Davulcu

Davulcu

Son dakika davulcu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan davulcu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını davulcu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Davulcu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan davulcu gelişmeleri de dahil olmak üzere 192 davulcu haberi bulunmuştur. Tüm davulcu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ramazan davulcusu saat kaçta gelir 2024, Ramazan’da davulcu olacak mı? Ramazan davulcusu yasak mı 2024?
Ramazan davulcusu saat kaçta gelir 2024, Ramazan’da davulcu olacak mı? Ramazan davulcusu yasak mı 2024? Ramazan ayının başlaması ile birlikte ilk sahur gecesi geride kaldı. Davul sesini duymayan vatandaşlar Ramazan davulcusu saat kaçta gelir 2024, Ramazan davulcusu yasak mı 2024? Gibi sorulara yanıt aramaya başladı.
11.03.2024 Gündem
Ramazan davulcuları mesaiye başladı! Yüzyıllıkı gelenek devam ediyor
Ramazan davulcuları mesaiye başladı! Yüzyıllıkı gelenek devam ediyor Bilecik Belediyesi Sanat Akademisi Koordinatörü Çağrı Pala, ramazan ayının gelmesiyle davulculara eğitim verdiklerini söyledi. Pala,"Amacımız yüzyıllardır süre gelen bu güzel geleneği yaşatmaktır"dedi.
11.03.2024 Gündem
Müzik grubunun davulcusu ile arkadaşını darbeden sanık için savcı mütalaasını açıkladı
Müzik grubunun davulcusu ile arkadaşını darbeden sanık için savcı mütalaasını açıkladı Ankara'da müzik grubu Piiz'in davulcusu Mehmet Dudarık ve arkadaşı Oğuzhan Oğuz'un 2 yıl önce eğlence mekanında Bilge Kaan Korkmaz tarafından darbedilmesine ilişkin davada, savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, sanık Korkmaz'ın toplamda 13,5 yıl hapisle cezalandırılmasını istedi.
7.03.2024 Gündem
Davulcunun vurduğu muhtar olay anını anlattı: İyi geceler deyip, arkamı döndüm acıyı hissettim
Davulcunun vurduğu muhtar olay anını anlattı: İyi geceler deyip, arkamı döndüm acıyı hissettim Kocaeli’de, ramazanda davul çalmasına izin vermediği Samet Ş.'nin tabancayla vurduğu Yeniyalı Mahallesi Muhtarı Metin Kaplan, “Başka mahallede ikamet ettiği için davul çalmasına izin vermedim. Alkollü olduğunu anladım ve olumlu konuşmaya çalıştım. Ortak çalmayı teklif etti, onu kabul etmedim. İyi geceler deyip, arkamı döndüm. Tam yürürken sağ bacağımda acıyı hissettim” dedi.
5.03.2024 Gündem
Ankara'daki bombalı saldırı girişiminde yeni detay
Ankara'daki bombalı saldırı girişiminde yeni detay ​Ankara'da Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önünde yaşanan bombalı eyleme ilişin yeni detaylar ortaya çıkıyor.
2.10.2023 Gündem
Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl? Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, ciddi bir bakteriyel enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Madonna'nın önceden planlanmış dünya turu ise ertelendi. Peki, Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
29.06.2023 Dünya
Bülent Ersoy’a davulcusundan 101 bin liralık tazminat davası
Bülent Ersoy’a davulcusundan 101 bin liralık tazminat davası Pandemi zamanında Kuzey Kıbrıs'a konsere giden ve PCR testleri sahte çıktığı için bir ay otelde tutulan, bir ay da cezaevinde tutuklu kalan Bülent Ersoy'un 21 kişilik orkestrasının davulcusu Ahmet İzgi, Ersoy ve menajerine toplam 101 bin liralık maddi ve manevi tazminat davası açtı.
31.05.2023 Magazin
Kimliği olmayan davulcular dikkat! Davul çalamayacak ve bahşiş toplayamayacaklar
Kimliği olmayan davulcular dikkat! Davul çalamayacak ve bahşiş toplayamayacaklar Kocaeli’nin İzmit ilçesinde Ramazan boyunca vatandaşları sahura kaldıracak 51 davulcuya özel kimlik belgeleri verildi. Kimliği olmayanların hem davul çalamayacağı hem de bahşiş toplayamayacağı belirtildi.
22.03.2023 Gündem
Ramazan ayı manileri (kısa, uzun, komik)! Ramazan ayında söylenen maniler nelerdir? İşte Ramazan ayı ile ilgili güzel maniler
Ramazan ayı manileri (kısa, uzun, komik)! Ramazan ayında söylenen maniler nelerdir? İşte Ramazan ayı ile ilgili güzel maniler Sokaklara neşe salan davulcuların söylediği maniler ramazan ayının vazgeçilmez unsurları arasında yer alıyor. Ramazan ayında eski bir gelenek olan ramazan davulculuğunu devam ettirmek kültürün bir öğesi olarak öne çıkmaktadır. Ramazan ayında söylenen bazı manileri derledik. İşte kısa ve en güzel Ramazan manileri!
21.03.2023 Ramazan
Sosyal medyada fenomen olmuştu! Evin bahçesinde yanmış halde bulundu
Sosyal medyada fenomen olmuştu! Evin bahçesinde yanmış halde bulundu Antalya'da davulculuk yapan bir kişinin cansız bedeni, evinin bahçesinde yanmış şekilde bulundu. Sosyal medyada paylaştığı videolar büyük beğeni toplayan müzisyenden geriye mutlu anları kaldı.
22.02.2023 Yaşam
Ünlü müzisyen ve gitarist Jeff Beck hayatını kaybetti
Ünlü müzisyen ve gitarist Jeff Beck hayatını kaybetti Dünyanın en büyük gitaristlerinden bir sayılan İngiliz müzisyen Jeff Beck, geçirdiği ani hastalık nedeniyle 78 yaşında hayatını kaybetti.
12.01.2023 Dünya
Berkant Çakıcı sahnede kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Berkant Çakıcı sahnede kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti Ritim müzik dünyasının en tanınmış isimlerinden olan Berkant Çakıcı sahnede geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Acı haberi ses sanatçısı ve yazar Onur Akay duyurdu. Berkant Çakıcı, Sezen Aksu’dan İbrahim Tatlıses’e kadar birçok ünlü isme sahnelerde eşlik etmişti.
8.01.2023 Magazin
Pompalıyla vurulan davulcunun isteği ekipleri şaşkına uğrattı
Pompalıyla vurulan davulcunun isteği ekipleri şaşkına uğrattı Bursa'da düğünden dönen müzisyenler Emircan E. (16) ile Can Emul (24), kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırıda yaralandı. Sağlık ekipleri, Emul'un olay yerinde bırakmak istemediği davulu da ambulansa aldı.
16.09.2022 Yaşam
Arctic Monkeys İstanbul’da! Yılın en iddialı konserine geri sayım başladı!
Arctic Monkeys İstanbul’da! Yılın en iddialı konserine geri sayım başladı! İstanbul dünyaca ünlü İngiliz indie rock grubu Arctic Monkeys’i ağırlamaya hazırlanıyor. Biletleri satışa çıktığı anda tükenen iki gece üst üste sahne alacak Arctic Monkeys binlerce müziksevere unutulmayacak bir gece yaşatacak. Ön grup olarak indie rock’ın yükselen isimlerinden, ‘Cheer Up Baby’, ‘Falling In’ ve ‘My Honest Face’ single’ları ve son albümleri “It Won't Always Be Like This” ile kısa zamanda İngiltere ve İrlanda’da müzik listelerine bir numaradan girerek eleştirmenlerden tam not alan Inhaler sahne alacak! Peki, Arctic Monkeys konseri ne zaman? İşte detaylar...
28.07.2022 Kültür Sanat
Kırkpınar Güreşleri ne zaman 2022? 661. Kırkpınar yağlı güreşleri hangi kanalda? İşte Kırkpınar Güreşleri’nin tarihçesi!
Kırkpınar Güreşleri ne zaman 2022? 661. Kırkpınar yağlı güreşleri hangi kanalda? İşte Kırkpınar Güreşleri’nin tarihçesi! 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri başlıyor! Dünyanın en eski Spor organizasyonu olarak bilinen ve UNESCO Somut Olmayan Kültür Mirasları Listesi'nde de bulunan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri kıyasıya rekabetin yaşanacağı mücadelelere sahne olacak. Müsabakalar için nefesler tutulurken güreş meraklıları Kırkpınar Güreşleri’nin ne zaman, hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. Peki, Kırkpınar Güreşleri ne zaman 2022? 661. Kırkpınar yağlı güreşleri hangi kanalda? Kaç pehlivan katılacak? 2022 Kırkpınar Güreşleri nerede? İşte tüm detaylar…
27.06.2022 Diğer Sporlar
Bon Jovi grubunun kurucusu ve gitaristi Alec John Such hayatını kaybetti!
Bon Jovi grubunun kurucusu ve gitaristi Alec John Such hayatını kaybetti! Bon Jovi grubunun kurucusu ve eski bas gitaristi Alec John Such hayatını kaybetti. Grubun hit şarkılarına imza atan Such, grup arkadaşlarıyla son buluşmasında, "Onları ölesiye seviyorum. Her zaman seveceğim” sözlerini sarf etmişti.
6.06.2022 Magazin
Asker eğlencesinden dönen gençler kaza yaptı: 6 yaralı
Asker eğlencesinden dönen gençler kaza yaptı: 6 yaralı Manisa'nın Kula ilçesinde asker eğlencesinden dönen gençlerin bulunduğu otomobille başka bir otomobil kavşakta çarpıştı. Kazada 6 genç yaralandı.
5.05.2022 Yaşam
Alkollü sürücü takla atan otomobilden burnu bile kanamadan çıktı
Alkollü sürücü takla atan otomobilden burnu bile kanamadan çıktı Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde dönel kavşağa giren otomobil takla attı. Kazadan yara almadan kurtulan sürücü alkollü çıktı.
5.05.2022 Yaşam
Düğünde maganda dehşeti! Davulcu öldü
Düğünde maganda dehşeti! Davulcu öldü Oymaniye’nin Kadirli ilçesinde davulcu Emre Tıptaş (41), düğünde davul çaldığı sırada ateşlenen tabancadan çıkan merminin kalbine isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.
5.05.2022 Yaşam
Düğünde davul çalarken maganda kurşunuyla vurulan davulcu öldü
Düğünde davul çalarken maganda kurşunuyla vurulan davulcu öldü Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde davulcu Emre Tıptaş (41), düğünde davul çaldığı sırada ateşlenen tabancadan çıkan merminin kalbine isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.
4.05.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İtalya’da panel düzenledi
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İtalya’da panel düzenledi Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın uluslararası meselelere ilişkin sorunlar ve çözüm önerilerini değerlendirmek ve Türkiye’nin tezlerini ve yaklaşımlarını uluslararası kamuoyuna aktarmak hedefiyle yürüttüğü kamu diploması faaliyetlerinin yeni durağı İtalya oldu. İletişim Başkanlığınca İtalya’nın başkenti Roma’da “Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi Reformu: Uluslararası Düzenin Yeniden İnşasına Yönelik Yeni Bir Yaklaşım” başlıklı bir panel düzenlendi.
27.04.2022 Dünya
Davulcuların mesaisi başladı
Davulcuların mesaisi başladı Rahmet ve mağfiret ayı olarak bilinen Ramazan-ı Şerif’in ilk sahuruna bu gece kalkıldı. Ramazan Ayı ile özdeşleşen davulcularda maniler ile vatandaşları uyandırdı.
2.04.2022 Yaşam
Ramazan ayında başlıyor! Tek kadın o seçildi, temizlik görevlisiydi şimdiyse...
Ramazan ayında başlıyor! Tek kadın o seçildi, temizlik görevlisiydi şimdiyse... Çorum'da belediye bünyesinde ramazanda davul çalacak 43 gönüllüden biri seçilen Hatice Kırcı (35), davul eşliğinde mani söyleyerek vatandaşları sahura kaldıracak.  Hatice Kırcı, Kadınların yapamayacağı hiçbir şey yok, bunu başardım. Çok mutluyum bu imkanı bana tanıyanlara teşekkür ediyorum dedi..
30.03.2022 Yaşam
Diyarbakır'da feci olay! 10 yaşındaki çocuk can verdi!
Diyarbakır'da feci olay! 10 yaşındaki çocuk can verdi! Metruk evde çöken duvarın altında kalan çocuk hayatını kaybetti...
20.02.2022 Yaşam
Durul Gence hayatını kaybetti
Durul Gence hayatını kaybetti Rock, pop ve caza uzanan geniş alanda müzik yapan 'efsanevi davulcu' Gence, Ankara'da kanser tedavisi görüyordu.
20.10.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Davulcu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki davulcu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.