Cumhuriyet Gazetesi

Cumhuriyet Gazetesi

Son dakika cumhuriyet gazetesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cumhuriyet gazetesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cumhuriyet gazetesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cumhuriyet Gazetesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cumhuriyet gazetesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.006 cumhuriyet gazetesi haberi bulunmuştur. Tüm cumhuriyet gazetesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yazar Alev Alatlı'ya veda... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ablaların ablasını uğurluyoruz
Yazar Alev Alatlı'ya veda... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ablaların ablasını uğurluyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden yazar ve mütefekkir Alev Alatlı için Eyüp Sultan Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda ebediyete Hakka, ablaların ablasını uğurluyoruz. Bizimle birlikte yol arkadaşlığını yapan bir ablamız bir hanımefendiydi. Rabbim mekanını cennet eylesin" dedi.
3.02.2024 Gündem
Alev Alatlı hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu
Alev Alatlı hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yazar Alev Alatlı'nın hayatını kaybettiğini açıkladı. Bakan Koca, "Bir süredir tedavi altındaydı. Kendisini ziyarete gittiğimde, 'Bu toprakları daha çok sevdirmeliyiz' demişti. Bu sözünü aydınlarımıza, yöneticilere, ülkemizin bugününe, yarınlarına etki etme gücüne sahip herkese yönelik bir vasiyet olarak anlamıştım" ifadelerini kullandı. Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Alatlı, yarın öğle namazında Eyüp Sultan Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Mihrişah Valide Sultan Türbe Haziresine defnedilecek.
2.02.2024 Gündem
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülü
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülü Adana Tepebağ Rotary Kulübü Gazeteci-Yazar Ramazan Şanıvar’ı Meslek Hizmet Ödülü’ne layık gördü.
1.02.2024 Adana
Yazar Mario Levi İstanbul'da hayatını kaybetti
Yazar Mario Levi İstanbul'da hayatını kaybetti Yazar Mario Levi İstanbul'da hayatını kaybetti. Büyük bir İstanbul aşığı olmasıyla tanınan Levi 66 yaşındaydı.
31.01.2024 Magazin
Ahmet Taner Kışlalı kimdir? Ahmet Taner Kışlalı’nın ölümü nasıl oldu, babası ve eşi kimdir?
Ahmet Taner Kışlalı kimdir? Ahmet Taner Kışlalı’nın ölümü nasıl oldu, babası ve eşi kimdir? Ahmet Taner Kışlalı ölümünün 24. Yılında saygı ve sevgiliyle anılıyor. Eski Kültür bakanlarından, siyaset bilimci ve yazar Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı'nın ölümünün üzerinden 24 yıl geçerken, hayatı ve ölümü araştırılmaya başlandı.
21.10.2023 Gündem
Türk basınının acı kaybı! Rauf Tamer hayatını kaybetti
Türk basınının acı kaybı! Rauf Tamer hayatını kaybetti Posta Gazetesi yazarı Rauf Tamer, bugün öğle saatlerinde evinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede 86 yaşında yaşamını yitirdi.
21.10.2023 Gündem
Bülent Kerimoğlu kimdir? Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu hangi partiden, nerelidir?
Bülent Kerimoğlu kimdir? Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu hangi partiden, nerelidir? Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, CHP'nin belediye başkanları ile yaptığı 'yerel seçimler' konulu toplantıda yaşananları katıldığı televizyon programında anlattı. İmamoğlu'nun 'sokağa çıkamıyor' diyerek hedef aldığı Kerimoğlu, İmamoğlu'nu eleştirdi. "Bakırköy'de sokağa çıkacak yüzü olmayanlara neden kürsü veriyorsunuz diye bir ifadesi oldu. Bu sorunları çözemediğimiz için de ben sokağa çıkmakta zorlanıyorum, çok haklı" dedi. Yapılan açıklamaların ardından Bülent Kerimoğlu kimdir, hangi partili, nereli? Gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı. Peki, Bülent Kerimoğlu kimdir? Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu hangi parti, nerelidir?
25.07.2023 Gündem
Mehmet Barlas neden öldü? Gazeteci Mehmet Barlas'ın eşi kim?
Mehmet Barlas neden öldü? Gazeteci Mehmet Barlas'ın eşi kim? Mehmet Barlas neden öldü sorusunun yanıtı merak ediliyor. Gazeteci Yazar Mehmet Barlas 81 yaşında hayatını kaybetti. Cumhuriyet Gazetesi'nde meslek hayatına başlayan Mehmet Barlas'ın hastalığı nedir? Mehmet Barlas kimdir? İşte detaylar...
1.06.2023 Gündem
24 Ocak 1993'de Uğur Mumcu evinin önünde katledildi
24 Ocak 1993'de Uğur Mumcu evinin önünde katledildi Uğur Mumcu’nun bombalı saldırıyla öldürülmesinin üzerinden 30 yıl geçti. Yargılama devam etti, ancak bombayı bırakan bir türlü bulunamadı. Mumcu bugün, evinin önünde ve mezarı başında düzenlenecek törenlerle anılacak.
24.01.2023 Gündem
Gazeteci Orhan Erinç hayatını kaybetti
Gazeteci Orhan Erinç hayatını kaybetti Türkiye Gazeteciler Cemiyeti eski  başkanı, Cumhuriyet Gazetesi önceki genel yayın yönetmenlerinden Orhan Erinç 87 yaşındaydı.
23.01.2023 Gündem
Demirören Medya'dan açıklama: Asılsız iddialar hakkında hukuki süreç başlatıldı
Demirören Medya'dan açıklama: Asılsız iddialar hakkında hukuki süreç başlatıldı Demirören Medya, bazı basın yayın organlarında çıkan iddialarla ilgili açıklama yaptı. Söz konusu iddiaların asılsız olduğu belirtilerek “Demirören Medya çok daha güçlü bir şekilde yoluna devam etmektedir” denildi.
13.01.2023 Gündem
Hıncal Uluç öldü mü? Gazeteci Hıncal Uluç kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, hastalığı neydi? İşte hayatı ve ölüm sebebi…
Hıncal Uluç öldü mü? Gazeteci Hıncal Uluç kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, hastalığı neydi? İşte hayatı ve ölüm sebebi… Gazeteci, köşe yazarı Hıncal Uluç öldü mü, neden öldü? Bir süredir sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi gören Hıncal Uluç, 83 yaşında hayatını kaybetti. 17 yaşındayken spor sayfasını hazırlayarak gazeteciliğe adım adan Uluç, 55 yılını bu mesleğe verdi. En son A Spor'da yayımlanan Hıncal Uluç ile Baş Başa programında spor yorumculuğu yapıyordu. Peki, Hıncal Uluç kimdir, aslen nereli, hastalığı neydi? İşte Hıncal Uluç’un hayatı…
21.11.2022 Gündem
Trabzonspor 55 yaşında! Trabzonspor’un kuruluş tarihi ve hikayesi ne? Kulüp ne zaman, kaç yaşında kuruldu?
Trabzonspor 55 yaşında! Trabzonspor’un kuruluş tarihi ve hikayesi ne? Kulüp ne zaman, kaç yaşında kuruldu? Trabzonspor ne zaman kuruldu, kaç yaşında kuruldu? Trabzonspor'un 55. Yıldönümünde kulüp ile ilgili yapılan aramalar arttı. İşte Trabzonspor kuruluş tarihi ve hikayesi…
2.08.2022 Şampiy10
İlker Başbuğ hakkında 3 yıla kadar hapis istemi!
İlker Başbuğ hakkında 3 yıla kadar hapis istemi! Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ’un, kitabı hakkında gazetede yaptığı bir söyleşi nedeniyle yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Savcılık, Başbuğ’un ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme’ suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezasını talep etti.
9.06.2022 Gündem
Haydar Dümen, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti
Haydar Dümen, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti Posta Gazetesi Yazarı Nöropsikiyatri uzmanı Dr. Haydar Dümen koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. 90 yaşında vefat eden Dümen, pandemi önlemleri çerçevesinde toprağa verildi.
11.02.2022 Gündem
Uğur Mumcu sözleri! Atatürk, hukuk ve gazetecilikle ilgili Uğur Mumcu tarafından tarihe geçen resimli sözler!
Uğur Mumcu sözleri! Atatürk, hukuk ve gazetecilikle ilgili Uğur Mumcu tarafından tarihe geçen resimli sözler! Uğur Mumcu’nun öldürülmesinin üzerinden 29 yıl geçti. 24 Ocak 1993’te, Ankara’nın karlı ve soğuk bir gününde Uğur Mumcu’yu uğradığı suikast sonucu ebediyete uğurladık. Uğur Mumcu’yu anmak isteyenler Uğur Mumcu sözleriyle anmak için arama motorlarına yöneldi. İşte Uğur Mumcu sözleri…
24.01.2022 Gündem
Demirören’den Cumhuriyet Gazetesi’ne 3 kuruşluk dava! 'Manipülasyon yapmayın, habercilik etiğine uyun!'
Demirören’den Cumhuriyet Gazetesi’ne 3 kuruşluk dava! 'Manipülasyon yapmayın, habercilik etiğine uyun!' DEMİRÖREN GRUBU, Cumhuriyet Gazetesi'ne 28.10.2021 nüshasında yer alan, amacının manipülasyon ve itibar suikastı olduğu açık olan sözde haber nedeniyle 3 kuruşluk manevi tazminat davası açtı.
30.10.2021 Gündem
Uğur Mumcu doğum gününde anılıyor! Uğur Mumcu kimdir?
Uğur Mumcu doğum gününde anılıyor! Uğur Mumcu kimdir? Aracına konulan bombayla alçak bir suikasta kurban giden Araştırmacı Gazeteci Uğur Mumcu doğum gününde anılıyor. Uğur Mumcu, yaşasaydı bugün 79 yaşında olacaktı. Peki, Uğur Mumcu ne zaman doğdu? Uğur Mumcu kimdir? Uğur Mumcu neden öldü? İşte Uğur Mumcu'nun hayatı hakkında merak edilenler...
22.08.2021 Gündem
Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan THK'ya ilişkin iddialara yalanlama
Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan THK'ya ilişkin iddialara yalanlama Tarım ve Orman Bakanlığı, özellikle ulusal ve sosyal medyada Türk Hava Kurumu (THK) hakkında yapılan iddialara açıklık getirerek, kurumun ihalelerden dışlandığı gibi bilgilerin kasıtlı olarak yayıldığını ve bu paylaşımların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
1.08.2021 Siyaset
ByLock'un sahibi David Keynes teslim oldu
ByLock'un sahibi David Keynes teslim oldu Son dakika haberi... FETÖ'nün şifreli haberleşme programı ByLock'un lisans sahibi David Keynes'in 9 Haziran'da İstanbul'a gelerek teslim olduğu ve sevk edildiği hakimlikçe tutuklandığı ortaya çıktı.
28.07.2021 Gündem
Bakan Soylu'dan Cumhuriyet Gazetesine 1 milyon liralık tazminat davası
Bakan Soylu'dan Cumhuriyet Gazetesine 1 milyon liralık tazminat davası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhuriyet Gazetesi hakkında kendisine yönelik kişilik haklarını hedef aldığını iddia ettiği yayımlar nedeniyle 1 milyon liralık manevi tazminat davası açtı.
5.07.2021 Siyaset
İçişleri'nden Bakan Soylu'nun SBK Holding'in uçağını kullandığı iddiasına ilişkin açıklama
İçişleri'nden Bakan Soylu'nun SBK Holding'in uçağını kullandığı iddiasına ilişkin açıklama İçişleri Bakanlığından, Bakan Süleyman Soylu'nun SBK Holding sahibinin özel uçağını kullandığı iddiasına ilişkin açıklama geldi. Açıklamada "Seçim çalışmalarında daha önce de zaman zaman yapıldığı gibi, bedeli bizzat İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından karşılanmak suretiyle, en uygun fiyatı veren Söğüt Havacılık A.Ş. adlı ticari işletmeden uçak kiralama yoluna gidilmiştir. Uçak veya araç kiralama şirketlerinin o an müsait uçağı olmaması durumunda, başka bir şirketten ikincil kiralama yaparak müşterilerinin talebini karşıladığı, sivil havacılıkta sıklıkla rastlanılan ve bilinen bir durumdur. 2017 yılındaki seçim çalışmaları sırasında gerçekleşen bu hadisede, gerek uçak talebi gerekse hizmetin karşılığı olan ödemenin yapılması sırasında temas edilen tek kurum, Söğüt Havacılık A.Ş'dir" denildi.
25.06.2021 Gündem
İlker Başbuğ'a 3 yıla kadar hapis istemi
İlker Başbuğ'a 3 yıla kadar hapis istemi Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ hakkında "Türkiye Cumhuriyetinde Güç Odaklarının Mücadelesi" serisinin üçüncü kitabına ilişkin, 4 Ocak'ta bir gazete yaptığı söyleşide kullandığı sözler nedeniyle yürütülen soruşturma tamamlandı. "Darbe" imasında bulunduğu iddia edilen Başbuğ hakkında, "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
5.05.2021 Gündem
Mahkeme Enis Berberoğlu kararını verdi!
Mahkeme Enis Berberoğlu kararını verdi! İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi, Enis Berberoğlu hakkında yeniden yargılama talebinin kabulü ve infazın durdurulmasına karar verdi. Enis Berberoğlu hakkında kesinleşmiş bütün hükmün sonuçlarıyla ortadan kaldırılmasına hükmeden mahkeme, yasama dokunulmazlığı kaldırılıncaya kadar yargılamanın durmasına karar verdi.
8.02.2021 Gündem
Ergenekon Davası sanığı Seyhun Zayim, silahlı çatışmada öldürüldü
Ergenekon Davası sanığı Seyhun Zayim, silahlı çatışmada öldürüldü Ergenekon Davası'nda Cumhuriyet Gazetesi'ne molotof atmaktan yargılanan Seyhun Zayim, yılbaşında Pierre Loti'de çıkan silahlı çatışmada öldürüldü. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı, silah kullandıkları tespit edilen 2 kişi tutuklandı. İki grubun arasında yaşanan silahlı çatışma güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.
23.01.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cumhuriyet Gazetesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cumhuriyet gazetesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.