Gazete Vatan Logo
Galatasaray Kupayı yine 'Cev'emedik

Kupayı yine 'Cev'emedik

İSTANBUL’DAKİ İlk maçı 3-2 kazanan G.Saray Daikin rövanşta Dinamo Krasnodar’dan set alamadı ve bir kez daha şampiyon olma fırsatını tepti

Kupayı yine 'Cev'emedik

Sarı-kırmızılılar 23-25, 22-25 ve 27-29’luk skorlarla sahadan boynu bükük ayrıldı. Rus ekibinde Malykh 26 ve Shlyakhovaya 11 sayıyla oynayarak galibiyeti getiren isimler oldu.

BAYANLAR Voleybol CEV Kupası finali rövanşında G.Saray Daikin ilk maçta 3-2 mağlup ettiği son şampiyon Dinamo Krasnodar’a 3-0 mağlup olarak organizasyonu 2. bitirdi. Olimpik Spor Salonu’nda oynanan mücadelede Rus ekibinde Malykh 26 ve Shlyakhovaya 11 sayıyla oynayarak galibiyeti getiren isimler olurken sarı-kırmızılılarda ise Centoni 15 ile Jackson 11 sayı üretti.
KARŞILAŞMAYA iyi başlayan Cimbom olsa da Krasnador setin sonunu Malykh’in skorer oyunuyla daha iyi oynayan taraf oldu ve 25-23’le ev sahibi 1-0 öne geçti. İkinci sete ise kabus gibi girdi Aslan: 14-20. Daha sonra bulunan 5-0’lık seriyle temsilcimiz sete tutunsa da yeterli olmadı ve 25-22 ile durum 2-0 oldu. Ya tamam ya devam seti en can yakanı oldu. G.Saray 2 kez set sayısı şansı yakalamasına rağmen 29-27 ile kaybedilen oyunla müsabaka da 3-0 sona erdi.
2011-12 sezonunda İtalya’da Yamamay’a kaybedilee şampiyonluktan sonra sarı-kırmızılılar bir kez daha sahadan kupayla ayrılamadı. Bütçe-başarı kapsamında müthiş işlere imza atan organizasyonda ilk kez maç kaybeden G.Saraylı kızları yürekten tebrik etmek gerek. Bu kez olmadı ama o kupa illa ki yakın zamanda sarı-kırmızılıların elinde Türkiye’ye gelecek.

Haberin Devamı