Dernek

Dernek

Son dakika dernek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dernek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dernek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dernek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dernek gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.349 dernek haberi bulunmuştur. Tüm dernek haberleri aşağıda listelenmiştir.
IAB’nin yeni oluşturulan CEO’luk görevini Neslihan Olcay üstlenecek
IAB’nin yeni oluşturulan CEO’luk görevini Neslihan Olcay üstlenecek IAB Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Burak Ertaş, dünya genelinde diğer ülkelerdeki IAB yapılarıyla da uyumlu olarak yeni oluşturulan CEO görevini Neslihan Olcay’ın üstleneceğini duyurdu.
24.04.2024 Çalışma Hayatı
Parkta bayram kutlayan çocukları Türk Bayrakları ve pamuk şekerleriyle karşıladılar! Büyük sevinç yaşadılar
Parkta bayram kutlayan çocukları Türk Bayrakları ve pamuk şekerleriyle karşıladılar! Büyük sevinç yaşadılar Adana’nın Kozan ilçesinde Atatürk Parkında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan çocukları Kozan Ülkü Ocakları Türk Bayrakları ve pamuk şekerler ile karşıladı.
23.04.2024 Adana
Şanlıurfa'da Süper Kupa heyecanı: Biletler tükendi, oteller doldu
Şanlıurfa'da Süper Kupa heyecanı: Biletler tükendi, oteller doldu 7 Nisan'da Galatasaray ve Fenerbahçe, Şanlıurfa'da Süper Kupa için karşı karşıya gelecek. Kentte büyük bir hareketlilik yalanırken uçak biletleri tükendi, oteller doldu. İşte detaylar...
5.04.2024 Fenerbahçe
Geleneksel hale geldi! 'Sahur halayı' etkinliğinde buluştular
Geleneksel hale geldi! 'Sahur halayı' etkinliğinde buluştular Elazığ'da ramazan ayının 23’üncü gününde geleneksel hale getirilen ve bu yıl 9’uncusu düzenlenen ‘sahur halayı’ etkinliğinde toplanan yüzlerce kişi aynı anda halaylar çekti, çiftetelli oynadı. Etkinliğe katılanlar, o anları cep telefonu kameralarıyla kaydetti.
3.04.2024 Vatan TV
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
İftara gitti silahlı saldırıdan kurtuldu! Koltuğunun arkasına 4 kurşun isabet etti
İftara gitti silahlı saldırıdan kurtuldu! Koltuğunun arkasına 4 kurşun isabet etti Diyarbakır’da Toplumsal Madde ve Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde (TMMBMED) 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgada, koltuğunun arkasına 4 kurşun isabet eden dernek başkanı Mehmet Topkaç, olay sırasında yakındaki komşusunda iftarda olduğunu belirterek, "Eğer koltukta oturmuş olsaydım röportaj yapacak durumda değildim. Oturduğum yerde mermi kafaya isabet etmişti. Alnın hizasında gelmiş" dedi. Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
2.04.2024 Gündem
Basketbolla hayata tutuldu! "Evlerine kapanıp kalmasınlar"
Basketbolla hayata tutuldu! "Evlerine kapanıp kalmasınlar" Aksaray'da 3,5 yaşındayken çocuk felcine yakalan ve sağ bacağını kullanamayan Dursun Duru, 30 yaşında basketbolla hayata tutuldu. Duru, "Bütün engelli kardeşlerimizi spor dallarında görmek isteriz. Evlerine kapanıp kalmasınlar. Kendilerini sosyalliğe adasınlar" dedi.
1.04.2024 Gündem
Uyuşturucuyla mücadele derneğinde silahlı kavga! 'Sen görürsün' dediler derneği bastılar
Uyuşturucuyla mücadele derneğinde silahlı kavga! 'Sen görürsün' dediler derneği bastılar Diyarbakır’da Toplumsal Madde ve Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde (TMMBMED) 2 kişinin yaralandığı kavgada gözaltına alınan Dernek Başkanı Mehmet T.’nin ifadesinde, “Peyas Mezarlığı’nda madde kullanan kişiler ile konuşmaya gittim. Orada madde kullanmamalarını söyledim. Karşımda olan kişiler de sen görürsün dedi. Akşam da bu olay gerçekleşti” dediği öğrenildi.
27.03.2024 Gündem
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan emeklilik kararı
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan emeklilik kararı Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı, Türk bilim insanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan’ı tüm Türkiye salgın zamanlarındaki açıklamaları ile tanıyor.
27.03.2024 Gündem
Köpeklere trenli gezi! Görenleri şaşkına çevirdi
Köpeklere trenli gezi! Görenleri şaşkına çevirdi Yürüme güçlüğü çeken hayvanlar için boş varillerden tren yaptıran Buket Özgünlü, engelli hayvanları her gün trenle gezdiriyor. 'Eros' isimli kediyi tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a 2 yıl 6 ay hapis cezası verilmesiyle ilgili de konuşan Özgünlü, "Eros için çok üzülüyorum" dedi.
15.03.2024 Gündem
Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir?
Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir? Ahmet Kural ile Murat Cemcir’in neden küstüğü merak ediliyor. Murat Cemcir ile Ahmet Kural, 'Çalgı Çengi’,'İşler Güçler', 'Kardeş Payı', 'Düğün Dernek' serisi, 'Çalgı Çengi İkimiz', 'Ailecek Şaşkınız' ve 'Baba Parası' gibi yapımlarda başrolü paylaşmıştı. Peki, Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir?
13.03.2024 Magazin
Ogün Abi Derneği’nden Filistin’e yardım! "Onlara yardım etmek bizlerin görevi"
Ogün Abi Derneği’nden Filistin’e yardım! "Onlara yardım etmek bizlerin görevi" Adana’da faaliyet gösteren Ogün Abi Derneği, İsrail saldırısı altındaki Gazze’ye yemek ve temel ihtiyaç yardımında bulundu.
12.03.2024 Adana
Doyasıya eğlendiler: Şehit çocukları için anlamlı dayanışma
Doyasıya eğlendiler: Şehit çocukları için anlamlı dayanışma Biz De Varız Destekleme Derneği ve Adana Rotary Kulübü ‘Şehitlerimizi Unutmadık, Unutmayacağız’ temalı karma spor etkinliği gerçekleştirdi.
11.03.2024 Adana
Aziz Yıldırım: Fenerbahçe'nin tek sorunu başarı
Aziz Yıldırım: Fenerbahçe'nin tek sorunu başarı Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği, ilk şubesini İzmir'de açtı. Etkinliğe Aziz Yıldırım'ın da katılması dikkat çekti.
9.03.2024 Fenerbahçe
TSYD Adana Şubesi’nin yeni hizmet binası törenle açıldı
TSYD Adana Şubesi’nin yeni hizmet binası törenle açıldı Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi’nin yeni inşa edilen hizmet binası, düzenlenen törenle hizmete açıldı.
8.03.2024 Adana
TİKAD Başkanı Nilüfer Bulut'tan 8 Mart mesajı: Çalışmaya devam edeceğiz
TİKAD Başkanı Nilüfer Bulut'tan 8 Mart mesajı: Çalışmaya devam edeceğiz Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) 8 Mart Kadınlar Günü’nü yazılı bir mesajla kutladı.
8.03.2024 Gündem
Yargı’nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı; Ceylin’in geçmişi başını derde sokuyor
Yargı’nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı; Ceylin’in geçmişi başını derde sokuyor Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı Yargı 85’inci bölümü ile ekrana geliyor. Çınar’ın başına bela olan dernek bu kez de Ceylin’in geçmişiyle ilgili başını derde sokuyor.
2.03.2024 Magazin
Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL
Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ, hafta sonu güneşli havada kayak yapmak isteyenlerin akınına uğradı. Kayak öğrenmek isteyenlerin de geldiği Uludağ'da kayak dersinin saati 2 bin TL, kayak ekipmanının günlük kiralama ücreti 750 ve kayak kıyafeti ise 500 TL. Tatilcilere 2 saatte kayak öğrettiklerini söyleyen Türkiye Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği Başkanı eski milli kayakçı Yahya Usta, eğitimin, belgesi olan kayak öğretmeninden alınmasının önemine dikkat çekerek, “Korsan taksici gibi korsan kayak öğretmenleri var. Ufak bir hatanın geri dönüşü olmuyor” dedi.
19.02.2024 Gündem
Aziz Yeniay saldırı anını ilk kez CNN Türk'te anlattı: Bana 'sizi vuracaklar' dediler
Aziz Yeniay saldırı anını ilk kez CNN Türk'te anlattı: Bana 'sizi vuracaklar' dediler AK Parti Küçükçekmece Adayı Aziz Yeniay seçim çalışmasına silahlı saldırıda yaşananları CNN Türk'te anlattı. Yeniay saldırıdan bir önce yanına gelen biri tarafından 'Lütfen dikkat edin, sizi vuracaklar' diye uyarıldığını açıkladı.
15.02.2024 Gündem
B sınıfı ehliyet ile 125 cc ve altı motosiklet kullanma şartları belli oldu
B sınıfı ehliyet ile 125 cc ve altı motosiklet kullanma şartları belli oldu Karadeniz Sürücü Kursları Dernek Başkanı Hasan Guda, B sınıfı otomobil ehliyeti bulunan herkesin motosiklet süremeyeceğine dikkat çekerek, önemli uyarılarda bulundu.
14.02.2024 Ekonomi
AK Parti programına saldırıda yeni gözaltılar var! Bakan Tunç duyurdu
AK Parti programına saldırıda yeni gözaltılar var! Bakan Tunç duyurdu Adalet Bakanı Tunç, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin 12 şüphelinin gözaltına alındığını, 7 şüphelinin ise arandığını açıkladı.
11.02.2024 Gündem
Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’a silahlı saldırı
Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’a silahlı saldırı AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "AK Parti’mizin ve Cumhur İttifakımızın Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’ın seçim çalışmaları sırasında gerçekleştirilen silahlı saldırıyı lanetliyor, ağır yaralanan vatandaşımıza acil şifalar diliyorum. Saldırıya ilişkin geniş kapsamlı tahkikat derhal başlatılmıştır" dedi.
10.02.2024 Gündem
Depremde kaybolanların aileleri dernek kurdu! Hukuki süreç başladı
Depremde kaybolanların aileleri dernek kurdu! Hukuki süreç başladı İki depremde kaybolanların aileleri ‘Deprem Mağdurları ve Kayıp Yakınlarıyla Dayanışma Derneği’ni kurdu. Şu ana kadar 38’i çocuk 145 kişi için derneğe kayıp başvurusu yapıldı. Dernek üyeleri Meclis’ten de yardım istedi.
6.02.2024 Gündem
Zonguldak’ta Madenciler Anıtı'nda anma etkinliği düzenlendi
Zonguldak’ta Madenciler Anıtı'nda anma etkinliği düzenlendi  Zonguldak’ta 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Demokrasi Platformu ile deprem bölgesindeki çalışmalarıyla akıllara kazınan maden işçileri anma programı düzenledi. Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Yeşil, depremin yıkıma yol açtığı bölgelerde 4 bin madencinin bölgede görev yaptığını belirterek, "Türkiye bir deprem bölgesi. Tekrar bu acılar yaşanabilir, bunlara da hazırlıklı olmak lazım. 2 bin maden işçisiyle beraber arama kurtarma çalışmalarına katılacak tam teçhizatlı projenin bir an önce hayata geçmesini istiyoruz." dedi.
6.02.2024 Gündem
KADER Adana'da başkan değişti: Yeni başkan Halime Ünal göreve başladı
KADER Adana'da başkan değişti: Yeni başkan Halime Ünal göreve başladı Kadın Adaylarını Destekleme Derneği (KADER) Adana Şubesi başkanlığına Halime Ünal seçildi.
26.01.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Dernek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dernek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.