Davut Güloğlu

Davut Güloğlu

Son dakika davut güloğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan davut güloğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını davut güloğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Davut Güloğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan davut güloğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 173 davut güloğlu haberi bulunmuştur. Tüm davut güloğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hangi ünlü isim belediye başkanı oldu? İşte 31 Mart'ın galibi olan ünlüler
Hangi ünlü isim belediye başkanı oldu? İşte 31 Mart'ın galibi olan ünlüler 31 Mart 2024 yerel seçimleri geride kaldı. Birçok ünlü isim de belediye başkanı olmak için yarıştı. Erdal Beşikçioğlu, Hakan Peker, Lal Denizli, Mesut Yar, Nasuh Mahruki, İrfan Değirmenci, Gökhan Zan ve Davut Güloğlu gibi isimler yerel yönetici olmak için halktan oy istedi. İşte belediye başkanı olan ünlü isimler...
1.04.2024 Magazin
Ünlü isimler aday olmuştu! İşte renkli simaların adaylık sonuçları
Ünlü isimler aday olmuştu! İşte renkli simaların adaylık sonuçları 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde aday olan ünlü isimler sandıkta ne sonuç aldığı merak konusu oldu. ‘Behzat Ç’ dizisindeki ‘emniyet amiri’ rolüyle tanınan CHP’nin Etimesgut adayı tiyatro ve sinema sanatçısı Erdal Beşikçioğlu, oyların yüzde 55.7’sini alarak seçimi kazanırken, Düzce’de Yeniden Refah Partisi’nden seçime giren şarkıcı Davut Güloğlu, mevcut belediye başkanı AK Partili Faruk Özlü karşısında yüzde 29.5 oy alsa da kaybeden taraf oldu.
1.04.2024 Gündem
Erdal Beşikçioğlu, Mesut Yar, Hakan Peker... Ünlülerin seçim yarışı, hüsrana uğradı
Erdal Beşikçioğlu, Mesut Yar, Hakan Peker... Ünlülerin seçim yarışı, hüsrana uğradı Yüksek Seçim Kurulu, mahalli seçimlere ilişkin yayın yasağını kaldırdı ve sandıklardan sonuçlar gelmeye başladı. Şehirlerdeki ve ilçelerdeki genel sandık sonuçlarıyla birlikte sunucu Mesut Yar şarkıcı Hakan Peker ve oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun aldıkları oy oranı merak konusu oldu.
1.04.2024 Magazin
31 Mart 2024 Düzce yerel seçim sonuçları: Düzce Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Düzce başkan adayları listesi
31 Mart 2024 Düzce yerel seçim sonuçları: Düzce Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Düzce başkan adayları listesi Düzce yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Düzce iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Düzce Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Düzce aday listesi
31.03.2024 Gündem
Düzce yerel seçim sonuçları 2024: Düzce belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Düzce'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Düzce yerel seçim sonuçları 2024: Düzce belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Düzce'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Düzce geldi. Düzce yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Düzce Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Düzce'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Düzce belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Düzce yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Seçimde ünlüler de yarışacak! İşte isim isim Meclis’in en renkli talipleri
Seçimde ünlüler de yarışacak! İşte isim isim Meclis’in en renkli talipleri 28’inci dönem için milletvekili listeleri hazırlıklarına başlayan siyasi partiler, renkli aday adayları ile dikkat çekiyor. Bu isimler arasında sinema ve müzik dünyasından spor sahalarına, akademiden basına kadar çok farklı yelpazeden aday adayları bulunuyor. İşte vekilliğe talip olan renkli simalardan sadece birkaçı...
31.03.2023 Gündem
Oryantal Asena yeni işiyle şaşırttı!
Oryantal Asena yeni işiyle şaşırttı! Oryantal Asena, sahnelere veda ettikten sonra gelinlik tasarımları yapmaya başladı.
7.11.2022 Magazin
Fatih Erbakan: Kamu kuruluşlarına denk bütçe yapma zorunluluğu getireceğiz
Fatih Erbakan: Kamu kuruluşlarına denk bütçe yapma zorunluluğu getireceğiz Yeniden Refah Partisi, Fatih Erbakan'ın katılımıyla iftar programı düzenledi. Programda açıklamalarda bulunan Erbakan, seçildiklerinde denk bütçe yapma zorunluluğu getireceklerini belirterek “Belediyelere, bakanlıklara, külliyeye ve bütün kamu kuruluşlarına denk bütçe yapma zorunluluğu getirilecek. Hiç kimse birbirinden daha fazla bir gider, harcama yapma imkanına sahip olmayacak” dedi.
25.04.2022 Siyaset
Ünlülerin 'yok artık' dedirten ilişkileri! Hepsi ortaya saçıldı...
Ünlülerin 'yok artık' dedirten ilişkileri! Hepsi ortaya saçıldı... Ünlü isimlerin bilinmeyen, görünce ‘yok artık’ dedirtecek ilişkileri ortay çıktı. Listede görünce büyük şaşkınlık yaratacak birçok isim yer alıyor. Magazin tarihinin tozlu sayfalarında kalan ve unutulup giden aşklar dönemlerine damga vururken, ayrılma süreçleri de bir o kadar sancılı olmuştu. İşte Cem Yılmaz-Deniz Akkaya çiftinden, Hande Ataizi-Fazıl Say aşkına ünlü isimlerin bilinmeyen ilişkileri...
22.04.2022 Magazin
'Cimilli İbo' ismiyle tanınan müzisyen İbrahim Özer'e veda...
'Cimilli İbo' ismiyle tanınan müzisyen İbrahim Özer'e veda... İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Karadeniz müziğinin Cimilli İbo lakabıyla tanınan ismi İbrahim Özer (49), memleketi Rize’deki cenaze töreninin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.
17.08.2021 Magazin
Sıla şikayetçi olmuştu! Davut Güloğlu hakkında
Sıla şikayetçi olmuştu! Davut Güloğlu hakkında Sıla’nın 15 Temmuz darbe girişimi sonrası düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi için “Böyle bir şovun içerisinde yer almayacağım” demesi üzerine şarkıcı Davut Güloğlu katıldığı bir televizyon programında şarkıcıya hakaret etmişti.
23.06.2021 Magazin
Davut Güloğlu için mahkemeden flaş karar!
Davut Güloğlu için mahkemeden flaş karar! Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu hakkında yaklaşık 4 yıl önce Demokrasi ve Şehitler Mitingi için söylediği sözler üzerine küfür ettiği iddiasıyla "hakaret" suçundan 8 bin 500 TL adli para cezasına çarptırılan şarkıcı Davut Güloğlu'nun yargılamanın yenilenmesi talebiyle yaptığı başvuru mahkemece reddedildi.
5.03.2021 Yaşam
Davut Güloğlu'ndan flaş talep! Sıla Gençoğlu...
Davut Güloğlu'ndan flaş talep! Sıla Gençoğlu... Şarkıcı Sıla Gençoğlu hakkında yaklaşık 4 yıl önce Demokrasi ve Şehitler Mitingi için söylediği sözler üzerine küfür ettiği iddiasıyla "hakaret" suçundan 8 bin 500 TL adli para cezasına çarptırılan şarkıcı Davut Güloğlu yargılamanın yenilenmesi talebiyle mahkemeye başvurdu.
4.03.2021 Magazin
Davut Güloğlu kimdir? 'Nurcanım' şarkısıyla çıkış yapan Davut Güloğlu kaç yaşında, nerelidir?
Davut Güloğlu kimdir? 'Nurcanım' şarkısıyla çıkış yapan Davut Güloğlu kaç yaşında, nerelidir? İbo Show bu hafta yine birbirinden değerli sanatçıları ağırlayacak. İbrahim Tatlıses’in sunuculuğunu yaptığı programın bu haftaki konuklar arasında Davut Güloğlu da bulunuyor. Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Davut Güloğlu kimdir, kaç yaşında, nerelidir?
27.02.2021 Gündem
Sıla-Davut Güloğlu tazminat davasında karar!
Sıla-Davut Güloğlu tazminat davasında karar! Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu Amani hakkında yaklaşık 4 yıl önce Demokrasi ve Şehitler Mitingi için söylediği sözler üzerine küfür ettiği iddiasıyla "hakaret" suçundan 8 bin 500 TL adli para cezasına çarptırılan şarkıcı Davut Güloğlu’na bir kötü haber de tazminat davasından geldi. Sıla’nın açtığı 60 bin liralık tazminat davasını kısmen kabul eden mahkeme, Güloğlu’ndan 4 bin lira manevi tazminatın haksız fiil tarihinden işleyecek yasal faizle birlikte alınarak Sıla’ya vermesine karar verdi.
26.11.2020 Magazin
Davut Güloğlu: Sıla bizden özür dilesin
Davut Güloğlu: Sıla bizden özür dilesin 3 yıl önce Yenikapı’daki Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katılmayan Sıla, “Darbe karşıtıyım ama böyle bir şovun içinde bulunmayı tercih etmiyorum” demiş, Davut Güloğlu’nun katıldığı bir programda şarkıcıya yönelik ‘S. olsun gitsin’ ifadesini kullandığı iddia edilmişti.
26.06.2020 Magazin
Yaylada çay topladı
Yaylada çay topladı KARADENİZ müziğinin sevilen ismi Davut Güloğlu, geçtiğimiz günlerde memleketi Rize’ye gitti.
28.09.2018 Magazin
Davut Güloğlu’nun fikri çok yanlış
Davut Güloğlu’nun fikri çok yanlış Ebru Polat, önceki gün Akmerkez’deydi.
4.09.2018 Magazin
Kadınlar beni rahat bırakmıyor
Kadınlar beni rahat bırakmıyor Beyaz TV’de ‘’Mertçe Sohbetler’’in programına katılan Davut Güloğlu ‘’Kadınlar beni hala rahat bırakmıyor ama en büyük aşkı şu an yaşıyorum’’ dedi.
3.09.2018 Magazin
Tek yürek oldular
Tek yürek oldular Ünlü isimler, darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitleri anmak için 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde tek yürek oldular, birlik ve beraberlik mesajı verdiler
16.07.2018 Magazin
Davut Güloğlu’na haciz şoku!
Davut Güloğlu’na haciz şoku! Davut Güloğlu, oğlu Cengizhan Güloğlu’nun ödemediği 66 bin liralık kira ve aidat borcu yüzünden icralık oldu. Eve haciz geldi, televizyon ve koşu bandı alındı. Ayrıca şarkıcı, sevgilisi ve oğluyla birlikte yaşadığı evden mahkeme kararıyla tahliye edildi
8.01.2018 Magazin
'Maymuna benziyor' davasında karar!
'Maymuna benziyor' davasında karar! Yargıtay, şarkıcı Davut Güloğlu'nun Hayko Cepkin'le ilgili sözleri nedeniyle açılan tazminat davasının reddini onadı.
19.12.2017 Magazin
Çekmeköy'de vatandaşlara 10 ton hamsi dağıtıldı
Çekmeköy'de vatandaşlara 10 ton hamsi dağıtıldı Çekmeköy'de düzenlenen "Hamsi ve Horon Festivali"nde, vatandaşlara kazan ve mangallarda pişirilen 10 ton hamsi ikram edildi
12.11.2017 Yaşam
Davut Güloğlu geri dönüyor...
Davut Güloğlu geri dönüyor... Karadeniz müziğinin ünlü isimlerinden Davut Güloğlu, 5.5 yıl aradan sonra hazırladığı yeni albümle müzik piyasalarına dönüyor.
13.09.2017 Kültür Sanat
İşte Davut Güloğlu'nun kendisinden 23 yaş küçük sevgilisi...
İşte Davut Güloğlu'nun kendisinden 23 yaş küçük sevgilisi... Davut Güloğlu, kendisinden 23 yaş küçük üniversite öğrencisi ile aşk yaşadığını ilan etti. Güloğlu, köprünün altına sevgilisiyle kendi adını yazdırdı.
8.09.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Davut Güloğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki davut güloğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.