Deodorant

Deodorant

Son dakika deodorant haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan deodorant ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını deodorant haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deodorant

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deodorant gelişmeleri de dahil olmak üzere 169 deodorant haberi bulunmuştur. Tüm deodorant haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kolonya koklamak orucu bozar mı? Kolonya sürmek orucu bozar mı?
Kolonya koklamak orucu bozar mı? Kolonya sürmek orucu bozar mı? Ramazan ayında, oruç ibadetini yerine getiren Müslümanlar arasında en çok araştırılan konulardan biri, orucu bozan etkenler arasında kolonya sürmenin yer alıp almadığı oldu. Kolonya gibi parfüm ve deodorant koklamanın da oruca etkisi sorgulanıyor. Müslümanlar, oruçlarını doğru bir şekilde tutmak ve ibadetlerini eksiksiz yerine getirmek adına bilgi sahibi olmak istemektedirler. Peki, Kolonya orucu bozar mı? Kolonya koklamak, sürmek orucu bozar mı?
14.03.2024 Ramazan
Duş almaya vakti olmayanlara: Parfüm yerine bu yağı kullanın: Bu alışkanlıklar kötü kokmayı engelliyor
Duş almaya vakti olmayanlara: Parfüm yerine bu yağı kullanın: Bu alışkanlıklar kötü kokmayı engelliyor Kimi zaman duş almaya vaktimiz olmayabilir. Ancak temiz kalmak ve korunmak için duş, olmazsa olmazdır. Özellikle uzun yolculuklarda kötü kokmayı engelleyecek alışkanlıklar var. Bu da kötü kokunun önüne geçebilir.
1.02.2024 Yaşam
Karbonatlı su nasıl şifa dağıtır? Alışkanlık haline getirin: Her gece 1 bardak vücuda reset atıyor! Kötü kokuya karşı deodorant görevi görüyor
Karbonatlı su nasıl şifa dağıtır? Alışkanlık haline getirin: Her gece 1 bardak vücuda reset atıyor! Kötü kokuya karşı deodorant görevi görüyor Karbonatlı su içmek vücuda adeta reset atıyor. Yatmadan önce 1 bardak karbonatlı su içmenin yoğunluğu başka hiçbir aktivitede bulunmuyor. Alışkanlık haline getirin. İşte karbonatlı su içmenin vücuda etkileri...
25.01.2024 Yaşam
İzmir'de parfüm fabrikasında yangın: 1 ölü, 3 yaralı
İzmir'de parfüm fabrikasında yangın: 1 ölü, 3 yaralı İzmir'in Çiğli ilçesinde, bir parfüm fabrikasında çıkan yangında 1 işçi öldü, 3 işçi de yaralandı. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.
17.01.2024 Gündem
Araçta seyir halindeyken sıktığı deodorantı sonları oluyordu!
Araçta seyir halindeyken sıktığı deodorantı sonları oluyordu! İstanbul Silivri’de trafikte seyir halinde olan gençlerden biri deodorant sıktıktan sonra tuşunun takılı kaldığını fark etmedi ve araçta çakmak çakılınca bir anda patlama yaşandı. 2 genç alevler içinde kalarak dehşeti yaşadı. Olaydan ağır yaralı kurtulan ve 50'den fazla ameliyat geçiren 16 yaşındaki Emirhan Meşe, “Araç seyir halindeyken deodorantı kullandığımız sırada tuşu takılı kaldı. Sonrasında çakmak ateşlenince o an bir patlama oldu. İlk an vücudumu hissetmedim. Araç tüplüydü yanınca indik, önce aracı söndürdük, sonra hastaneye başvurduk. 18 gün yoğun bakımda kaldım” dedi.
20.09.2023 Gündem
Öncesi ve sonrası işlemler etkiyi artırıyor: 'Tedavi olarak görülmeli'
Öncesi ve sonrası işlemler etkiyi artırıyor: 'Tedavi olarak görülmeli' Vücuttaki istenmeyen tüyler hem kadınlar hem de erkekler için büyük bir sorundur. Günümüzde kullanılan kıl alma yöntemlerinin aksine lazer epilasyonda kalıcı çözümler elde edilir. Yüzde yüz oranında bitiş garantisi olmasa da ağda, cımbız, ustura ya da jilet gibi kıl köklerini daha fazla besleyen aletler ile istenmeyen tüyleri yok etmeye çalışmak bir süre sonra sıklaşacağı için yorucu hale gelmeye başlar. Lazer epilasyon, istenmeyen tüyleri kalıcı olarak azaltmak veya ortadan kaldırmak amacıyla kullanılan bir kozmetik ve estetik tedavi yöntemidir. Bu yöntemde yoğun ve odaklanmış bir ışık enerjisi olan lazer, tüy foliküllerine (köklerine) yönlendirilir. Lazer ışığı, tüy folikülündeki melanin pigmenti tarafından emilir ve bu ışık enerjisi ısıya dönüşerek folikülü zararlı hale getirir veya yok eder.
3.09.2023 Sağlık
Araçlarda unutulan çakmak, deodorant ve parfüm yangına neden oluyor
Araçlarda unutulan çakmak, deodorant ve parfüm yangına neden oluyor Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Metin Kızılkan, normalin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle artan araç yangınlarına dikkat çekerek, "Kayseri İtfaiye Daire Başkanlığı, geçen yıl itibariyle 309 araç yangınına müdahale etti. Bu yılın ilk 7 ayında ise 200'e yakın olaya müdahale ettiğini görüyoruz. Bu sayının gittikçe artacağı ve 400'lere ulaşacağını tahmin ediyoruz. Araç yangınlarındaki en önemli unsurlarda, araç içinde unutulan çakmak, deodorant, parfüm, çakmak gazı ve buna benzer şeyler yer alıyor. İklim değişikliğine bağlı olarak yaşadığımız hava sıcaklıkları bu tür unutulan eşyaların basınç altında genleşmesiyle, beraberinde patlamayı meydana getiriyor” dedi.
28.07.2023 Gündem
ŞOK 9-13 Haziran aktüel katalog 2023 yayınlandı! Güneş kremi 69 TL, Blender 229 TL! ŞOK Kadınlar özel sürprizi var!
ŞOK 9-13 Haziran aktüel katalog 2023 yayınlandı! Güneş kremi 69 TL, Blender 229 TL! ŞOK Kadınlar özel sürprizi var! ŞOK 9-13 Haziran aktüel katalog 2023 yayınlandı. ŞOK güneş kreminde ucuzluk fırsatı var. Yaklaşan yaz mevsimiyle birlikte deodorant dahil kişisel bakım ürünlerinde indirimler var. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği ŞOK yeni hafta katalogda blender 229 TL fiyatıyla cazip hale geldi. Öte yandan kadın çantalarında ise büyük fırsatlar yer aldı. İşte 9-13 Haziran ŞOK aktüel katalog 2023 ve indirimli ürünler listesi...
8.06.2023 Ekonomi
ŞOK 28-30 Mayıs aktüel katalog 2023 yayınlandı! Kollu sandalye 49 TL, ŞOK vantilatör fiyatı kaçmaz!
ŞOK 28-30 Mayıs aktüel katalog 2023 yayınlandı! Kollu sandalye 49 TL, ŞOK vantilatör fiyatı kaçmaz! ŞOK 28-30 Mayıs aktüel katalog yayınlandı. ŞOK vantilatör fiyatı yazın gelmesiyle indirimli olarak yer aldı. Ucuz alışveriş yapanların merakla beklediği ŞOK bu hafta katalogda bahçe sandalyesi, salıncak ve mutfak ürünleri yer aldı. Bahçenizde oturacağınız kollu sandalye sadece 49 TL'ye indi. Diğer yandan bebek bezi, çamaşır deterjanı ve deodorant fiyatları da ucuzladı. İşte 28-30 Mayıs ŞOK aktüel katalog 2023 ve indirimli ürünler listesi...
27.05.2023 Ekonomi
Hepsi imha edildi! 115 kozmetik ürününün 100’ü uygunsuz çıktı
Hepsi imha edildi! 115 kozmetik ürününün 100’ü uygunsuz çıktı Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) denetim sonuçlarını açıkladı. Denetlenen 115 kozmetik ürününün 100’ü uygunsuz şartlarda piyasaya sunulduğu belirlendi. Ürünlerle ilgili para cezası uygulandı.
12.05.2023 Ekonomi
Saç boyatmak orucu bozar mı? Oruçluyken saç boyanır mı?
Saç boyatmak orucu bozar mı? Oruçluyken saç boyanır mı? Ramazan ayı diğer aylardan ayıran faziletli, üstün kılan özelliklerinin başında oruç ibadeti geliyor. Ramazan ayı ile birlikte orucun yükümlülükleri, oruç ibadeti, orucu bozan haller gibi konular bu ayı idrak edecek pek çok kişi tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki, Saç boyatmak orucu bozar mı? Oruçluyken saç boyanır mı? İşte saç boyatma ile ilgili merak edilenler...
9.03.2023 Ramazan
Eline ne gelirse içti: Şampuan, deodorant, tıraş kremi, güneş yağı
Eline ne gelirse içti: Şampuan, deodorant, tıraş kremi, güneş yağı Antalya’nın Manavgat ilçesinde şampuan, deodorant ve güneş yağı içip fenalaşan şahıs, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.
6.10.2022 Yaşam
Eşini öldürüp kartıyla deodorant satın aldı
Eşini öldürüp kartıyla deodorant satın aldı Ankara'da, boşanma aşamasındaki eşi Gülsüm Kuyar'ı (29) temizlik görevlisi olarak çalıştığı okulda bıçaklayarak öldüren Mehmet Kuyar (33) hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 16 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Mehmet Kuyar'ın, eşini öldürdükten 1-1,5 saat sonra marketten onun banka kartıyla deodorant satın aldığı ortaya çıktı.
7.07.2022 Yaşam
Menopoz sonrası karşılaşılabilecek 5 risk
Menopoz sonrası karşılaşılabilecek 5 risk Menopoz döneminde değişen tek şeyin adetlerin kesilmesi olmadığını dile getiren Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek uzmanı Dr. Öğr. Ü. Melis Gökçe Koçer Yazıcı, hormon seviyelerinin menopozla birlikte düşmesi ile kadınların yeni sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalabileceği uyarısında bulunarak menopoz sonrası karşılaşılabilecek 5 risk hakkında bilgi verdi.
23.05.2022 Sağlık
Menopoz öncesi ve menopoz döneminde neler yapmalı?
Menopoz öncesi ve menopoz döneminde neler yapmalı? Her kadının menopoz deneyimi benzersizdir. Çoğu kadın, son adet döneminden yaklaşık dört yıl önce menopoz semptomları geliştirmeye başlar. Semptomlar genellikle bir kadının son döneminden yaklaşık dört yıl sonrasına kadar devam eder. Wellbeing Uzmanı Pelin Bozkurt Bilgiç menopoz sırasında yaşanan problemler hakkında bilgi verdi ve önerilerde bulundu.
1.03.2022 Sağlık
Deodorant şişesiyle cinsel istismar iddiası! HTS kayıtları beraat ettirdi!
Deodorant şişesiyle cinsel istismar iddiası! HTS kayıtları beraat ettirdi! Bursa’nın Mudanya ilçesinde, 2019 yılında meydana gelen olayda, üniversite öğrencisi Derya Y. (23), erkek arkadaşı Y.Ç.'nin aracılığı ile tanıştığı H.D.'den (36) şikayetci oldu. Derya Y., kendisine iftira atan H.D. ile konuşmak için Mudanya’da buluştuklarını, otomobiline bindiği bu kişinin kendisini zeytin bahçesine götürerek, deodorant şişesiyle cinsel saldırıda bulunduğunu öne sürdü. Gözaltına alınan 2 çocuk babası H.D. yöneltilen suçlamaları kabul etmedi. Hakkında 18 yıl hapis cezası istemi ile dava açılan ve tutuksuz yargılanan H.D., HTS kayıtları ile beraat etti.
27.02.2022 Yaşam
Kemerburgaz'da doğal kaynak suyu dolum tesisinde yangın! Çok sayıda ekip sevk edildi
Kemerburgaz'da doğal kaynak suyu dolum tesisinde yangın! Çok sayıda ekip sevk edildi Eyüpsultan Kemerburgaz'daki bir doğal kaynak suyu tesisinde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin yangını söndürme çalışması devam ediyor.
7.02.2022 Gündem
Kadınların sağlığını bozuyor! Bakanlıktan ceza yağdı
Kadınların sağlığını bozuyor! Bakanlıktan ceza yağdı Sağlık Bakanlığı, piyasada denetimini yaptığı 532 kozmetik ürününden 438’inin teknik düzenlemeye aykırı (uygunsuz), 5’inin ise güvensiz olduğunu açıkladı.
23.10.2021 Sağlık
Marketlerde satılıyor! Çok tehlikeli! Kadınları...
Marketlerde satılıyor! Çok tehlikeli! Kadınları... Marketlerde satılıyor. Terlemeyi önleyici deodorantların meme kanserine yol açıp açmayacağına dair süren tartışma, iki yeni çalışmanın yayınlanmasıyla bilim camiasında yeniden alevlendi. Sonuçlar deodorantların kadınları tehdit ettiği yönde.
14.10.2021 Sağlık
'Paraben içeren deodorantlar hormonal sorunlara yol açabilir'
'Paraben içeren deodorantlar hormonal sorunlara yol açabilir' Bazı deodorantların içinde bulunan alüminyum ve paraben gibi maddelerin hormonal sorunlara neden olabileceğini belirten Dr. Öğr. Üyesi Gürkan Yardımcı, “Vücutta depolanarak hormonal sorunlara yol açtığı bildirilen paraben deodorantlarda düşük konsantrasyonlarda bulunsa da mümkün olduğunca parabensiz ürünlerin tercih edilmesi önerilir” dedi.
4.09.2021 Sağlık
Aşırı terleme sorununa koltuk altı botoksu tedavisi
Aşırı terleme sorununa koltuk altı botoksu tedavisi Koltuk altında aşırı terleme sorununun pek çok kişinin kabusu olduğunu belirten Dermatoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Herman Mayısoğlu, “Bu sorunun tedavisinde günümüzde yenilikçi bir uygulama olan koltuk altı botoksu ile etkili sonuçlar elde ediliyor ve hastalarda terleme sorununu çok büyük bir oranda azaltılabiliyor” dedi.
14.08.2021 Sağlık
Araba içindeki tehlike! Sıcaklık 80 dereceye ulaşıyor! Bomba gibi...
Araba içindeki tehlike! Sıcaklık 80 dereceye ulaşıyor! Bomba gibi... Artan hava sıcaklıklarıyla ilgili son dakika uyarısı! Araç içinde bırakılınca adeta bomba oluyor. Kolonya, dezenfektan, saç şampuanı, sprey, çakmak ve piller tehlike saçıyor. Yaşanabilecekler konusunda uyarıda bulunan Doç. Dr. Armağan Fatih Karamanlı, "45 ila 50 derecelik ortam sıcaklığını düşündüğümüzde araç içi sıcaklık 70-80 dereceye ulaşabilir" ifadelerini kullandı.
5.08.2021 Gündem
Arabası olanlar dikkat! Bunu yapmayanlar...
Arabası olanlar dikkat! Bunu yapmayanlar... Arabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Birçok kişi bilmiyor. Araba sahiplerinin mutlaka eksiksiz olarak yapması gerekiyor. Artan sıcaklıklar insanları zorladığı gibi otomobiller üzerinde de etkili oluyor. Bakımsız otomobilleri yol kenarlarında bolca görmek mümkünken tam bakımlı otomobillerin sıcaktan etkilenmesi zorlaşıyor. Otomobilin sıcaklıkla mücadele etmesi için ana etken bakımların eksiksiz olmasından geçiyor.
5.08.2021 Otomobil
Parfüm orucu bozar mı? Boğaza parfüm kaçması orucu bozar mı? Diyanet’in parfüm ve deodorant açıklaması!
Parfüm orucu bozar mı? Boğaza parfüm kaçması orucu bozar mı? Diyanet’in parfüm ve deodorant açıklaması! Ramazan gelince oruç hakkındaki aramalar da artıyor. Oruç tutan vatandaşlar oruçlarını bozan şeylerin neler olduğunu sorguluyor, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın açıklamalarını yakından takip ediyor. Bu kapsamda merak edilen sorulardan biri de Parfüm orucu bozar mı? sorusu oldu. Peki oruçluyken parfüm ya da deodorant sıkmak orucu bozar mı?
14.04.2021 Ramazan
Pek çok kişi yanlış biliyor! Meme kanseri hakkında bu 11 yanlışa dikkat!
Pek çok kişi yanlış biliyor! Meme kanseri hakkında bu 11 yanlışa dikkat! Toplumda meme kanserine ilişkin 11 yanlış görüşün bulunduğunu belirten Prof. Dr. Ömer Fatih Ölmez, “Sadece kadınlar değil, erkekler de meme kanserine yakalanabilir. Deodorant ve sütyen kullanımının kanserle bir ilişkisi yoktur. Mamografi ve biyopsi kansere neden olmaz” dedi.
4.04.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Deodorant ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deodorant haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.