Cunda Adası

Cunda Adası

Son dakika cunda adası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cunda adası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cunda adası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cunda Adası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cunda adası gelişmeleri de dahil olmak üzere 117 cunda adası haberi bulunmuştur. Tüm cunda adası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Veda filmi nerede çekildi? Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filminin çekildiği yer
Veda filmi nerede çekildi? Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filminin çekildiği yer Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filmi 23 Nisan nedeniyle televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyecek olan vatandaşlar, Veda filminin konusu ve kadrosu dışında filmin nerede çekildiğine dair de araştırma yapıyor. Peki, Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filmi nerede çekildi? İşte konusu ve oyuncu kadrosu…
23.04.2024 Magazin
Kenan İmirzalıoğlu'ndan aşk itirafı: Sinem'e 4. buluşmamızda aşık oldum
Kenan İmirzalıoğlu'ndan aşk itirafı: Sinem'e 4. buluşmamızda aşık oldum Güzel oyuncu Sinem Kobal ile altı yıl önce Cunda Adası'nda evlenen Kenan İmirzalıoğlu evliliğini anlattı. İlk görüşte âşık olmadığını söyleyen oyuncu, "Aşk evliliği yaptım. 40'ımdan sonra tekrar aşkla karşılaşır mıydım, hiç emin değildim. Dördüncü buluşmamızdaki sohbetimizde, o esnada ruhtan bir çarpma yaşadım" açıklamasını yaptı. İşte önemli açıklamaları...
24.05.2023 Magazin
Salih Bademci eşiyle birlikte kızına poz verdi!
Salih Bademci eşiyle birlikte kızına poz verdi! Dijital platformlarda oynadığı diziler ve sergilediği performansla sık sık adından söz ettiren Salih Bademci sezonun yorgunluğunu atmak için ailesiyle tatile çıktı. Kendisi gibi oyuncu eşi İmer Özgün ve kızı İklim'le birlikte tatil için Ayvalık'a gitti. Cunda Adası'nda deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran oyuncu çiftten Bademci, eşiyle birlikte minik kızına poz verdi. Yakışıklı oyuncu, o kareyi takipçileriyle de paylaştı.
21.08.2022 Magazin
Ucuz  tatil fırsatı! 100 liradan başlıyor
Ucuz tatil fırsatı! 100 liradan başlıyor Pandemi nedeniyle son iki yıldır tatil yapamayan pek çok kişi, havaların ısınmasıyla birlikte bütçesine uygun ucuz yaz tatili arayışına girdi. Peki bu yıl Ege ve Akdeniz’in turistik ilçelerinde kamp fiyatları ne kadar? Karavanla tatilin maliyeti ne? Dört kişilik bir ailenin otel tatili ne kadara mal oluyor? İşte en uygunundan pahalısına, her bütçeye uygun tatil alternatifleri.
28.05.2022 Ekonomi
Ayvalık’ta 19 göçmen kurtarıldı
Ayvalık’ta 19 göçmen kurtarıldı Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Yunanistan’ın Midilli Adası’na bir can salı ile gitmek isteyen 19 göçmen Sahil Güvenlik botları tarafından kurtarıldı.
19.04.2022 Yaşam
Kenan İmirzalıoğlu yeni dizi projesi ile ekranlara mı dönüyor? Son noktayı koydu
Kenan İmirzalıoğlu yeni dizi projesi ile ekranlara mı dönüyor? Son noktayı koydu İkinci kez baba olmak için gün sayan Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün Etiler'deydi. Yeni bir dizi projesiyle ekranlara döneceği yönünde hakkında haberler çıkan İmirzalıoğlu, konuya son noktayı koydu.
19.03.2022 Magazin
Ozan Güven evini tamamen boşalttı!
Ozan Güven evini tamamen boşalttı! Uzun süredir ortalarda görünmeyen, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’un açtığı dava sürecinde Cunda Adası'na yerleştiği haberleriyle gündeme gelen oyuncu Ozan Güven evini tamamen kapattı.
11.05.2021 Magazin
250 yıllık manastır şapeli defineci kazıları nedeniyle yıkıldı
250 yıllık manastır şapeli defineci kazıları nedeniyle yıkıldı Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Cunda Adası'nın ilk yerleşim yeri olarak kabul edilen yel değirmenleri yakınındaki Ai Dimitri Manastırı'nın ardından içindeki 250 yıllık şapel de yıkıldı. Şapel'in, definecilerin bölgede yaptığı kazılara dayanamayıp yıkıldığını belirten Dr. Öğretim Üyesi Figen Erdoğdu, "Aslında bu yapıların kendileri altın değerinde. Kıymetli, paha biçilmez eserler. Bu yapıların içinde hazine aramamız, bu yapıların değerini bilemememiz gerçekten çok üzücü" dedi.
3.01.2021 Gündem
Bekir Çoşkun neden öldü, hastalığı ne? Bekir Çoşkun kimdir, nerelidir?
Bekir Çoşkun neden öldü, hastalığı ne? Bekir Çoşkun kimdir, nerelidir? Sözcü gazetesi yazarı Bekir Çoşkun hayatını kaybetti. 75 yaşındaki Çoşkun, bir süredir akciğer kanseri tedavisi görüyordu. Peki, Bekir Çokun kimdir, nereli?
19.10.2020 Gündem
Sedef Avcı’dan yazlıkçı pozu!
Sedef Avcı’dan yazlıkçı pozu! Normalleşme sürecinin başlamasının ardından eşi ve çocuğuyla birlikte Cunda Adası’ndaki yazlığına giden Sedef Avcı, son paylaşımıyla gülümsetti.
9.06.2020 Magazin
Sinem Kobal'dan eşi Kenan İmirzalıoğlu için romantik paylaşım
Sinem Kobal'dan eşi Kenan İmirzalıoğlu için romantik paylaşım Ünlü oyuncu Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu'nun doğum gününü romantik bir mesajla kutladı.
18.06.2019 Magazin
Aşırı sürat ölüm getirdi: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Aşırı sürat ölüm getirdi: 1 ölü, 1 ağır yaralı Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde aşırı sürat nedeniyle meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü 1 kişi ağır yaralandı
15.01.2019 Yaşam
Kente, 1,5 milyon kişi geldi, adım atacak yer kalmadı...
Kente, 1,5 milyon kişi geldi, adım atacak yer kalmadı... Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, tatilcilerin kente büyük ilgi gösterdiğini belirterek, "Yaklaşık olarak 1,5 milyon nüfus geldi. Çok ciddi yoğunluk var. Bununla ilgili gerekli tedbirleri aldık." dedi.
22.08.2018 Gündem
Karaya köprü ile bağlı bir ada Cunda
Karaya köprü ile bağlı bir ada Cunda Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda Adası, zamanı ve mekânı unutmak, denizin ve enfes yemeklerin tadına doymak için gidilmesi gereken yeryüzü cennetlerinden biri.
22.06.2018 Arşiv
Ayvalık'ta batan tekneden acı haber geldi...
Ayvalık'ta batan tekneden acı haber geldi... Balıkesir'in Ayvalık ilçesinden denize açılan balıkçı teknesinin fırtına nedeniyle batması sonucu kaybolan 4 kişiden Kerem İncedayı'nın cesedi bulundu. Acı haberi alan eşi fenalık geçirdi.
28.05.2018 Gündem
23 Nisan şenliği
23 Nisan şenliği 23 Nisan Bayramı’ndaki 3 günlük tatil fırsatını kaçırmayan tatilciler, Kuzey Ege’deki tesislerdeki rezervasyonları doldurdu. Turizmci yaz sezonuna iyi bir başlangıç yaptı
17.04.2018 Ekonomi
Balıkesir'de 8 ton kaçak midye ele geçirildi
Balıkesir'de 8 ton kaçak midye ele geçirildi BALIKESİR'in Ayvalık ilçesinde, denizin içine çuvallarla saklanmış yaklaşık 8 ton, çift kabuklu kum midyesi (Akivades) ele geçirildi.
10.12.2017 Yaşam
Balıkesir'de 8 ton kaçak midye ele geçirildi
Balıkesir'de 8 ton kaçak midye ele geçirildi BALIKESİR'in Ayvalık ilçesinde, denizin içine çuvallarla saklanmış yaklaşık 8 ton, çift kabuklu kum midyesi (Akivades) ele geçirildi.
9.12.2017 Yaşam
Eski Başbakan Davutoğlu'nun acı günü
Eski Başbakan Davutoğlu'nun acı günü Eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, 84 yaşında hayatını kaybeden kuzeni Mehmet Nurullahoğlu'nun Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki cenaze törenine katıldı.
29.09.2021 Gündem
Emanet elbiseyle düğüne!
Emanet elbiseyle düğüne! Sinem Kobal, 1 yıl önce kendi düğününde Yasemin Özilhan’ın giydiği elbiseyle arkadaşı Sarp Akkaya’nın nikahına katılınca dillere düştü
22.05.2017 Magazin
Ayvalık için el ele
Ayvalık için el ele Ayvalık’ın Cunda Adası, Patriça bölgesi, Çamlık Tepesi gibi doğal güzellikleriyle ünlü yörelerine ‘yapılaşma izni’ne karşı Büyükşehir ve ilçe belediyeleri ortak görüşte birleşti
16.02.2017 Yaşam
Bebek krizi!
Bebek krizi! Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu’nun 8 aylık evliliği, bebek sahibi olma konusunda yaşadıkları anlaşmazlık yüzünden krize girdi
16.12.2016 Magazin
Ünlü çift, kız isteme töreninde
Ünlü çift, kız isteme töreninde Sinem Kobal, İmirzalıoğlu Ailesi’nin en gözde yengesi oldu. Ünlü oyuncu, bu kez de Kenan İmirzalıoğlu’nun kuzenine kız istemeye gitti.
24.11.2016 Magazin
Ezgi Mola'dan transfer müjdesi!
Ezgi Mola'dan transfer müjdesi! Bir süredir ekranlardan uzak olan Ezgi Mola yakında bir diziye transfer olacağının müjdesini verdi.
22.10.2016 Magazin
Ezgi Mola ekrana dönüyor
Ezgi Mola ekrana dönüyor Ezgi Mola, önceki gün Bebek’teydi...
21.10.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cunda Adası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cunda adası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.