Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi

Son dakika Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cumhurbaşkanlığı dijital dönüşüm ofisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 250 cumhurbaşkanlığı dijital dönüşüm ofisi haberi bulunmuştur. Tüm cumhurbaşkanlığı dijital dönüşüm ofisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yurt dışından telefon alanlar dikkat! e-Devlet'ten yapılıyor, süre uzatılıyor
Yurt dışından telefon alanlar dikkat! e-Devlet'ten yapılıyor, süre uzatılıyor Yurt dışında ikamet edenlerin getirdikleri cep telefonlarının kayıtsız kullanım süresi uzatılabilecek.
2.04.2024 Gündem
Evlenecek gençlere kredi desteğine başvurular başladı
Evlenecek gençlere kredi desteğine başvurular başladı "Aile ve Gençlik Fonu" kapsamında hayata geçirilen "Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi"ne başvuruların başladığı belirtildi.
15.02.2024 Ekonomi
'Siber korumayı ulusal güvenliğin bir parçası olarak görüyoruz'
'Siber korumayı ulusal güvenliğin bir parçası olarak görüyoruz' Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, 28 Ocak Veri Koruma Günü’ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Artık dünyanın en kıymetli ham maddesinin veri olduğunun altını çizen Dr. Koç, “Verinin korunması için farkındalık sağlayan bugünün kutlanmasını çok kıymetli buluyorum. Şirket olarak siber güvenlik ve kişisel mahremiyetin korunmasını ulusal güvenliğin, toplum güvenliğinin bir parçası olarak görüyoruz” dedi.
28.01.2024 Ekonomi
Dijital Telif Yasası ile ilgili Doç. Dr. Yegen’den dikkat çeken açıklama: Artık zorunluluk
Dijital Telif Yasası ile ilgili Doç. Dr. Yegen’den dikkat çeken açıklama: Artık zorunluluk Google'ın Kanada hükümeti ile anlaşmasının ardından Türkiye'de de 'Dijital Telif Yasası' çalışmaları hızlandı. Dijital telif yasası ile ilgili konuşan Doç. Dr. Ceren Yegen, yasanın hayata geçmesinin ardından tematik iş kollarının oluşabileceğinin altını çizdi. Peki bu yasa başka hangi pozitif sonuçları beraberinde getirir? Dünyada dijital geleceği şekillendirmek için başka ne tür çalışmalar var? Doç. Dr. Yegen ile mercek altına aldık.
25.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi yetkililerinden Dijital Telif Yasası açıklaması: Zorlayıcı önlem gündemde olmalı
Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi yetkililerinden Dijital Telif Yasası açıklaması: Zorlayıcı önlem gündemde olmalı Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi yetkilileri “Dijital platformların gönüllü anlaşmalar yapmaması durumunda zorlayıcı mekanizmaları barındıran mevzuatların uygulamaya konulması” gerektiğini vurguluyor.
24.12.2023 Gündem
Hac kura sonuçları açıklandı
Hac kura sonuçları açıklandı Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, 2024 yılı Hac kura sonuçları açıklandığını duyurdu.
2.11.2023 Gündem
Turkcell'in yeni genel müdürü belli oldu
Turkcell'in yeni genel müdürü belli oldu Turkcell’de genel müdürlük görevine Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi eski Başkanı Dr. Ali Taha Koç getirildi.
13.10.2023 Ekonomi
Ali Taha Koç kimdir? Turkcell yeni CEO’su Dr. Ali Taha nereli, kaç yaşında?
Ali Taha Koç kimdir? Turkcell yeni CEO’su Dr. Ali Taha nereli, kaç yaşında? Turkcell'de genel müdürlük görevine Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi eski Başkanı Dr. Ali Taha Koç getirildiği açıklandı. Peki, Ali Taha Koç kimdir? Turkcell yeni CEO’su Dr. Ali Taha nereli, kaç yaşında?
13.10.2023 Gündem
E-Devlet’ten üniversite kaydına dev ilgi
E-Devlet’ten üniversite kaydına dev ilgi Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, üniversite kayıtlarının yüzde 53,7'sinin e-Devlet kapısı üzerinden yapıldığını açıkladı.
28.08.2023 Gündem
e-Devlet sistemine giriş yapmayanlar aranıyor! Kayıp depremzedeler için harekete geçildi
e-Devlet sistemine giriş yapmayanlar aranıyor! Kayıp depremzedeler için harekete geçildi Deprem bölgesinde 6 Şubat’tan itibaren e-Devlet kapısını hiç çalmayan kullanıcıları tespit eden sistem, İçişleri Bakanlığını harekete geçiriyor.
8.07.2023 Gündem
Fuat Oktay görevini Cevdet Yılmaz'a devretti
Fuat Oktay görevini Cevdet Yılmaz'a devretti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, görevi Fuat Oktay'dan devraldı. Yılmaz, "Vatandaşlarımızın hayatını etkileyen enflasyonla mücadeleye özel bir önem ve öncelik vereceğiz" dedi.
5.06.2023 Gündem
161 fabrika 55 bin gence ekmek kapısı olacak
161 fabrika 55 bin gence ekmek kapısı olacak Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, emek yoğun sektörlerde gençlerin istihdamını sağlamak amacıyla özel sektörü, kullanıma hazır üretim tesisleri ile destekliyor. 33 ilde uygulanan Çalışan ve Üreten Gençler Programı ile 161 fabrika toplamda 55 bin gence ekmek kapısı olacak.
3.05.2023 Ekonomi
Bakan Varank, HackMasters yarışmasının startını verdi
Bakan Varank, HackMasters yarışmasının startını verdi Teknofest kapsamında düzenlenen HackMasters yarışmasının startını veren Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Türkiye'yi katma değerli üretimle, bilgi teknolojilerine dayanan bir kalkınmayla ileriye götürmek istiyoruz. Bunun yolu da işte bu tip yarışmalarla gençlerimizi bu alanlara yönlendirebilmek, teknolojiye, inovasyona, AR-GE'ye yatırım yapmaktan geçiyor" dedi.
28.04.2023 Bilim ve Teknoloji
e-Devlet'ten EYT için başvuru yapan kişi sayısı açıklandı
e-Devlet'ten EYT için başvuru yapan kişi sayısı açıklandı Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, bu sabah itibarıyla emeklilikte yaşa takılanlardan (EYT) 700 bin kişinin e-Devlet üzerinden emeklilik başvurusunda bulunduğunu söyledi.
8.03.2023 Çalışma Hayatı
e-Devlet'ten veri sızdırıldı iddiası! 'Gerçeği yansıtmamaktadır'
e-Devlet'ten veri sızdırıldı iddiası! 'Gerçeği yansıtmamaktadır' Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, e-Devlet'te veri sızıntısı iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "Yapılan detaylı kontrollerde e-Devlet Kapısı altyapısında herhangi bir veri sızıntısına rastlanmamıştır" ifadelerine yer verildi.
26.02.2023 Gündem
e-Devlet depremzedeler için 'güvenli' bağış uygulamasını aktif etti
e-Devlet depremzedeler için 'güvenli' bağış uygulamasını aktif etti Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, depremzedeler için e-Devlet Kapısı üzerinden güvenli bağış imkânı sağladı.
8.02.2023 Gündem
TÜBİTAK destekli Ar-Ge projesi ile tersine beyin göçüne katkı hedefi
TÜBİTAK destekli Ar-Ge projesi ile tersine beyin göçüne katkı hedefi TÜBİTAK 1515 kodlu Öncül Ar-Ge Laboratuvarları Destekleme Programı desteğine hak kazanan ‘Turkcell 6GEN LAB’ projesi, geleceğe yönelik 6G şebekelerin yapay zeka tabanlı otonom yetenekler ile geliştirilmesine odaklanacak. Ayrıca proje sayesinde şirket, yerli teknolojiler alanında nitelikli insan kaynağının yetiştirilmesine ve tersine beyin göçüne katkı sağlamayı hedefliyor.
22.12.2022 Ekonomi
e-Devlet hesabınızı kontrol edin, birikmiş paranız olabilir!
e-Devlet hesabınızı kontrol edin, birikmiş paranız olabilir! Bankalarda hesabı olan herkesi ilgilendiriyor. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, bankaya gitmeden e-Devlet üzerinden yapılmaya başlanacak yeniliği duyurdu. Buna göre artık bankaya gitmeden de bu hizmeti alabilecek ve varsa alacaklarınızı kontrol edebileceksiniz. İşte olası binlerce lira birikmiş paranızı kontrol edeceğiniz yerler ve detaylar...
14.10.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanlığı DDO ve YÖK’ten siber hamle
Cumhurbaşkanlığı DDO ve YÖK’ten siber hamle Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi ve Yüksek Öğretim Kurulu, siber güvenlik alanında yetkin ve nitelikli iş gücü sağlanması amacıyla Siber Güvenlik Meslek Yüksekokulları açılmasına ilişkin bir protokol imzaladı.
5.10.2022 Gündem
Cerebrum Tech, Ankara’da Ar-Ge ve inovasyon merkezi açtı
Cerebrum Tech, Ankara’da Ar-Ge ve inovasyon merkezi açtı Cerebrum Tech’in Web3, Ar-Ge ve İnovasyon Merkezi, global girişimcilik ve startup yarışması ‘GITR’le açıldı
19.09.2022 Ekonomi
e-Devlet ile ilgili son dakika gelişmesi! e-Devlet'te yeni dönem! Artık ücretsiz
e-Devlet ile ilgili son dakika gelişmesi! e-Devlet'te yeni dönem! Artık ücretsiz E-devlet ile ilgili son dakika gelişmesi. E-Devlet'te yeni dönem. E-devlet artık ücretsiz olacak. Mobil operatörler ve e-Devlet arasında yapılan anlaşma kapsamında kotasız e-Devlet dönemi başladı. e-Devlet'teki veri tüketimleriniz mobil internet kotanızdan harcamayacak.
18.08.2022 Gündem
Türkiye-BAE arasında uzay alanında iş birliği mutabakatı imzalandı
Türkiye-BAE arasında uzay alanında iş birliği mutabakatı imzalandı Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında yatırım alanında yeni bir sayfa açıldı. BAE’nin Türk ekonomisine yapmayı planladığı yatırımlar, İstanbul’da düzenlenen çalıştayda masaya yatırıldı. BAE’den üç bakan ve çok sayıda CEO’nun katıldığı çalıştayda konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bu çalıştay ile yeni bağlantılar ve somut projeler için ortam oluşturduklarını belirterek “Sanayi, yatırım ve teknoloji alanlarındaki iş birliğimize önemli katkılar sağlayacak.” dedi. Bakan Varank, daha güçlü ve sürdürülebilir ekonomiler için liderlerden talimat aldıklarının altını çizerek “Bu program, ticaretimizi çeşitlendirmemize ve yatırımları teşvik etmemize vesile olacak.” diye konuştu.
13.07.2022 Ekonomi
Bakan Varank ve BAE'li mevkidaşı Sultan Ahmed Al Jaber çalıştaya katıldı
Bakan Varank ve BAE'li mevkidaşı Sultan Ahmed Al Jaber çalıştaya katıldı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Birleşik Arap Emirlikleri Sanayi ve İleri Teknolojiler Bakanı Sultan Ahmed Al Jaber ile Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde Türkiye-BAE arasındaki Yatırım Çalıştayı'na katıldı. 
13.07.2022 Siyaset
Google’a telif hakkı için yasa hazırlığı başladı! Askıya alma cezası dahil çok sayıda yaptırım...
Google’a telif hakkı için yasa hazırlığı başladı! Askıya alma cezası dahil çok sayıda yaptırım... Google’ın AB üyesi bazı ülkelerde verilerini kullandığı yaklaşık 300 medya kuruluşuna telif hakkı ödemeyi kabul etmesinin ardından, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde Türkiye’deki yayıncıların telif hakkı alabilmesi için yasa çalışması başlatıldı.
8.06.2022 Siyaset
Türkiye ile Google arasında son durum ne? Telif hakkı ödenecek mi?
Türkiye ile Google arasında son durum ne? Telif hakkı ödenecek mi? Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Avrupa’da 300 medya kuruluşuna “telif hakkı” ekseninde ödeme yapmayı kabul eden Google ile Türkiye arasında benzer bir anlaşmanın olup olmayacağına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
4.06.2022 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cumhurbaşkanlığı dijital dönüşüm ofisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.