Çok Güzel Hareketler 2

Çok Güzel Hareketler 2

Son dakika Çok Güzel Hareketler 2 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çok Güzel Hareketler 2 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çok Güzel Hareketler 2 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çok Güzel Hareketler 2

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çok güzel hareketler 2 gelişmeleri de dahil olmak üzere 289 çok güzel hareketler 2 haberi bulunmuştur. Tüm çok güzel hareketler 2 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var?
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var? Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü TV'de ne var sorusu merak ediliyor. Televizyonda hangi programların yayınlanacağını merak eden vatandaşlar, "Bugün TV'de hangi diziler var?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftalık dizi ve programların bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oluyor. İşte Ramazan Bayramı 1. günü TV yayın akışı ile 10 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana gelecek yapımlar.
10.04.2024 Magazin
Reyting sonuçları 18 Şubat Pazar sorgulama: Dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu?
Reyting sonuçları 18 Şubat Pazar sorgulama: Dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu? Reyting sonuçları 18 Şubat Pazar listesi dizi takipçilerinin ve medyanın gündeminde. Dün ekranlarda Bahar, Çok Güzel Hareketler 2, Kirli Sepeti, Survivor, Teşkilat, Kim Milyoner Olmak İster? gibi yapımlar vardı. Peki, dün (18 Şubat Pazar) en çok ne izlendi?
19.02.2024 Magazin
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı?
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Sevdiği dizileri kaçırmadan izlemek, TV karşısında günün yoğunluğunu atmak isteyenler milli yas nedeniyle ara verilen dizilerin başlayıp başlamadığını sorguluyor. TV’lerin yayın akışı 24 Ekim 2023 Salı günü yayınlandı. Peki, Milli yas nedeniyle olmayan dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Bugün hangi diziler var, diziler ne zaman başlıyor?
24.10.2023 Televizyon
Genç oyuncu Metin Pıhlıs baba oldu! 'Adın gibi parla'
Genç oyuncu Metin Pıhlıs baba oldu! 'Adın gibi parla' Metin Pıhlıs ile dört yıl önce dünyaevine girdiği Gamze Pıhlıs, kızları Parla'ya kavuştu. Baba olan genç oyuncu, Parla bebeğin yüzünü gösterip, mutluluğunu sosyal medyada dile getirdi.
8.09.2023 Magazin
Atakan Çelik'ten müjdeli haber! Baba oldu
Atakan Çelik'ten müjdeli haber! Baba oldu 'Çok Güzel Hareketler 2'nin oyuncularından Atakan Çelik baba oldu. Atakan Çelik - Zeynep Mızrak Çelik çiftinin kızları dünyaya geldi. İkili, bebeklerine 'Nefes' adını verdi.
23.06.2023 Magazin
Eser Yenenler: Hayatımızın en anlamlı oyununu oynadık
Eser Yenenler: Hayatımızın en anlamlı oyununu oynadık Oyuncu Eser Yenenler, 'Çok Güzel Hareketler 2' gösterisi ile Ankara'da izleyici karşısına çıktı. Komedyen, geliri depremzedelere bağışlanacak oyundan fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınladı.
28.02.2023 Magazin
Röportaj Adam Mahsun Karaca kimdir, nereli, kaç yaşında? Mahsun Karaca Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosuna mı katıldı?
Röportaj Adam Mahsun Karaca kimdir, nereli, kaç yaşında? Mahsun Karaca Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosuna mı katıldı? Mahsun Karaca Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosuna mı katıldı? Star TV ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2, sosyal medyada "Röportaj Adam" lakabıyla ünlenen Mahsun Karaca'yı transfer etti. Karaca, yeni sezonda Çok Güzel Hareketler ekibinde yer alacak. Peki, Röportaj Adam Mahsun Karaca kimdir, nereli, kaç yaşında?
19.09.2022 Televizyon
Berfu Yenenler'den dikkat çeken Eser Yenenler itirafı! 'Geceleri kalkıyor ve...'
Berfu Yenenler'den dikkat çeken Eser Yenenler itirafı! 'Geceleri kalkıyor ve...' Berfu Yenenler'den dikkat çeken Eser Yenenler itirafı geldi. 'Çok Güzel Hareketler 2' programında sunuculuk yapan Yenenler'ın fazla kilolarıyla başı dertte. Oğulları Kuzey ve Mete doğduktan sonra 15 kilo aldığını söyleyen ünlü oyuncu, zayıflamak için birçok farklı yönteme başvurdu ama henüz başarılı olamadı. "Çocuklarım babasına çekti" şeklinde esprili bir açıklama yapan Berfu Yenenler de eşinin kilo problemi hakkında dikkat çeken açıklamada bulundu.
13.05.2022 Magazin
Sadakatsiz neden yok 27 Nisan, bitti mi, bu akşam var mı? 27 Nisan Kanal D yayın akışı: Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman?
Sadakatsiz neden yok 27 Nisan, bitti mi, bu akşam var mı? 27 Nisan Kanal D yayın akışı: Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman? Sadakatsiz hayranları dizinin yeni bölümün bu akşam ekrana gelip gelmeyeceğini sorguluyor. Kanal D’de her hafta çarşamba akşamları izleyici karşısına çıkan, Sadakatsiz’in yeni bölüm fragmanının yayınlanmayınca “Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman, Sadakatsiz bugün var mı?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, Bu akşam Sadakatsiz yok mu?
27.04.2022 Televizyon
Arif Güloğlu kanseri yendi! Son hali...
Arif Güloğlu kanseri yendi! Son hali... Çok Güzel Hareketler 2'nin oyuncularından Arif Güloğlu, geçtiğimiz sezon lenf kanserine yakalanmış ve tedavisi için kadrodan ayrılmak zorunda kalmıştı. Dokuz ay boyunca tedavi gören ve eski sağlığına kavuşan oyuncu, programa geri döndü.
16.03.2022 Magazin
Üç Kız Kardeş Mine kimdir, gerçek adı ne? Nazlı Senem Ünal kaç yaşında, nereli, hangi dizi ve filmlerde yer aldı?
Üç Kız Kardeş Mine kimdir, gerçek adı ne? Nazlı Senem Ünal kaç yaşında, nereli, hangi dizi ve filmlerde yer aldı? Nazlı Senem Ünal kimdir? Kanal D'nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş, ilk bölümüyle bu akşam seyircisiyle buluşuyor. Dizinin oyuncu kadrosu ise merak edilen konu başlıklarından biri oldu. Somer ile olan aşkıyla dikkatleri üzerine çeken Mine karakterinin kim olduğu sorgulanıyor. Peki, Üç Kız Kardeş Mine kimdir? Nazlı Senem Ünal kimdir, kaç yaşında ve nereli?
22.02.2022 Televizyon
Çok Güzel Hareketler bu akşam var mı, bitti mi? ÇGHB 2 neden yok, final mi yaptı? Kanal D yayın akışı!
Çok Güzel Hareketler bu akşam var mı, bitti mi? ÇGHB 2 neden yok, final mi yaptı? Kanal D yayın akışı! Çok Güzel Hareketler bu akşam var mı? Çok Güzel Hareketler 2 izleyicileri yeni bölümü beklerken, 7 Şubat Kanal D yayın akışında programın olmadığı görüldü. Peki, Çok Güzel Hareketler neden yok, bitti mi?
7.02.2022 Televizyon
'Çok Güzel Hareketler 2'nin oyuncularından Safa Sarı evlendi!
'Çok Güzel Hareketler 2'nin oyuncularından Safa Sarı evlendi! Geçtiğimiz haftalarda ekranlara veda eden Kanal D ekranlarının sevilen programı Çok Güzel Hareketler 2'nin yıldız isimlerinden Safa Sarı sessiz sedasız evlendi. Safa Sarı ve eşi hem düğün öncesi hem de düğün sonrası güzel anlarını sosyal medyadan da paylaştı. İkiliye tebrik mesajı yağdı.
7.02.2022 Magazin
'Çok Güzel Hareketler 2'de 'Fakirin yüzü gülür mü?' skeci
'Çok Güzel Hareketler 2'de 'Fakirin yüzü gülür mü?' skeci Genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın yaptığı 'Çok Güzel Hareketler 2' programı, final bölümüyle pazartesi akşamı Kanal D'de ekranlara geliyor.
29.01.2022 Televizyon
Çok Güzel Hareketler 2’den "Evde tek başına" skeci!
Çok Güzel Hareketler 2’den "Evde tek başına" skeci!  Kanal D’nin, genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, sunuculuğunu Eser Yenenler’in yaptığı Çok Güzel Hareketler 2, her Pazartesi akşamı yeni bölümleriyle ekrana geliyor.  
23.01.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler programında İzel'den Hakan Altun'a evlenme teklifi!
Şarkılar Bizi Söyler programında İzel'den Hakan Altun'a evlenme teklifi! Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler dün akşam 33. yeni bölümüyle ekrana geldi. Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları, İzel, Çok Güzel Hareketler 2’nin yetenekli oyuncuları Atakan Çelik ve Safa Sarı ile ünlü şarkıcı Kutsi oldu. Eğlenceli anların yaşandığı programda İzel’in Hakan Altun’a yaptığı sürpriz teklif herkesi şaşırttı.
23.01.2022 Magazin
Çok Güzel Hareketler 2’ye bu hafta, Ahmet Mümtaz Taylan konuk oluyor
Çok Güzel Hareketler 2’ye bu hafta, Ahmet Mümtaz Taylan konuk oluyor Kanal D’nin, genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, sunuculuğunu Eser Yenenler’in yaptığı eğlence programı Çok Güzel Hareketler 2, her Pazartesi akşamı yeni bölümleri ile ekrana geliyor.
22.01.2022 Televizyon
Çok Güzel Hareketler 2 - 108. bölüm fragmanı yayında!
Çok Güzel Hareketler 2 - 108. bölüm fragmanı yayında! Bu haftanın konuğu usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan oluyor. Çok Güzel Hareketler 2, BKM Mutfak’ın ikinci kuşağından oluşan kadrosu ve Yılmaz Erdoğan’ın yönetimindeki atölyeden çıkan yeni skeçleriyle Kanal D’de!
19.01.2022 Televizyon
Demirören TV’ye Ödül Yağmuru!
Demirören TV’ye Ödül Yağmuru! Bu yıl ilki gerçekleşen “The Best of Time- Zamanın En İyileri’’ ödülleri önceki akşam sahiplerini buldu. Zenn Medya ve Moon Life Dergisi medya sponsorluğunda gerçekleşen, sunuculuğunu Demet Şener ve Suat Sandalcı’nın yaptığı geceye iş, sanat, siyaset ve medya dünyasının ünlü isimleri katıldı.
19.01.2022 Televizyon
Bu hafta diziler var mı? Dizeler bu hafta yayınlanacak mı, bugün hangi diziler var?
Bu hafta diziler var mı? Dizeler bu hafta yayınlanacak mı, bugün hangi diziler var? Bu hafta diziler yayınlanacak mı, yok mu 2022? Yeni haftanın başlamasıyla dizilerin akıbeti hakkında yapılan aramalar da arttı. Geçen hafta Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri TV'de takip ettikleri dizilerin yılbaşı nedeniyle ekranlara gelmemesi üzerine, bu hafta dizilerin olup olmadığı sorgulanıyor. Peki, bu hafta diziler var mı, yok mu 2022? Diziler bu hafta oynayacak mı? Bugün hangi diziler var?
10.01.2022 Televizyon
Çok Güzel Hareketler 2’nin yeni alt yapısı görücüye çıkıyor!
Çok Güzel Hareketler 2’nin yeni alt yapısı görücüye çıkıyor! Kanal D’nin, genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, sunuculuğunu Eser Yenenler’in yaptığı Çok Güzel Hareketler 2, her Pazartesi akşamı yeni bölümleriyle ekrana geliyor.
8.01.2022 Televizyon
Çok Güzel Hareketler 2 - 106. Bölüm Fragmanı
Çok Güzel Hareketler 2 - 106. Bölüm Fragmanı Çok Güzel Hareketler 2, BKM Mutfak’ın ikinci kuşağından oluşan kadrosu ve Yılmaz Erdoğan’ın yönetimindeki atölyeden çıkan yeni skeçleriyle Kanal D’de!
7.01.2022 Televizyon
Çok Güzel Hareketler 2’ye bu hafta usta oyuncu Oya Başar konuk oluyor
Çok Güzel Hareketler 2’ye bu hafta usta oyuncu Oya Başar konuk oluyor Kanal D’nin, genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, sunuculuğunu Eser Yenenler’in yaptığı Çok Güzel Hareketler 2, her Pazartesi akşamı yeni bölümleriyle ekrana geliyor.
25.12.2021 Televizyon
Çok Güzel Hareketler 2 bu hafta yine çok güldürecek!
Çok Güzel Hareketler 2 bu hafta yine çok güldürecek! Kanal D’nin, genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, sunuculuğunu Eser Yenenler’in yaptığı Çok Güzel Hareketler 2, her Pazartesi akşamı yeni bölümleri ile ekrana geliyor.
18.12.2021 Televizyon
'Çok Güzel Hareketler 2' oyuncusu Arif Güloğlu kanseri yendi!
'Çok Güzel Hareketler 2' oyuncusu Arif Güloğlu kanseri yendi! Kanal D'de ekranlara gelen 'Çok Güzel Hareketler 2'in başarılı oyuncusu Arif Güloğlu, yakalandığı lenf kanserini dokuz aylık tedavi sürecinin ardından atlattı.
14.12.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çok Güzel Hareketler 2 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çok güzel hareketler 2 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.