Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Eczacı'dan yarı finale demir yumruk!

Eczacı'dan yarı finale demir yumruk!

Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda Dinamo Krasnodar’a set vermeyerek puanını 4’e çıkartan temsilcimiz son 4 vizesini aldı

Eczacı'dan yarı finale demir yumruk!

25-22, 26-24 ve 25-19’luk skorla galibiyete uzanan turuncu-beyazlılarda Neslihan Demir 15 sayıyla oynayarak yıldızlaştı. Larson 14, Gözde 13 ve Poljak da 11 sayı üreterek galibiyete katkı verdi

DÜNYA Kulüpler Voleybol Şampiyonası’nda ilk gün alınan yenilgi ardından dün sahada rakip kim olursa olsun kazanacak gözlerle bakan bir Eczacıbaşı VitrA vardı sahada. İlk sette blok zamanlamasını oturtana kadar sıkıntı yaşayan temsilcimiz set sonunda Poljak ve Asuman’la kazandığı blok sayılarıyla gülen taraf oldu. Set genelinde Neslihan ve Gözde’nin skorer oyunuyla rakibini ekarte eden turunucu-beyazlılar takım oyunuyla bir adım önde olan taraftı.
KEYİF ALIYORLAR
İLK seti kazandıktan sonra ikincisine de hız kesmeden başlayan temsilcimiz servis ve blok faktörlerin en iyi şekilde kullandı. Blokta iyi yer tutan Eczacıbaşı defansta da rakibin direncini kıran toplar çıkardı. 20-17’ye kadar üstünlüğünü kaybetmeyen temsilcimiz bu noktadan sonra rakibe 7 sayılık seri verip 20-24’le geriye düşse de Larson’un servisleri ve Neslihan’ın hücumlarıyla setten 26-24’le galip ayrılan taraf oldu.
MAÇIN son setinde de iyi oyununa devam eden turuncu-beyazlılar, bloktaki üstünülüğünü de korudu. Neslihan’ın hücumdaki önderliğiyle ilerleyen Eczacıbaşı oynadığı voleyboldan zevk aldığı için kazanmaya devam etti ve maça da 3-0’lık sonuçla noktayı koymayı başardı.

Haberin Devamı