Erdoğan Son Dakika

Erdoğan Son Dakika

Son dakika erdoğan son dakika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erdoğan son dakika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erdoğan son dakika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erdoğan Son Dakika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erdoğan son dakika gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.390 erdoğan son dakika haberi bulunmuştur. Tüm erdoğan son dakika haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: Pahalılığı adım adım çözüyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: Pahalılığı adım adım çözüyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Davet edildiği halde TOGG'un fabrika açılışına gelmeyip 10 bin kilometre öteye hamburger yemeye giden kendi ülkesindeki teknolojilerden habersiz vizontele muhalefetini de kendi cahilliğiyle baş başa bırakıyorum. Gel be gel, bir şeyler görürsün. Bir şeyler kaparsın. Her zaman bu fırsatı bulamazsın. Hamburger burada çok ama TOGG yok" dedi.
12.12.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Astana'da önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Astana'da önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Asya İş Birliği Konferansında önemli açıklamalarda bulunarak, "Dünyanın neresinde olursak olalım, büyük insanlık ailesinin bir parçası olarak hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz. Salgın bu gerçeği bize bir kez daha hatırlatmıştır. Sorunlarımız nasıl ortak ise çözümlerimizi de birlikte aramalı ve bulmalıyız." ifadelerini kullandı.
13.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş asgari ücret açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş asgari ücret açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA 5. Olağan Genel Kurulu ve 6. Gençlik Buluşması öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücret ile ilgili açıklamalarda bulunarak, "Hedefimiz asgari ücreti en uygun düzeye çıkarmak" dedi.
9.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan gazetecilerin sorularını cevapladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan gazetecilerin sorularını cevapladı Cumhurbaşkanı Erdoğan gazetecilerin sorularını cevapladı.
9.09.2022 Haber
Bankada parası olana güzel haber! Ve belli oldu 3 ay kararı...
Bankada parası olana güzel haber! Ve belli oldu 3 ay kararı...   Bankada parası olan herkesi çok yakından ilgilendiren karar. Ve resmen açıklandı. İndirim süresi 3 ay daha uzatıldı. Kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Stopajlarda yapılan 10 puanlık indirim ile mevduattan alınacak faiz daha da artmış oldu.
8.12.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan  son dakika olarak duyurdu! Mart ayı sonuna kadar uzatıldı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika olarak duyurdu! Mart ayı sonuna kadar uzatıldı... Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı. 2 saat 15 dakika süren toplantıda, asgari ücret, stokçulukla mücadele. döviz kurundaki hareketlilik ve fahiş fiyat konuları ele alındı. Toplantı sonrası Erdoğan müjdeleri peş peşe sıralayarak, "Vatandaşlarımıza ayda 1,7 milyar lira katkı sağlayan indirimli stopaj uygulamasını mart ayı sonuna kadar devam ettirme kararı aldık. Kuraklıktan zarar gören 651 bin üreticimizin hesabına toplamda 2,6 milyar lira kuraklık desteği ödemesini aralık ayının ikinci yarısında yatırıyoruz" dedi.
8.12.2021 Siyaset
65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri belli oldu! 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı hangi illerde kalktı? Genelge yayınlandı!
65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri belli oldu! 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı hangi illerde kalktı? Genelge yayınlandı! Koronavirüsle mücadelede 'yerinde karar' dönemi resmen başladı. Yüz yüze eğitim, restoran ve kafelerin son durumu ile sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili yeni kararlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısında görüşüldü ve karara bağlandı. Uzun süredir üzerinde çalışılan normalleşme ile ilgili yol haritası netleşti. Kabine toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni normalleşme dönemi kararlarını tek tek açıkladı. Aşılama süreci devam ederken 65 yaş üstü için alınan yeni kararlar da merak ediliyor. Peki, 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman kalkacak? 65 yaş üstü seyahat kısıtlaması kalktı mı? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı bitiyor mu? 65 yaş üstü hangi saatlerde sokağa çıkabilir? 65 yaş kısıtlaması bitiyor mu? İşte Kabine toplantısı sonuçları...
2.03.2021 Gündem
Hafta sonu, hafta içi sokağa çıkma yasakları ile ilgili yeni karar!
Hafta sonu, hafta içi sokağa çıkma yasakları ile ilgili yeni karar! Milyonlarca vatandaş merakla bekliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. Hafta sonu, hafta içi sokağa çıkma yasakları ile ilgili yeni karar belli oldu. Türkiye'de yeni dönem başlıyor. Normalleşme dönemi ile ilgili yeni kararlar açıklandı. Kritik kabine toplantısının ardından yerinde karar dönemi kararları ve salgınla mücadelenin tüm şifrelerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tek tek açıkladı. Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasakları ile ilgili yeni karar ile birlikte normalleşme dönemi başlıyor. Peki, Hafta içi ve hafta sonu yasakları bitti mi? Hafta sonu ve hafta içi sokağa çıkma yasakları kaldırıldı mı? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak mı? Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasakları ile ilgili karar açıklandı mı? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son dakika açıklaması ve detayları...
1.03.2021 Gündem
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat 15.55'te başlayan Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kameralar karşısına geçerek ulusa sesleniş konuşması yaptı. Toplantıda yeni normalleşme süreci etraflıca değerlendirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan yeni kararları ve yerinde karar' dönemi ile ilgili kademeli normalleşme sürecinin detaylarını açıkladı. İşte hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı, illerdeki vaka sayısı değerlendirme kriterleri, okullar, sınavlar ve esnaf ile ilgili merak edilen sorular ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası son dakika açıklamalarından öne çıkan satır başları...
1.03.2021 Gündem
Kafeler, restoranlar ve lokantalar ne zaman açılacak? Kısıtlamalar kalkıyor mu?
Kafeler, restoranlar ve lokantalar ne zaman açılacak? Kısıtlamalar kalkıyor mu? Milyonlarca kişi merakla bekliyordu. Yasaklar ne zaman kalkacak? Restoran, lokanta ve kafeler ne zaman açılacak? Bugünkü kabine toplantısında koronavirüs kısıtlamaları masaya yatırıldı. Alınan tedbirler ile vaka sayılarında görülen düşüş vatandaşlarda kısıtlamaların gevşetilebileceği yönünde bir kanı oluşmasına neden oldu. Kabine toplantısında yaşanan süreç detayları ile değerlendirildi. Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan herkesin merak ettiği soruların yanıtını kamuoyu ile paylaştı.
1.02.2021 Gündem
Türkiye ile Cezayir arasında 1 milyar dolarlık anlaşma
Türkiye ile Cezayir arasında 1 milyar dolarlık anlaşma Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cezayir'in milli enerji şirketi SONATRACH ile ülkemizin önde gelen firmalarından Rönesans ve Bayegan arasında Adana'da Yumurtalık Serbest Bölgesinde 1 milyar dolarlık petro-kimya yatırımı konusunda anlaşmaya varıldı." dedi.
27.02.2018 Gündem
Erdoğan'dan ahlaksız iddiaya sert cevap
Erdoğan'dan ahlaksız iddiaya sert cevap Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin harekatının bundan sonraki kısmının daha hızlı ilerleyeceğini belirterek, "Bizi en çok üzen, müttefikimiz olarak gördüğümüz, siyasi ve askeri alanda çok derin ilişkilerimizin bulunduğu kimi ülkelerin sergilediği riyakarlık, hatta ciddiyetsizliktir. İşte dün bu ülkelerden birinin güya savunma bakanlığı sözcüsü çıkıyor, yüzü kızarmadan, utanmadan, sıkılmadan Afrin'de sivillerin öldüğünü, insanların şiddet yüzünden evine dönemediğini söylüyor. Be vicdansız, be ahlaksız, Doğu Guta'da her gün yüzlerce çocuğun, kadının, yaşlının, sivilin alçakça katledilmesinden en küçük bir rahatsızlık duymuyorsun, burada teröristlere karşı verilen bu mücadeleden rahatsızlık duyuyor ve yalan yanlış haberler yayıyorsunuz" dedi.
23.02.2018 Siyaset
Erdoğan'dan BBC'ye son dakika! 'Dünyayı bu yalanlarla kandırmayın'
Erdoğan'dan BBC'ye son dakika! 'Dünyayı bu yalanlarla kandırmayın' Alınan son dakika habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'nin Türkiye'nin vaktini çaldığını belirterek "Eğer AB kabul etmeyeceğini söylerse Türkiye rahatlar" diye konuştu. Erdoğan tutuklu gazeteciler üzerine sorulan bir soruya ilişkin 150 basın mensubunun sadece ikisinin sarı basın kartı olduğunu belirtti ve "Lütfen dünyayı bu yalanlarla kandırmayalım" cevabını verdi
12.07.2017 Dünya
Son dakika! Erdoğan söyledi rakamlar uçtu
Son dakika! Erdoğan söyledi rakamlar uçtu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yurtdışında yaşayan gurbetçilere yönelik açıkladığı Komşunu Al Gel Kampanyası'nda rakamlar belli oldu. İşte son dakika haberin ayrıntıları...
28.06.2017 Ekonomi
Korkuyorlar! Erdoğan'ın da gündeminde
Korkuyorlar! Erdoğan'ın da gündeminde Terör örgütü PYD Türkiye sınırında barınamayacağını anladı ve son çıkış olarak ABD'den 'uçuşa yasak güvenli bölge' talebinde bulundu. Öte yandan dünya gündemine oturan ABD'li subayların PKK'lılarla olan fotoğrafları Erdoğan'ın gündemine alındı.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Tekirdağ'da konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan Tekirdağ'da konuştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tekirdağ'da toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'ın Gaziantep mitingi öncesi yoğun güvenlik önlemleri
Erdoğan'ın Gaziantep mitingi öncesi yoğun güvenlik önlemleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gaziantep'te yapacağı miting öncesi 15 Temmuz Demokrasi meydanında yoğun güvenlik önlemleri alındı.
22.02.2017 Yaşam
Erdoğan açıkladı! El-Bab'dan sonra hedef...
Erdoğan açıkladı! El-Bab'dan sonra hedef... Cumhurbaşkanı Erdoğan, "El-Bab temizlendikten sonra hedef Münbiç’tir. Çünkü Münbiç Araplara ait olan bir yerdir. Orada YPG var, orada PYD var, onların orayı boşaltması gerekiyor." dedi.
22.02.2017 Siyaset
Gizli tanıktan kan donduran Erdoğan itirafı!
Gizli tanıktan kan donduran Erdoğan itirafı! FETÖ'ye soruşturma kapsamında ifade veren gizli tanık 2010 yılında Erdoğan'ı nar suyuyla zehirlemek istediklerini itiraf etti. İşte son dakika haberin detayları...
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksaray'da toplu açılış töreninde yeni yatırım müjdesi verdi.
22.02.2017 Ekonomi
Erdoğan: Karşılarında beni bulurlar
Erdoğan: Karşılarında beni bulurlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'de muhtarlara seslendi. Erdoğan konuşmasında Bahçeli'nin geçtiğimiz günlerdeki sözlerine de cevap verdi.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile telefonda görüştü Alınan son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump telefon görüşmesi gerçekleştirdi
29.09.2021 Gündem
Almanya Başbakanı Merkel ile Erdoğan bir araya geldi
Almanya Başbakanı Merkel ile Erdoğan bir araya geldi Almanya Başbakanı Angela Merkel, resmi temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Merkel'in görüşmesi yaklaşık 2,5 saat sürdü..
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan o kanunu onayladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan o kanunu onayladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6770 sayılı "Türkiye Cumhuriyeti Emekli Sandığı Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun"u onayladı
29.09.2021 Gündem
Son dakika operasyon sinyali
Son dakika operasyon sinyali Son dakika açıklaması Erdoğan'dan geldi Cumhurbaşkanı Dubai merkezli Rotana Televizyonu'na konuştu ve "Musul Musulluların, Telafer Telaferlilerindir. Hiç kimsenin buralara gelip girmeye hakkı yok" dedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Erdoğan Son Dakika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erdoğan son dakika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.