Gazete Vatan Logo
Futbol Yeni Aslan Neriman

Yeni Aslan Neriman

Rosir Calderon da sözleşme imzaladı

-NERİMAN Özsoy’u kadrosuna katarak dış transfer operasyonuna başlayan G.Saray iç transferde de Kübalı yıldızı Rosir Calderon Diaz’ın sözleşmesini 1 yıl uzattı. Sezon başında İsviçre ekibi Volero Zürih’ten 1 yıllığına kiralanan ve 3.30’a kadar çıkarak öldürdüğü toplarla tanınan 28 yaşındaki yıldız, CEV Kupası’nda yarı finale yükselen sarı-kırmızılılara set başına verdiği 5.67 sayılık katkıyla takımın en skorer ismi konumunda bulunuyor.

-AROMA Bayanlar Voleybol Ligi’nde 49.60 puanla 4. sırada bulunan G.Saray, gelecek sezon için transfer operasyonuna start verdi. Bu sezon kadrosuna kattığı Eleonaro Lo Bianco ve Rosir Calderon Diaz gibi isimlerle tüm dünyada ses getiren sarı-kırmızılılar, Polonya takımı Atom Trefl Sopot’un yaşadığı maddi sıkıntı nedeniyle Rus ekibi Dinamo Krasnodar’la sezon sonuna kadar sözleşme imzalalayan Neriman Özsoy’u kadrosuna kattı.

-22 yaşındaki başarılı smaçör Filenin Sultanları’nın Avrupa Şampiyonası’nda yaşadığı üçüncülükte ve ev sahibi olduğumuz Avrupa Ligi’nda yaşanılan ikincilikte başrol oynayan oyunculardan biriydi.

Haberin Devamı