Deniz Can Aktaş

Deniz Can Aktaş

Son dakika deniz can aktaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan deniz can aktaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını deniz can aktaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deniz Can Aktaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deniz can aktaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 102 deniz can aktaş haberi bulunmuştur. Tüm deniz can aktaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, Bandırma Füze Kulübü filmi nerede çekildi?
Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, Bandırma Füze Kulübü filmi nerede çekildi? Bandırma Füze Kulübü nerede çekildi, Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü filmi beyaz perdenin ardından televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyenler, Bandırma Füze Kulübü 'nün çekim yerlerini ve hikayesinin gerçek olup olmadığını araştırıyor. Peki, Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, oyuncuları kimler?
8.02.2024 Magazin
4 Ocak Hudutsuz Sevda yeni bölüm var mı? Bu akşam Hudutsuz Sevda dizisi var mı, bugün Hudutsuz Sevda yayınlanacak mı?
4 Ocak Hudutsuz Sevda yeni bölüm var mı? Bu akşam Hudutsuz Sevda dizisi var mı, bugün Hudutsuz Sevda yayınlanacak mı? Hudutsuz Sevda bu hafta var mı, ? 4 Ocak Hudutsuz Sevda bu akşam yok mu? Hudutsuz Sevda'nın bu hafta yeni bölümünün olup olmayacağı merak ediliyor. Deniz Can Aktaş ve Miray Daner'in başrolünde yer aldığı dizinin yılbaşı haftası nedeniyle yeni bölümünün yayın akışında yer alıp almaması sorgulanıyor. Peki, Hudutsuz Sevda bu akşam yok mu, bu hafta Hudutsuz Sevda var mı? Hudutsuz Sevda yeni bölümü ne zaman?
4.01.2024 Televizyon
Hudutsuz Sevda 2. bölüm fragmanı: Tek bölümlük Yasemin savaşı başlattı!
Hudutsuz Sevda 2. bölüm fragmanı: Tek bölümlük Yasemin savaşı başlattı! Hudutsuz Sevda 2 bölüm fragmanı yayınlandı. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Miray Daner, Deniz Can Aktaş, Esra Dermancıoğlu'nun yer aldığı dizinin yeni blöüm fragmanında Halil İbrahim'in Yasemin'i ölüyor. Biran Damla Yılmaz'ın oynadığı Yasemin, ilk bölümde yer aldı. İkinci bölümde ölerek diziye veda ediyor. Ötr yandan Halil İbrahim'in savaşı bununla başlıyor.
21.09.2023 Televizyon
Herkes şiveye taktı! Hudutsuz Sevda dizisine gelen ilk tepkiler
Herkes şiveye taktı! Hudutsuz Sevda dizisine gelen ilk tepkiler Hudutsuz Sevda dizisi 1 bölümüyle ekrana geldi. Fox Tv'de yayın hayatına başlayan ve başrollerinde Deniz Can Aktaş, Miray Daner ve Biran Damla Yılmaz'ın yer aldığı dizi ilk bölümüne büyük tepki geldi. Artvin'de çekimleri yapılan Hudutsuz Sevda dizisinde Karadeniz şivesinin kötü konuşulduğu yorumları sosyal medyada damga vurdu. Özellikle Esra Dermancıoğlu'na gelen şive tepkileri dikkat çekti.
21.09.2023 Televizyon
Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Fox Tv Hudutsuz Sevda hangi il, ilçede çekiliyor?
Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Fox Tv Hudutsuz Sevda hangi il, ilçede çekiliyor? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Miray Daner, Deniz Can Aktaş, Esra Dermancıoğlu, Burak Sergen, Burak Sevinç gibi isimlerin yer aldığı Hudutsuz Sevda'nin senaryosuhnu Bahadır Özdener yazıyor. Dizide kısa bir süre kalacak Biran Damla Yılmaz da var. Kan davası yüzünden İstanbul'a gelen Halil İbrahim'in hikayesini anlatacak Hudutsuz Sevda hangi il, ilçede çekiliyor? Hudutsuz Sevda uyarlama mı? İşte detaylar...
21.09.2023 Televizyon
Bihter Farah Zeynep Abdullah olmuştu! Behlül'ü kim oynayacak?
Bihter Farah Zeynep Abdullah olmuştu! Behlül'ü kim oynayacak? Efsane olan dizilerden Aşk-ı Memnu film olarak ekranlara dönüyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in başrolünde olduğu dizinin filminde Farah Zeynep Abdullah Bihter'e hayat verecek. Dizide Behlül'ün kim olacağı merak edilirken o isimler gündeme geldi.
16.01.2023 Magazin
Hafsanur Sancaktutan'dan intihar iddialarına yanıt!
Hafsanur Sancaktutan'dan intihar iddialarına yanıt! Afra Saraçoğlu'nun eski sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşadığı haberleriyle gündeme gelen Hafsanur Sancaktutan hayranlarını korktuttu. Son dönemdeki oyunculuğuyla beğeni toplayan Sancaktutan’ın geçen cuma akşamı ailesiyle çıktığı yemek kabusa döndü.
16.01.2023 Magazin
Esra Dermancıoğlu'dan duygusal paylaşım! 'En acı verici tarafı ulaşamamak'
Esra Dermancıoğlu'dan duygusal paylaşım! 'En acı verici tarafı ulaşamamak' Akciğerinde kitle tespit edilen usta oyuncu Civan Canova 67 yaşında hayatını kaybetmişti. Ağustos ayında yaşamını yitiren Canova'nın vefatı sonrası sanatçı dostları duygularını sosyal medyadan paylaşmıştı. Usta ismin yakın dostu Esra Dermancıoğlu arkadaşını aramak için telefona yeltendi. Ünlü oyuncu duygularını sosyal medyada ifade etti.
18.12.2022 Magazin
Deniz Can Aktaş ile Hafsanur Sancaktutan aşkı bitti mi?
Deniz Can Aktaş ile Hafsanur Sancaktutan aşkı bitti mi? 'Aşk Ağlatır' dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Hafsanur Sancaktutan (22) ile Deniz Can Aktaş (29)'ın ayrıldıkları iddia edildi. 3.5 yıldır gözlerden uzak aşk yaşayan ve bir süredir birlikte yaşayan ünlü çiftten evlilik haberi bekleniyordu.
18.12.2022 Magazin
Deniz Can Aktaş'tan korkutan kare! Gözüne ne oldu?
Deniz Can Aktaş'tan korkutan kare! Gözüne ne oldu? Son dönemin en çok parlayan isimlerinden biri olan Deniz Can Aktaş, sosyal medyadan mosmor olan gözünü paylaştı. Aktaş'a "Gözüne ne oldu?" mesajı yağdı.
16.12.2022 Magazin
Hafsanur Sancaktutan'a takipçilerinden tepki: Shop yapmayı acilen bırakmalısın
Hafsanur Sancaktutan'a takipçilerinden tepki: Shop yapmayı acilen bırakmalısın Son zamanlarda yer aldığı projelerle adından sıkça söz ettiren Hafsanur Sancaktutan, sevgilisi Deniz Can Aktaş'ın başrolünde yer aldığı filmin galasına hazırlanırken ayna karşısında verdiği pozları Instagram hesabından paylaştı. 'Bacak boyu' ile çok konuşulan 22 yaşındaki güzel, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Sancaktutan hakkında yapılan yorumlar dikkat çekti.
23.10.2022 Magazin
Hafsanur Sancaktutan'dan dizideki iddialı sahnelere ilişkin açıklama!
Hafsanur Sancaktutan'dan dizideki iddialı sahnelere ilişkin açıklama! Seneler önce uzaya roket göndermeyi başaran liseli gençlerin hikayesini beyazperdeye taşıyan 'Bandırma Füze Kulübü' filminin galası, önceki akşam Maslak'ta yapıldı. Başrollerini Alina Boz, Deniz Can Aktaş, Atay Yıldız ve Erkan Kolçak Köstendil gibi isimlerin paylaştığı yapımın galasına katılanlar arasında, Aktaş'ın oyuncu sevgilisi Hafsanur Sancaktutan da vardı. Güzel oyuncu, rol aldığı dizideki iddialı sahneler hakkında konuştu.
22.10.2022 Magazin
Hafsanur Sancaktutan'dan makyaj sonrası kareler! "Nefesim kesildi"
Hafsanur Sancaktutan'dan makyaj sonrası kareler! "Nefesim kesildi" Rol aldığı Son Yaz dizisindeki Yağmur karakteriyle tanınan Hafsanur Sancaktutan, son yıllarda adından söz ettiriyor. Hafzanur Sancaktutan, özel hayatıyla da gündeme geliyor. Meslektaşı Deniz Can Aktaş ile aşk yaşayan Sancaktutan karın kaslarını sergilediği pozlarıyla sosyal medyayı sallamıştı. Güzel oyuncu son olarak makyaj sonrası karelerini takipçilerinin beğenisine sundu. Sancaktutan'ın beğeni yağan pozlarına övgü dolu yorumlar geldi.
15.08.2022 Magazin
Hafsanur Sancaktutan kural bozdu! Deniz Can Aktaş'ın yeni yaşını paylaşımla kutladı: 'Kalbim hep seninle'
Hafsanur Sancaktutan kural bozdu! Deniz Can Aktaş'ın yeni yaşını paylaşımla kutladı: 'Kalbim hep seninle' Son olarak 'Son Yaz' adlı dizide rol alan oyuncu Hafsanur Sancaktutan, uzun süredir kendisi gibi oyuncu Deniz Can Aktaş ile aşk yaşıyor. 'Aşk Ağlatır'adlı dizinin setinde tanışan ve arkadaşlıkları aşka dönüşen ikili, ilişkilerini gözlerden uzak yaşıyor. Hafsanur Sancaktutan bu kez kural bozdu. Güzel oyuncu, sevgilisinin yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı romantik paylaşımla kutladı.
29.07.2022 Magazin
Deniz Can Aktaş ve kıskançlık açıklaması! Hafsanur Sancaktutan: Çok denk gelemiyoruz
Deniz Can Aktaş ve kıskançlık açıklaması! Hafsanur Sancaktutan: Çok denk gelemiyoruz Dijital platformda yayınlanacak 'Dünya ile Benim Aramda' dizisinin kadrosunda yer alan Hafsanur Sancaktutan, önceki gün Arnavutköy'de görüntülendi. İş toplantısından çıkan genç oyuncu, gazetecilerin sorularına yanıt verdi.
23.04.2022 Magazin
TRT 1’in yeni dizisi Kasaba Doktoru'nun galası yapıldı
TRT 1’in yeni dizisi Kasaba Doktoru'nun galası yapıldı TRT 1’in merakla beklenen yeni dizisi "Kasaba Doktoru", ilk bölümüyle dün akşam izleyiciyle buluştu. Kahraman doktorların hayat hikayelerini ve meslek hayatlarında yaşadıkları zorlukları ekrana taşıyacak olan dizinin ilk bölüm izlemesi Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.
9.04.2022 Televizyon
Kasaba Doktoru'nun Ömer'i Deniz Can Aktaş'ın sevgilisi tanıdık çıktı!
Kasaba Doktoru'nun Ömer'i Deniz Can Aktaş'ın sevgilisi tanıdık çıktı! TRT1'in dizisi Kasaba Doktoru'nda Ömer karakteriyle izleyici karşısına çıkacak olan Deniz Can Aktaş'ın özel hayatı merak konusu olmuştu. Aktaş'ın sevgilisi de oyuncu çıktı. İşte detaylar...
8.04.2022 Magazin
Hafsanur Sancaktutan ve Deniz Can Aktaş'ın romantik tatili!
Hafsanur Sancaktutan ve Deniz Can Aktaş'ın romantik tatili! Oyuncu Hafsanur Sancaktutan meslektaşı ve sevgilisi Deniz Can Aktaş ile Kapadokya'ya gitti. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çift, her zaman olduğu gibi birlikte paylaşım yapmadan aynı yerde çektirdikleri fotoğrafları takipçilerinin beğenisine sundu.
6.01.2022 Magazin
Hafsanur Sancaktutan: Aşksız yapamam
Hafsanur Sancaktutan: Aşksız yapamam Deniz Can Aktaş ile beraber olan Hafsanur Sancaktutan aşkla ilgili düşüncelerini InStyle dergisine anlattı. Sancaktutan, "İlgiyi çok seviyorum" dedi.
4.10.2021 Magazin
Deniz Can Aktaş ile Hafsanur Sancaktutan aşklarını ilan etti
Deniz Can Aktaş ile Hafsanur Sancaktutan aşklarını ilan etti Menajerimi Ara’nın Barış'ı Deniz Can Aktaş oyuncu Hafsanur Sancaktutan ile aşkını ilan etti. Bir yılı aşkın süredir beraber olan ikili tatile giderken paylaştıkları fotoğrafla mutluluklarını gösterdiler.
15.07.2021 Magazin
Burak Altay 'Menajerimi Ara'ya konuk oluyor
Burak Altay 'Menajerimi Ara'ya konuk oluyor Ay Yapım imzası taşıyan dizi 'Menajerimi Ara'nın bu haftaki konuğu Burak Altay olacak. 40'ıncı bölümü izle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin yeni bölümü şimdiden merak konusu oldu.
30.05.2021 Magazin
Bir bomba karar daha! O da veda ediyor...
Bir bomba karar daha! O da veda ediyor... Peş peşe yayından kalkan dizilere bir yenisi daha eklendi.
28.11.2017 Televizyon
Nerdesin Birader 1.bölümüyle bu akşam başlıyor!
Nerdesin Birader 1.bölümüyle bu akşam başlıyor! Nerdesin Birader ilk bölümü bu akşam FOX tv'de başlayacak. Nerdesin Birader fragmanlarıyla oldukça ilgi gördü. Nerdesin Birader 1. yeni bölümüyle Fox tv'de güldürmeye geliyor...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Can Aktaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deniz can aktaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.