Devlet Televizyonu

Devlet Televizyonu

Son dakika devlet televizyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan devlet televizyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını devlet televizyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Devlet Televizyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan devlet televizyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.780 devlet televizyonu haberi bulunmuştur. Tüm devlet televizyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
İran askeri olarak güçlü mü? İRAN ASKERİ GÜCÜ VS TÜRKİYE! İşte Orduların dünya sıralaması ile İran askeri güç sıralaması 2024
İran askeri olarak güçlü mü? İRAN ASKERİ GÜCÜ VS TÜRKİYE! İşte Orduların dünya sıralaması ile İran askeri güç sıralaması 2024 İsrail devlet televizyonu, İran'ın İsrail'e İHA saldırısı başlattığını duyurdu. İran operasyonun adını "Gerçek Vaat Operasyonu" olarak ilan etti. İsrail, İran'ın Şam'daki büyükelçilik yerleşkesinde yer alan konsolosluk binasına 1 Nisan'da hava saldırısı düzenlemişti. Saldırıda, İran Devrim Muhafızları Ordusundan 2'si general rütbesinde toplam 7 kişi ölmüştü. Savaşın yankısı devam ederken “İran’ın askeri gücü” merak edilmeye başlandı. Peki, İran askeri olarak güçlü mü, İran askeri güç sıralaması nedir? İşte Orduların dünya sıralaması…
14.04.2024 Gündem
İran İsrail savaşı nedeni: İsrail İran savaşı neden çıktı, İran neden İsrail’e saldırıyor?
İran İsrail savaşı nedeni: İsrail İran savaşı neden çıktı, İran neden İsrail’e saldırıyor? Orta Doğu'da gözler İran'ın İsrail'e yaptığı saldırıda. İsrail devlet televizyonu KANN, İran'ın İsrail'e İHA saldırısı başlattığını açıkladı. İsrail savaş kabinesi toplandı. Açıklamalar peş peşe geldi. Orta Doğu'da gözler İran'ın İsrail'e yaptığı saldırıda. İsrail devlet televizyonu KANN, İran'ın İsrail'e İHA saldırısı başlattığını açıkladı. İsrail savaş kabinesi toplandı. Açıklamalar peş peşe geldi. Söz konusu gelişmelerin ardından İran neden İsrail’i vuruyor, İran askeri gücü kaçıncı sırada? İran İsrail’e neden savaş açtı? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
14.04.2024 Gündem
İran, İsrail'i vurdu! Piyasalar alt üst oldu, ABD'den tehdit gibi açıklama
İran, İsrail'i vurdu! Piyasalar alt üst oldu, ABD'den tehdit gibi açıklama Ortadoğu'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İran devlet televizyonu, İran Devrim Muhafızları Ordusu’nun İsrail'deki hedeflere yönelik kapsamlı İHA operasyonunun başladığını duyurdu. İHA saldırıları sonrası İran medyası, İsrail'e ilk balistik füzelerin de fırlatıldığını açıkladı. IDF, İran'ın gece boyunca İsrail'e ateşlediği 300 kadar füzenin yüzde 99'u durdurulduğunu duyurdu. İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, İran'a 'ezici saldırı' çağrısında bulunurken, Gözler 15:00'daki savaş kabinesine çevrildi. Adı açıklanmayan yetkililer İsrail'in kararını bu toplantıdan sonra vereceğini duyurdu. Öte yandan bölgesel savaş riskinin artacağı beklentisi piyasaları hareketlendirdi.
14.04.2024 Dünya
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır Dünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024 Dünya
İran dünyaya duyurdu: İsrail'in en büyük havalimanı vuruldu
İran dünyaya duyurdu: İsrail'in en büyük havalimanı vuruldu Irak'taki İslami Direniş, İsrail'in Tel Aviv yakınlarındaki en büyük havalimanı Ben Gurion'u vurduğunu açıkladı. İran destekli grubun açıklaması sonrası İran devlet televizyonu saldırı haberini doğruladı. İslami Direniş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada saldırıda kullanılan drone'un görüntülerine de yer verdi.
12.03.2024 Gündem
Şenol Güneş'in çalıştırmak istediği milli takım ortaya çıktı
Şenol Güneş'in çalıştırmak istediği milli takım ortaya çıktı Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi yönetiminin kötü gidişin ardından 6 Ekim 2023'te karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığı deneyimli teknik adamın çalıştırmak istediği takım belli oldu. Ülkenin devlet ajansı flaş gelişmeyi duyurdu.
21.02.2024 Süper Lig
Pakistan'dan misilleme saldırısı! Savaş uçakları İran'ı vurdu
Pakistan'dan misilleme saldırısı! Savaş uçakları İran'ı vurdu Pakistan Dışişleri Bakanlığı, İran'ın Sistan-Belucistan bölgesindeki "terör hedeflerine" saldırı gerçekleştirildiği duyurdu. İran tarafı ise saldırıda 3 kadın, 4 çocuk olmak üzere 9 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Geçtiğimiz gün İran, Pakistan’da saldırı düzenlemiş, 2 çocuk hayatını kaybetmiş, 3 çocuk da yaralanmıştı.
18.01.2024 Dünya
Japonya'da 7.4 büyüklüğünde deprem: Tsunami uyarısı verildi
Japonya'da 7.4 büyüklüğünde deprem: Tsunami uyarısı verildi Japonya'da 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Tsunami alarmı verildi. Noto Yarımadası'nda 5 metrelik tsunami bekleniyor.
1.01.2024 Gündem
Kuveyt Emiri Şeyh Nevvaf el-Ahmed el-Cabir es-Sabah hayatını kaybetti
Kuveyt Emiri Şeyh Nevvaf el-Ahmed el-Cabir es-Sabah hayatını kaybetti AFP haber ajansı 86 yaşındaki Kuveyt Emiri Şeyh Nevvaf el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın hayatını kaybettiğini duyurdu. Es-Sabah bir süredir sağlık sorunları nedeni ile kaldırıldığı hastanede tedavi görüyordu.
16.12.2023 Dünya
Türkiye'den İsrail istihbaratına uyarı
Türkiye'den İsrail istihbaratına uyarı Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, İsrail'in Türkiye dahil Filistin dışında yaşayan Hamas üyelerini hedef alacağına dair haberler üzerine, İsrail istihbarat birimlerine Türkiye'de yasa dışı faaliyette bulunmalarının ciddi sonuçları olacağı bildirildi.
4.12.2023 Gündem
Karabağ zaferi Ermenileri çıldırttı! Protestocular Paşinyan'a rest çekti: Tüm Ermenistan felç olacak
Karabağ zaferi Ermenileri çıldırttı! Protestocular Paşinyan'a rest çekti: Tüm Ermenistan felç olacak Dağlık Karabağ'da Azerbaycan'ın başlattığı antiterör operasyonunun 24 saatte başarıyla sonuçlanması Ermenistan'ı karıştırdı. Göstericiler ülke genelinde bir itaatsizlik eylemi ilan etti, Vazgen Manukyan 'Önümüzdeki üç gün içinde tüm Ermenistan felç olacak.' dedi. Paşinyan ülkedeki bazı örgütlerin iktidarını devirmek için 'darbe planı' içerisinde bulunduğunu öne sürerken, isim vermeden Rusya'ya da göndermede bulundu.
25.09.2023 Dünya
Avrupa'nın korkulu rüyası kaçak göçmenler!  Tansiyonun yükseldiği AB'de 'Türkiye ile anlaşalım' çağrısı...
Avrupa'nın korkulu rüyası kaçak göçmenler! Tansiyonun yükseldiği AB'de 'Türkiye ile anlaşalım' çağrısı... Kaçak göçmenler Avrupa'nın en büyük kabuslarından biri oldu. Düzensiz göçmen akınında yaşanan artış, Avrupa Birliği ülkeleri arasındaki gerilimin tırmanmasına neden oluyor. Birçok Avrupa ülkesinde sığınma merkezlerinde yer kalmazken, Avrupa başkentleri sorumluluğun paylaşımı konusunda ortak çözüm bulmakta zorlanıyor.
25.09.2023 Dünya
Türkiye'nin NATO kararı dünyada birinci manşet! New York Times'tan dikkat çeken F-16 yorumu
Türkiye'nin NATO kararı dünyada birinci manşet! New York Times'tan dikkat çeken F-16 yorumu Türkiye NATO için kararını verdi. Vilnius'taki NATO zirvesinden bir gün önce kente giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç Başbakanı ve NATO Genel Sekreteri ile görüştü. Görüşmenin ardından İsveç'in üyeliğine yeşil ışık yakıldı. Türkiye'nin kararı kısa sürede dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. ABD'nin önce gelen gazetelerinden New York Times karar sonrası dikkat çeken bir F-16 yorumunda bulundu. Yunan basını ise 'Erdoğan yeşil ışık karşılığında ne aldı' sorusunu sordu ve Türkiye'nin elde ettiği kazanımları yazdı.
11.07.2023 Gündem
Tayfun füzesinden rahatsız olan Rus siyasetçiden Türkiye için skandal sözler: Ayasofya'ya haçımızı dikelim
Tayfun füzesinden rahatsız olan Rus siyasetçiden Türkiye için skandal sözler: Ayasofya'ya haçımızı dikelim Kahramanmaraşlı depremler sonrası dünya Türkiye için seferber olurken Rus siyasetçiden skandal açıklamalar geldi. Rusya Devlet Duması üyesi olan Semyon Bagdasarov, katıldığı bir TV programında söylediği sözlerle skandala imza attı.
20.03.2023 Dünya
Yunanistan'da iki tren çarpıştı! 32 kişi hayatını kaybetti
Yunanistan'da iki tren çarpıştı! 32 kişi hayatını kaybetti Yolcu treninde seyahat eden Angelos Tsiamouras çarpışmayı "Bir deprem gibiydi" diyerek anlattı, raydan çıkan vagonların yanı sıra bazı vagonlardan yükselen alevler faciaya yol açtı. Can kaybı her geçen saat artarken, uluslararası medya 'katliam' başlıkları attı.
1.03.2023 Dünya
Yunan devlet televizyonu haberlere “Ben Seni Sevduğumi” şarkısıyla başladı
Yunan devlet televizyonu haberlere “Ben Seni Sevduğumi” şarkısıyla başladı Yunanistan Devlet Televizyonu ERT’nin haber kanalı ERT News, sabah haberlerine Türkiye'deki deprem görüntüleri ve Şevval Sam'ın seslendirdiği "Ben Seni Sevduğumi" şarkısı ile başladı.
8.02.2023 Vatan TV
Yunan devlet televizyonu haberlere “Ben Seni Sevduğumi” şarkısıyla başladı
Yunan devlet televizyonu haberlere “Ben Seni Sevduğumi” şarkısıyla başladı Yunanistan Devlet Televizyonu ERT’nin haber kanalı ERT News, sabah haberlerine Türkiye'deki deprem görüntüleri ve Şevval Sam'ın seslendirdiği "Ben Seni Sevduğumi" şarkısı ile başladı.
8.02.2023 Dünya
Türkiye'nin yeni doğal gaz keşfi Yunanistan'da böyle yankılandı!
Türkiye'nin yeni doğal gaz keşfi Yunanistan'da böyle yankılandı! Müjdesini bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği, Karadeniz'de keşfedilen 58 milyar metreküplük doğal gaz rezervi Yunanistan'da yankı uyandırdı. Yunan basını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine geniş yer verdi.
27.12.2022 Dünya
Stoltenberg: İsveç ve Finlandiya, terör ve PKK gibi terör örgütleriyle mücadele konusunda Türkiye ile işbirliğini artırmalı
Stoltenberg: İsveç ve Finlandiya, terör ve PKK gibi terör örgütleriyle mücadele konusunda Türkiye ile işbirliğini artırmalı NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İsveç ve Finlandiya'nın terör ve PKK gibi terör örgütleriyle mücadele konusunda terör yasalarını sıkılaştırması ve Türkiye dahil NATO ile işbirliğini artırması gerektiğini ifade etti.
21.11.2022 Dünya
İran’da Devrim Muhafızları Sehne kenti İstihbarat Şefi öldürüldü
İran’da Devrim Muhafızları Sehne kenti İstihbarat Şefi öldürüldü İran’ın Kirmanşah eyaletine bağlı Sehne kentinin Devrim Muhafızları İstihbarat Şefi Albay Nadir Birami, şehirdeki rejim karşıtı gösterilerde protestocular tarafından öldürüldü.
18.11.2022 Dünya
İran’da göstericilere ve güvenlik güçlerine ateş açıldı: 5 ölü, 10 yaralı
İran’da göstericilere ve güvenlik güçlerine ateş açıldı: 5 ölü, 10 yaralı İran’ın Huzistan eyaletine bağlı İzeh şehrinde kimliği belirsiz kişiler tarafından halka ve emniyet güçlerine açılan ateş sonucu en az 5 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.
16.11.2022 Dünya
İran’ın Zahidan kentindeki protestolarda 2 kişi öldü
İran’ın Zahidan kentindeki protestolarda 2 kişi öldü İran’ın Zahidan kentinde cuma namazı sonrası başlayan rejim karşıtı protestolarda 2 kişi hayatını kaybederken, onlarca kişi de yaralandı.
28.10.2022 Dünya
Dünya diken üstünde! Putin emri verdi, Rusya'dan nükleer hamlesi
Dünya diken üstünde! Putin emri verdi, Rusya'dan nükleer hamlesi Geçtiğimiz günlerde Ukrayna'nın kirli bomba kullanacağı iddiası dünya gündemini sarsmıştı. Rusya, iddiayı uluslararası görüşmelerde dillendirerek dünyaya duyurmuştu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, konuyla ilgili çok çarpıcı bir açıklamada bulunarak "Ukrayna'nın planlarından haberdarız" derken açıklamasındaki 'dünya savaşı' göndermesi dikkat çekti.
26.10.2022 Dünya
Gazprom: Türkiye ile TürkAkım müzakerelerine başlıyoruz
Gazprom: Türkiye ile TürkAkım müzakerelerine başlıyoruz Rusya'nın ulusal enerji şirketi Gazprom'un Başkanı Aleksey Miller, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in talimatıyla TürkAkım üzerinden gaz hacimlerinin artırılması üzerine Önümüzdeki hafta görüşmelere başlıyoruz açıklaması yaptı.
13.10.2022 Dünya
İran’da protestolarda gözaltına alınan göstericiler yargılanana kadar serbest bırakılmayacak
İran’da protestolarda gözaltına alınan göstericiler yargılanana kadar serbest bırakılmayacak İran İçişleri Bakanının Güvenlik ve Emniyetten Sorumlu Yardımcısı Mecid Mirahmedi, 22 yaşındaki Mahsa Amini’nin ölümünün ardından başlayan protestolarda gözaltına alınan göstericilerin yargılama süreci başlayana kadar serbest bırakılmayacaklarını açıkladı.
9.10.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Devlet Televizyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki devlet televizyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.