Dinamo Krasnodar

Dinamo Krasnodar

Son dakika Dinamo Krasnodar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dinamo Krasnodar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dinamo Krasnodar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dinamo Krasnodar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dinamo krasnodar gelişmeleri de dahil olmak üzere 95 dinamo krasnodar haberi bulunmuştur. Tüm dinamo krasnodar haberleri aşağıda listelenmiştir.
‘Hedefim tüm kupaları kazanmak’
‘Hedefim tüm kupaları kazanmak’ Eczacıbaşı VitrA’nın yeni transferi Tatlana Kosheleva Türkiye’deki ilk özel röportajını VATAN’A verdi;
10.11.2021 Diğer Sporlar
Eczacı'ya şampiyon hoca
Eczacı'ya şampiyon hoca Giovanni Caprara ile yollarını ayrına turuncu-beyazlılar, son Devler Ligi şampiyonu Pomi’nin başantrenörü ile el sıkıştı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kupayı yine 'Cev'emedik
Kupayı yine 'Cev'emedik İSTANBUL’DAKİ İlk maçı 3-2 kazanan G.Saray Daikin rövanşta Dinamo Krasnodar’dan set alamadı ve bir kez daha şampiyon olma fırsatını tepti
2.04.2016 Galatasaray
Dursun Özbek'i almadılar!
Dursun Özbek'i almadılar! Cim-bom'un başkanı, CEV Kupası finalinde Galatasaray Daikin'in Dinamo Krasnodar ile oynayacağı rövanş maçına gidemedi.
1.04.2016 Galatasaray
“Rus basını iftira kampanyasına devam ediyor"
“Rus basını iftira kampanyasına devam ediyor" Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada; Rus spor medyasının, başta siyaset gibi saha dışı unsurları oyunun içine çekerek yalanlar üzerine kurulu bir saldırı stratejisiyle hareket ettiği vurgulandı.
31.03.2016 Galatasaray
Tatiana'dan Galatasaray için sert açıklama
Tatiana'dan Galatasaray için sert açıklama Galatasaray Daikin ile Rus ekibi Dinamo Krasnodar arasında dün oynanan voleybol maçı Rusya'yı ayağa kaldırdı. Burhan Felek'teki mücadelede sarı-kırmızılı takımın taraftarlarının Rus voleybolculara kötü muamelede bulundukları öne sürüldü.
30.03.2016 Galatasaray
Galatasaray maçında olay!
Galatasaray maçında olay! Galatasaraylı yuncular maç bitimi protokol tribünündeki başkan Dursun Özbek’e gidince Burhan Felek karıştı.
30.03.2016 Galatasaray
Bu CEV'incin sonu kupa olsun
Bu CEV'incin sonu kupa olsun G.Saray, CEV Kupası finali ilk maçında Dinamo Krasnodar’ı 5 sette mağlup etti
29.03.2016 Galatasaray
Derbinin de ligin de lideri Fenerbahçe
Derbinin de ligin de lideri Fenerbahçe G.Saray Daikin karşısında rahat bir şekilde sonuca ulaşan Sarı Melekler, normal sezonu zirvede tamamladı
26.03.2016 Galatasaray
Galatasaray Daikin, CEV Kupası'nda adını finale yazdırdı.
Galatasaray Daikin, CEV Kupası'nda adını finale yazdırdı. Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı, CEV Kupası yarı final rövanş maçında Almanya temsilcisi Schweriner'i 3-0 yenerek finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Eşleşmeler belli oldu
Eşleşmeler belli oldu Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Kupası'nda çeyrek final eşleşmeleri belirlendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Eczacıbaşı'na Kübalı yıldız
Eczacıbaşı'na Kübalı yıldız Eczacıbaşı VitrA, Kübalı yıldız smaçör Rosir Calderon Diaz'ı bir yıllığına renklerine bağladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Eczacıbaşı VitrA'da kupa coşkusu
Eczacıbaşı VitrA'da kupa coşkusu 2015 Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası'nda finalde Rusya'nın Dinamo Krasnodar'ı 3-1 yenerek mutlu sona ulaşan Eczacıbaşı VitrA, şampiyonluğu kutladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Dünya harikası Eczacıbaşı Vitra
Dünya harikası Eczacıbaşı Vitra Dinamo Krasnodar'ı 3-1 mağlup eden Eczacıbaşı Vitra Dünya Şampiyonu oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Eczacıbaşı VitrA finalde
Eczacıbaşı VitrA finalde 2015 Kadınlar Dünya Kulüpler Voleybol Şampiyonası'nda ev sahibi İsviçre temsilcisi Volero Zürih'i 3-1 yenen Eczacıbaşı VitrA finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Eczacı'dan yarı finale demir yumruk!
Eczacı'dan yarı finale demir yumruk! Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda Dinamo Krasnodar’a set vermeyerek puanını 4’e çıkartan temsilcimiz son 4 vizesini aldı
10.11.2021 Diğer Sporlar
Eczacıbaşı Hara-Kiri yaptı
Eczacıbaşı Hara-Kiri yaptı 2015 Kadınlar Dünya Kulüp Voleybol Şampiyonası'nda mücadele eden Eczacıbaşı VitrA, Asya şampiyonu Japonya'nın Hisamitsu Springs takımına 3-2 mağlup oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Hedef 'Dünyanın en büyüğü' olmak
Hedef 'Dünyanın en büyüğü' olmak Şampiyonlar Ligi şampiyonu Eczacıbaşı VitrA'da hedef Dünya Kulüpler Şampiyonası...
10.11.2021 Diğer Sporlar
Havelkova imzayı attı
Havelkova imzayı attı Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi takımlarında Ezcazıbaşı VitrA kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor
17.06.2013 Futbol
7 takım Avrupa mesaisinde
7 takım Avrupa mesaisinde Voleybolda, Avrupa kupalarında bu hafta 7 Türk takımı mücadele edecek.
5.02.2013 Futbol
Yeni Aslan Neriman
Yeni Aslan Neriman Rosir Calderon da sözleşme imzaladı
13.03.2012 Futbol
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
21.07.2023 İddaa
Ruslar 6 Türk yıldızın peşine düştü! Avrupa'dan almak yok
Ruslar 6 Türk yıldızın peşine düştü! Avrupa'dan almak yok Rusya - Ukrayna savaşı nedeniyle Avrupa kulüplerinden transfer yapmama kararı alan Rus takımları Süper Lig'de oynayan 6 yıldız için girişimlere başladı.
21.04.2023 Süper Lig
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
20.05.2022 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
30.04.2022 İddaa

Benzer Haber Etiketleri

Dinamo Krasnodar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dinamo krasnodar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.