Deprem Anı

Deprem Anı

Son dakika deprem anı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan deprem anı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını deprem anı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deprem Anı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deprem anı gelişmeleri de dahil olmak üzere 371 deprem anı haberi bulunmuştur. Tüm deprem anı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Malatya'daki deprem anı güvenlik kamerasında
Malatya'daki deprem anı güvenlik kamerasında Malatya’nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen 5.2’lik deprem bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
25.01.2024 Vatan TV
Mudanya’da deprem nedeniyle okullar tatil mi (5 Aralık)? Mudanya Belediye binası deprem nedeniyle tedbir amaçlı tahliye edildi
Mudanya’da deprem nedeniyle okullar tatil mi (5 Aralık)? Mudanya Belediye binası deprem nedeniyle tedbir amaçlı tahliye edildi Bursa'nın Mudanya Belediye binası, merkez üssü Marmara Denizi Gemlik Körfezi olan 5,1 büyüklüğündeki depremin ardından tedbir amaçlı boşaltıldı. Gözler ise depremin hissedildiği Mudanya’da okulların tatil olup olmadığına çevrildi. Peki, 5 Aralık okullar tatil mi 2023? Deprem nedeniyle yarın okullar var mı, deprem nedeniyle okullar tatil oldu mu? Okullar 5 Aralık kapalı mı?
4.12.2023 Gündem
Ahmet Ercan'dan korkutan 5.1'lik deprem yorumu
Ahmet Ercan'dan korkutan 5.1'lik deprem yorumu Marmara Denizi'nde önce saat 10.42'de 5.1, 3 dakika sonra ise 4.5 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem anı güvenlik kameralarına yansırken Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan bu depremin öncü olduğu belirtti.
4.12.2023 Gündem
Deprem anı güvenlik kameralarına yansıdı
Deprem anı güvenlik kameralarına yansıdı Marmara Denizi, Gemlik Körfezi'nde 5.1 ve 4.5 büyüklüğünde iki deprem gerçekleşti. Depremler, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Yalova, Çanakkale ve birçok şehirde hissedildi.
4.12.2023 Vatan TV
Büyük felaketi unutturmayan müzeler
Büyük felaketi unutturmayan müzeler Çin Halk Cumhuriyeti, 12 Mayıs 2008’de Sichuan eyaletinde yaşanan 8 büyüklüğündeki depremin en ağır hasarı verdiği, nüfusunun yarısının kaybedildiği Beichuan ilçesini, depremzedelere yas tutabilecekleri, depremle ilgili bilimsel araştırma yapılacak bir açık hava müzesi haline getirdi. Depremin merkezi Wenchuan ilçesinin adını taşıyan kapalı bir başka müzede ise kurtarma çalışmaları ve deprem sonrası faaliyetler anlatılıyor.
23.09.2023 Dünya
Malatya'da 4.8 büyüklüğündeki deprem anı kamerada!
Malatya'da 4.8 büyüklüğündeki deprem anı kamerada! Malatya'da 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem anı kameraya böyle yansıdı.
12.08.2023 Haber
Adana'daki deprem Kayserilileri sokağa döktü
Adana'daki deprem Kayserilileri sokağa döktü Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen 5.5 şiddetindeki deprem Kayseri'de hissedilirken, vatandaşlar sokağa döküldü.
25.07.2023 Gündem
Bolu'da meydana gelen 4.8 şiddetindeki deprem iş yerlerinin güvenlik kamerasında!
Bolu'da meydana gelen 4.8 şiddetindeki deprem iş yerlerinin güvenlik kamerasında! Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul başta olmak üzere birçok ilde de hissedildi. Deprem bölgedeki dükkanların güvenlik kamerasına yansıdı.
16.03.2023 Vatan TV
Malatya'da 5.6 büyüklüğünde deprem! AFAD açıkladı, yeni depremden ilk görüntüler geldi
Malatya'da 5.6 büyüklüğünde deprem! AFAD açıkladı, yeni depremden ilk görüntüler geldi Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Kahramanmaraş, Adıyaman, Elazığ ve çevre illerde hissedildi. AFAD'dan yapılan açıklamada, "Deprem sonrasında, saha tarama çalışmaları sonucunda yıkılan binalar olduğu tespit edilmiş olup, arama kurtarma ekiplerimiz bölgeye hızlıca sevk edilmiş ve çalışmaya başlamışlardır." ifadelerine yer verildi. Kahramanmaraş'ta depremde hasar gören bir metal fabrikasında içeri giren işçilerin tencere tabak gibi eşyaları kurtarmak istedikleri sırada meydana gelen çökmede 1 işçinin öldüğü, 4 işçinin yaralandığı öğrenildi. AFAD, Malatya'da meydana gelen depremde 29 binanın yıkıldığını, 1 kişinin hayatını kaybettiğini 110 kişinin de yaralandığını açıkladı. AFAD Başkanı 2 binada arama kurtarma çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.
27.02.2023 Gündem
Malatya Yeşilyurt'taki 5,6'lık deprem sonrası AFAD'dan artçı deprem uyarısı
Malatya Yeşilyurt'taki 5,6'lık deprem sonrası AFAD'dan artçı deprem uyarısı AFAD'ın verilerine göre Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde saat 12:04'te 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerde de hissedilirken derinliğinin 6.9 kilometre olduğu açıklandı. AFAD Başkanı Yunus Sezer, 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 69 kişinin yaralandığını açıkladı. AFAD Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar deprem sonrası yaptığı açıklamada artçı sarsıntılara karşı uyardı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener ise "Bunların büyüklüklerinin 5,6 civarı olması gayet doğal olduğu sonucunu işaret etmiştik. Bu deprem de onlardan bir tanesi, Malatya civarında olan bir deprem. Böyle depremler olacaktır. Bu depremleri maalesef yaşayacağız" ifadelerini kullandı.
27.02.2023 Gündem
Malatya'da 5.6'lık deprem anı kamerada!
Malatya'da 5.6'lık deprem anı kamerada! Malatya'da ilk bilgilere göre 22 ağır hasarlı binanın yıkımına neden olan 5.6'lık deprem anları, güvenlik kameralarına yansıdı.
27.02.2023 Gündem
Malatya'da 5.6'lık deprem anı kamerada!
Malatya'da 5.6'lık deprem anı kamerada! Malatya'da ilk bilgilere göre 22 ağır hasarlı binanın yıkımına neden olan 5.6'lık deprem anları, güvenlik kameralarına yansıdı.
27.02.2023 Vatan TV
Depreme ait yeni güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı! Gökyüzü aydınlandı
Depreme ait yeni güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı! Gökyüzü aydınlandı Kahramanmaraş merkezli depremler 11 ilde büyük yıkımlara yol açarken, o geceye ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.
26.02.2023 Gündem
Depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı
Depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem anı Adıyaman'da kameralara böyle yansıdı.
23.02.2023 Gündem
Deprem anı kameralara böyle yansıdı
Deprem anı kameralara böyle yansıdı Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem anı Adıyaman'da kameralara böyle yansıdı.    
23.02.2023 Haber
Deprem anı marketin güvenlik kamerasına böyle yansıdı
Deprem anı marketin güvenlik kamerasına böyle yansıdı ‘Asrın felaketi’ olarak nitelendirilen depremde yer beşik gibi sallandı: O anlar kamerada. Depremin 10 saniye öncesinde kedinin tepkisi güvenlik kameralarına yansıdı.
19.02.2023 Vatan TV
'Asrın felaketi'nden ürküten görüntü! 1 tonluk raf beşik gibi
'Asrın felaketi'nden ürküten görüntü! 1 tonluk raf beşik gibi Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır’da bir marketin yaklaşık 1 tonluk rafın beşik gibi sallandığı an güvenlik kamerasına yansıdı. Depremin 10 saniye öncesinde kedinin tepkisi güvenlik kameralarına yansıdı.
19.02.2023 Gündem
Buse'yi kucağına alan depremzede anneye bebek odası sürprizi
Buse'yi kucağına alan depremzede anneye bebek odası sürprizi Adıyaman'da depremden sağ kurtularak, Ankara'da öğretmenevine yerleşen öğretmen Selvi Arslan (32), 2'nci çocuğunu dünyaya getirdi. Öğretmenevi personeli, Selvi Arslan ve kızı Buse için bebek odası hazırlayarak sürpriz yaptı.
18.02.2023 Yaşam
Depremden kaçma anı ve duvarların patlaması güvenlik kamerasına yansıdı
Depremden kaçma anı ve duvarların patlaması güvenlik kamerasına yansıdı Adana'da, deprem sırasında apartmanı terk eden bina sakinlerinin, dökülen sıvalar arasında kendilerini sokağa attıkları anlardan görüntüler ortaya çıktı. Bir başka apartmanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde binanın duvarlarının patladığı anlar görüldü.
15.02.2023 Vatan TV
Depremde kuvözdeki bebeklere koştular
Depremde kuvözdeki bebeklere koştular Adana'da meydana gelen yıkıcı depremde özel bir hastanede görev yapan hemşireler kendi canlarını hiçe sayarak kuvözde yaşam mücadelesi veren bebeklere koşup, sarılmaları güvenlik kamerasına yansıdı.
14.02.2023 Vatan TV
Depremde kuvözdeki bebeklere koştular
Depremde kuvözdeki bebeklere koştular Adana'da meydana gelen yıkıcı depremde özel bir hastanede görev yapan hemşireler kendi canlarını hiçe sayarak kuvözde yaşam mücadelesi veren bebeklere koşup, sarılmaları güvenlik kamerasına yansıdı.
14.02.2023 Gündem
Babamı aradım, ‘Deprem oluyor, hakkını helal et’ dedim!
Babamı aradım, ‘Deprem oluyor, hakkını helal et’ dedim! Hatay BB Hentbol Takımı’nın antrenörü Savaş Yüksek ile oyunculardan Gökhan Şanlı ve Enes Gümüşok, depremi anlattı.
12.02.2023 Şampiy10
Deprem anı kamerada! Binalar peş peşe böyle yıkıldı
Deprem anı kamerada! Binalar peş peşe böyle yıkıldı Kahramanmaraş'ta meydana gelen ikinci depremin merkez üssü Elbistan'a ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Cep telefonu kamerası ile kaydedilen görüntüler de yıkılan binalar ve korku dolu anlar yer aldı.
11.02.2023 Haber
İnsan psikolojisini yıkıma uğratan doğal afet: Deprem
İnsan psikolojisini yıkıma uğratan doğal afet: Deprem Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem 10 ilde büyük yıkıma yol açtı. Türkiye'yi yasa boğan depremde binlerce kişi hayatını kaybetti. Deprem, şehirlerde yıkımlara neden olurken insan psikolojisini de yıkıma uğratıyor. Peki depremin travmatik etkisinden nasıl kurtulabiliriz? Normal hayata dönüşte nasıl bir yol izleyeceğiz? Çocukları bu durumdan nasıl koruruz? İşte detaylar...
11.02.2023 Gündem
Deprem anı kamerada: Araçlar beşik gibi sallandı
Deprem anı kamerada: Araçlar beşik gibi sallandı Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7'lik depremde park halinde bulunan araçların beşik gibi gibi sallanması dikkat çekti.
10.02.2023 Haber

Benzer Haber Etiketleri

Deprem Anı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deprem anı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.