Gazete Vatan Logo
Galatasaray Derbinin de ligin de lideri Fenerbahçe

Derbinin de ligin de lideri Fenerbahçe

G.Saray Daikin karşısında rahat bir şekilde sonuca ulaşan Sarı Melekler, normal sezonu zirvede tamamladı

Derbinin de ligin de lideri Fenerbahçe

BAYANLAR Voleybol Ligi’nde normal sezonun son maçında F.Bahçe Grundig sahasında G.Saray Daikin’i 3-0 mağlup ederek 22. maçında 20. galibiyetini aldı ve final etabına lider olarak gitmeye hak kazandı. Ataşehir Metro Enerji Salonu’nda oynanan mücadele sarı-lacivertlilerde Mihajlovic 20 (4 ace) ve Eda 16 (5 blok) sayıyla oynayarak galibiyeti getiren isimler oldu.

KARŞILAŞMAYA iyi başlayan taraf Kanarya oldu ve Eda’nın bulduğu 6 sayıyla da seti 25-17 kazandı. 2. bölümde ise sahne Mihajlovic’indi. 7 sayı bulan Sırp pasör çaprazı önderliğinde Sarı Melekler set sonunu 25-14’le gördü. Son oyunun da yıldızı Mihajlovic’di. 8 sayılık mini bir şov yapan 24 yaşındaki oyuncu önderliğinde ev sahibi ekip 25-12 ile karşılaşmayı tamamladı.

LİGE 20 GÜN ARA!

ŞAMPİYONLAR Ligi’nde final-four’a kalma başarısının rüzgarıyla sahada yer alan F.Bahçe kusursuz bir oyunla kazandı. Salı günü CEV Kupası’nda Dinamo Krasnodar’la finalin ilk maçına çıkacak olan sarı-kırmızılılarda akıllar herhalde bu karşılaşmadaydı. Çünkü sezon boyunca bu kadar silik bir görüntü hiç ortaya koymamışlardı.

Haberin Devamı

FİNAL etapları öncesi ligde 20 gün ara var. F.Bahçe Grundig, VakıfBank, Eczacıbaşı VitrA ve G.Saray Daikin 15-17 Nisan tarihlerinde İzmir’de daha sonra da 29 Nisan-1 Mayıs tarihlerinde de Ankara’da da şampiyonluk için kozlarını paylaşacaklar.