Medvedev

Medvedev

Son dakika medvedev haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan medvedev ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını medvedev haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Medvedev

haberleri sayfasında son dakika yaşanan medvedev gelişmeleri de dahil olmak üzere 778 medvedev haberi bulunmuştur. Tüm medvedev haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya'da katliam! Onlarca ölü ve yaralı var, teröristlerin kimlikleri belli oldu, Putin'den ilk mesaj
Rusya'da katliam! Onlarca ölü ve yaralı var, teröristlerin kimlikleri belli oldu, Putin'den ilk mesaj Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna silahlı saldırganlar tarafından gerçekleştirilen saldırıda 90'dan fazla kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi yaralandı. Rusya Devlet Başkanı Putin'den ilk açıklama gelirken, Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Medvedev 'ölüme ölüm' mesajı verdi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova'daki terör saldırısı nedeniyle 1 günlük ulusal yas (24 Mart) ilan edildiğini duyurdu. Putin, saldırıyı gerçekleştiren 4 kişi dahil toplam 11 kişinin gözaltında olduğunu söyledi. Öte yandan saldırı yapan teröristlerin kimliği belli oldu
23.03.2024 Dünya
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler Rusya’nın başkenti Moskova’da konser salonunu basan yüzü maskeli 5 saldırgan, uzun namlulu silahlarla dehşet saçtı. Terör saldırısında en az 70 kişi öldü, 150'den fazla kişinin de yaralandı. Saldırının görüntüleri dünyayı şoke etti. Saldırıyı üstlenen terör örgütü açıklandı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den ilk açıklama geldi. Öte yandan Putin ile görüşen FSB Direktörü Aleksandr Bortnikov, Moskova'daki terör saldırısına doğrudan karışan 4 terörist dahil 11 kişinin yakalandığını bildirdi
23.03.2024 Dünya
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna maskeli en az 3 kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 40 kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi yaralandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve Türkiye'nin terör saldırısını kınadığını belirterek başsağlığı diledi.
22.03.2024 Dünya
Carlos Alcaraz, Indian Wells tenis turnuvasında şampiyon oldu
Carlos Alcaraz, Indian Wells tenis turnuvasında şampiyon oldu Indian Wells Masters Tenis Turnuvası'nda tek erkeklerde dünya 2 numarası İspanyol Carlos Alcaraz, 4 numaralı seribaşı Rus Daniil Medvedev'i yenerek şampiyonluğa uzandı.
18.03.2024 Diğer Sporlar
Rusya Finlandiya sınırına asker yığıyor! Putin dünyaya duyurdu: Nükleer savaşa hazırız
Rusya Finlandiya sınırına asker yığıyor! Putin dünyaya duyurdu: Nükleer savaşa hazırız Rusya lideri Putin son hamlesini dünyaya duyurdu. On binlerce hayata mal olan Ukrayna savaşı son sürat devam ederken Rusya Devlet Başkanı Putin'den dünyanın gündemine birinci sıradan giren bir açıklama geldi.
13.03.2024 Dünya
İsrail Gazze'de hastane vurdu: En az 500 can kaybı!
İsrail Gazze'de hastane vurdu: En az 500 can kaybı! İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi’nde bulunan Baptist Hastanesi’ni (Al Ahli Arab Hastanesi) vurdu. Saldırıda en az 500 kişi hayatını kaybetti. Hastaneye yapılan saldırı sonrası peş peşe açıklama yapıldı.
18.10.2023 Dünya
Karabağ'da operasyon! Ermeniler ayrılıkçılar Azerbaycan'ın şartlarını kabul etti silah bıraktı
Karabağ'da operasyon! Ermeniler ayrılıkçılar Azerbaycan'ın şartlarını kabul etti silah bıraktı Azerbaycan'ın dün Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonu başarılı bir şekilde devam ediyor. Şuşa şehrini ateş altına alan Ermeni Silahlı Kuvvetleri sivil yerleşim yerlerine çekilerek, sivilleri çatışmalara çekmeye çalıştığı belirtildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, "Yasa dışı Ermeni silahlı gruplarına ait mermilerle dolu 6 'Ural' markalı kamyon ve 4 adet havan topu Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından ele geçirildi." açıklamasını yaparken Karabağ'daki Ermeni ayrılıkçıların silah bıraktığı ve Azerbaycan'ın şartlarını kabul ettiği bildirildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan unsurlarının silahlarını bıraktığını ve silahsızlandırıldığını duyurdu. Kremlin Sözcüsü Peskov “Azerbaycan hukuken kendi topraklarında operasyon yapıyor" dedi.
20.09.2023 Dünya
Sır gibi saklanan gizli silah Rusya'ya kabusu yaşattı! Zelenski: Savaş Rus topraklarına dönüyor...
Sır gibi saklanan gizli silah Rusya'ya kabusu yaşattı! Zelenski: Savaş Rus topraklarına dönüyor... Kırım Köprüsü ve Moskova'ya yapılan İHA saldırıları, Ukrayna savaşında Rusya'ya en zor günlerini yaşattı. Moskova'ya kabusu yaşatan iki saldırıda başrol oynayan Ukrayna'nın 'sır silahı' ilk kez görüntülenirken Zelenski ve Medvedev'den peş peşe açıklamalar geldi...
31.07.2023 Dünya
Carlos Alcaraz kimdir? Tenisçi Alcaraz nereli, kaç yaşında? Alcaraz boyu kaç?
Carlos Alcaraz kimdir? Tenisçi Alcaraz nereli, kaç yaşında? Alcaraz boyu kaç? Wimbledon 2023 finalinde Novak Djokovic ile karşılaşan İspanyol Carlos Alcaraz'ın tam adı Carlos Alcaraz Garfia'dır. Genç tenisçi kısa zamanda dünya 1 numarası oldu. 2023 Wimbledon turnuvasında Rus Medvedev'i 3-0 yenerek finale yükseldi. Tek erkekle finalinde Djokovic'e zor anlar yaşatan Carlos Alcaraz kimdir? Alcaraz kaç yaşında, boyu kaç?
16.07.2023 Diğer Sporlar
Wagner'de üst düzey firar! Eski komutan Norveç'ten sığınma talep etti
Wagner'de üst düzey firar! Eski komutan Norveç'ten sığınma talep etti   Rus özel askeri grup Wagner'in eski komutanlarından 26 yaşındaki Andrey Medvedev, grubu terk ederek Norveç'e sığınma başvurusu yaptı. Medvedev, Batılı ülkelere kaçan ilk Wagner askeri olarak da kayda geçti.
17.01.2023 Dünya
Ukrayna, Rusya’nın eski Başbakanı Medvedev'i arananlar listesine aldı
Ukrayna, Rusya’nın eski Başbakanı Medvedev'i arananlar listesine aldı Ukrayna İçişleri Bakanlığı ve Ukrayna İstihbarat Servisi, Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı ve Rusya’nın eski Başbakanı Dmitriy Medvedev'i arananlar listesine aldı.
10.10.2022 Dünya
Kremlin: Kuzey Akım-2'de basınç düşmesi sabotaj olabilir
Kremlin: Kuzey Akım-2'de basınç düşmesi sabotaj olabilir Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, "Kuzey Akım-2 doğalgaz boru hattında basınç düşmesi sabotaj olabilir" dedi.
27.09.2022 Dünya
Putin: Dışişleri Bakanlığından gübre tedariki çözümünde BM temsilcileriyle çalışmasını rica ediyorum
Putin: Dışişleri Bakanlığından gübre tedariki çözümünde BM temsilcileriyle çalışmasını rica ediyorum Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Güvenlik Konseyi üyeleri ile yaptığı toplantıda, "Dışişleri Bakanlığından gübre tedariki çözümünde BM temsilcileriyle çalışmasını rica ediyorum" dedi.
9.09.2022 Dünya
Zelenski'den Rusya'ya net mesaj! Savaşı bitirecek tek şartını açıkladı...
Zelenski'den Rusya'ya net mesaj! Savaşı bitirecek tek şartını açıkladı... Rusya'nın Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaşta iki ordu arasındaki kanlı çarpışmalar devam ederken Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'den flaş açıklamalar geldi. Ukrayna lideri Rusya ile başlayan savaşın nasıl sona ereceğini açıkladı.
10.08.2022 Dünya
Zelenskiy'den flaş karar! O isimleri görevden aldı
Zelenskiy'den flaş karar! O isimleri görevden aldı Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Ukrayna Güvenlik Servisi Başkanı Ivan Bakanov ve Ukrayna Başsavcısı Irina Venediktova’yı yayınladığı kararname ile görevden aldığını duyurarak, “Vatana ihanet ve işbirliği faaliyetlerine ilişkin 651 ceza davası kaydedildi” dedi.
17.07.2022 Dünya
Rusya'dan Ukrayna'ya Kırım ültimatomu: Saldırı olursa Ukrayna'yı kıyamet bekliyor
Rusya'dan Ukrayna'ya Kırım ültimatomu: Saldırı olursa Ukrayna'yı kıyamet bekliyor Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitriy Medvedev, Ukrayna tarafından Kırım'a bir saldırı olması durumunda karşılık vereceklerini söyleyerek, "Kırım'a saldırı olursa Ukrayna'yı kıyamet bekliyor" dedi.
17.07.2022 Dünya
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler!
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler! Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon başlıyor! Bu yıl Wimbledon'da rekor para ödülü dağıtılacak. Tenis klasiği Wimbledon turnuvası tenis meraklılarının gündeminde. En önemli dört turnuvasından biri olan Wimbledon ile ilgili bilgiler sporseverler tarafından merak ediliyor. Peki, 2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Wimbledon nerede? Wimbledon fikstürü belli oldu mu? Wimbledon canlı olarak nereden izlenir? İşte 2022 Wimbledon tenis turnuvası ile ilgili tüm bilmeniz gerekenler…
27.06.2022 Diğer Sporlar
Rusya'dan Ukrayna'ya uyarı! AB buna çok kızacak
Rusya'dan Ukrayna'ya uyarı! AB buna çok kızacak Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili flaş gelişme. Rusya eski devlet başkanı Dmitriy Medvedev, Ukrayna'nın AB üyeliğiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Medvedev, "Ukrayna üye olana kadar Avrupa Birliği haritadan silinebilir" dedi.
19.06.2022 Dünya
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
16.06.2022 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
10.06.2022 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
28.05.2022 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
17.05.2022 İddaa
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! Çok konuşulacak itiraf: 22 Şubat’ta savaş başlıyor diyemezdik, Zelenski'ye suikast...
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! Çok konuşulacak itiraf: 22 Şubat’ta savaş başlıyor diyemezdik, Zelenski'ye suikast... 24 Şubat'ta başlayan Rus işgali Ukrayna topraklarında şiddetli çatışmalar ve bombalamalarla devam ediyor. Finlandiya ve İsveç'in NATO'ya katılmasının Rusya'nın düşmanlarında birkaç artışa neden olacağını belirten Medvedev, Baltık bölgesine nükleer silah konuşlandırma sinyali verdi. Azak Denizi'ndeki Berdyansk limanında demirli Rus gemilerini Mart ayında hedef alan Ukrayna ordusu, bu kez Karadeniz Filosu'nun amiral gemisi Moskva'ya (Moskova) Neptün füzeleri fırlattı. Rusya Savunma Bakanlığı, geminin ağır hasar aldığını ve mürettebatın tahliye edildiğini kabul eden bir açıklama yaptı. Gün içinde ise taraflardan farklı açıklamalar geldi. Moskova geminin halen su üstünde olduğunu belirtiyor, Ukrayna ise batmaya başladığını kaydediyor. Öte yandan Ukrayna Milli Güvenlik ve Savunma Konseyi Sekreteri Aleksey Danilov, Rusya’nın Ukrayna’ya saldıracağına dair istihbarata 22 Şubat’ta sahip olduklarını ifade ederek, “22 Şubat’ta savaş başlıyor diyemezdik” dedi.
14.04.2022 Dünya
ABD'den son dakika yaptırım kararı! Rusya'ya kötü haber
ABD'den son dakika yaptırım kararı! Rusya'ya kötü haber ABD, Buça'daki olayların ardından Putin'in kızlarını ve Rusya'nın iki bankasını yaptırım listesine alarak Rusya'daki yeni yatırımlara da yasak getirdi.
6.04.2022 Dünya
Rusya eski devlet başkanı Putin'in nihai hedefini açıkladı: Vladivostok’tan Lizbon'a Rus İmparatorluğu kurmak!
Rusya eski devlet başkanı Putin'in nihai hedefini açıkladı: Vladivostok’tan Lizbon'a Rus İmparatorluğu kurmak! Ukrayna'daki Rus işgalinde 42’nci güne girildi. Rusya’nın çekildiği Ukrayna şehirlerindeki büyük yıkım ve işlenen korkunç savaş suçları bir bir ortaya çıkmaya başladı. Rusya’nın eski devlet başkanı ve Vladimir Putin’in en büyük destekçilerinden olan Dmitry Medvedev, Rus liderin Ukrayna’ya açtığı savaşın nihai hedefini açıkladı: Vladivostok’tan Lizbon'a kadar uzanan bir Rus İmparatorluğu…
6.04.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Medvedev ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki medvedev haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.