Galatasaray Daikin

Galatasaray Daikin

Son dakika Galatasaray Daikin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Galatasaray Daikin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Galatasaray Daikin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Galatasaray Daikin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan galatasaray daikin gelişmeleri de dahil olmak üzere 123 galatasaray daikin haberi bulunmuştur. Tüm galatasaray daikin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu maçları kaçıran çok üzülür! Dev karşılaşmaların keyfi yine Misli’de çıkacak…
Bu maçları kaçıran çok üzülür! Dev karşılaşmaların keyfi yine Misli’de çıkacak… Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi bahis platformu Misli’de, heyecan son sürat devam ediyor. Hafta sonu programında birbirinden güzel maçlar sporseverleri bekliyor. Siz de Misli’nin güncel uygulamasını indirerek “Şampiyon Oran” farkı hemen ek kazanç elde etme fırsatını yakalayın!
2.02.2024 İddaa
Galatasaray Daikin, Seda Aslanyürek'i kadrosuna kattı
Galatasaray Daikin, Seda Aslanyürek'i kadrosuna kattı Sarı-kırmızılı kadın voleybol takımı, milli oyuncu Seda Aslanyürek'i kadrosuna kattı
23.05.2016 Galatasaray
Aslı Kalaç 2 yıl daha Galatasaray'da
Aslı Kalaç 2 yıl daha Galatasaray'da Bayanlar Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Galatasaray Daikin, 2016-2017 sezonu için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar, 2013'ten beri bünyelerinde bulunan 21 yaşındaki orta oyuncu Aslı Kalaç'ın sözleşmesini iki yıl uzattı.
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray'dan fileye takviye
Galatasaray'dan fileye takviye Galatasaray Daikin, Bulgar oyuncu Ruseva'yı kadrosuna kattı.
21.05.2016 Galatasaray
Galatasaray ilk transferini yaptı
Galatasaray ilk transferini yaptı Bayanlar Voleybol 1. Lig'de 2015-2016 sezonunu dördüncü sırada tamamlayan Galatasaray Daikin, Trinidad ve Tobagolu Sinead Jack'i transfer etti.
19.05.2016 Galatasaray
Mahmut Uslu: Galatasaray 3 sene avantadan şampiyon oldu
Mahmut Uslu: Galatasaray 3 sene avantadan şampiyon oldu Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu, bugün yapılan divan kurulu toplantısında gündem yaratacak açıklamalar yaptı.
30.04.2016 Fenerbahçe
Derbide zafer Fener'in
Derbide zafer Fener'in Bayanlar Voleybol 1. Lig Final Etabı'nın 2. devresinde Fenerbahçe Grundig, Galatasaray Daikin'i 3-1 mağlup etti.
28.04.2016 Galatasaray
Vakıfbank Eczacıbaşı'na set vermedi
Vakıfbank Eczacıbaşı'na set vermedi KADINLAR Voleybol 1. Ligi Dörtlü Final 1. devre maçında VakıfBank, İzmir’de Eczacıbaşı VitrA’yı 3-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Olaylı derbi F.Bahçe'nin!
Olaylı derbi F.Bahçe'nin! Bayanlar Voleybol 1. Lig Final Etabı 1. devre ilk maçında Fenerbahçe Grundig, Galatasaray Daikin'i 3-1 mağlup etti.
15.04.2016 Galatasaray
Derbide tribünler boşaltıldı!
Derbide tribünler boşaltıldı! Bayanlar Voleybol 1. Lig Final Etabı'nda İzmir'deki Fenerbahçe Grundig ile Galatasaray Daikin arasındaki karşılaşmada taraftarların kötü tezahüratı nedeniyle tribünler boşaltıldı.
15.04.2016 Galatasaray
Kupayı yine 'Cev'emedik
Kupayı yine 'Cev'emedik İSTANBUL’DAKİ İlk maçı 3-2 kazanan G.Saray Daikin rövanşta Dinamo Krasnodar’dan set alamadı ve bir kez daha şampiyon olma fırsatını tepti
2.04.2016 Galatasaray
Dursun Özbek'i almadılar!
Dursun Özbek'i almadılar! Cim-bom'un başkanı, CEV Kupası finalinde Galatasaray Daikin'in Dinamo Krasnodar ile oynayacağı rövanş maçına gidemedi.
1.04.2016 Galatasaray
“Rus basını iftira kampanyasına devam ediyor"
“Rus basını iftira kampanyasına devam ediyor" Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada; Rus spor medyasının, başta siyaset gibi saha dışı unsurları oyunun içine çekerek yalanlar üzerine kurulu bir saldırı stratejisiyle hareket ettiği vurgulandı.
31.03.2016 Galatasaray
Tatiana'dan Galatasaray için sert açıklama
Tatiana'dan Galatasaray için sert açıklama Galatasaray Daikin ile Rus ekibi Dinamo Krasnodar arasında dün oynanan voleybol maçı Rusya'yı ayağa kaldırdı. Burhan Felek'teki mücadelede sarı-kırmızılı takımın taraftarlarının Rus voleybolculara kötü muamelede bulundukları öne sürüldü.
30.03.2016 Galatasaray
Galatasaray maçında olay!
Galatasaray maçında olay! Galatasaraylı yuncular maç bitimi protokol tribünündeki başkan Dursun Özbek’e gidince Burhan Felek karıştı.
30.03.2016 Galatasaray
Galatasaray Daikin, CEV Kupası'nda adını finale yazdırdı.
Galatasaray Daikin, CEV Kupası'nda adını finale yazdırdı. Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı, CEV Kupası yarı final rövanş maçında Almanya temsilcisi Schweriner'i 3-0 yenerek finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Aslan'dan dev adam
Aslan'dan dev adam Voleybol Kadınlar CEV Kupası yarı final ilk maçında Galatasaray Daikin, deplasmanda Almanya'nın Schweriner takımını 3-0 yenerek, final için avantaj yakaladı.
18.03.2016 Galatasaray
G.Saray Daikin yarı finalde
G.Saray Daikin yarı finalde Voleybol Kadınlar CEV Kupası çeyrek final rövanşında Galatasaray Daikin, Polonya temsilcisi Impel Wroclaw'ı deplasmanda 3-1 yenerek, yarı finale yükseldi.
24.02.2016 Galatasaray
Eczacıbaşı'na Kübalı yıldız
Eczacıbaşı'na Kübalı yıldız Eczacıbaşı VitrA, Kübalı yıldız smaçör Rosir Calderon Diaz'ı bir yıllığına renklerine bağladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Aslan'’dan 3’ü bir yerde
Aslan'’dan 3’ü bir yerde G.Saray Daikin kadrosunu Charlotte Leys, Hristina Ruseva ve Güldeniz Önal’la güçlendirdi
19.05.2015 Galatasaray
Massimo Barbolini veda etti
Massimo Barbolini veda etti Galatasaray Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada Massimo Barbolini ile veda edildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yönetim görevine son verdi
Yönetim görevine son verdi Galatasaray'da Kadın Voleybol Takımı Baş Antrenörü Massimo Barbolini ile yollar ayrıldı.
16.05.2015 Galatasaray
F.Bahçe 4. kez şampiyon
F.Bahçe 4. kez şampiyon Bayanlar Voleybol Birinci Ligi Final Etabı, Fenerbahçe Grundig'in şampiyonluğuyla sona erdi. Sarı-lacivertli ekip, kupayı 4. kez müzesine götürdü.
1.05.2015 Fenerbahçe
Aslan galibiyetle kapattı
Aslan galibiyetle kapattı Bayanlar Voleybol Birinci Ligi'nde Galatasaray Daikin, final etabı 2. devre son maçında VakıfBank'ı 3-2 yendi.
1.05.2015 Galatasaray
Melekler'in şampiyonluk uçuşu
Melekler'in şampiyonluk uçuşu F.Bahçe Grundig, G.Saray DaIkın’i mağlup ederek Süper Kupa’nın ardından ligde de zafere ulaştı
30.04.2015 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Galatasaray Daikin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki galatasaray daikin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.