Yaprak Dökümü

Yaprak Dökümü

Son dakika Yaprak Dökümü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yaprak Dökümü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yaprak Dökümü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yaprak Dökümü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yaprak dökümü gelişmeleri de dahil olmak üzere 856 yaprak dökümü haberi bulunmuştur. Tüm yaprak dökümü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Güven Hokna İnci Taneleri’nin Dilber’ine övgüler yağdırdı: O ne oynayacağını bilir!
Güven Hokna İnci Taneleri’nin Dilber’ine övgüler yağdırdı: O ne oynayacağını bilir! Türkiye’nin fenomen dizisi “Yaprak Dökümü”nün Hayriye Hanım’ı Güven Hokna, “Aramızda Kalmasın” adlı programa konuk oldu. Hokna programda Kanal D’de yayınlanan İnci Taneleri dizisinde yer alan Hazar Ergüçlü hakkında övgü dolu sözler söyledi.
2.04.2024 Magazin
Halil Ergün’den yapımcılık yapan meslektaşlarına gönderme: Oyunculuk yapmak için para yatırmam
Halil Ergün’den yapımcılık yapan meslektaşlarına gönderme: Oyunculuk yapmak için para yatırmam Kanal D'nin fenomen dizilerinden 'Yaprak Dökümü'nde 'Ali Rıza' karakterine hayat vere Halil Ergün, "Kendi paramı yatırarak filmde oynamak benim defterimde yok" diyerek, yapımcılığa soyunan meslektaşlarını eleştirdi.
9.03.2024 Magazin
Isparta’da uyuşturucu operasyonu: 2 şahıs tutuklandı
Isparta’da uyuşturucu operasyonu: 2 şahıs tutuklandı Isparta’da uyuşturucu ile mücadeleye yönelik yapılan çalışmalar neticesinde 28 gram uyuşturucu madde ele geçirilerek, 2 şahıs tutuklandı.
23.01.2024 Gündem
Kripto paralarda yaprak dökümü
Kripto paralarda yaprak dökümü Kripto para piyasalarında kayıplar hızlandı. Uzun süre beklenen spot ETF onayı rağmen Bitcoin, 39 bin doların altına geriledi. BTC'deki kayıplar yaklaşık 2 haftada yüzde 20'yi gördü.
23.01.2024 Ekonomi
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
6.01.2024 İddaa
Acımak Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Acımak Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Acımak Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Acımak Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Acımak, Reşat Nuri Güntekin tarafından kaleme alınmış bir eserler. 1928 tarihinde yayınlanmış olan eserde çocukluk döneminde gördüğü işkenceler sonucu acıma duygusunu kaybetmiş bir öğretmenin hikayesi anlatılır.
15.12.2023 Eğitim
Dilek Taşı dizisinde yaprak dökümü çok erken başladı! Kafaları karıştıran ayrılık...
Dilek Taşı dizisinde yaprak dökümü çok erken başladı! Kafaları karıştıran ayrılık... Çok hızlı bir çıkış yakalayan dizilerin başında Dilek Taşı geliyor. Ancak gelen haberler bazı oyuncuların kadrodan ayrılığı yönünde. Yaşanan son gelişme seyircinin de kafasını karıştırdı.
23.11.2023 Televizyon
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti Yeşilçam'da Türkan Şoray, Filiz Akın, Belgin Doruk, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik, Emel Sayın, Gülşen Bubikoğlu ve Necla Nazır'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü ismi seslendiren 94 yaşındaki ses sanatçısı ve oyuncu Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti. Usta ismin ölümü sevenlerini yasa boğdu.
29.10.2023 Magazin
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı?
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Sevdiği dizileri kaçırmadan izlemek, TV karşısında günün yoğunluğunu atmak isteyenler milli yas nedeniyle ara verilen dizilerin başlayıp başlamadığını sorguluyor. TV’lerin yayın akışı 24 Ekim 2023 Salı günü yayınlandı. Peki, Milli yas nedeniyle olmayan dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Bugün hangi diziler var, diziler ne zaman başlıyor?
24.10.2023 Televizyon
Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı!
Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı! Aşk-ı Memnu neden yok sorusuna, yanıt aranıyor. 20 Eylül Çarşamba günü bölümünün yayınlanmaması nedeniyle merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi tekrar bölümleriyle yeniden izleyicilerle buluştu. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor ve Nur Fettahoğlu’nun başrollerde yer aldığı dizinin bugün ekranlarda olmaması nedeniyle Aşk-ı Memnu bitti mi? sorunun yanıtı araştırılıyor. Peki, Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı…
20.09.2023 Televizyon
Fenerbahçe'de yaprak dökümü! 6 yıldız gidiyor, 20 milyon euro kazandıracak
Fenerbahçe'de yaprak dökümü! 6 yıldız gidiyor, 20 milyon euro kazandıracak Transferde son dakika gelişmesi. Fenerbahçe son dakika transferlerini açıklarken bazı isimleri de gönderme çalışmalarına başladı. Kanarya kadrosunda düşünmediği 6 futbolcuyu gönderiyor. 18 yabancısı bulunan Fenerbahçe, yeni transferlere yer açmak istiyor. 8 futbolcu ile anlaşan Fenerbahçe, göndereceği futbolculardan da bonservis bedeli bekliyor. Fenerbahçe yeni 20 milyon euroluk bir gelir bekliyor. İşte son dakika transferlerinin detayları...
21.07.2023 Fenerbahçe
Maviye Sürgün Ali Tarhun kimdir? Maviye Sürgün Ali'yi kim oynuyor? Caner Cindoruk kaç yaşında?
Maviye Sürgün Ali Tarhun kimdir? Maviye Sürgün Ali'yi kim oynuyor? Caner Cindoruk kaç yaşında? Maviye Sürgün Ali kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show Tv'de bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek Maviye Sürgün dizisinde SAT komandosu Ali'yi Caner Cindoruk canlandırıyor. Sadakatsiz dizisinden sonraki ilk projesi olan Cindoruk'un partneri ise Damla Sönmez oldu. Peki Caner Cindoruk kaç yaşında? Caner Cindoruk nereli? İşte detaylar...
11.06.2023 Televizyon
Yeliz Şar'dan duygusal paylaşım: Şimdi her şeyimi kaybettim
Yeliz Şar'dan duygusal paylaşım: Şimdi her şeyimi kaybettim Yeliz Şar(44), annesi Şehriban Şule Şar'ın acısıyla sarsılmasının ardından duygusal bir mesaj kaleme aldı. Oyuncu, sosyal medya hesabından içini dökerek "Babamla buluştun, nurlar içinde uyuyun ama ben 5 yıl önce yarım kalmışken şimdi her şeyimi kaybettim" dedi.
23.04.2023 Magazin
Oyuncu Deniz Çakır evlilik kararı aldı!
Oyuncu Deniz Çakır evlilik kararı aldı! Ünlü oyuncu Deniz Çakır'dan müjdeli haber geldi. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü oyuncunun, uzun süredir birlikte olduğu Bilgehan Baykal ile evlilik kararı aldığı konuşuluyor.
9.03.2023 Magazin
Veda Mektubu Seher kimdir? Bennu Yıldırmlar kimdir, kaç yaşında? Bennu Yıldırımlar evli mi?
Veda Mektubu Seher kimdir? Bennu Yıldırmlar kimdir, kaç yaşında? Bennu Yıldırımlar evli mi? Veda Mektubu dizisinde Seher karakterini oynayan Bennu Yıldırımlar hakkında araştırmalar başladı. Ziya ile olan evliliğinden doğan Mehmet Karlı'nın Aslı ile olan aşkının karşısına duran Seher izleyicinin de dikkat çektiği karakter oldu. Seher'i oynayan Bennu Yıldırımlar ise Türk televizyon tarihinin önemli yapımlarından Süper Baba, Yaprak Dökümü ve Umutsuz Ev Kadınları gibi dizilerde rol aldı. Peki Bennu Yıldırımlar kaç yaşında, evli mi?
27.02.2023 Televizyon
Yusuf Güney elendi mi, neden yok? Yusuf Güney Survivor’dan ayrıldı mı, ne oldu?
Yusuf Güney elendi mi, neden yok? Yusuf Güney Survivor’dan ayrıldı mı, ne oldu? Survivor Yusuf Güney neden yok, neden ayrıldı, elendi mi? sorularının yanıtı izleyenler tarafından merak ediliyor. Yusuf Güney 2 akşamdır oyunlarda yer almayınca, izleyiciler bu durumu sorgulamaya başladı. Merak edilen sorunun yanıtı eleme konseyinde kesinlik kazandı. Bu sene deyim yerindeyse yarışmada yaprak dökümü yaşanıyor. Survivor 2023'te yarışmacılar bir bir veda ediyor. Peki, Survivor Yusuf Güney nerede, elendi mi, ayrıldı mı? Yusuf Güney’e ne oldu?
30.01.2023 Televizyon
Yaprak Dökümü'nde şirin bir çocuktu! Şebnem Ceceli'nin son hali büyülüyor
Yaprak Dökümü'nde şirin bir çocuktu! Şebnem Ceceli'nin son hali büyülüyor Efsane dizi Yaprak Dökümü'nde şirin çocuk Ayşe karakterini canlandıran Şebnem Ceceli'nin son hali görenleri büyülüyor. 25 yaşındaki Şebnem Ceceli büyüdükçe bambaşka biri oldu. İşte Yaprak Dökümü Ayşe'nin son hali...
26.01.2023 Televizyon
Fenerbahçe'de yaprak dökümü başladı! 2 yıldız için dünya devleri devrede
Fenerbahçe'de yaprak dökümü başladı! 2 yıldız için dünya devleri devrede Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında evinde Hatayspor'u konuk eden Fenerbahçe, sahadan 4-0 galip ayrıldı. Devre arası transfer çalışmaları için hız kesmeden devam eden sarı lacivertli ekipte taraftarın sevgilisi haline gelen 2 yetenekli futbolcuya, dünya devi takımlardan teklif geldi. İşte son dakika haberinin tüm detayları...
31.12.2022 Fenerbahçe
Güven Hokna: Önüne gelen 'ben tiyatro yapıyorum' diyor
Güven Hokna: Önüne gelen 'ben tiyatro yapıyorum' diyor Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden 'Yaprak Dökümü'nde oynadığı Hayriye Tekin karakteri ile hafızalara kazanan duayen tiyatro ve dizi oyuncusu Güven Hokna, şimdilerde ekranlardan uzak bir hayat yaşıyor. Fahriye Evcen, Gökçe Bahadır, Deniz Çakır, Neslihan Atagül gibi isimlerle çalışan usta oyuncu, sinema ve dizi dünyasına kazanan isimler hakkında konuştu.
30.12.2022 Magazin
Günay Musayeva: Gece rüyamdan ağlayarak uyandım!
Günay Musayeva: Gece rüyamdan ağlayarak uyandım! 'Yaprak Dökümü' dizisiyle hafızalara kazınan Tolga Karel ile 4 yıl süren evliliğinden bir çocuğu olan ve eski eşiyle yaşadığı polemiklerle sık sık adından söz ettiren model Günay Musayeva, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda bir AVM'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, yaşadığı bir sıkıntıyı paylaştı.
24.12.2022 Magazin
Fenerbahçe derbisi öncesi Trabzonspor'da deprem! 4 ayrılık kapıya dayandı
Fenerbahçe derbisi öncesi Trabzonspor'da deprem! 4 ayrılık kapıya dayandı Süper Lig'de Fenerbahçe ile son derece kritik bir maça çıkmaya hazırlanan Trabzonspor'da Abdullah Avcı 4 futbolcunun performansından memnun değil.
12.12.2022 Trabzonspor
Neslihan Atagül paylaştı,yorum yağdı!
Neslihan Atagül paylaştı,yorum yağdı! Neslihan Atagül, sosyal medyada hesabından yeni pozlarını paylaştı. Atagül, bornozlu kareleriyle kısa sürede ilgi odağı oldu. Paylaşımına, ünlü isimler de dahil birçok kişi yorum yaptı.
11.10.2022 Magazin
'Yaprak Dökümü' hafta içi her gün Kanal D’de
'Yaprak Dökümü' hafta içi her gün Kanal D’de Kanal D’nin; yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, Reşat Nuri Güntekin’in ölümsüz eserinden günümüze uyarlanan, toplam beş sezondan oluşan 'Yaprak Dökümü' dizisi, yeniden ekrana geliyor.
3.09.2022 Televizyon
Yaprak Dökümü neden yok, bitti mi? 25 Ağustos Kanal D yayın akışı!
Yaprak Dökümü neden yok, bitti mi? 25 Ağustos Kanal D yayın akışı! Yaprak Dökümü dizisi tekrar bölümleriyle Kanal D ekranlarında yer alıyordu. Dizini tekrar bölümlerini izleyenler Kanal D ekranlarını açtıklarında diziyi göremeyince Yaprak Dökümü neden yok? sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte Kanal D yayın akışı 25 Ağustos 2022...
25.08.2022 Televizyon
İkinci kez hamile olan Fahriye Evcen'in belirginleşen karnı dikkat çekti!
İkinci kez hamile olan Fahriye Evcen'in belirginleşen karnı dikkat çekti! Yaprak Dökümü' dizisiyle şöhreti yakalayan, geçtiğimiz haftalarda TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Alparslan: Büyük Selçuklu' adlı diziye veda eden Fahriye Evcen, şimdilerde ikinci çocuğuna 2.5 aylık hamile. Kendisi gibi oyuncu olan eşi Burak Özçivit ve üç yaşındaki oğlu Karan ile Bodrum'a giden güzel oyuncu, tatil sırasında hayranlarının fotoğraf isteğini geri çevirmedi. Fahriye Evcen'in büyüyen karnı dikkatlerden kaçmadı.
6.07.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yaprak Dökümü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yaprak dökümü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.