Ddos

Ddos

Son dakika ddos haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ddos ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ddos haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ddos

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ddos gelişmeleri de dahil olmak üzere 94 ddos haberi bulunmuştur. Tüm ddos haberleri aşağıda listelenmiştir.
Siber tehlike ‘kol’ geziyor! Manipüle ediyor
Siber tehlike ‘kol’ geziyor! Manipüle ediyor Uzmanlara göre, özellikle akıllı saatler gibi giyilebilir teknoloji üzerinden kişinin günlük rutininden gittiği yerlere kadar birçok veri toplanıp işlenebiliyor. Ayrıca “ortadaki adam” saldırısı ile kişisel bilgiler manipüle edilebiliyor.
5.05.2023 Gündem
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sözleşmeli personel alacak! İşte GSB personel alımı şartları!
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sözleşmeli personel alacak! İşte GSB personel alımı şartları! Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) duyurdu! Sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Bakanlığı merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere sözlü, uygulamalı sınav sonucu başarı sırasına göre sözleşmeli personel alınacak. Peki, GSB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı şartları…
16.11.2022 Personel Alımı
Cloudflare nedir? Cloudflare çöktü mü? 500 internal server error ne demek?
Cloudflare nedir? Cloudflare çöktü mü? 500 internal server error ne demek? Pek çok web sitesine erişilemiyor. Küresel internet kesintisi nedeniyle dünya genelinde birçok internet sitesinde erişim sorunu yaşandı. İçerik dağıtım ağı Cloudflare çöktü. Peki, Cloudflare nedir? Cloudflare çöktü mü? 500 internal server error ne demek? İşte detaylar…
21.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Bitcoin’de son durum ne? Bitcoin düşer mi, yükselir mi? Bitcoin son dakika yorumlar!
Bitcoin’de son durum ne? Bitcoin düşer mi, yükselir mi? Bitcoin son dakika yorumlar! Kripto para piyasalarında son durum merak ediliyor. Bitcoin’deki görünümün zayıf olması yatırımcıyı tedirgin ediyor. Peki, Bitcoin’de son durum ne? Bitcoin düşer mi, yükselir mi? Bitcoin ne olur? İşte Bitcoin son dakika yorumlar!
20.06.2022 Ekonomi
Rusya, Ukrayna’ya siber saldırılarını yüzde 196 artırdı
Rusya, Ukrayna’ya siber saldırılarını yüzde 196 artırdı STM ThinkTech, bu yılın ilk çeyreğini kapsayan Siber Tehdit Durum Raporu’nu açıkladı. Ukrayna-Rusya savaşındaki siber operasyonların ele alındığı raporda, Rusya’nın Ukrayna askeri ve devlet kurumlarına yönelik çevrimiçi saldırılarını yüzde 196 artırdığı vurgulandı. Ukrayna’nın ise, Rusya’daki askeri ve kritik altyapı hedeflerine saldırmak için siber güvenlik uzmanları ordusu oluşturduğuna dikkat çekildi.
20.04.2022 Dünya
Ukrayna'ya siber saldırı! Harekete geçtiler, birçoğu engellendi
Ukrayna'ya siber saldırı! Harekete geçtiler, birçoğu engellendi Ukrayna-Rusya gerilimi siber krize de taşındı. Ukrayna Parlamentosu Rada'da dahil birçok devlet kurumunun internet sitelerine siber saldırılar yapıldığı açıklandı.
23.02.2022 Dünya
Yerli ve milli uygulamalarla 500 binden fazla siber saldırı engellendi
Yerli ve milli uygulamalarla 500 binden fazla siber saldırı engellendi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Alınan önlemler ve geliştirilen yerli ve milli uygulamalarla 1 Ekim itibarıyla bu yıl 60 bin 795 siber saldırı engellendi." dedi.
17.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Kritik siber saldırı açıklaması: 5 yılda 502 binden fazlası engellendi!
Kritik siber saldırı açıklaması: 5 yılda 502 binden fazlası engellendi! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu bünyesindeki uygulamalar ile siber güvenlikte ciddi önlemler aldıklarını, 5 yılda 502 bin 386 siber saldırının engellendiğini açıkladı.
17.10.2021 Gündem
Yandex, internet tarihin en büyük siber saldırısını engelledi
Yandex, internet tarihin en büyük siber saldırısını engelledi Rusya'nın en büyük teknoloji şirketi Yandex, tarihin en büyük siber saldırılarından birini püskürttüğünü açıkladı.
11.09.2021 Bilim ve Teknoloji
TÜRKSAT 79 personel alıyor! İşte TÜRKSAT personel alımı başvuru şartları
TÜRKSAT 79 personel alıyor! İşte TÜRKSAT personel alımı başvuru şartları Türksat AŞ faaliyet alanlarında çalıştırılmak üzere personel alımı yapacak. Peki, TÜRKSAT personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Türksat personel alımı başvuru şartları!
23.06.2021 Personel Alımı
Kovid-19 sürecinde siber saldırılar 3 alanda yoğunlaşacak
Kovid-19 sürecinde siber saldırılar 3 alanda yoğunlaşacak Türkiye Bilişim Derneği (TBD) Başkanı Rahmi Aktepe, yeni tip coronavirüs (Kovid-19) sürecinde siber saldırılardan korunmak için "siber güvenlik ekosistemi" oluşturulmasını önererek, siber saldırıların üç alanda yoğunlaşacağı uyarısında bulundu.
8.05.2020 Bilim ve Teknoloji
Üniversitede sınav için bilgisayar başına geçen öğrencilere şok!
Üniversitede sınav için bilgisayar başına geçen öğrencilere şok! Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nce Corona Virüsü salgını nedeniyle uzaktan eğitime geçilmesinin ardından bu sabah ara sınav sırasında sisteme siber saldırı yapıldığı duyuruldu. Siber saldırı yüzünden 09.00- 10.00 saatlerinde gerçekleştirilemeyen sınavlar, ertelendi.
13.04.2020 Eğitim
Sağlık Bilimleri Üniversitesi yüksek maaşla personel alımı yapacak! (Başvuru şartları)
Sağlık Bilimleri Üniversitesi yüksek maaşla personel alımı yapacak! (Başvuru şartları) Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü yüksek maaşla personel alımı yapacağını duyurdu. Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından alınacak bilişim personeli başvuru şartları da açıklandı. İşte, başvuru şartları ve başvuru tarihleri hakkındaki detaylar…
21.01.2020 Personel Alımı
Cumhurbaşkanlığı harekete geçti! Kamuda yeni dönem...
Cumhurbaşkanlığı harekete geçti! Kamuda yeni dönem... Kamuda yeni dönem başlıyor. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofis Başkanı Ali Taha Koç, “Kurumlarımız birbirine normal internetten değil Kamu-Net ağından bağlanıyor. Yerli ve milli ‘IP kripto cihazımızın’ kullanımına yönelik pilot çalışmaları başlattık. Hedefimiz gelecek sene 16 bakanlığımızın bütün sistemlerinde IP kripto cihazlarının kullanılması” dedi.
30.10.2019 Gündem
Türkiye'ye siber saldırı! İnternet sitelerine erişim koptu
Türkiye'ye siber saldırı! İnternet sitelerine erişim koptu Dün Türk Telekom da dahil bazı bir dizi büyük şirketlerin internet sitelerine siber saldırı gerçekleşti. Bu saldırı nedeniyle internette yavaşlama meydana geldi, bazı sitelere erişim tamamen koptu. Türkiye'ye yönelik düzenlenen yoğun siber saldırılarla ilgili Türk Telekom'dan da açıklama geldi.
28.10.2019 Gündem
Sosyal medya uygulamalarının çökme nedenleri
Sosyal medya uygulamalarının çökme nedenleri İnternet kullanımının önemli bir bölümünü oluşturan Facebook, Instagram, Twiter ve WhatsApp uygulamalarının çökme nedenleri belli oldu. Hayatımızın önemli bir bölümünü kapsayan sosyal medya uygulamaları internet ağında yaşanan sorunlardan ilk adımda etkileniyor. İstanbul Aydın Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven, sosyal medya mecralarında yaşanan çökmelerin birden fazla nedeni olduğunu belirtiyor.
13.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Teknolojiyle kapıyı çalan tehlike: Siber saldırı
Teknolojiyle kapıyı çalan tehlike: Siber saldırı Siber saldırıların küresel ekonomiye maliyetinin 2017'de 600 milyar dolar olduğu tahmin ediliyor, bu da küresel gayrisafi hasılanın yaklaşık yüzde 1'ine denk geliyor.
6.03.2019 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'nin siber kalkanı 'Ahtapot' yaygınlaştırılacak
Türkiye'nin siber kalkanı 'Ahtapot' yaygınlaştırılacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleriyle gündeme taşınan milli siber güvenlik çözümü "Ahtapot"un kullanımı artırılacak. 2016 yılından itibaren Türk Silahlı Kuvvetlerine hizmet veren sistem için kamu kurum ve kuruluşlarıyla belediyelerde test çalışmaları yapılıyor.
27.12.2018 Gündem
Akıllı cihazlarda büyük tehlike! 3 kat arttı
Akıllı cihazlarda büyük tehlike! 3 kat arttı Kaspersky Lab IoT raporuna göre, 2018’in ilk yarısında IoT cihazları 120 binden fazla zararlı yazılım sürümüyle saldırıya uğradı. Bu sayı, 2017’nin tamamında görülen IoT zararlı yazılımlarının üç katından daha fazla. 2017’de de akıllı cihazları hedef alan zararlı yazılım sürümlerinin sayısı 2016’ya kıyasla 10 kat artmıştı.
19.09.2018 Bilim ve Teknoloji
Bilgisayarınız kripto para üretiminde kullanılıyor olabilir
Bilgisayarınız kripto para üretiminde kullanılıyor olabilir Bilişim sistemleri ya da internet erişimi bulunan mobil cihazlara gizlice yüklenen zararlı yazılımların, bilgisayar ve akıllı telefonların işlemcilerini kripto para madenciliğinde kullanabileceği bildirildi.
24.07.2018 Bilim ve Teknoloji
Telefona fiziksel zarar veren virüs
Telefona fiziksel zarar veren virüs Antivirüs yazılımlarıyla meşhur olan Kaspersky Lab’ın araştırmacıları Android işletim sistemine sahip bir cihaza yeni bir virüs türünü yükledi. İki gün sonra aşırı yüklenme olan cihazın bataryası şişti ve telefon yamuldu.
22.12.2017 Bilim ve Teknoloji
Telefonlar için yeni tehlike! Bataryayı patlatıyor
Telefonlar için yeni tehlike! Bataryayı patlatıyor Rus siber güvenlik şirketi Kaspersky Lab’dan uzmanlar Trojan.AndroidOS.Loapi isimli akıllı telefonların bozulmasına neden olan yeni bir virüs tespit etti
20.12.2017 Bilim ve Teknoloji
Dünya ve ülke sorunlarına çözüm arayan gençler buluşuyor
Dünya ve ülke sorunlarına çözüm arayan gençler buluşuyor İSTEK Kemal Atatürk Okullarının düzenlediği İVEF-İSTEK Vakfı Eğitim Forumu, 17-20 Kasım 2017 tarihlerinde gerçekleşecek. Türkiye genelinde lise öğrencilerinin katılacağı Eğitim Forumunda gençler, dünya ve ülke sorunlarına alternatif çözümler arayacak.
1.11.2017 Eğitim
Bakanlıktan "Siber Sefer Emri" açıklaması
Bakanlıktan "Siber Sefer Emri" açıklaması Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından, siber güvenlik amacıyla siber sefer emri çıkartılmasına yönelik çalışma yapılmadığı bildirildi.
29.09.2021 Gündem
Google, Play Store'dan 300 uygulamayı kaldırdı!
Google, Play Store'dan 300 uygulamayı kaldırdı! Google, Play Store içerisinde bulunan 300 uygulamayı kaldırdı. Peki, Google neden böyle bir hamle yaptı?
29.08.2017 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Ddos ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ddos haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.