Dijital Para

Dijital Para

Son dakika dijital para haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dijital para ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dijital para haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dijital Para

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dijital para gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.483 dijital para haberi bulunmuştur. Tüm dijital para haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kripto para borsasında ilk çeyrek verileri
Kripto para borsasında ilk çeyrek verileri Kripto para borsası BingX, 2024'ün ilk çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Açıklanan sonuçlara göre, spot ve sürekli vadeli işlem hacmi bir önceki çeyreğe göre yedi kattan fazla arttı. Açık pozisyon 6 milyar dolar ile son bir yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Platformun sürekli vadeli işlem hacmi ise mart ayı itibariyle 14 milyar dolara yükseldi.
2.04.2024 Ekonomi
Bitcoin sert düştü! Kayıp yüzde 14'ü buldu
Bitcoin sert düştü! Kayıp yüzde 14'ü buldu Geçtiğimiz hafta 73 bin dolar seviyesini aşarak rekor kıran Bitcoin 63 bin dolar seviyesinin hemen altına kadar çekildi. Düşüş yüzde 14'ü aştı.
19.03.2024 Ekonomi
Bitcoin'de sert düşüş! Kritik seviyenin altına indi
Bitcoin'de sert düşüş! Kritik seviyenin altına indi Geçtiğimiz hafta 73 bin dolar seviyesini aşarak rekor kıran Bitcoin 63 bin dolar seviyesinin hemen altına kadar çekildi. Düşüş yüzde 14'ü aştı.
19.03.2024 Ekonomi
Bitcoin durdurulamıyor! Üst üst tarihi rekor kırdı
Bitcoin durdurulamıyor! Üst üst tarihi rekor kırdı Dijital Para birimi Bitcoin, İngiltere'nin kripto para bağlantılı borsada işlem gören ürünler için kurumlara başvuruda bulunmalarına izin vereceğini açıklamasının ardından 72 bin dolar seviyesini geçerek rekor tazeledi.
11.03.2024 Ekonomi
Bitcoin haftaya rekorla başladı, tarihi zirveye koşuyor
Bitcoin haftaya rekorla başladı, tarihi zirveye koşuyor Kripto paraların atası olarak kabul edilen Bitcoin tarihi zirveye koşuyor. Yükseliş trendini sürdüren dijital para birimi, 71 bin 505 dolar seviyesine çıkarak haftaya rekorla başladı.
11.03.2024 Ekonomi
Bitcoin yine rekor kırdı! 1 trilyon dolar sınırını aştı
Bitcoin yine rekor kırdı! 1 trilyon dolar sınırını aştı Bitcoin'in piyasa değeri 1 trilyon doları aştı. Ayrıca dijital para biriminin değeri gün içerisinde 51 bin doların üzerine çıktı.
14.02.2024 Ekonomi
Kripto paralardan büyük çıkış! Bitcoin 21 ayın zirvesini gördü, boğa bayrağı açıldı
Kripto paralardan büyük çıkış! Bitcoin 21 ayın zirvesini gördü, boğa bayrağı açıldı 2023'de yılın en çok kazandıran yatırım aracı olan Bitcoin'de gözler 2024'e çevrildi. Bu yıl yatırımcısına yüzde 154 oranında kazandıran dijital para birimi için başta ünlü yatırımcı Mark Mobius olmak üzere bir çok uzman yükseliş bekliyor. İşte uzman isimlerden Bitcoin tahminleri...
2.01.2024 Ekonomi
Bitcoin için çarpıcı yorum! Gözünü tepeye dikti
Bitcoin için çarpıcı yorum! Gözünü tepeye dikti 2023'de yılın en çok kazandıran yatırım aracı olan Bitcoin'de gözler 2024'e çevrildi. Bu yıl yatırımcısına yüzde 154 oranında kazandıran dijital para birimi için başta ünlü yatırımcı Mark Mobius olmak üzere bir çok uzman yükseliş bekliyor. İşte uzman isimlerden Bitcoin tahminleri...
1.01.2024 Ekonomi
Merkez’in dijital TL raporu! ATM’ye entegre olacak turistler de kullanacak
Merkez’in dijital TL raporu! ATM’ye entegre olacak turistler de kullanacak Dijital TL Projesi’nin birinci faz çalışmaları kapsamında, pilot uygulama testleri ve kullanıcı deneyimi ölçümlerinin ardından değerlendirme raporu hazırlandı.
1.01.2024 Ekonomi
TikTok sözcüsünden 'Türkiye' sunumu! Yayman: Çocuklarımızın geleceği çok daha önemli
TikTok sözcüsünden 'Türkiye' sunumu! Yayman: Çocuklarımızın geleceği çok daha önemli TBMM Dijital Mecralar Komisyonu'nda, sosyal medya platformu TikTok'ta tartışmalara yol açan konular ele alındı.
7.12.2023 Gündem
TikTok fenomenleri soruşturmasında flaş karar!
TikTok fenomenleri soruşturmasında flaş karar! İstanbul merkezli 37 ilde TikTok üzerinden sanal para ticaretiyle ilgili yürütülen soruşturmaya ilişkin adliyeye sevk edilen şüphelilerden 33'ü tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.
24.06.2023 Gündem
Her yerde aranıyor! Bulana 100 bin dolar ödül verilecek: 'Bitcoin katili olacağım'
Her yerde aranıyor! Bulana 100 bin dolar ödül verilecek: 'Bitcoin katili olacağım' Haziran 2016'da, Ruja Ignatova kendisini 'Kripto Kraliçesi' ilan etti ve şirketi OneCoin'i büyüyen kripto para piyasasında Bitcoin'in kazançlı bir rakibi olarak tanıttı. Ignatova, bir etkinlikte yatırımcılar kendisini alkışlayıp ıslık çalarken, "İki yıl içinde OneCoin, Bitcoin katili olacak." dedi. Bu olaydan 16 ay sonra ise Ignatova, 4 milyar dolarlık bir vurgun yaparak kayıplara karıştı. İşte FBI'ın nerede olduğunu bilene 100 bin dolar ödül vereceğini duyurduğu Kripto Kraliçesi'nin hikayesi...
23.01.2023 Dünya
'Dijital Türk Lirası'nda ilk ödeme gerçekleştirildi
'Dijital Türk Lirası'nda ilk ödeme gerçekleştirildi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 'Dijital Türk Lirası Projesi'nin birinci faz çalışmaları kapsamında, ilk ödeme işlemlerinin başarılı şekilde gerçekleştirildiğini ve kapalı devre pilot uygulama testlerinin 2023'ün ilk çeyreğinde devam edeceğini duyurdu.
29.12.2022 Ekonomi
Dijital dolar nedir? FED dijital dolar testi nedir, nerelerde kullanılacak?
Dijital dolar nedir? FED dijital dolar testi nedir, nerelerde kullanılacak? New York FED dijital dolar testi yapacak. 12 hafta süreyle dijital dolar testi gerçekleştireceğini duyuran New York FED, teste dev bankalar ve ödeme sistemleri kuruluşlarının katılacağını duyurdu. Peki, Dijital dolar nedir? FED dijital dolar testi nedir, nerelerde kullanılacak? ? Dijital dolar piyasaya sürülecek mi? Dijital dolar ne işe yarar? İşte detaylar…
16.11.2022 Ekonomi
Kripto paralarda yeni dönem! Bitcoin'de 13 Eylül'den bu yana bir ilk yaşandı
Kripto paralarda yeni dönem! Bitcoin'de 13 Eylül'den bu yana bir ilk yaşandı Kripto paralarda flaş gelişme. Dünya piyasalarında yaşanan hareketlilik dijital para piyasalarına yansıdı. Bitcoin ve Ethereum'da yükselişler gözlendi. Kripto paralar ve Bitcoin (BTC) için Avrupa Parlamentosu’ndan flaş bir adım geldi. Öte yandan kripto para piyasasının toplam değeri yeniden 1 trilyon doların üzerine çıkarken, Bitcoin'de ise 13 Eylül'den bu yana bir ilk yaşandı. İşte tüm detaylar...
5.10.2022 Ekonomi
25 bin kişinin dolandırıldığı olayda 4 tutuklama
25 bin kişinin dolandırıldığı olayda 4 tutuklama Balıkesir'de saadet zinciri mantığı ile çalışan ve 25 bin kişinin dolandırıldığı Turgo Shared adlı dolandırıcılık olayıyla ilgili soruşturmada 109 kişinin ifadesine başvurulurken, gözaltına alınan 26 şüpheliden 4’ü tutuklandı.
5.08.2022 Yaşam
Kripto para piyasasında deprem! İflas başvurusunda bulundu
Kripto para piyasasında deprem! İflas başvurusunda bulundu Kripto para piyasasında yaşanan dalgalanma dijital para şirketlerini olumsuz etkiliyor. ABD merkezli kripto para aracı kurumu Voyager Digital iflas başvurusunda bulunduğunu duyurdu. Şirketten yapılan açıklamada, ABD İflas Kanunu'nun 11'inci Bölümü uyarınca borçların yeniden yapılanma sürecinin başlatıldığı kaydedildi.
7.07.2022 Ekonomi
Kripto paralar resmen çöktü! Terra ve Luna'nın ardından tedirgin eden gelişme, buhar oldu
Kripto paralar resmen çöktü! Terra ve Luna'nın ardından tedirgin eden gelişme, buhar oldu Kripto paralarda son dakika! Piyasa altüst oldu. Kripto paralar resmen dibi gördü. Kripto para piyasası 10 ayın en düşük seviyesine geriledi. Terra ve Luna'nın çöküşünün etkileri sürerken, yeni endişenin adı Solana oldu.
3.06.2022 Ekonomi
Kripto para piyasası ile ilgili dikkat çeken 'ölü coin' uyarısı! 'Bu daha iyi günlerimiz'
Kripto para piyasası ile ilgili dikkat çeken 'ölü coin' uyarısı! 'Bu daha iyi günlerimiz' Kripto para piyasasına ilişkin flaş açıklama! Kriptoda yaşanan sert düşüşler ölü coinlerin sayısını artırdı. Avrasya Blockchain ve Dijital Para Araştırmaları Derneği Başkanı Kadir Kurtuluş 'çok daha farklı bir piyasa göreceğiz, bu daha iyi günlerimiz' dedi ve yatırımcıyı uyardı. Piyasada çöküş görülür mü? sorusunu da yanıtlayan Kurtuluş, daha ciddi düşüşler olacağını vurgulayarak çöküş yaşanmasını beklemediklerini belirtti. İşte kripto piyasası ile ilgili değerlendirmeler...
27.05.2022 Ekonomi
Kripto para ile ilgili flaş açıklama! Piyasadan silindi
Kripto para ile ilgili flaş açıklama! Piyasadan silindi Yüksek enflasyon ve faiz ortamına ilişkin endişelerin yanı sıra sabit coinlerdeki istikrarsızlığın sıçraması ile kripto piyasalardaki kayıplar sürüyor. Bu gelişmelerle birlikte, nisan başında 2,1 trilyon doları aşan kripto para piyasasının toplam değeri 1,2 trilyon dolar seviyelerine geriledi.
24.05.2022 Ekonomi
7 dil bilen finansçı kardeşini delik deşik etti!
7 dil bilen finansçı kardeşini delik deşik etti! Evinin terasında 21 bıçak darbesiyle öldürülen Cenk Çağın Ünlü’nün katili bulundu. Kamera kayıtlarından zanlının izini süren polis, Beyoğlu’ndaki bir otel odasına yaptığı baskında kardeş Cem İnan Ünlü’ye ulaştı.
10.05.2022 Yaşam
Türk lirası için flaş gelişme! Ve düğmeye basıldı
Türk lirası için flaş gelişme! Ve düğmeye basıldı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından HAVELSAN, ASELSAN ve TÜBİTAK BİLGEM ortaklığıyla üretilecek Dijital Türk Lirası Sistemi Geliştirme Projesi devam ediyor. Proje öncelikle iş birliği yapan kurumların çalışanları tarafından denenecek.
2.05.2022 Ekonomi
1 milyar dolarlık büyük vurgun! Lüks hayat oyunu
1 milyar dolarlık büyük vurgun! Lüks hayat oyunu Lideri İran'da tutuklu bulunan ve bazı üyeleri Interpol tarafından Türkiye dahil 4 ülkede arandığı belirtilen dolandırıcılık şebekesi hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Şebekenin, lüks yaşam vaadiyle yaklaşık 2 bin 500 kişiyi, 1 milyar dolar dolandırdığı öne sürüldü. Şebekenin lüks araçlar, destelerce dolarla çekilmiş fotoğraf ve görüntüleri delil olarak sunuldu. Suç duyurusunun ardından konuşan avukat Maşallah Maral, "Soruşturmanın genişletilmesiyle birlikte ileriki aşamalarda yakalanacaklarının inancındayız" dedi.
23.04.2022 Yaşam
Thodex vurguncusu Faruk Fatih Özer hakkında şok gerçek ortaya çıktı; Bütün parasını kaptırmış!
Thodex vurguncusu Faruk Fatih Özer hakkında şok gerçek ortaya çıktı; Bütün parasını kaptırmış! Milyonlarca liralık Thodex kripto para vurgunundan sonra sırra kadem basan ve hakkında iki ayrı dava açılan Faruk Fatih Özer'in 2017'de "kullanıcım paramı çaldı" diye savcılığın kapısını çaldığı ortaya çıktı.
12.04.2022 Yaşam
Kripto parada yaptırım etkisi! Kaos uyarısı geldi, Bitcoin ve Ethereum fiyatları...
Kripto parada yaptırım etkisi! Kaos uyarısı geldi, Bitcoin ve Ethereum fiyatları... Kripto para ile ilgili son dakika gelişmesi! Kripto para birimleri iki yönlü sert dalgalandı, kaos uyarısı geldi. ABD ile İngiltere’nin Moskova yönetimine uyguladığı sert yaptırımlar ile merkeziyetsiz yapısı sebebiyle kripto para piyasalarına da bazı yaptırımlar gelebileceği iddiası piyasası sarstı. Yükseliş eğilimini sürdüren Bitcoin fiyatları, bugünkü işlemlerde 2 Mart tarihinden beri en yüksek seviyeye ulaştı. Ethereum fiyatları da yüzde 1.25 oranında düşüşle 3 bin 142 dolar seviyesini gördü. İşte Bitcoin ve Ethereum fiyatlarında son durum...
25.03.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Dijital Para ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dijital para haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.