Deniz Çakır

Deniz Çakır

Son dakika deniz çakır haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan deniz çakır ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını deniz çakır haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deniz Çakır

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deniz çakır gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.072 deniz çakır haberi bulunmuştur. Tüm deniz çakır haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
Deniz Çakır'dan flaş hamle! Sevgilisinin evine taşındı
Deniz Çakır'dan flaş hamle! Sevgilisinin evine taşındı Bir süredir aşk yaşadığı Bilgehan Baykal ile evlilik kararı alan Deniz Çakır'dan yeni bir hamle geldi. Bilgehan Baykal’la yazın nikâh masasına oturmayı planlayan Deniz Çakır, ilk adımı atarak sevgilisinin Yeniköy’deki evine taşındı.
29.05.2023 Magazin
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP),14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edildi. CHP'nin milletvekili aday listesinde İstanbul 1. bölge ilk sıradan Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul 2. bölge ilk sıradan Namık Tan, İstanbul 3. bölge ilk sıradan ise Engin Altay yer alıyor. Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ise Erzincan birinci sıradan aday gösterildi.
9.04.2023 Gündem
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi CHP’de milletvekili adayları listesi şekillenmeye başladı. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
9.04.2023 Gündem
Oyuncu Deniz Çakır evlilik kararı aldı!
Oyuncu Deniz Çakır evlilik kararı aldı! Ünlü oyuncu Deniz Çakır'dan müjdeli haber geldi. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü oyuncunun, uzun süredir birlikte olduğu Bilgehan Baykal ile evlilik kararı aldığı konuşuluyor.
9.03.2023 Magazin
Bade İşçil: 2022 küçük bir nazar boncuğu taktı gitmeden
Bade İşçil: 2022 küçük bir nazar boncuğu taktı gitmeden Son olarak 'Aslında Özgürsün' dizisinde rol alan Bade İşçil, 2023 yılına girmeye saatler kala sağ ayağının sargılı halini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Ünlü oyuncu, takipçilerine durumunu açıkladı.
1.01.2023 Magazin
Güven Hokna: Önüne gelen 'ben tiyatro yapıyorum' diyor
Güven Hokna: Önüne gelen 'ben tiyatro yapıyorum' diyor Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden 'Yaprak Dökümü'nde oynadığı Hayriye Tekin karakteri ile hafızalara kazanan duayen tiyatro ve dizi oyuncusu Güven Hokna, şimdilerde ekranlardan uzak bir hayat yaşıyor. Fahriye Evcen, Gökçe Bahadır, Deniz Çakır, Neslihan Atagül gibi isimlerle çalışan usta oyuncu, sinema ve dizi dünyasına kazanan isimler hakkında konuştu.
30.12.2022 Magazin
Bade İşçil: İyi eş olamadık ama iyi arkadaş olduk!
Bade İşçil: İyi eş olamadık ama iyi arkadaş olduk! Son olarak dijital platformda yayınlanan 'Aslında Özgürsün' dizisinde rol alan Bade İşçil, önceki gün Baltalimanı’nda görüntülendi. Dinlendiğini söyleyen güzel oyuncu, "Oğlunuz Azur’dan sonra özel hayatınızı geri plana mı attınız?" sorusuna yanıt verirken, 2013-2016 yılları arasında evli kaldığı Malkoç Süalp hakkında da konuştu.
25.10.2022 Magazin
'Yaprak Dökümü' hafta içi her gün Kanal D’de
'Yaprak Dökümü' hafta içi her gün Kanal D’de Kanal D’nin; yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, Reşat Nuri Güntekin’in ölümsüz eserinden günümüze uyarlanan, toplam beş sezondan oluşan 'Yaprak Dökümü' dizisi, yeniden ekrana geliyor.
3.09.2022 Televizyon
Zuhal Olcay yeni yaşını sahnede kutladı!
Zuhal Olcay yeni yaşını sahnede kutladı! Zuhal Olcay, doğum günü olan 10 Ağustos'ta sahnedeydi. Ünlü şarkıcı, yeni yaşını Bodrum Gümüşlük'teki sahnesinde kutladı. Sevenleri, Olcay'ı doğum günündeki konserine büyük ilgi gösterdi.
11.08.2022 Magazin
Ünlü dizinin yıldızı 48 yaşındaki Jossara Jinaro hayatını kaybetti!
Ünlü dizinin yıldızı 48 yaşındaki Jossara Jinaro hayatını kaybetti! ABD'nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan ER'da rol alan Jossara Jinaro 48 yaşında hayatını kaybetti.
30.04.2022 Magazin
Deniz Çakır kameraları görünce panikle sevgilisinin elini bıraktı!
Deniz Çakır kameraları görünce panikle sevgilisinin elini bıraktı! İlk TV deneyimini 2004 yılında 'Kadın İsterse' dizisiyle yaşayan, 'Yaprak Dökümü'ndeki 'Ferhunde' rolüyle hafızalarda yer eden, şimdilerde dijital platformda yayınlanan 'Aslında Özgürsün' dizisinde rol alan Deniz Çakır, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Bilgehan Baykal ile el ele konsere gelen oyuncunun, basın mensuplarını görünce sevgilisiyle arasına mesafe koyması dikkat çekti.
30.04.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Deniz Çakır'dan Yaprak Dökümü itirafı!
Ünlü oyuncu Deniz Çakır'dan Yaprak Dökümü itirafı! Deniz Çakır, Bloomberg HT'de yayınlanan 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk oldu. Ünlü oyuncu, 2006-2010 yıllarında arasında Kanal D'de yayınlanan 'Yaprak Dökümü' dizisi hakkında konuştu.
27.01.2022 Magazin
Deniz Çakır'dan yeni proje müjdesi!
Deniz Çakır'dan yeni proje müjdesi! Son olarak Fox TV'de yayınlanan 'Masumiyet' dizisinde rol alan Deniz Çakır, Bodrum tatilini bitirip İstanbul'a döndü. Önceki gün arkadaşıyla Arnavutköy’de görüntülenen güzel oyuncu, yeni bir projede rol alacağını duyurdu.
9.01.2022 Magazin
Serkay Tütüncü, Alaçatı fiyatlarına isyan etti!
Serkay Tütüncü, Alaçatı fiyatlarına isyan etti! Çeşme Alaçatı'daki otel fiyatlarının artışına oyuncu Serkay Tütüncü Twitter'da isyan etti. İzmir'in popüler tatil noktalarından Çeşme -Alaçatı'da eski rol arkadaşı ve sevgilisi İlayda Alişan ile tatil yapan Tütüncü, bir bardak içkinin 984 lira olduğunu ileri sürerek, "Dedenizin tarlasını satın, kredi çekin öyle gelin" mesajı verdi.
9.07.2021 Magazin
Deniz Çakır hakkında karar verildi
Deniz Çakır hakkında karar verildi Beşiktaş’ta bir kafede başörtülü kadınlara hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan ünlü oyuncu Deniz Çakır’ın davasında karar çıktı.
2.07.2021 Magazin
Masumiyet final mi yapacak? Masumiyet yayından kaldırılıyor mu?
Masumiyet final mi yapacak? Masumiyet yayından kaldırılıyor mu? Hikayesi ve oyuncuları ile sık sık gündem olan Masumiyet dizisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Gün değişikliği yapılarak şans verilen Masumiyet dizisi ile ilgili karar alındı. Peki, Masumiyet final mi yapacak? Masumiyet yayından kaldırılıyor mu? Masumiyet bitti mi? İşte Masumiyet dizisi ile ilgili son gelişmeler!
20.05.2021 Gündem
Deniz Çakır'ın elektrikli bisikletini çalan kişinin 10 yıla kadar hapsi istendi
Deniz Çakır'ın elektrikli bisikletini çalan kişinin 10 yıla kadar hapsi istendi Ünlü oyuncu Deniz Çakır'ın 10 ay önce evinin önünde park halinde bıraktığı elektrikli bisikletini çaldığı iddia edilen erkek hemşire Uygar K. hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, "Pandemide hastaneye gidemeyen hastalara evinde hizmet vermek için bisikleti kullanırım diye aldım. Pişmanım" diyen şüpheli Uygar K. hakkında 'Nitelikli hırsızlık' suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.
18.04.2021 Magazin
Deniz Çakır'ın elektrikli bisikletini çalan hemşireye 10 yıla kadar hapis istemi
Deniz Çakır'ın elektrikli bisikletini çalan hemşireye 10 yıla kadar hapis istemi Oyuncu Deniz Çakır'ın 10 ay önce evinin önünde park halinde bıraktığı elektrikli bisikletini çaldığı iddia edilen erkek hemşire Uygar K. hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, "Pandemide hastaneye gidemeyen hastalara evinde hizmet vermek için bisikleti kullanırım diye aldım. Pişmanım" diyen şüpheli Uygar K. hakkında 'nitelikli hırsızlık' suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.
17.04.2021 Magazin
Deniz Çakır davasında flaş gelişme!
Deniz Çakır davasında flaş gelişme! Başörtülü kadınlara 2018 yılında bir alışveriş merkezinde hakaret ettiği iddia edilen oyuncu Deniz Çakır’ın "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama" suçundan yargılandığı davada, mütalaa verildi. Savcı, Çakır’ın "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama" suçundan beraat etmesini isterken, "Alenen hakaret" suçundan ise savcılığa suç duyurusunda bulunulmasını talep etti.
13.04.2021 Magazin
İlayda Alişan'ın anne acısı! Unutamadığı o an...
İlayda Alişan'ın anne acısı! Unutamadığı o an... Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır ve Serkan Tütüncü'nün başrollerini paylaştığı 'Masumiyet' dizisinde 'Ela' karakterini canlandıran İlayda Alişan (25), 9 yaşındayken annesini kanserden kaybettiğini söyledi.
10.04.2021 Magazin
Deniz Çakır hakkına suç duyurusu!
Deniz Çakır hakkına suç duyurusu! Ünlü oyuncu Deniz Çakır hakkına suç duyurusunda bulunuldu. Deniz Çakır ile aynı dizide çalışan kostüm asistanı Çağatay Görgen, ünlü oyuncunun kendisine küfür ettiğini iddia ederek suç duyurusunda bulundu.
11.03.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Çakır ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deniz çakır haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.