Denizbank Açıklama

Denizbank Açıklama

Son dakika DenizBank açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan DenizBank açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını DenizBank açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Denizbank Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan denizbank açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 113 denizbank açıklama haberi bulunmuştur. Tüm denizbank açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
DenizBank resmen duyurdu, yeni karar! Kredi kartlarıyla...
DenizBank resmen duyurdu, yeni karar! Kredi kartlarıyla... DenizBank harekete geçti ve resmen duyurdu! Bankada hesabı olan tüm müşterileri ilgilendiriyor. Hayata geçirildi. DenizBank'tan yeni uygulamaya ilişkin açıklama yapıldı. Tüm temassız kredi kartlarıyla ödeme yapılabiliyor. Taksi şoförlerinin telefonları artık POS cihazı gibi ödeme kabul cihazına dönüşüyor. BiTaksiPOS uygulamasını duyuran DenizBank, tanıtıma özel olarak yüzde 50 indirim yapılacağını da duyurdu. İndirim DenizBank kredi kartıyla 11 Ekim-11 Kasım tarihleri arasında yapılacak ilk harcamaya özel olacak.
12.10.2021 Ekonomi
DenizBank resmen duyurdu! Faizsiz ve ücretsiz, ödemeler...
DenizBank resmen duyurdu! Faizsiz ve ücretsiz, ödemeler... DenizBank resmen duyurdu. Hesabı olan herkesi ilgilendiriyor. Dev bankadan faizsiz ve ücretsiz ödeme fırsatı açıklaması geldi. 2 Ağustos tarihine kadar geçerli. Motorlu taşıtlar vergisi (MTV) ve trafik para cezası ödemelerini, DenizBank Bonus Kredi Kartları ile yapacak olan müşterilere faizsiz ve ücretsiz 3 taksit fırsatı sunuluyor.
8.07.2021 Ekonomi
DenizBank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı...
DenizBank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı... DenizBank harekete geçti ve resmen duyurdu. Yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiriyor. Dev banka tüm müşterilerine kredi ile ilgili önemli adımı açıkladı. Ülke ekonomisine temin edilen taze finansman kaynaklarına bir yenisi daha eklendi. DenizBank'tan yapılan açıklamaya göre, 410 milyon dolar tutarında sendikasyon kredisi temin edildiği bildirildi. Kredi, turizm, gemicilik, ihracata yönelik sanayi ve tarım başta olmak üzere müşterilerin dış ticaret işlemlerinin finansmanında kullandırılacak.
5.06.2021 Ekonomi
DenizBank resmen duyurdu! Türkiye'de ilk, sınırlı sayıda...
DenizBank resmen duyurdu! Türkiye'de ilk, sınırlı sayıda... DenizBank harekete geçti. İmzalar atıldı. Türkiye'de ilk kez gerçekleşiyor. Dev banka müşterilerinin kullanımına sundu. Sınırlı sayıda üretildi. İndirim imkanı bulunuyor. DenizBank, ödeme teknolojilerinin önde gelen kurumlarından Mastercard ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında metal kredi kartını müşterilerinin kullanımına sundu.
19.04.2021 Ekonomi
DenizBank resmen duyurdu! Tamamen değişti kredi kartları...
DenizBank resmen duyurdu! Tamamen değişti kredi kartları... DenizBank resmen duyurdu ve tamamen değişti. Kredi kartları ile ilgili önemli açıklama geldi. Bankada hesabı olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka müşterilerine yeniliği duyurdu. Kredi kartlarında değişiklik yapıldı ve dikey olarak tasarlandı. Kart numarası ise arka yüze taşındı. Ön yüzünde de sadece isim yazıyor. Fiziksel olarak kart ihtiyacı ortadan kaldırıldı, saniyeler içinde kullanılabiliyor. Başvurular onaylandığı takdirde sanal kart bilgileriyle hemen işlem yapılabiliyor. Öte yandan indirim ve özel ayrıcalıklarla ilgili de duyuru yapıldı.
30.03.2021 Ekonomi
VakıfBank ve Denizbank resmen duyurdu! Faiz kararı... Oranlar belli oldu
VakıfBank ve Denizbank resmen duyurdu! Faiz kararı... Oranlar belli oldu Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Bankalar tek tek açıkladı. Yeni faiz kararı! Rakamlar netleşti. Bankalar müşterilerine yeni kararı duyurdu. Bankada hesabı olan herkesi kapsıyor. Bugünden itibaren geçerli olacak. Vakıfbank ve Denizbank faiz kararını açıkladı. Faizler yükseldi. Nakit ihtiyacı olan kişilerin KMH üzerinden kullanacakları kredilerde faiz miktarı bugünden itibaren geçerli olmak üzere arttı. Karar müşterilere uygulama tarihinden önce SMS ile duyuruldu. Paraya ihtiyacı olanlar faiz kararı öncesi kredili mevduat hesaplarından nakit kullanımı gerçekleştirdi. Vakıfbank ek hesap faizini aylık yüzde 1,79’dan 1,89; gecikme faizi aylık 2,09’dan yüzde 2,19’a çıkardı. Denizbank ise kurtaran hesabında faiz oranı 1.89, gecikme faiz oranı 2.19 olarak uygulayacağını duyurdu.
25.02.2021 Ekonomi
DenizBank kararı resmen duyurdu! Bugün başladı, hesabı olanlar...
DenizBank kararı resmen duyurdu! Bugün başladı, hesabı olanlar... DenizBank güzel haberi resmen duyurdu. Hesabı olan herkesi ilgilendiriyor. Yeni kampanya yapıldı. Ücret alınmayacak. Dev banka müşterilerine yeni kararı açıkladı ve bugün başladı. DenizBank'tan yapılan açıklamada müşteriler telefon bilgisini ya da kimlik bilgilerini Kolay Adres olarak tanımlarsa tüm yıl boyunca para transferlerini masrafsız yapacak. Firma sahipleri ise Vergi Kimlik Numarasını tanımladığı takdirde kampanyadan faydalanabilecek. Yeni karar bugün uygulamaya konuldu ve başladı.
4.02.2021 Ekonomi
DenizBank'tan yeni karar! Faizsiz ve...
DenizBank'tan yeni karar! Faizsiz ve... DenizBank müşterilerine duyurdu. Milyonlarca kişi sevindiren karar... Faizsiz ve ücretsiz olacak. 1 Şubat tarihine kadar geçerli. 3 taksit imkanı sunuluyor. DenizBank, Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerini 1 Şubat 2021 tarihine kadar DenizBank Bonus Kredi Kartları ile gerçekleştiren müşterilerine faizsiz ve ücretsiz 3 taksit fırsatı sunuyor.
14.01.2021 Ekonomi
DenizBank resmen duyurdu! Yarın başlıyor
DenizBank resmen duyurdu! Yarın başlıyor DenizBank harekete geçti ve kararı resmen duyurdu. Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka, hesabı olan tüm müşterilerine yeni alınan kararı açıkladı. DenizBank'tan yapılan açıklamada tüm şubelerde hizmet saatlerinde değişiklik yapıldığı belirtildi. Yeni karar yarın uygulanmaya başlıyor.
13.01.2021 Ekonomi
DenizBank'tan flaş açıklama! 6 ay faizsiz...
DenizBank'tan flaş açıklama! 6 ay faizsiz... DenizBank harekete geçti ve resmen açıkladı. Dev bankadan yapılan açıklamada 6 ay faizsiz kredi ile ilgili detaylar paylaşıldı. DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş tarafından yapılan açıklamada 2021'de ekonominin büyüyeceğine vurgu yapılarak DenizBank'ın özellikle üreticiye sağladığı destekler açıklandı. Yaklaşık 4 milyar TL tutarındaki krediyi ertelediklerini belirten Ateş, "Üreticinin tarımsal faaliyetini sürdürmesi için 6 aya kadar faizsiz dönem ile finanse ettiğimiz Üretici Kart tarafında yüzde 25 ciro artışı ile de desteğimizi sürdürüyoruz." dedi.
22.12.2020 Ekonomi
Seçil Erzan gizli fona parayı nasıl aktardı? Görüntüler ortaya çıktı, Denizbank'tan yeni açıklama
Seçil Erzan gizli fona parayı nasıl aktardı? Görüntüler ortaya çıktı, Denizbank'tan yeni açıklama Denizbank, Seçil Erzan'ın fon dolandırıcılığıyla ilgili ortaya çıkan bazı görüntülerin tamamını paylaşarak, "Saadet zincirine bankada teslim edildiği iddia edilen bir kısım paralar, iddianın aksine banka kayıtlarından nakit ödeme yoluyla çıkarılarak "sistem" olarak adlandırılan organizasyona teslim edilmektedir" denildi. Denizbank'tan yapılan açıklamada, "İlgili kamera kayıtları, Bankamıza yatırılan bir paraya değil aksine bir hesap sahibinin, hesabından nakit çekme işlemine aittir" denildi.
2.12.2023 Gündem
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama Denizbank tarafından aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu dolandırılcılık olayıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Denizbank'tan yapılan açıklamada, 18 mağdurun yer aldığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Bankamız, konudan 2022 yılı haziran ayından itibaren Levent Büyükdere Caddesi Şubemizde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan'ın iki günlük mazeret izni nedeniyle görevinin başında olmadığı 7 Nisan 2023 tarihinde, müşterimiz de olan bir şikâyetçinin şubeye gelmesi ile ilk kez haberdar olmuştur" denildi. 
28.11.2023 Gündem
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir?
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir? İş Bankası müşterileri, nasıl TROY karta geçiş yapabileceklerini merak ediyor. Türkiye'deki vatandaşlar İsrail ve ABD ürünlerine yönelik boykotla karşılık veriyor. Boykota banka kart ödeme sistemi de dahil edildi. k Türkiye’deki müşterilerin ABD merkezli Visa ve Mastercard’ı terk ederek BKM (Bankalararası Kart Merkezi) tarafından 2017 yılında yerli ve milli olarak geliştirilen TROY kart sistemine geçmesi, TROY’un kullanım hacmini bir önceki aya göre yüzde 60’ya yaklaşan oranda artırdı.
16.11.2023 Ekonomi
Foncu müdürü 3 gün rehin almışlar! 80 milyon dolarlık vurgunda şok detaylar
Foncu müdürü 3 gün rehin almışlar! 80 milyon dolarlık vurgunda şok detaylar Aralarında futbolcuların da bulunduğu 80 milyon dolarlık fon skandalında banka müdürü Seçil Erzan'ın diğer yöneticiler tarafından rehin alındığı ve kendilerini kurtarmak için tek yanlı beyanat aldıkları öne sürüldü.
28.04.2023 Gündem
Mir kart ödeme sistemi nedir, Mir kart ne demek? Mir kart kapandı mı, Türkiye’de geçerli mi, hangi ülkeler kullanıyor?
Mir kart ödeme sistemi nedir, Mir kart ne demek? Mir kart kapandı mı, Türkiye’de geçerli mi, hangi ülkeler kullanıyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya'nın ödeme sistemi Mir'le ilgili Türkiye'ye yönelik yaptırım tehdidine ilişkin açıklama yaptı. Mir Kart'la ilgili atılacak adımları değerlendirdiklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Alternatiflere çalışılıyor. İstanbul’da yarın ilgili arkadaşlarımı toplayacağım. Nihai kararımızı vereceğiz" dedi. Söz konusu açıklamanın ardından Mir kart nedir, Mir kart ödeme sistemi ne demek? Mir kart kapandı mı, Türkiye’de geçerli mi?
24.09.2022 Ekonomi
Promosyonlarla ile ilgili son dakika! Memur-emekli milyonları kapsıyor, yeni tarihler ortaya çıktı
Promosyonlarla ile ilgili son dakika! Memur-emekli milyonları kapsıyor, yeni tarihler ortaya çıktı Emekli ve memura ödenecek promosyon rakamlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Maaş promosyonlarıyla ilgili emekli ve memurları ilgilendiren detaylar belli oldu. Emekliye ödenecek promosyon miktarı 10 bin liraya kadara çıktı. Öte yandan bankalar promosyon tarihlerinde güncellemeye gitti. 31 Ağustos tarihinde bitmesi beklenen emekli maaşını taşıma işlemleri 30 Eylül'e kadar uzatıldı.
5.09.2022 Emekli
Denizbank çöktü mü, Denizbank mobilbank neden çalışmıyor? ATM’lerden nakit çekilebiliyor mu, 1 Ağustos 2022 mobil uygulamada sorun mu var?
Denizbank çöktü mü, Denizbank mobilbank neden çalışmıyor? ATM’lerden nakit çekilebiliyor mu, 1 Ağustos 2022 mobil uygulamada sorun mu var? Denizbank çöktü mü, neden açılmıyor? Denizbank kullanıcıları Denizbank'ın uygulamalarına erişemiyor.  Mobilbank çalışmıyor. Müsteri temsilcilerine ulaşılmıyor. ATM’lerin çoğu hizmet dışı ya da istenilen nakiti vermiyor.  Peki, 1 Ağustos 2022 Denizbank mobil uygulamada sorun mu var?
1.08.2022 Ekonomi
İhtiyaç kredisi faiz oranları tamamen değişti! Bankalar resmen duyurdu, başvuran alıyor...
İhtiyaç kredisi faiz oranları tamamen değişti! Bankalar resmen duyurdu, başvuran alıyor... Son dakika kredi açıklaması! Ziraat Bankası, İş Bankası, Vakıfbank, Garanti BBVA, Akbank, Halkbank ve diğer bankalar tek tek duyurdu. Ramazan Bayramı öncesinde nakit para ihtiyacı olan ve çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak isteyen çok sayıda vatandaş banka kredilerine yönelmeye başladı. Kredi çekmek isteyen vatandaşlar taksitleri, geri ödemesi ve faiz oranlarında kendilerine en uygun bankayı araştırıyor. İhtiyaç kredileri için bankalar faiz oranlarını güncelleyerek müşterilerine duyurdu. Bayram öncesi birçok bankanın sunduğu faiz oranı, 1,70 seviyesinin altına düşmüş durumda. Peki güncel kredi faiz oranları ne? Kredi faiz oranlarında en uygun olan banka hangisi?
26.04.2022 Ekonomi
Kredi fırsatı için hemen başvurun! 6 ay ödemesiz, 2 yıl vade; Ziraat Bankası, İş Bankası, Halkbank, Finansbank ve...
Kredi fırsatı için hemen başvurun! 6 ay ödemesiz, 2 yıl vade; Ziraat Bankası, İş Bankası, Halkbank, Finansbank ve... Kredi desteği veriliyor. Başvurular başladı, yeni kredi paketi ile ilgili detaylar belli oldu. 6 ay ödemesiz, 2 yıl vade ile kredi kullanabilecek. Ziraat Bankası, HalkBank, VakıfBank, Garanti Bankası, İş Bankası, Akbank, Finansbank ve çok sayıda daha bankadan da kredi çekilebilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaletli (Hazine destekli) destek; yatırım destek paketi, ihracat destek paketi ve işletme ihtiyaç paketi adı altında sağlanacak. Başvurular için son tarih ne? Vade ve kredi limitleri nedir, hangi bankalar bulunuyor? Ucuz krediden kimler yararlanacak? İşte kredi desteği detayları...
24.02.2022 Ekonomi
DenizBank resmen duyurdu, yeni karar! Ve değişti, müşteriler artık...
DenizBank resmen duyurdu, yeni karar! Ve değişti, müşteriler artık... DenizBank'tan flaş karar! Resmen duyuruldu. Çok sayıda müşteriyi yakından ilgilendiriyor. Yeni hizmet devreye alındı ve mobile taşındı. DenizBank'ın yaptığı açıklamaya göre Swift GPI sistemi ile, yurt içi ve yurt dışı bankalara yapılan döviz transferleri, mobil bankacılık kanalı üzerinden anlık ve kolaylıkla izlenebilecek. Ayrıca müşteriler işlemlerle ilgili anlık olarak bilgilendirilecek.
17.11.2021 Ekonomi
Kredi müjdesi! Bugün resmen başlıyor, ödemeler 6 ay sonra, faizler...
Kredi müjdesi! Bugün resmen başlıyor, ödemeler 6 ay sonra, faizler... Kredi kullanacaklar için büyük fırsat... 6 ay ödeme yok. Nakit ihtiyaçlar hemen karşılanıyor, ödemeler ise 6 ay sonra başlıyor. Avantajlı faiz oranları ile kredi kullanılabiliyor. Kredi başvuruları bugün itibarı ile başladı. İşte kredi kullanmayı düşünenler için 6 ay geri ödemesiz kredi kullanımı sağlayan bankalar ve kredi detayları....
1.06.2021 Ekonomi
Finansbank, DenizBank, TEB art arda duyurdu! Ve başladı
Finansbank, DenizBank, TEB art arda duyurdu! Ve başladı Finansbank, DenizBank, TEB ve diğer bankalar peş peşe açıkladı. Değişiklik kararı hesabı olan tüm müşterilere duyuruldu. Bugün başladı. TBB tarafından alınan tavsiye kararı sonrası bankalar harekete geçti. Birçok banka çalışma saatlerinde değişikliğe gitti. İşte Finansbank, DenizBank, TEB ve diğer bankalarda bugünden itibaren geçerli olan mesai saatleri...
6.05.2021 Ekonomi
Denizbank, Ziraat Bankası, Garanti BBVA resmen duyurdular! Hesabı olan herkesi ilgilendiriyor...
Denizbank, Ziraat Bankası, Garanti BBVA resmen duyurdular! Hesabı olan herkesi ilgilendiriyor... Ziraat Bankası, Garanti BBVA, Denizbank hesabı olan herkesi ilgilendiren yeni kararı duyurdular. Bankalar peş peşe yaptıkları açıklamada kredili mevduat hesabının faiz oranını %1,98, gecikme faiz oranını %2,28 olarak uygulanacağını bildirdiler. Ziraat Bankası, Denizbank ve Garanti BBVA tarih vererek müşterilerini SMS ile bilgilendirdi.
29.04.2021 Ekonomi
Faizler artıyor! Açıklamalar peş peşe geliyor, acele eden karlı çıkıyor
Faizler artıyor! Açıklamalar peş peşe geliyor, acele eden karlı çıkıyor Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Bankalar art arda duyurdu. Faiz oranlarında değişikliğe gidiliyor. Ziraat Bankası, Denizbank ve Garanti BBVA tarih vererek müşterilerini SMS ile bilgilendirdi. Yeni faiz oranları belirlendi. Sayılı günler kaldı. Faizler mayıs ayında değişecek. Acil ihtiyacı olan vatandaşlar bu tarihten önce avans hesaplarından nakit çekerlerse karlı çıkacaklar.
28.04.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu, yeni karar! Hesabı olanlar...
VakıfBank resmen duyurdu, yeni karar! Hesabı olanlar... VakıfBank harekete geçti ve yeni kararı resmen açıkladı. Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka hesabı olan tüm müşterilerine kararı SMS ile duyurdu. VakıfBank'tan yapılan açıklamada değişikliğe gidildiği bildirildi. Banka tüm müşterilerine çalışma saatlerinin değiştiğini açıkladı ve yeni mesai saatlerini duyurdu. Karar dün itibariyle uygulanmaya başlandı. İşte VakıfBank'ın yeni açılış ve kapanış saatleri...
15.04.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Denizbank Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki denizbank açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.