Cumhurbaşkanı Son Dakika

Cumhurbaşkanı Son Dakika

Son dakika cumhurbaşkanı son dakika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cumhurbaşkanı son dakika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cumhurbaşkanı son dakika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Son Dakika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cumhurbaşkanı son dakika gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.596 cumhurbaşkanı son dakika haberi bulunmuştur. Tüm cumhurbaşkanı son dakika haberleri aşağıda listelenmiştir.
Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücret temmuz zammı 2022 Cumhurbaşkanı son dakika açıklaması!
Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücret temmuz zammı 2022 Cumhurbaşkanı son dakika açıklaması! Asgari ücret zammı için yapılan tartışmalar devam ederken, Asgari ücrete zam gelecek mi? sorusunun yanıtı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan enflasyon farkı ve asgari ücret açıklaması yaptı.
13.06.2022 Çalışan Hakları
Cumhurbaşkanı Erdoğan Tekirdağ'da konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan Tekirdağ'da konuştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tekirdağ'da toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan açıkladı! El-Bab'dan sonra hedef...
Erdoğan açıkladı! El-Bab'dan sonra hedef... Cumhurbaşkanı Erdoğan, "El-Bab temizlendikten sonra hedef Münbiç’tir. Çünkü Münbiç Araplara ait olan bir yerdir. Orada YPG var, orada PYD var, onların orayı boşaltması gerekiyor." dedi.
22.02.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksaray'da toplu açılış töreninde yeni yatırım müjdesi verdi.
22.02.2017 Ekonomi
Erdoğan: Karşılarında beni bulurlar
Erdoğan: Karşılarında beni bulurlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'de muhtarlara seslendi. Erdoğan konuşmasında Bahçeli'nin geçtiğimiz günlerdeki sözlerine de cevap verdi.
29.09.2021 Gündem
Almanya Başbakanı Merkel ile Erdoğan bir araya geldi
Almanya Başbakanı Merkel ile Erdoğan bir araya geldi Almanya Başbakanı Angela Merkel, resmi temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Merkel'in görüşmesi yaklaşık 2,5 saat sürdü..
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'dan darbedilen öğretmene geçmiş olsun telefonu
Erdoğan'dan darbedilen öğretmene geçmiş olsun telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Sarıyer'de bir veli tarafından yumruklu saldırıya uğrayan öğretmeni telefonla arayarak üzüntülerini dile getirdi.
27.04.2024 Gündem
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. İki lider görüşme sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İsrail ile ticaret ilişkileri' sorusuna "Yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz. O iş bitti. Ticaret Bakanı'mız bunu açıkladı." dedi.
24.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '1915' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '1915' mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Ermenileri Patriği Sahak Maşalyan’a mesaj gönderdi. Erdoğan, 'Tek bir Ermeni vatandaşımızın dahi ötekileştirilmesine, dışlanmasına, kendini vatanında ikinci sınıf hissetmesine müsaade etmedik, etmeyiz.' dedi.
24.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk bayramı vesilesiyle sosyal medyadan bir mesaj yayımladı.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK'ya karşı ortak hareket edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK'ya karşı ortak hareket edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, on üç yıl aradan sonra resmi ziyaretler kapsamında Irak'a gitti. Resmi törenin ardından Erdoğan, Irak Cumhurbaşkanı Abdüllatif Reşid görüşme gerçekleştirdi ve heyetler arasında anlaşmalar imzalandı. İki lider basın açıklaması yaptı. Erdoğan, konuşmasında terörle mücadele konusundaki iş birliğine dikkat çekerek "PKK'ya karşı ortak hareket edeceğiz" dedi.
22.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak'a kritik ziyaret! İlk kez ortak harekât merkezi kurulacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak'a kritik ziyaret! İlk kez ortak harekât merkezi kurulacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet 22 Nisan'da Irak'a ziyaret gerçekleştirecek. Irak yönetimi ile 30'a yakın anlaşma imzalanacak. Türkiye'nin terörle mücadele konusundaki beklentileri ne, hangi adımlar atılacak? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, anlaşma metnindeki güvenlik ve terörle mücadele başlıklarına ilişkin detayları paylaştı.
19.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail- İran gerilimiyle ilgili "Şu anda İsrail farklı şeyler söylüyor, İran farklı görüşler ortaya atıyor. Sahiplenme yok ve konu ile ilgili akla ziyan olmayan açıklama da yok. İran'ın açıklamalarında da bu doğru diyor diyemiyorsunuz, İsrail'e zaten hiç diyemiyorsunuz" ifadelerini kullandı.
19.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Turgut Özal mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Turgut Özal mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin 8'inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ı vefatının 31'inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj paylaştı.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile telefonda görüştü.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrol sahasındaki çalışanlara tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrol sahasındaki çalışanlara tebrik Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnak’ta Şehit Aybüke Yalçın Petrol Sahası’nda incelemelerde bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar’ı telefonla arayarak, çalışanlara hitap etti.
11.04.2024 Gündem
Beşiktaş'ta gece kulübünde yangın faciası! 29 kişi hayatını kaybetti
Beşiktaş'ta gece kulübünde yangın faciası! 29 kişi hayatını kaybetti İstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. Olay yerinde son dakika gelişmeleri devam ediyor. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Korkunç yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gayrettepe'deki yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca, yangına 26 adet ambulans ve 1 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timinin görevlendirildiğini duyurdu. Beşiktaş'ta tadilat yapılan eğlence merkezinde 29 kişinin öldüğü yangına ilişkin, işletme müdürü ve iş yerinin ortaklarının da aralarında bulunduğu 6 şüpheli gözaltına alındı.

Beşiktaş Gayrettepe'deki gece kulübünde, 29 kişinin hayatını kaybettiği yangını görenler, yaşananları anlattı. Ümit Gültekin, "Yangının çıktığı binanın yanındaki otoparkta araçlarımızı çıkarmak için gittiğimizde, otopark tamamen dumanlar altındaydı. Kurtarabildiğimiz araçları kurtardık, Yoğun duman etkisiyle öksürerek ve sürünerek çıkabildik otoparktan. Biz de mahsur kalacaktık ama çıkabildik" diye konuştu.
2.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart açıklaması: Seçimin galibi demokrasimizdir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart açıklaması: Seçimin galibi demokrasimizdir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim sonuçlarının netleşmeye başlaması sonrası açıklamada bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Millet uyarısını ve takdirini sandık aracılığı ile yapar. Dik duracağız dikleşmeyeceğiz. 31 Mart bizim için bir bitiş değil bir dönüm noktasıdır. 31 Mart seçimlerinde de Türk milleti yine sandığı vesile kılarak mesajlarını siyasetçilere ulaştırdı. Bu seçimin galibi demokrasimizdir, milli iradedir. 85 milyonun tamamıdır." dedi.
1.04.2024 Gündem
Erdoğan açıklaması canlı: 31 Mart Recep Tayyip Erdoğan açıklama canlı izle! Erdoğan açıklama yapacak mı?
Erdoğan açıklaması canlı: 31 Mart Recep Tayyip Erdoğan açıklama canlı izle! Erdoğan açıklama yapacak mı? Erdoğan balkon konuşması canlı izle! 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklama yapıp yapmayacağı merak ediliyordu. Son dakika haberine göre Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart akşamı açıklama yapacak. Saat 00:30'da Ankara'daki AK Parti Genel Merkezi'nde vatandaşlarla buluşacağı açıklandı. Peki Erdoğan açıklaması ne zaman?
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da vatandaşlara hitap edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da vatandaşlara hitap edecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mahalli idareler seçimi ile ilgili saat 00.30’da AK Parti Genel Merkezi’nde vatandaşlara hitap edecek.
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da gençlerle buluştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da gençlerle buluştu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gençlik Aşkıyla Yeniden İstanbul" programında gençlerle bir araya gelerek sorularını yanıtladı.
30.03.2024 Vatan TV
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Cumhur ittifakı açık ara birinciliği göğüsleyecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Cumhur ittifakı açık ara birinciliği göğüsleyecek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, İstanbul'un 5 yıl daha kaybetmeye takatinin kalmadığını belirterek, yarın yapılacak olan yerel seçimler öncesi 'Murat kardeşimi tercih ettiğimiz anda pazartesi gününden itibaren İstanbul bir başka güne açılacak. Sizlerden Fatih'in emaneti bu aziz şehre sahip çıkmanızı bekliyorum.' dedi.
30.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul 5 yıl daha kaybedemez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul 5 yıl daha kaybedemez Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Arnavutköy 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda düzenlenen mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sizlerden buradan eve gittiğinizde elinize telefonu alıp eşi, dostu, arkadaşı tek tek aramanızı istiyorum. İstanbul'un CHP'nin algı belediyeciliği ile bir 5 yıl daha kaybetmeye artık takatinin kalmadığını örnekleriyle anlatacağız" dedi. Erdoğan, "Sizlerden Fatih'in emaneti bu aziz şehre sahip çıkmanızı bekliyorum. Kimi insan iş yapar, kimi de laf üstüne laf koyar. Kimileri de kayak yapmaya İsviçre'ye gider. Kimi insan eser üretir kimisi de polemik peşinde koşar" ifadelerini kullandı. Erdoğan, Arnavutköy'ün ardından Güngören'de halka seslendi. Erdoğan "Şehrin kaynaklarını sizler için harcamak yerine bavul bavul yağmalayıp başka ihtirasların finansmanında kullanıyorlar. Tüm bunlarla beraber seçime hazırlanıyorlar. Haftalardır vatandaş ortaya saçılan görüntüleri konuşuyor, CHP tarafından bir Allah'ın kulu çıkıp açıklama yapmıyor, yapamıyor. Cep telefonuyla banka uygulamasına girip 30 saniyede yapabilecekleri basit işlem için neden 6-7 kişinin saatlerce uğraştığını açıklayamıyorlar. İstanbul'u bu hale düşürenler utansın" dedi.
30.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan'dan sıfır atık mesajı: Sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız
Emine Erdoğan'dan sıfır atık mesajı: Sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' mesajında, "İklim değişikliğinin ve çevre kirliliğinin sonuçlarını acı tecrübelerle öğrenen bizler, bir yandan bu sınamalarla mücadele etmeli, diğer yandan gelecek nesillere olan sorumluluğumuz bağlamında sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız" dedi.
27.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cumhurbaşkanı Son Dakika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cumhurbaşkanı son dakika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.