Gazete Vatan Logo
Magazin Hafsanur Sancaktutan'dan intihar iddialarına yanıt!

Hafsanur Sancaktutan'dan intihar iddialarına yanıt!

Afra Saraçoğlu'nun eski sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşadığı haberleriyle gündeme gelen Hafsanur Sancaktutan hayranlarını korktuttu. Son dönemdeki oyunculuğuyla beğeni toplayan Sancaktutan’ın geçen cuma akşamı ailesiyle çıktığı yemek kabusa döndü.

Hafsanur Sancaktutan'dan intihar iddialarına yanıt!

2019 yılında ekranlara gelen 'Aşk Ağlatır' dizisinde birlikte rol alan Hafsanur Sancaktutan ile Deniz Can Aktaş kısa bir süre sonra aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden oyuncu çift, zaman zaman sosyal medya hesaplarından keyifli anlarını takipçileriyle paylaşıyordu.

AYRILIK HABERİ GELDİ

Deniz Can Aktaş ile Hafsanur Sancaktutan oyunculuk kariyerlerindeki başarılı adımları kadar 3,5 yıldır gözlerden uzak yaşadıkları ilişkisiyle gündemdeydi. Aynı evde yaşayan ünlü çiftten evlilik haberi bekleniyordu. Ancak iki başarılı oyuncu cephesinden de ayrılık haberi geldi. İddiaya göre çift, ilişkilerini dostça noktalama kararı aldı.

"MERT ROL ARKADAŞIM"

Ardından rol arkadaşı Mert Yazıoğlu’yla aşk yaşadığı iddia edilen oyuncu şu açıklamayı yapmıştı:

Hakkımda çıkan magazin haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Mert Yazıcıoğlu benim rol arkadaşımdır, sette de set dışında da görüşmekten mutlu olduğum biridir. Yılın son günü bu açıklamayı yapmak zorunda kaldığım için üzgünüm. Yeni yılda herkese güzellikler diliyorum

"AŞKSIZ YAPAMAM"

Öte yandan 22 yaşındaki Hafsanur Sancaktutan, daha önce özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunmuş ve "Sevgi, aşk... İyi ki var. Sevginin öğrenilen bir şey olduğunu fark ettim. Hayatımda güzel olan her şeyin içinde sevgi var. Gerçek sevginin getirdiği karşılıksız yanında olma halini, güveni ve saygıyı partnerinizden alıyorsunuz. Aşksız yapamam herhalde. İlgiyi çok seviyorum. Aşkı diri tuttuğuna inandığım diğer şey de tatlı küçük atışmalar, inatlaşmalar..." ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

ÇIKTIĞI YEMEK KABUSA DÖNDÜ

Etkili oyunculuğuyla beğeni toplayan Sancaktutan’ın geçen cuma akşamı ailesiyle çıktığı yemek kabusa döndü. İddiaya göre eve gittiğinde fenalaşan oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı.

MİDESİ YIKANDIKTAN SONRA TABURCU EDİLDİ

Zehirlendiği ortaya çıkan Hafsanur Sancaktutan’ın midesi yıkandı. Güzel oyuncu daha sonra taburcu edildi.

Hafsanur Sancaktutan hakkında çok konuşulacak iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, oyuncu eski sevgilisi Denizcan Aktaş'ı arayarak hayatına son vermek istedi.

Şoke eden iddialar karşısında sessizliğini bozan Sancaktutan hemen açıklama yaptı:

"Herkese merhaba, Biraz önce TV’de yayınlanan bir Magazin programında beni ve ailemi çok üzen, çok zor durumda bırakan bir Haber yapıldı. Tedavi olduğum hastaneden gerekli raporları alarak yasal bir süreç başlatacağım için avukatım tarafından bu aşamada detaylı bir açıklama yapmamam istendi. Tek söyleyeceğim 22 yaşında ailesini, işini ve hayatı çok seven bir gencim! Böyle bir habere maruz kaldığım için çok üzgünüm. Basında ve sosyal medyada bu konuda vicdanlı davranılacağına inanıyor, habere itibar edilmeyeceğini umuyorum. Hassasiyet gösteren herkese teşekkür ediyorum"

BİLEKLERİNİ PAYLAŞTI

İntihara teşebbüs ettiği iddia edilen Hafsanur Sancaktutan, bileklerinin fotoğrafını da yayınladı.