Çorap

Çorap

Son dakika çorap haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çorap ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çorap haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çorap

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çorap gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.116 çorap haberi bulunmuştur. Tüm çorap haberleri aşağıda listelenmiştir.
BİM 2-5 Nisan aktüel katalog 2024 yayınlandı! BİM Salı ve Cuma fırsatlarında indirimli hangi ürünler var?
BİM 2-5 Nisan aktüel katalog 2024 yayınlandı! BİM Salı ve Cuma fırsatlarında indirimli hangi ürünler var? BİM aktüel ürünler kataloğu yayında. 2 Nisan Salıdan itibaren silgi sünger, saç spreyi, ip askılı atlet, soket çorap, bölmeli organizer, makyaj çantası indirimli fiyatlarla raflarda yer alacak. Cuma fırsatları ile ayakkabılık, kızartma tenceresi, çantalı vakumlu hurç geliyor. İşte 2-5 Nisan BİM aktüel katalog ürünleri.
1.04.2024 Ekonomi
Adana'nın Perileri down sendromuna dikkat çektiler
Adana'nın Perileri down sendromuna dikkat çektiler 01 Adana Basketbol Kulübü oyuncuları, 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü kapsamında farkındalık oluşturmak için renkli çoraplar giydi.
22.03.2024 Adana
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı. Öte yandan depremin etkilerinden kurtulmaya çalışanlar yaşadıklarını anlattı.
6.02.2024 Gündem
Tırnak Batması Nasıl Geçer? Tırnak Batması Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Tırnak Batması Nasıl Geçer? Tırnak Batması Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Tırnak batması, tırnak kenar ya da köşesinin yumuşak ete batması ile oluşan bir sorundur. En çok baş parmakta görülür ve kızarıklık, şişme ya da ağrı gibi şikayetlere neden olur.
17.01.2024 Sağlık
Ayak Mantarı Nasıl Geçer? Ayak Mantarı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Ayak Mantarı Nasıl Geçer? Ayak Mantarı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Ayak mantarı bir deri hastalığıdır. Bulaşıcı olma özelliğinden dolayı son derece tehlikelidir. Nemli ve sıcak dönemlerde daha çok görülmektedir. Ayakta kabarcık, kaşıntı gibi kendini gösterir. Eğer müdahale edilmezse zamanla vücudun diğer bölgelerine yayılabilir. Ancak doğru tedavi ve yöntemler ile ayak mantarı kısa süre içerisinde geçebilir.
28.12.2023 Sağlık
Babasını öldürdükten sonra, evden yalın ayak kaçmış
Babasını öldürdükten sonra, evden yalın ayak kaçmış Bursa'da, babası Niyazi Şentürk’ü (50) pompalı tüfekle vurarak öldüren Emre Şentürk’ün (23), eline çorap ve ayakkabılarını alıp, yalın ayak kaçtığı ortaya çıktı. Olaydan 1 saat sonra yakalanan Şentürk’ün emniyetteki işlemleri sürüyor.
28.12.2023 Gündem
Dilan Polat özlediği zaman çoraplarını kokluyordu! Ünlü popçu: Ergin dövüyordu benden yardım istemişti
Dilan Polat özlediği zaman çoraplarını kokluyordu! Ünlü popçu: Ergin dövüyordu benden yardım istemişti Dilan Polat ve Engin Polat çiftine ilişkin yeni detaylar ortaya çıkıyor. Demet Akalın, hakkında vergi kaçırma iddiasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Engin Polat'ın, bir dönem eşi Dilan Polat'a şiddet uyguladığını iddia etmişti. Çiftin avukatı Hüseyin Kaya'dan bu iddialara cevap gelirken, konu '2.Sayfa'da konuşuldu. Programın sunucularından Müge Dağıstanlı, Dilan Polat'ın çocukluk arkadaşının anlattığı bir olayı bir kez daha gündeme getirdi.
14.12.2023 Gündem
Kilotlu çorap ile cinayet işlemişti! Polislere oynadığı oyun ortaya çıktı
Kilotlu çorap ile cinayet işlemişti! Polislere oynadığı oyun ortaya çıktı İstanbul Şişli'de, eski erkek arkadaşı Semih Sevim'i öldüren ve cesedi babasıyla birlikte Sancaktepe'de ormanlık alana atan şarkıcı Seçil Çiftçi davasında Semih Sevim’in annesi tanık olarak dinlendi. Anne Sevim Sevim, “Benim oğlum saplantılı değildi. Saplantılı olan sanığın kendisidir. Benim oğlum yerde çürüyor. O da orada çürüsün” dedi. Öte yandan mahkeme Adli Tıp Kurumu’na yazı yazarak ölüm anına ilişkin detaylı bir rapor hazırlanmasını istedi.
5.12.2023 Gündem
Dilan Polat ve Engin Polat'a büyük darbe! Kilit isim her şeyi açıkladı, MASAK raporu detayı ortaya döküldü
Dilan Polat ve Engin Polat'a büyük darbe! Kilit isim her şeyi açıkladı, MASAK raporu detayı ortaya döküldü Polatlar davasında ipin ucu yakalandı arkası çorap söküğü gibi geliyor. Polat çiftine yönelik soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan Zümrüt Yerebakan yakalandı. Tutuklu fenomen Dilan Polat'ın en yakınındaki kilit isimlerden biri olan şirketlerin mali müşaviri de itirafçı oldu. Savcıya, Polatların kara para döngüsünü bir bir anlattı. O itiraflarda Polatların daha gözaltına alınmadan gizli MASAK raporuna ulaştığı, hatta ekip olarak o raporu inceledikleri ortaya çıktı
23.11.2023 Gündem
Ed Sheeran iç çamaşırlarını bağışladı
Ed Sheeran iç çamaşırlarını bağışladı İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Ed Sheeran, yardım etkinliği için para toplamak amacıyla açık artırmaya iç çamaşırlarını bağışladı.
15.11.2023 Magazin
Vicdanları sızlatan hırsızlık: Şehidin baba ocağını soydular
Vicdanları sızlatan hırsızlık: Şehidin baba ocağını soydular Elazığ’da yalnız yaşayan Şehit Binbaşı Zafer Kılıç'ın babası Ahmet ile annesi Şehriban Kılıç çiftinin evine giren hırsız, 200 bin lira değerinde eşya çaldı. Özellikle oğlundan kalan 31 yıllık saatin çalınmasından dolayı yüreğinin acıdığını dile getiren anne Şehriban Kılıç, “Zafer’in saati bana çok acı veriyor. Siz, bu bayraktan ve şehidimin fotoğraflarından da mı utanmadınız” diyerek sitem etti.
22.10.2023 Yaşam
6 Ekim halka arz var mı? 2-6 Ekim halka arz takvimi: Bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri?
6 Ekim halka arz var mı? 2-6 Ekim halka arz takvimi: Bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri? Halka arz takvimi vatandaşların gündeminden düşmüyor. Bu haftanın halka arz olacak firmaları merak ediliyor. SPK'nın hangi halka arz başvurularını onayladığı halka arzlar yatırımcılar tarafından sorgulanıyor. Peki, Bugün halka arz var mı? 6 Ekim halka arz olacak şirketler neler? Ekim ayı halka arz takvimi belli mi?
5.10.2023 Ekonomi
Esra Dermancıoğlu estetik yaptıranları ti'ye aldı: Yüzüne çorap geçirdi
Esra Dermancıoğlu estetik yaptıranları ti'ye aldı: Yüzüne çorap geçirdi Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve yaptığı esprili paylaşımlarla dikkat çeken oyuncu Esra Dermancıoğlu bu kez sürekli olarak estetik yaptıran meslektaşlarına göndermede bulundu. Seda Sayan, Dermancıoğlu'nun çektiği estetik videosuna kayıtsız kalamadı.
8.09.2023 Magazin
Hadise'nin reklam görüşmesi! Teklif dudak uçuklattı
Hadise'nin reklam görüşmesi! Teklif dudak uçuklattı Müzik kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da ünlüler dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Hadise, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülenmişti. Arkadaşlarıyla vakit geçirdiğini söyleyen şarkıcının, reklam görüşmesi yaptığı ortyaya çıktı.
6.08.2023 Magazin
İstanbul'da mayıs ayının en fazla pahalanan ürünü patates oldu
İstanbul'da mayıs ayının en fazla pahalanan ürünü patates oldu İstanbul'da Mayıs ayında en fazla patates pahalanırken, sivri biber en çok ucuzlayan ürün olarak gerçekleşti.
2.06.2023 Ekonomi
Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Yalazoğlu Karakoç paylaştı!
Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Yalazoğlu Karakoç paylaştı! Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Yalazoğlu Karakoç'un diziyle birlikte popülerliği arttı. Başarılı performansıyla adından söz ettiren güzel oyuncu dergi için mini etek-desenli çorap kombiniyle kamera karşısın geçti.
28.05.2023 Magazin
Şarkıcı Seçil Çiftçi her şeyi itiraf etti! Babayla eski sevgiliye tuzak, külotlu çorapla halletmiş
Şarkıcı Seçil Çiftçi her şeyi itiraf etti! Babayla eski sevgiliye tuzak, külotlu çorapla halletmiş Ormanlık alanda cesedi bulunan Semih Sevgi'yi eski sevgilisi, şarkıcı Seçil Çiftçi'nin öldürdüğü ortaya çıktı. Çiftçi'nin ifadesinde barışma teklifi için Sevgi'nin eve geldiğini ancak çıkan tartışmada onu öldürüp yardım istediği babasıyla ormana gömdüklerini söylediği öğrenildi. Seçil Çiftçi hakkında hazırlanan iddianamede şok detaylar ortaya çıktı. Çitçi her şeyi tek tek itiraf etti. Olayla ilgili külotlu çorap detayı da kan dondurdu.
24.05.2023 Gündem
Kulak ağrısıyla hastaneye gitti, korkunç gerçek ortaya çıktı! Uzmanlar uyardı: Artarak devam edecek
Kulak ağrısıyla hastaneye gitti, korkunç gerçek ortaya çıktı! Uzmanlar uyardı: Artarak devam edecek Erzincan’da havaların ısınmasıyla birlikte kenelerden insanlara geçen Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarında artış başladı. Kentte son 1 haftadır 5 kene şüphesiyle hastaneye giderken 2 kişiye KKKA tanısı koyularak tedaviye alındı. Bir kişinin ise kulak ağrısı şikâyetiyle gittiği hastanede kulağından kene çıktı.
12.05.2023 Yaşam
Gülcan Arslan, Bali pozlarıyla sosyal medyayı salladı!
Gülcan Arslan, Bali pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Ünlü oyuncu Gülcan Arslan, tatil yaptığı Bali’de objektif karşısına geçti. Instagram sayfasında birbirinden iddialı pozlarını yayınlayan Arslan, sosyal medyayı salladı.
22.04.2023 Magazin
Tatilden döndü, gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü! 'Evime çökmüşler'
Tatilden döndü, gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü! 'Evime çökmüşler' Tatil için 15 gün evinden ayrılan Levent Yıldız, eve gelince gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü. Camdan içeri giren kargalar, evin banyo kısmını çöp ve dallarla doldurdu.
18.04.2023 Yaşam
Depremzedelere gönderdikleri eşyaların arasındaki notlar yürek ısıttı
Depremzedelere gönderdikleri eşyaların arasındaki notlar yürek ısıttı Hatay'daki depremzedeler için yurt içi ve yurt dışından eşya gönderen anne ve çocukların yazdıkları notlar duygulandırdı.
24.03.2023 Gündem
Deprem çantası maliyeti arttı! Yaklaşık 1000 liraya oluşturulabiliyor
Deprem çantası maliyeti arttı! Yaklaşık 1000 liraya oluşturulabiliyor Önceden hazırlanmış bir deprem çantası depremde hayat kurtarabiliyor. Yaşanacak deprem durumunda hayat kurtarabilecek bir deprem çantası, ortalama 940 TL maliyetle oluşturulabiliyor. 2020 yılında bir çanta ortalama 500 liraya hazırlanıyordu.
20.02.2023 Gündem
Milli mücadele ruhu ayakta! Depremzedelere destek yağıyor
Milli mücadele ruhu ayakta! Depremzedelere destek yağıyor 10 ili yıkan çifte deprem, Kurtuluş Savaşı’ndaki Milli Mücadele ruhunu yeniden ayaklandırdı. Devletiyle, STK’larıyla, özel sektörüyle ve gencinden yetişkinine, çocuğundan yaşlısına yüce gönüllü halkıyla Edirne’den Ardahan’a tüm Türkiye seferber. Arama kurtarma ekipleri siperlerde enkazdan hayat kurtarmaya çalışırken, Nene Hatunlar cepheye ekmek, çorap, mont, bot yetiştiriyor. Çocuklar harçlıklarını, köylüler ineklerini, tavuklarını yolluyor. Bir millet yaraları sarmak için iyilikte birbiriyle yarışıyor.
12.02.2023 Gündem
Babamı aradım, ‘Deprem oluyor, hakkını helal et’ dedim!
Babamı aradım, ‘Deprem oluyor, hakkını helal et’ dedim! Hatay BB Hentbol Takımı’nın antrenörü Savaş Yüksek ile oyunculardan Gökhan Şanlı ve Enes Gümüşok, depremi anlattı.
12.02.2023 Şampiy10
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu 6 Şubat 2023 tarihinde, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,7 ve Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde iki büyük deprem sonrasında çok sayıda şirket ve kurum bölgeye yardım için çalışma başlattı.
24.02.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Çorap ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çorap haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.