Dikili

Dikili

Son dakika dikili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dikili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dikili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dikili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dikili gelişmeleri de dahil olmak üzere 847 dikili haberi bulunmuştur. Tüm dikili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nisan’da portakal çiçeği kokan Çukurova, narenciye üretiminde Türkiye birincisi! Rakam verildi
Nisan’da portakal çiçeği kokan Çukurova, narenciye üretiminde Türkiye birincisi! Rakam verildi Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, Çukurova’nın bereketli topraklarının, narenciye üretiminde Türkiye’de birinci sırada yer aldığını hatırlatarak, “2023 yılında bölgemizde 3 milyon 200 bin tonun üzerinde rekolte elde edildi” dedi.
17.04.2024 Adana
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler İzmir ve ilçelerinde belediye başkanlığı kazanan partiler, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oy kullanan İzmirliler tarafından merak ediliyor. Türkiye yerel yöneticilerini seçti. Milyonlarca seçmen sandık başına giderek oy kullandı. Bu sonuçlara göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'den Cemil Tugay oldu. İzmir ilçe belediye başkanlıklarını hangi partiler ve isimler kazandı? İşte 31 Mart İzmir büyükşehir, ilçe belediye başkanlıklarını kazanan partiler...
2.04.2024 Gündem
31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları 2024: Bornova ilçesinde kim kazandı? 2024 Bornova belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları 2024: Bornova ilçesinde kim kazandı? 2024 Bornova belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Bornova ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Bornova belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Bornova ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Bornova ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
Öğrenciler geleceğe nefes oldu! Çok sayıda kızılçam, ardıç ve servi fidanını toprakla buluştu
Öğrenciler geleceğe nefes oldu! Çok sayıda kızılçam, ardıç ve servi fidanını toprakla buluştu Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi kampüsünde düzenlenen “Geleceğe Nefes” fidan dikme etkinliğine katılan öğrenciler çok sayıda kızılçam, ardıç ve servi fidanını toprakla buluşturdu.
28.03.2024 Adana
Başkan Akay: “Ramazan’da aşımızı paylaşıyoruz, iftar sofralarımızda buluşuyoruz”
Başkan Akay: “Ramazan’da aşımızı paylaşıyoruz, iftar sofralarımızda buluşuyoruz” Seyhan Belediyesi’nin ilçe sakinlerine yönelik olarak geleneksel olarak düzenlemiş olduğu iftar programları aralıksız sürüyor. Ramazan ayı boyunca 16 merkezde iftar programı düzenlenecek olup, bugüne kadar 6 ayrı mahallede iftar programı gerçekleştirilmiş oldu.
19.03.2024 Adana
Kurum: 5 yılda 20 yılda yapılacak işleri yapacağız
Kurum: 5 yılda 20 yılda yapılacak işleri yapacağız AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Sultanbeyli'de vatandaşlarla bir araya geldi. Kurum, "31 Mart'tan sonraki 5 yılda, biz 20 yılda yapılacak işleri yapacağız. Eserleri üretip sizi, CHP'nin insafına, yalanlarına, algılarına, beceriksizliğine asla terk etmeyeceğiz" dedi.
4.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiçbir ayrım yapmadan bölgeyi ayağa kaldırıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiçbir ayrım yapmadan bölgeyi ayağa kaldırıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da Harran Üniversitesi Spor Salonu'nda düzenlenen Deprem Konutları Kura ve Teslim Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletçe yüreğimizin yandığı tüm bu afetlerde birileri sadece şov peşinde, sadece siyasi istismar peşinde koşarken biz bir an önce dertlere derman olabilmek için gecemizi gündüzümüze kattık" dedi. Erdoğan, "Deprem gibi hepimizi derinden sarsan ve yaralayan bir meseleyi günlük tartışmaların mezesi halinde getirmek son derece yanlış bir tutumdur. İlk günden itibaren bizim deprem bölgesiyle ilgili tavrımız hep böyle oldu. Hiçbir ayrım yapmadan deprem bölgesini yeniden hızla ayağa kaldırmaya çalıştık" ifadelerini kullandı.
7.02.2024 Gündem
İçki İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin İçki İle İlgili Hadisi Şerifleri...
İçki İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin İçki İle İlgili Hadisi Şerifleri... Müslümanlar arasında içki en büyük günahların başında gelmektedir. İçki içmenin büyük kötülükler arasında olduğu bilinmektedir. İçki ile ilgili pek çok hadis bulunur. Bu hadisler her zaman için yol gösterici olmuştur. 
31.01.2024 Yaşam
İzmir'de balıkçı teknesi battı: 3 ölü, 2 kayıp
İzmir'de balıkçı teknesi battı: 3 ölü, 2 kayıp İzmir'in Dikili ilçesinde, balıkçı teknesi battı. İlk belirlemelere göre, teknede bulunan 10 kişiden 3'ünün yaşamını yitirdiği, 2 kişinin ise kayıp olduğu bildirildi. Kayıp olan kişileri arama çalışmaları sürüyor. 
30.01.2024 Gündem
Göktürk Alfabesi Harfleri Nelerdir? Göktürk Alfabesi Harflerinin Özellikleri Ve Anlamları...
Göktürk Alfabesi Harfleri Nelerdir? Göktürk Alfabesi Harflerinin Özellikleri Ve Anlamları... Bu alfabe Göktürklere ait olan ancak Orhun alfabeleri olarak bilinmektedir. Türk ailesinin ilk kullandığı ve adı geçen alfabenin adı olarak bahsedilmektedir. Bunların arasında en tanınmışları ise Türk yazıtları olan Orhun Vadisi'nde bulunan Venisey bölgesindeki yazıtlar olmaktadır.
29.01.2024 Gündem
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Uluslararası Adalet Divanının dün aldığı karar dünya 5'ten büyüktür haykırışımızın adeta bir aksisedasıdır. İsrail'i bir kez daha uluslararası toplumun ve kurumların sesine kulak vererek, saldırılarını ve katliamlarını bir an önce durdurmaya çağırıyoruz" dedi.
27.01.2024 Gündem
İzmir'de sağanak; Dikili'de ev ve iş yerlerini su bastı, okullar tatil edildi
İzmir'de sağanak; Dikili'de ev ve iş yerlerini su bastı, okullar tatil edildi İzmir'in Dikili ilçesinde sağanak nedeniyle dere taştı, yollar su ile kaplandı. Birçok ev ve iş yerini su basarken, ilçede okullar tatildi.
16.01.2024 Gündem
Ova Nedir, Nasıl Oluşur? Ovanın Özellikleri Ve Çeşitleri... Türkiye'deki Ovalar Nelerdir?
Ova Nedir, Nasıl Oluşur? Ovanın Özellikleri Ve Çeşitleri... Türkiye'deki Ovalar Nelerdir? Ovalar akarsuların taşıdıkları alüvyonların birikmesi ile oluşan az engebeli düzlüklerdir. Farklı büyüklüklerde ve yapıda olabildikleri için birbirinden farklı ovalar ile karşılaşmak mümkündür.
19.12.2023 Eğitim
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
Birleşmiş Milletler Gönüllüleri'nden oluşan heyet Fatih’te ağaç dikti
Birleşmiş Milletler Gönüllüleri'nden oluşan heyet Fatih’te ağaç dikti Dünyanın birçok farklı ülkesinden Fatih’e gelen Birleşmiş Milletler Gönüllüleri heyeti, Fatih Belediyesi ile Kara Surları Millet Bahçesi 2. etabında ağaç dikme töreni gerçekleştirdi. Dünya mirası olarak tanımlanan bu bölgede ağaç dikimi yapılmasının önemli olduğunu ifade eden Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, “Birleşmiş Milletler Gönüllülük heyetinden yaklaşık 30-35 kişi ile burada tarihi mekanın dibinde ağaç dikme töreni gerçekleştirdik. Burası UNESCO Dünya Miras alanında kalan bir yer. Çok anlamlı olduğu kanaatindeyim” dedi.
25.09.2023 Gündem
Aldatıldığı mesajlardan okudu! Mahkemeden cani eşe hapis cezası indirimi
Aldatıldığı mesajlardan okudu! Mahkemeden cani eşe hapis cezası indirimi İzmir'in Dikili ilçesinde 16 yıllık eşi Hanife Çakıcı'yı (33) otobüs terminalinde öldüren Haydar Çakıcı'nın (35) yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme heyeti, tutuklu sanığa önce ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi, ardından Hanife Çakıcı'nın C.G. ile mesajlarını gerekçe gösterip, cezayı 22 yıl hapse çevirdi.
11.08.2023 Yaşam
İzmir ve Manisa’da 9 orman yangını söndürüldü
İzmir ve Manisa’da 9 orman yangını söndürüldü İzmir ve Manisa’da çıkan 9 orman yangını, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerince havadan ve karadan yapılan müdahaleler ile kontrol altına alındı.
16.07.2023 Gündem
İşçi ve emeklilere zamla ilgili yeni açıklama: ‘Verdiğimiz sözler yerine gelecek'
İşçi ve emeklilere zamla ilgili yeni açıklama: ‘Verdiğimiz sözler yerine gelecek' Haziran ayı enflasyon rakamlarının belli olması ve memurlara yapılan seyyanen zamdan sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’dan önemli açıklamalar geldi. CNN TÜRK'te Dicle Canova'nın sorularını yanıtlayan Dağ, işçi ve memur emeklileri ile ilgili merak edilenleri anlattı.
5.07.2023 Gündem
Bayram öncesi çadır ve karavan tatiline yoğun talep
Bayram öncesi çadır ve karavan tatiline yoğun talep Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması ile bütçelerine uygun tatil yapmak isteyenler, çadır ve karavan kamplarına ilgi gösterdi. Daha düşük bütçeyle uzun süre tatili amaçlayanlar rezervasyonlarda yoğunluğa neden oldu. Kamp işleten Nesrin Davarcıoğlu, "Bayram tatiliyle birlikte sezona başlamış olacağız. Bayram için talep çok yüksek. 15 gündür telefonumuz susmuyor. Daha ekonomik olduğu için kamp alanları revaçta" dedi.
24.06.2023 Gündem
Bayram tatilinde İzmir'de her 15 kilometrede bir trafik ekibi
Bayram tatilinde İzmir'de her 15 kilometrede bir trafik ekibi İzmir'de Kurban Bayramı tatili boyunca, trafik polisleri 14 önemli noktada 24 saat trafik denetimi gerçekleştirecek. Meydana gelebilecek kazaları ve trafik yoğunluğunun önüne geçebilmek için her 15 kilometrede bir ekip bulunacağı öğrenilirken, 180 noktada 600 personelin görevde olacağı bildirildi.
23.06.2023 Gündem
Komşusunun ağaçlarını kesmekten, 6 yıl hapsi istendi
Komşusunun ağaçlarını kesmekten, 6 yıl hapsi istendi Antalya'nın Manavgat ilçesinde komşusu Mustafa Özcan'ın (75) evinin önündeki 6 ağacı spiral makinesiyle kesen E.Ç. (72) hakkında, 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Mustafa Özcan, "Benim çocuklarımı kesmiş. Suç duyurusunda bulundum" dedi. E.Ç. ise duruşmadaki ifadesinde, Özcan'ın evinin önündeki siteye ait alanı özel bahçesi gibi çevirdiğini, denetim kurulu başkanlığı görevi gereği ağaçları kestiğini söyledi.
17.05.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği İzmir seçim sonuçları
Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği İzmir seçim sonuçları 13'üncü Cumhurbaşkanı ve Türkiye Büyük Millet Meclis'ine girecek 600 milletvekilinin belirleneceği 14 Mayıs seçimleri saat 17.00 itibari ile 81 ilde aynı anda sona erdi. Açık tasnif usulü gerçekleştirilen sayımların ardından İzmir'den ilk ve kesin olmayan sonuçlara gelmeye başladı.
14.05.2023 Gündem
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yaptığı konuşmada mitinge 1 milyon 700 bin kişinin katıldığını duyurdu. 14 Mayıs seçimlerine yönelik dünyaya mesajlar veren Erdoğan, "Avrupa'nın dergileri şimdi burayı izliyor, 'acaba Atatürk havalimanında ne oluyor?' diye soruyor. Buradan cevabı siz vereceksiniz" ifadelerini kullandı. Asgari ücret ve kamu işçilerinin zammı ile ilgili konuşan Erdoğan, "Asgari ücreti gözden geçireceğiz. Kamu işçileri için zammını da salı günü açıklayacağız" dedi.
7.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrolü müjdesi: Uygun şartlarda vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrolü müjdesi: Uygun şartlarda vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van Beşyol Meydanı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Konuşmasında Millet İttifakı'na eleştiren Erdoğan, "Bu masa müzakere masası olmaktan çıkalı çok oldu. Direksiyonda Kılıçdaroğlu görünüyor ama onun görevi mutfakta video çekmek, kalp yapmak." dedi. Öte yandan Erdoğan, Gabar'da bulunan petrolün vatandaşa uygun fiyatla verileceğini duyurdu.
5.05.2023 Gündem
Maide Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Maide Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne?
Maide Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Maide Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Medine döneminde inen Maide Suresi, 120 âyettir. Sûre, adını 112. ve 114. âyetlerde yer alan “mâide” (sofra) kelimesinden almıştır. Sûrede başlıca; verilen sözlerin yerine getirilmesi, İsrailoğullarının sözlerinde durmamaları, Hıristiyanların yanlış inançları, dünyaya düşkünlükleri ve yolsuzlukları, müslümanlar için bazı talimat, uyarı ve dinî hükümler konu edilmektedir. Peki, Maide Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Maide suresi ne anlatıyor? Maide ne demek? Maide Sûresi kaç âyet? İşte Maide Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
4.05.2023 Sureler

Benzer Haber Etiketleri

Dikili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dikili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.