Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aslan'dan dev adam

Aslan'dan dev adam

Voleybol Kadınlar CEV Kupası yarı final ilk maçında Galatasaray Daikin, deplasmanda Almanya'nın Schweriner takımını 3-0 yenerek, final için avantaj yakaladı.

Aslan'dan dev adam

BAYANLAR Voleybol Cev Kupası yarı finalinde G.Saray Daikin deplasmanda Schweriner’i 3-0 mağlup ederek büyük bir avantaj elde etti. Sarı-kırmızlılarda Centoni 17 ve Güldeniz 12 sayıyla oynayarak galibiyeti getiren isimler olurken Alman ekibinde ise Love 18 sayı üretti.
KARŞILAŞMAYA Gamze’nin etkili servisleriyle başlayan Aslan, ilk teknik mola sonrası Güldeniz’in de üst iste bulduğu 6 sayıyla farkı daha açtı ve 25-10 ile 1-0 öne geçti. İkinci bölüme de iyi giren Cimbom oldu: 16-11. Ancak daha sonra Schweriner Love’ın hücumdaki kusursuz performansıyla G.Saray’ı yakaladı fakat setin sonunda gülen taraf sarı-kırmızlılardı: 25-23
SON bölüm ise daha çekişmeli geçse de Aslan’da sahnede olan isim Nadia Centoni’ydi. İtalyan pasör çaprazının skor anlamında sırtladığı Cimbom son seti de 25-19’luk skorla hanesine yazdırdı.
BU müsabakanın rövanşı cumartesi günü Burhan Felek Voleybol Salonu’da oynanacak ve G.Saray 2 set dahi alsa finalist olacak.