geldi.
13.03.2024 Dünya
Karabağ'da operasyon! Ermeniler ayrılıkçılar Azerbaycan'ın şartlarını kabul etti silah bıraktı
Karabağ'da operasyon! Ermeniler ayrılıkçılar Azerbaycan'ın şartlarını kabul etti silah bıraktı Azerbaycan'ın dün Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonu başarılı bir şekilde devam ediyor. Şuşa şehrini ateş altına alan Ermeni Silahlı Kuvvetleri sivil yerleşim yerlerine çekilerek, sivilleri çatışmalara çekmeye çalıştığı belirtildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, "Yasa dışı Ermeni silahlı gruplarına ait mermilerle dolu 6 'Ural' markalı kamyon ve 4 adet havan topu Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından ele geçirildi." açıklamasını yaparken Karabağ'daki Ermeni ayrılıkçıların silah bıraktığı ve Azerbaycan'ın şartlarını kabul ettiği bildirildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan unsurlarının silahlarını bıraktığını ve silahsızlandırıldığını duyurdu. Kremlin Sözcüsü Peskov “Azerbaycan hukuken kendi topraklarında operasyon yapıyor" dedi.
20.09.2023 Dünya
Putin'in eski eşinden dikkat çeken açıklamalar! Sıra dışı teklif...
Putin'in eski eşinden dikkat çeken açıklamalar! Sıra dışı teklif... Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in özel hayatına ilişkin bilgiler sır gibi saklanırken, eski karısı Lyudmila Shkrebneva’nın Putin ile evli olduğu döneme dair anlattığı bazı ayrıntılar dikkat çekti. Anlatılanlar arasında en ilgi çeken ise Putin’in yaptığı sıra dışı evlenme teklifi.
15.03.2022 Dünya
Putin kimdir? Vladimir Putin kaç yaşında? Putin kaç yıldır başkan? Putin ne zaman geldi? İşte bilinmeyen yönleriyle Putin’in hayatı!
Putin kimdir? Vladimir Putin kaç yaşında? Putin kaç yıldır başkan? Putin ne zaman geldi? İşte bilinmeyen yönleriyle Putin’in hayatı! Tüm dünya Vladimir Putin’i konuşuyor! Rusya-Ukrayna krizi ile birlikte pek çok kişinin merak ettiği isimlerin başında gelen Putin son 20 yıla damga vuran siyasetçilerin başında geliyor. Tüm dünyanın gözü Rusya – Ukrayna gerilimine çevrilirken, Putin’in hayatı da en çok merak edilen konuların başında geliyor. Peki, Putin kimdir? Vladimir Putin kaç yaşında? Putin ne zaman geldi? Putin kaç yıldır başkan? İşte Putin’in hayatı!
24.02.2022 Gündem
Rusya-Ukrayna krizi tırmanırken Avrupa’yı doğal gaz korkusu sardı!
Rusya-Ukrayna krizi tırmanırken Avrupa’yı doğal gaz korkusu sardı! Dünyayı savaş korkusu sarsarken Avrupa'da enerji paniği başladı. Büyük oranda Rus doğal gazına bağımlı Avrupa ülkeleri, Kremlin’in gazı kesme tehlikesi veya fiyatları tırmandırması ihtimaliyle karşı karşıya. Uzmanlar Rusya’nın tam bir kesintiye gitmeyeceğini düşünse de Avrupa, ABD’nin de desteğiyle gaz arayışına girdi
23.02.2022 Dünya
Putin evli mi? Putin’in kaç kızı var? Rusya lideri Putin’in korona aşısı açıklaması sonra merak ediliyor! İşte Putin ailesi…
Putin evli mi? Putin’in kaç kızı var? Rusya lideri Putin’in korona aşısı açıklaması sonra merak ediliyor! İşte Putin ailesi… Rusya Devlet Başkanı Putin'in açıklamasına göre, Rusya Sağlık Bakanlığı, Gamaley Epidemiyoloji ve Mikrobiyoloji Enstitüsü tarafından geliştirilen koronavirüs aşısını tescil etti. Rusya böylece koronavirüs aşısını tescil eden ilk ülke oldu. Aşıyı ilk deneyen isimlerden biri de Putin'in kızı oldu. Putin’in aşı açıklaması dışında, aşının kızına da yapılması dikkatleri Putin’in ailesine çevirdi. Putin’in evli olup olmadığı, kaç tane çocuğu olduğu araştırılmaya başladı. Peki, Putin evli mi?
11.08.2020 Gündem
Ukrayna'da Türk vatandaşlarına büyük şok!
Ukrayna'da Türk vatandaşlarına büyük şok! Ukrayna’da 2 Türk vatandaşı sıra dışı bir gasp olayının mağduru oldu. Putin ve Medvedev maskesi takan gaspçılar araçlarını zorla durdurdukları Türklerin 20 bin dolarını gasp etti.
7.12.2018 Gündem
Son dakika... Rusya: Hazırız!
Son dakika... Rusya: Hazırız! Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev, ABD'nin Rusya'yı düşman olarak gördüğünü bildirdi. Ayrıca Rusya Savunma Bakanlığı, ABD öncülüğündeki uluslararası IŞİD karşıtı koalisyonun IŞİD'e verdiği desteğin gözler önüne serildiğini belirtti.
14.11.2017 Dünya
Kral Selman'ın Moskova'daki zor anları!
Kral Selman'ın Moskova'daki zor anları! Rusya'yı ziyaret eden ilk Suudi Arabistan Kralı olan 81 yaşındaki Selman bin Abdulaziz, uçaktan inerken yürüyen merdivenin bozulmasıyla yürümek zorunda kaldı.
5.10.2017 Dünya
‘Gövde’ gösterisi
‘Gövde’ gösterisi Kamp yapmak için iki günlüğüne Sibirya’ya giden Rusya Devlet Başkanı Putin 2018 başkanlık seçimleri öncesi halka, halen ‘sağlıklı’ ve ‘formda’ olduğu gösterdi
5.08.2017 Dünya
Ayasofya ve Sultanahmet'te sürpriz misafir
Ayasofya ve Sultanahmet'te sürpriz misafir Rusya Başbakanı Dmitri Medvedev, Ayasofya ve Sultanahmed Camisi'ni ziyaret etti
29.09.2021 Gündem
Başbakan Gürcistan ziyareti öncesi konuştu
Başbakan Gürcistan ziyareti öncesi konuştu Başbakan Binali Yıldırım Atatürk Havalimanı'nda açıklama yaptı.
29.09.2021 Gündem
Rus Başbakan'ın istifası isteniyor!
Rus Başbakan'ın istifası isteniyor! Hakkındaki son yolsuzluk iddiaları sonrası bir kez daha "Başkan Putin yollarını yakında ayırabilir" yorumları güçlenen Başbakan Medvedev gündemde... “
28.04.2017 Dünya
Bağdat'ta rehine takası 5 gündür sürüyor!
Bağdat'ta rehine takası 5 gündür sürüyor! Katar Emiri'nin 26 akrabası için Bağdat'ta rehin pazarlığı sürüyor. Bağdat'ta özel jette milyonlarca dolar takas için bekletiliyor
21.04.2017 Dünya
Rusya karıştı! Durum daha da kötüleşebilir!
Rusya karıştı! Durum daha da kötüleşebilir! Rusya'da gerçekleşen protestolar Kremlin'i zora soktu. “Kentli” liberal muhaliflerin liderlerinden Aleksey Navalnıy’ın çağrısıyla pazar günü 100 kadar şehirde sayıları toplamda 30 bini bulmayan protestocuların yolsuzluk karşıtı gösterisi sonrası birçok kişi gözaltına alındı bunlar arasında muhalif lider de vardı. Peki Rusya'da neler oluyor? Protestolar Kremlin için ne kadar ciddi bir tehdit oluşturabilir? Haberimizde...
28.03.2017 Dünya
Rusya'dan kritik nükleer silah açıklaması
Rusya'dan kritik nükleer silah açıklaması Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ülkesinin nükleer silahları azaltma konusunu tartışmaya hazır olduğunu açıkladı.
23.03.2017 Dünya
Rusya ve Ermenistan anlaştı!
Rusya ve Ermenistan anlaştı! Rusya ve Ermenistan, pasaport yerine "kimlikle" seyahat uygulamasına başladı
17.06.2021 Dünya
Rusya ve Ermenistan anlaştı
Rusya ve Ermenistan anlaştı Rusya ve Ermenistan hükümetleri, karşılıklı seyahatlerde pasaport zorunluluğunu kaldırarak ulusal kimlik kartlarının (yurt içi pasaportu) kullanılabilmesini karara bağladı.
25.01.2017 Dünya
Medvedev'den sert tepki! Rusya bunu cezasız bırakmayacaktır
Medvedev'den sert tepki! Rusya bunu cezasız bırakmayacaktır Rusya Başbakanı Dmitri Medvedev, Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov’un silahlı saldırı sonucu öldürülmesi ile ilgili, "Sadece Rus Büyükelçisine ateş etmediler, yüksek değerler içeren barış ve insan hayatından yana olanlara ateş ettiler." dedi.
17.06.2021 Dünya
Yıldırım: 2023'e kadar yapacağız!
Yıldırım: 2023'e kadar yapacağız! İki lider görüşmelerinin ardından ortak basın açıklaması yapmak için kameraların karşısına geçti.
6.12.2016 Dünya
Uçak krizinin yıldönümünde Rus turist kaybı yüzde 84
Uçak krizinin yıldönümünde Rus turist kaybı yüzde 84 RUS uçağının düşürülmesinin yıldönümünde turizmdeki kayıp milyonlara ulaştı...
23.11.2016 Ekonomi
Bütçe açığı 3 trilyon rubleye yükseldi!
Bütçe açığı 3 trilyon rubleye yükseldi! Duma milletvekilleri, 2016 yılı federal bütçede yapılacak değişiklikleri onayladı. Buna göre, 2016 yılında fedduma,rusya,eral bütçe gelirleri 13,4 trilyon ruble, giderleri ise 304,3 milyar ruble artarak 16,4 trilyon ruble olacak.
17.06.2021 Dünya
Futbolun efsaneleri bakın şimdi ne yapıyor!
Futbolun efsaneleri bakın şimdi ne yapıyor! Futbol oynarken ya da futbolu bıraktıktan sonra, meslek olarak çok farklı bir alan olan politikayı seçip yeşil sahalardaki başarısını meclislere de taşıyan birçok ünlü isim bulunuyor.
28.10.2016 Dunya Kupasi 2018
Rusya kafatası kalıntılarını iade etti
Rusya kafatası kalıntılarını iade etti Kazakistan makamlarının talebi üzerine, 20'nci yüzyılda Kazak halkının özgürlüğü için savaşırken öldürülen Keyki Han'ın kafatasının Rusya'dan getirildiği bildirildi.
7.10.2016 Dünya
Rusya'dan ilk charter uçuşu gerçekleşti
Rusya'dan ilk charter uçuşu gerçekleşti RUSYA ile Türkiye arasındaki charter uçuşların yeniden başlatılması yönündeki anlaşmanın imzalanmasından sonra ilk charter uçuş bugün gerçekleşti. Royal Flight Havayolları’na ait Boeing 767 tipi uçakla 309 Rus turist, Antalya Havalimanı’na iniş yaptı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dmitri Medvedev ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dmitri medvedev haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.