Devlet Kurumu

Devlet Kurumu

Son dakika devlet kurumu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan devlet kurumu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını devlet kurumu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Devlet Kurumu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan devlet kurumu gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.425 devlet kurumu haberi bulunmuştur. Tüm devlet kurumu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arefe günü kargolar çalışıyor mu, kaça kadar, bayramda kargolar açık mı? Kargo firmaları kaç gün kapalı 2024? Aras, Yurtiçi, MNG, Sürat, PTT, UPS kargo dağıtım yapacak mı?
Arefe günü kargolar çalışıyor mu, kaça kadar, bayramda kargolar açık mı? Kargo firmaları kaç gün kapalı 2024? Aras, Yurtiçi, MNG, Sürat, PTT, UPS kargo dağıtım yapacak mı? 9 günlük idari izin kapsamında kamu kurumları ve kuruluşları 8 Nisan Pazartesi kapalı olacak. Kamu kurum ve kuruluşların kapalı olması nedeniyle vatandaşlar kargoların arefe günü ve bayramdaki mesailerini sorgulamaya başladı. Kargo işlemleri olanlar “Bayramda kargolar çalışır mı, arefe günü kargolar açık mı 2024, bayramda kargolar kaç gün kapalı 2024?” sorularına yanıt arıyor.
4.04.2024 Yaşam
Dolandırıcılardan akılalmaz sahte e-devlet oyunu! Olmayan borç ile korkutup para talep ediyorlar
Dolandırıcılardan akılalmaz sahte e-devlet oyunu! Olmayan borç ile korkutup para talep ediyorlar Dolandırıcıların yeni oyunu 'bu kadarına pes' dedirtti. Vatandaşlara SMS ve veya mail yoluyla ulaşan dolandırıcılar attıkları linkle kurbanları sahte e-devlet sitesine yönlendiriyor. Sitede TC No ile sorgulama yapan vatandaşlara borç çıkarılıyor ve ödenmemesi halinde icra geleceği ifade edilerek korkutuluyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Avukat Selen Karataş, konuyla ilgili bilgi vererek vatandaşlara uyarılarda bulundu.
12.08.2023 Yaşam
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Sayım şeffaflıkla ilerliyor
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Sayım şeffaflıkla ilerliyor AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP’nin açıklamalarına tepki göstererek, “Çıkıp da sayım süreci devam ederken biz hiçbir şekilde seçim sonucu açıklamayız. Milletimiz müsterih olsun. Sayım devam etmektedir. Bütün siyasi partilerin temsilcileri oradadır. Vatandaşlarımız oradadır. Türk demokrasisi, bütün dünya önünde alnımızı ak edecek bir sınav vermeye devam etmektedir. Ekrem İmamoğlu çıktı 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu'dur diyerekten bir açıklama yaptı. Bu diktatörce bir yaklaşımdır. Milli iradeye saygısızlıktır” dedi.
14.05.2023 Gündem
Depremde güçlendirme sayesinde kurtuldular
Depremde güçlendirme sayesinde kurtuldular Antakya’da Belediye Kooperatif Evleri’nde bulunan 3 bloktan birisi göçüp diğeri ağır hasar alırken, 14 yıl önce site sakinleri tarafından güçlendirmesi yapılan A2 Blok dimdik ayakta kaldı. Site sakinleri güçlendirme ile ilgili detayları anlattı.
21.02.2023 Gündem
Müfettiş Maaşları 2023: En yüksek, en düşük müfettiş maaşı ne kadar? Müfettişler ne kadar maaş alıyor?
Müfettiş Maaşları 2023: En yüksek, en düşük müfettiş maaşı ne kadar? Müfettişler ne kadar maaş alıyor? Müfettiş maaşları devlet kurumları veya özel kurumlara göre farklılık gösterebiliyor. Müfettiş maaşları kıdeme göre özellikle en az seviyede daha fazla farklılık göstermektedir. Peki, En yüksek, en düşük müfettiş maaşı ne kadar? Müfettişler ne kadar maaş alıyor? Müfettiş Maaşları 2023 yılında ne kadar olacak?
19.12.2022 Çalışma Hayatı
Twitter'da yeni dönem başlıyor! Artık ücretli olacak
Twitter'da yeni dönem başlıyor! Artık ücretli olacak Twitter’ın yeni patronu Elon Musk’ın ‘mavi tik’ yani onaylanmış hesapları ‘Twitter Blue’ isimli premium hizmet kapsamına almak istediği ileri sürüldü. Musk’ın ayrıca, sadece ABD, Avustralya ve Kanada gibi ülkelerde kullanıma açık olan bu hizmeti herkese açmak ve fiyatını 4.99 dolardan 19.99 dolara çıkarmak istediği de belirtildi. Eğer Musk dediğini yaparsa Türkiye’deki ‘mavi tik’li kullanıcılar da aylık 19.99 TL gibi bir ücretle karşı karşıya kalabilir.
1.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Zaporijya Nükleer Santrali nerede? Çernobil faciasının benzeri yaşanır mı?
Zaporijya Nükleer Santrali nerede? Çernobil faciasının benzeri yaşanır mı? Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise en büyük 9. nükleer santrali Zaporijya Nükleer Santrali'nde altı ünitesinin de enerji hattından koptuğunu duyuruldu. Reuters'a göre, santralden sorumlu devlet kurumu Energoatom, Ukrayna'da Rusya'nın elindeki Zaporizya Nükleer Santrali'ndeki operayonların tamamen durduğunu açıkladı. Peki, Zaporijya Nükleer Santrali nerede? Çernobil faciasının benzeri yaşanır mı? Zaporijya Nükleer Santrali’nde acil durum ilan edildi mi? Zaporijya Nükleer Santrali’nde son durum ne? İşte detaylar…
11.09.2022 Dünya
Maaşlar 5.200-9000 lira arasında değişiyor! KPSS şartı var, kamuda 5 bin kişi işe alınacak...
Maaşlar 5.200-9000 lira arasında değişiyor! KPSS şartı var, kamuda 5 bin kişi işe alınacak... KPSS şartı var. Kamuda farklı kurum ve meslek gruplarından 5 bin 3 personel aranıyor. Maaşlar 5 bin 200-9 bin lira arasında değişiyor. Kamudaki ilanlar incelendiğinde üniversitelerden belediyelere, bakanlıklardan kamu kurumlarına kadar birçok kurumun personel aradığı gözlemleniyor. İşte aranan personel sayıları ve işler...
28.05.2022 Personel Alımı
Türkiye'den uzay atağı! Ve hazırlandı
Türkiye'den uzay atağı! Ve hazırlandı Türkiye Uzay Ajansı Başkanı Serdar Hüseyin Yıldırım "Türk gençliğinin kızıl elması uzayda güçlü olmak, bir uzay gücü olmaktır. Uzay çalışmalarını; gençliğin önüne bir kızıl elma olarak konabileceğini düşünüyoruz" dedi.
30.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Nükleer santralin bulunduğu Enerhodar'da halk barikat kurdu! Girişi engellemeye çalışıyorlar
Nükleer santralin bulunduğu Enerhodar'da halk barikat kurdu! Girişi engellemeye çalışıyorlar Ukrayna Ulusal Muhafızları yetkilileri, Zaporizhzhya Nükleer Santrali’nin bulunduğu Enerhodar kentinde bugün kurulan barikatlara toplanan Ukraynalıların görüntülerini paylaştı.
2.03.2022 Dünya
Dünyayı şoke eden açıklama Rusya'dan az önce geldi! 3. Dünya Savaşı nükleer ve yıkıcı olacak...
Dünyayı şoke eden açıklama Rusya'dan az önce geldi! 3. Dünya Savaşı nükleer ve yıkıcı olacak... Rusya'nın Ukrayna işgalinde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Ukrayna lideri Zelenski Kiev'deki gizli sığınağının kapılarını yabancı gazetecilere açtı. Burada CNN International'a konuşan Zelenski ateşkes için şartını açıkladı. Belarus Ukrayna sınırındaki birlik miktarını iki katına çıkarmaya karar verdi ABD Başkanı Biden ise, ülkesinin hava sahasını Rus uçaklarına kapattı. Rus ordusu bu sabah Harkov'u cehenneme çevirdi. Top mermisi düşmeyen yerin bulunmadığı şehirde üniversite de vuruldu; en az 21 kişi öldü, 112 yaralı var. Bugün ikincisinin yapılması planlanan Ukrayna-Rusya müzakereleri ertelendi. Lavrov "Üçüncü Dünya Savaşı nükleer ve yıkıcı olacak." ifadelerini kullandı.
2.03.2022 Dünya
Yargıtay'dan flaş hakaret kararı!
Yargıtay'dan flaş hakaret kararı! Tartıştığı kamu görevlilerine ‘Size de kurumunuza da başlarım’ diyen genç, ‘hakaret’ suçundan mahkumiyete çarptırıldı. Sanığın itirazını değerlendiren Yargıtay, o sözlerin hakaret olmadığına hükmetti.
4.01.2022 Gündem
Rüyada kaplumbağa görmek ne anlama gelir?
Rüyada kaplumbağa görmek ne anlama gelir? Rüyada kaplumbağa görmek pek çok açıdan olumlu değerlendirilen rüyalardandır. Rüya alimleri kablumbağa rüyalarının farklı anlamlarını yorumlamışlardır. Dostluk, bilgelik, iyilik ve güzellikle yorumlanan kablumbağalar, çoğu kez rüyanın akışını göre de olumsuz anlamlar taşıyabilmektedir. Peki, Rüyada kaplumbağa görmek ne anlama gelir? Rüyadaki kaplumbağa yavrusu nasıl yorumlanır? İşte rüya yorumları…
7.06.2022 Rüya Tabirleri
Türk savunma sanayisi 'tam bağımsızlık' hedefine ilerliyor
Türk savunma sanayisi 'tam bağımsızlık' hedefine ilerliyor Türk savunma sanayisi, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde son yıllarda gelişimini artırarak sürdürüyor.
7.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Instagram, Facebook, Twitter... AK Parti düğmeye bastı
Instagram, Facebook, Twitter... AK Parti düğmeye bastı AK Parti’nin üzerinde çalıştığı sosyal medya düzenlemesine göre; yapılan paylaşımların ‘dezenformasyon’ olup olmadığını, suç teşkil edip etmediğini Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) çatısı altında kurulacak yeni bir başkanlık belirleyecek.
3.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Bugün AVM açık mı? 30 Ağustos'ta AVM’ler kapalı mı?
Bugün AVM açık mı? 30 Ağustos'ta AVM’ler kapalı mı? 30 Ağustos AVM açık mı? Resmi tatil olması nedeniyle bugün izin yapanlar boş günlerini geçirmek için AVM’lerin açık olup olmadığını sorguluyor. 30 Ağustos’un resmi tatil olması nedeniyle “Bugün AVM açık mı? 30 Ağustos'ta AVM’ler kapalı mı?” sorularına yanıt aranıyor.
30.08.2021 Gündem
ABD, Rusya'nın siber saldırı yöntemlerini ifşa etti
ABD, Rusya'nın siber saldırı yöntemlerini ifşa etti ABD ve İngiliz güvenlik ajansları, devlet kurumları başta olmak üzere, uluslararası enerji şirketleri ve diğer büyük firmaların bilgisayar programlarına yapılan siber saldırı yönteminin Rusya tarafından kullanıldığına dair bilgilendirmede bulundu.
1.07.2021 Dünya
SpaceX 4 astronotu uzay istasyonuna gönderdi
SpaceX 4 astronotu uzay istasyonuna gönderdi ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Ajansı'nın (NASA) 4 astronotu, Launch Complex 39A'dan SpaceX Falcon 9 roketiyle fırlatılan Crew Dragon uzay aracında altı aylık bir bilim görevi için Uluslararası Uzay İstasyonu'na doğru yola çıktı.
23.04.2021 Bilim ve Teknoloji
İran siber saldırı kapasitesini artırdı
İran siber saldırı kapasitesini artırdı İran Araştırmaları Merkezinin (İRAM) raporunda, Tahran yönetiminin son 10 yıl içinde operasyonel siber saldırı yeteneklerini ciddi şekilde geliştirdiği belirtildi.
3.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'den Fransa'ya sert tepki: Marsilya'yı versinler!
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'den Fransa'ya sert tepki: Marsilya'yı versinler! Tarihi Laçın ilinin 28 yıl sonra yeniden alınmasının ardında ulusa seslenen Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, "Fransa Senatosunun bizim meselemizle ne ilgisi var? Çok istiyorlarsa versinler Marsilya'yı Ermeniler orada kendilerine devlet kursun." ifadelerini kullandı.
1.12.2020 Dünya
Tüm ev sahiplerini ilgilendiriyor! Başvuran parasını alıyor
Tüm ev sahiplerini ilgilendiriyor! Başvuran parasını alıyor Herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Başvuran parasını alıyor. Sayı her geçen gün artıyor. Ülkemizde meydana gelen her depremin ardından önemi tekrar ortaya çıkıyor. 40 milyarlık ödeme gücüyle vatandaşın güvencesi olan DASK yaşanan depremlerde bugüne kadar 500 milyon TL’lik ödeme gerçekleştirdi. İşte Türkiye’deki tüm binaların sigortalanmasını hedefleyen DASK’la ilgili bilinmesi gerekenler.
1.12.2020 Ekonomi
Gıda yardımı yapan kurumlar! Gıda yardımı için nereye nasıl başvuru yapılır?
Gıda yardımı yapan kurumlar! Gıda yardımı için nereye nasıl başvuru yapılır? İşsizlere, geçim sıkıntısı yaşayan kişilere Kaymakamlık, Valilik ve Belediyeler aracılığıyla çeşitli yardımlar düzenleniyor. Bu yardımların başını ise gıda yardımı çekiyor. Vakıflar Genel Müdürlüğü de gıda yardımı yapan kurumların arasında yer alıyor. 81 şehirde bulunan kurum gerekli koşulları sağlayan vatandaşlara kuru gıda desteği sağlıyor. İşte Gıda yardımı yapan kurumlar…
27.11.2020 Gündem
Duyan koşuyor... Kilosu 38 TL'den satışta! Piyasanın çok altında...
Duyan koşuyor... Kilosu 38 TL'den satışta! Piyasanın çok altında... Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü (ESK) İstanbul’daki ilk satış mağazasını hizmete açtı. Kırmızı et fiyatlarının piyasaya göre yüzde 30 daha uyguna satıldığı mağazada, köfteden sucuğa, kırmızı etten tavuğa, kavurmadan, kıymaya kadar birçok ürün bulunuyor. Kıyma 35, kuşbaşı 38, biftek 45 ve bonfilenin kilosu ise 79 liradan satılıyor. Ayrıca, ürünlerin arasında servise hazır dana kıyma ve kuşbaşı konservesi de var.
25.11.2020 Ekonomi
KPSS şartı aranmıyor! Memur alınacak...
KPSS şartı aranmıyor! Memur alınacak... Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, devlet korumasından yararlanmış 805 gencin kamuda istihdam edileceğini duyurdu. Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşlarda büyüyen ve kamuda istihdam hakkı kazanan gençlerin tercih işlemlerinin 14 Eylül’de başlayacağını bildiren Selçuk, söz konusu işlemlerin 21 Eylül’e kadar devam edeceğini ifade etti. Aile ve Çalışma Bakanlığı tarafından açıklanan 805 memur ataması için tercih kılavuzu da yayımlandı. İşte Sosyal hizmetler kanunu kapsamında istihdam edilecekler için 2020 eylül tercih kılavuzu…
16.09.2020 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Devlet Kurumu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki devlet kurumu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.