Cüzdan

Cüzdan

Son dakika cüzdan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cüzdan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cüzdan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cüzdan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cüzdan gelişmeleri de dahil olmak üzere 788 cüzdan haberi bulunmuştur. Tüm cüzdan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç? Lise eğitimlerine örgün olarak değil de uzaktan eğitimle devam eden öğrenciler "açık lise" diplomasına sahip olmak için hafta sonu açık lise sınavına girecek. Peki, Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
16.04.2024 Gündem
Cüzdan bereket duası (Arapça ve Türkçe yazılışı)🙏🏻Nasıl yapılır, Ramazanın son cuması yazılan bereket duası anlamı ne, Cüzdan duası nedir? Ramazanın son cuması cüzdan duası
Cüzdan bereket duası (Arapça ve Türkçe yazılışı)🙏🏻Nasıl yapılır, Ramazanın son cuması yazılan bereket duası anlamı ne, Cüzdan duası nedir? Ramazanın son cuması cüzdan duası Ramazanın son cuma günü yazılan cüzdan duası için aramalar arttı. Ramazanın son cuma günü yazılan bereket duası günün en çok sorgulanan konularından oldu. Cüzdan duası bolluk ve bereket için okunması gereken bir duadır. Peki, Ramazanın son cuması cüzdan duası ne zaman yapılır? Cüzdan Duası nasıl yapılır? İşte Ramazanın son cuma günü yazılan bereket duası…
5.04.2024 Yaşam
Cuma selası kaçta okunur, cuma selası ezandan kaç dakika önce okunur? 5 Nisan 2024 sela vakti ile illerde sela saati
Cuma selası kaçta okunur, cuma selası ezandan kaç dakika önce okunur? 5 Nisan 2024 sela vakti ile illerde sela saati Cuma namazının yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlar cüzdan duası ritüelini gerçekleştirmek için “Sela kaçta okunuyor, sela ile ezan arası ne zaman?” sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Cuma Sela saati…
5.04.2024 Gündem
Akdeniz Turizm Analizi’ne göre 5 yılda turizmini en çok geliştiren ülke Türkiye oldu
Akdeniz Turizm Analizi’ne göre 5 yılda turizmini en çok geliştiren ülke Türkiye oldu Dijital ödemeler sektöründe faaliyet gösteren Visa, Avrupa’nın Akdeniz’e kıyı ülkelerinde seyahat eden yabancı turistlerin kart kullanımı trendlerine dair içgörüler sağlayan Visa Akdeniz Turizm Analizi’nin 2023 yılı sonuçlarını açıkladı. Analiz sonuçlarına göre 2023 yılında Türkiye’de turizm alanında gerek ziyaretçi sayısı gerek yabancı kart kullanımında yüksek çift haneli büyüme kaydedildi ve tüm zamanların turizm rekoru kırıldı. Son bir yıla bakıldığında ise Türkiye’de 2023 yılında kartlı ziyaretçi sayısı 2022’ye göre yüzde 20’ye yakın, turistlerin kartlarıyla yaptığı harcamalar döviz bazlı yüzde 16’dan fazla arttı.
29.03.2024 Ekonomi
ABD'den Apple'a rekabet davası
ABD'den Apple'a rekabet davası ABD Adalet Bakanlığı, Apple'a rekabeti ortadan kaldırdığı gerekçesiyle dava açtı. Davada Apple'in rekabet kurallarını ihlal ettiği ve kullanıcılarını Apple ekosisteminde kalmaya zorladığı iddialar arasında yer alıyor.
22.03.2024 Ekonomi
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavına girecek olan adaylar, sınav öncesi hazırlıklarını tamamlaya çalışıyor. MSÜ sınavı 3 Mart tarihinde yapılacak. Öğrenciler sınava girmelerine engel olacak bir durumla karşılaşmamak için sınavla ilgili kuralları gözden geçiriyorlar. Peki, MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
2.03.2024 Gündem
Soğuk cüzdan nedir? Soğuk cüzdan nasıl kullanılır?
Soğuk cüzdan nedir? Soğuk cüzdan nasıl kullanılır? Dünyanın ilk şehir tokeni olan İzmir Token'i halka arz eden Barış Turgut'la yaptığı protokol sonucu 15 milyonluk yatırım yaparak gündeme gelen Ocakçı Holding'de iddiaya göre; holdingin sahibi Sedat Ocakçı'nın yeğeni siber güvenlik uzmanı Salih Han, kuruma ait 2,5 milyar liralık soğuk cüzdanla Dubai'ye kaçtı. Söz konusu haberlerin ardından soğuk cüzdan ile ilgili aramalar arttı.
7.02.2024 Ekonomi
Ali Burak Ceylan kimdir? Depremzede aileyi köşke yerleştiren oyuncu Ali Burak Ceylan kaç yaşında, nereli? Ali Burak Ceylan dizileri...
Ali Burak Ceylan kimdir? Depremzede aileyi köşke yerleştiren oyuncu Ali Burak Ceylan kaç yaşında, nereli? Ali Burak Ceylan dizileri... 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde ünlü oyuncu Ali Burak Ceylan gündem oldu. Cüzdanını bulan depremzede öğretmenin ailesini Bağdat Caddesi’nde bir köşke yerleştiren Ceylan'ın bu iyiliği kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Peki, Ali Burak Ceylan kimdir?
6.02.2024 Gündem
Airtag Nedir, Ne İşe Yarar? Airtag Nasıl Kullanılır?
Airtag Nedir, Ne İşe Yarar? Airtag Nasıl Kullanılır? Teknoloji günümüzde durmadan gelişmeye devam ederken, birçok farklı ürün hayatımıza dahil olmaya başladı. Bazı eşyaları kayıp etme veya konulduğu yeri hatırlamama durumları birçok insan tarafından yaşanmaktadır. İşte bu noktada Airtag ürünü devreye giriyor.
21.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Gökalp İçer Yönetimindeki ICRYPEX, globalde hızla büyüyor!
Gökalp İçer Yönetimindeki ICRYPEX, globalde hızla büyüyor! “Gökalp İçer Yönetimindeki ICRYPEX, Güney Afrika ve Brezilya’daki faaliyetleriyle global ölçekte de kendini ispat ediyor.
18.01.2024 Advertorial
Kredi kartı kullananlar dikkat! İnternetten alışveriş yapan herkesi ilgilendiriyor, resmen değişti
Kredi kartı kullananlar dikkat! İnternetten alışveriş yapan herkesi ilgilendiriyor, resmen değişti Kredi kartı kuıllanımı ile ilgili yeni gelişme! Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kart, şifre ve kodlara KDV uygulanacak. Gelir İdaresi Başkanlığı'nın Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ'i Resmi Gazete'de yayımlandı.
18.01.2024 Ekonomi
Çukur Çetesi çökertildi! 11 milyar TL'lik mal varlığına el konuldu
Çukur Çetesi çökertildi! 11 milyar TL'lik mal varlığına el konuldu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya'da düzenlenen operasyonda 'Çukur Çetesi' olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. 43 kişinin gözaltına alındığını belirten Bakan Yerlikaya, "Halkımızın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine göz açtırmayacağız. " dedi.
25.12.2023 Gündem
Yılbaşı öncesi sahte ve kaçak alkol operasyonu
Yılbaşı öncesi sahte ve kaçak alkol operasyonu Yılbaşı öncesi sahte ve kaçak alkolden oluşan içkilerin imalat ve satışı konusunda Mudanya Emniyeti Asayiş Büro ekipleri, ilçede 42 litre sahte ve kaçak alkol ele geçirdi, 2 kişiyi gözaltına aldı.
24.12.2023 Gündem
Otobüste cüzdan çalan şüpheli yakalandı
Otobüste cüzdan çalan şüpheli yakalandı Bursa'nın İnegöl ilçesinde, halk otobüsünde cüzdan çalan 12 yaşındaki şüpheli yakalandı.
24.12.2023 Gündem
Husumetlisi tarafından uçurumdan atıldı, 8 yerinden bıçaklandı
Husumetlisi tarafından uçurumdan atıldı, 8 yerinden bıçaklandı Bolu'nun Göynük ilçesinde husumetlisini uçurumdan atan, daha sonra da 8 yerinden bıçaklayan sanığın yargılanmasına başlandı. Koltuk değnekleriyle geldiği duruşmada başından geçenleri anlatan mağdur, "Beni uçuruma attı. Uçurumun yarısına kadar düştüm. Bu sefer de yanıma gelip, beni 8 yerimden bıçakladı. 24 saat boyunca uçurumun ortasında ölüme terk edildim" dedi.
21.12.2023 Gündem
Ace coin nedir? Fusionist (ACE) Coin token nereden alınır, Ace coin nasıl alınır, hangi borsalarda var? İşte Fusionist Ace fiyatında son durum…
Ace coin nedir? Fusionist (ACE) Coin token nereden alınır, Ace coin nasıl alınır, hangi borsalarda var? İşte Fusionist Ace fiyatında son durum… Binance saat 09:00 itibariyle Fusionist (ACE) Coin’i listeledi. Fiyat 14.80 dolara kadar tırmandı. ACENT'in diğer ürünleri arasında Liberty Ads, Osiris Multi-Wallet, Osiris DeFi, dApp Store, PlaytoEarn, Happy Block, Chainflix, Talken, Ziktalk gibi blok zinciri tabanlı reklam, cüzdan, finans, oyun, sosyal medya ve içerik platformları yer almaktadır. Peki, Ace coin nedir? Fusionist (ACE) Coin hangi borsalarda var, Fusionist ace token nereden alınır? Ace coin nasıl alınır? İşte ? Fusionist Ace fiyatında son durum…
18.12.2023 Ekonomi
Sahte savcı, gerçek savcıya yakalandı! İfadesi herkesi şaşırttı
Sahte savcı, gerçek savcıya yakalandı! İfadesi herkesi şaşırttı Şanlıurda'da ceza infaz kurumunda tutuklu olan dayısı M.K.'nın işlemlerini hızlandırıp tekrar mahkemeye çıkması için kendisini Ankara Cumhuriyet Savcısı olarak tanıtan Alper Pars, Cumhuriyet Savcısı Gökhan K.'nın dikkati sayesinde yakalanırken, dikkat çeken bir itiraf da geldi.
29.11.2023 Gündem
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı!
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı! Beşiktaş’ta 3 Aralık Pazar günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde başkan adaylarından Hasan Arat, projelerini tanıttı. Wolkswagen Arena'da yapılan ‘Beşiktaşlıların Yolu’ lansmanına siyah-beyazlı taraftarlar da katıldı.
18.11.2023 Beşiktaş
MHP lideri Bahçeli: Gerçekleri anlatmaya başlarsak Diyarbakır'da dahi gezemezler
MHP lideri Bahçeli: Gerçekleri anlatmaya başlarsak Diyarbakır'da dahi gezemezler MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Türkiye Cumhuriyeti'nin sahibi Türk milletidir. Adı, kuruluş ahlakı ve milli kimliği değişmeden sonsuza kadar yaşatılacaktır. Türkiye'nin içinden geçtiği bu hassas tutum, MHP'nin siyasi duruşunun özüdür. Gerçekleri anlatmaya başlarsak Meclis'te değil Ankara'da değil Diyarbakır'da dahi gezemezler. " dedi.
31.10.2023 Gündem
Araba almak için geldi hayatının kabusunu yaşadı! Her şeyini aldılar
Araba almak için geldi hayatının kabusunu yaşadı! Her şeyini aldılar İlanda gördüğü hasarlı aracı almak için Eskişehir’den Antalya’ya gelen bir kişi, araç için anlaştığı kişiler tarafından teknede darp ve gasp edildiğini iddia etti. Polis tarafından yolda yarı baygın halde bulunan Muhammet Kızıldeniz, geceyi hastanede geçirdikten sonra kendisini darp ederek cüzdan ve telefonunu aldığını iddia ettiği kişilerden şikayetçi oldu.
13.10.2023 Yaşam
Darp edilip bıçaklanmıştı, kendisini öldürmeye çalışan doktor sevgilisinden şikayetçi olmadı! İfadesi şok etti
Darp edilip bıçaklanmıştı, kendisini öldürmeye çalışan doktor sevgilisinden şikayetçi olmadı! İfadesi şok etti Elazığ’da kız arkadaşını 2 saat boyunca darp edip 5 yerinden bıçaklayan doktora 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verildi. Daha önce hastane odasında verdiği röportaj ile gündeme gelen Dilan Tali, şikayetinden vazgeçtiğini beyan ederken, cumhuriyet savcısı mahkeme tarafından verilen karara itiraz etti.
6.10.2023 Yaşam
Dizi oyuncusundan akıl almaz hırsızlık, canlandırdığı rolünü gerçek hayata taşıdı
Dizi oyuncusundan akıl almaz hırsızlık, canlandırdığı rolünü gerçek hayata taşıdı Dijital bir platformda yayınlanan 'Kıyma' isimli dizide rol alan U.Ü’nün Adana'da Avukat Yunus Levent Küfüdür'ün cüzdanını çalarak kayıplara karıştığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
9.09.2023 Yaşam
Yatırım yapılacağı yalanıyla müşterilerini dolandırdı: Para aldıkları dönemde şikayetçi olmadılar
Yatırım yapılacağı yalanıyla müşterilerini dolandırdı: Para aldıkları dönemde şikayetçi olmadılar   İzmit'te, çalıştığı sigorta firması bünyesinde yatırım yapılacağı yalanıyla müşterileri, eski eşiyle birlikte para toplayıp dolandırdıkları suçlamasıyla tutuklu yargılanan Murat İnce, "Beni uzunca bir süre şikayet etmediler, zira o dönemde yatırımları karşılığında para alıyorlardı" dedi.
7.09.2023 Gündem
64 milyon dolarlık çıkış var! Kripto borsa devi iflas mı ediyor?
64 milyon dolarlık çıkış var! Kripto borsa devi iflas mı ediyor? Bitcoin ve kripto para sektörünün önde gelen borsalarından Huobi iflas iddialarıyla gündeme geldi. Borsanın stablecoin rezervlerinde sorunlar yaşadığı iddia ediliyor. İflas söylentileri Huobi'de büyük çıkışların yaşanmasına neden oldu. Öte yandan Adam Cochran, şirketin Tether’deki tutarsızlıklar nedeniyle iflas etmiş olabileceğini belirtti.
9.08.2023 Ekonomi
Balat Sahilinde hırsızlar yatlara dadandı
Balat Sahilinde hırsızlar yatlara dadandı Fatih Balat Sahili'ndeki yat sahipleri son dönemde artan hırsızlıklardan dolayı şikayetçi. Hırsızların son mağdurlarından Ersin Kutlu, "Hırsızlık olayı ilk kez yaşanmıyor. Daha öncesinde sürekli yaşanan olaylar var. Biz burada sürekli mağdur oluyoruz. Normalde telefon ve para çalıyorlar. Ama en son geldiğinde arkadaş camı açıyor dışarıdan. Kafasını uzatıyor. Liman cüzdanını, gözlüğü, bozuk paraları çalıyor. Bunlar farkına vardığımız şeyler. Ama bıktık artık" dedi. Hırsızlık anları ise yat içerisindeki güvenlik kamerasına yansıdı.
1.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cüzdan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cüzdan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.