Ahmet Mümtaz Taylan

Ahmet Mümtaz Taylan

Son dakika Ahmet Mümtaz Taylan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahmet Mümtaz Taylan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahmet Mümtaz Taylan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Mümtaz Taylan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet mümtaz taylan gelişmeleri de dahil olmak üzere 231 ahmet mümtaz taylan haberi bulunmuştur. Tüm ahmet mümtaz taylan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni Abdullah Ahmet Mümtaz Taylan oldu!
Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni Abdullah Ahmet Mümtaz Taylan oldu! Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni Abdullah belli oldu. Oyuncu Settar Tanrıöğen'in beyin kanaması geçirmesi ve hastaneye kaldırılmasıyla birilikte diziden ayrılığı kesinleşti. Nursema'nın babası, Pembe'nin kocası olacak yeni Abdullah da oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan oldu. Peki Ahmet Mümtaz Taylan kimdir?
26.02.2024 Magazin
Kübra dizisi konusu gerçek mi, Kübra ne demek? Kübra dizisi nerede çekildi, Kübra uyarlama mı?
Kübra dizisi konusu gerçek mi, Kübra ne demek? Kübra dizisi nerede çekildi, Kübra uyarlama mı? Kübra dizisi başladı. Netflix'te yayınlanan Türk yapımı Kübra dizisinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu isimler yer alıyor. Peki, Kübra dizisi konusu gerçek mi, Kübra dizisi nerede çekildi? Kübra ne demek?
19.01.2024 Televizyon
Ahmet Mümtaz Taylan'ın sağlık durumu nasıl?
Ahmet Mümtaz Taylan'ın sağlık durumu nasıl? 'Leyla ile Mecnun' dizisinde canlandırdığı İskender Çınar karakteri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, kalp ameliyatı olmuştu. Taylan, iki ay sonra sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.
26.03.2023 Magazin
Ahmet Mümtaz Taylan'dan güzel haber geldi! Sağlık durumu...
Ahmet Mümtaz Taylan'dan güzel haber geldi! Sağlık durumu... Usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, 23 Ocak Pazartesi günü Koç Üniversitesi Hastanesi'nde koroner by-pass operasyonu geçirmişti.
24.01.2023 Magazin
Ahmet Mümtaz Taylan'dan kötü haber! Doktoru acil ameliyat dedi
Ahmet Mümtaz Taylan'dan kötü haber! Doktoru acil ameliyat dedi Leyla ile Mecnun dizisinde hayat verdiği İskender karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan hastaneye yatacak.
22.01.2023 Magazin
TÜYAP kitap fuarı nerede? 39. TÜYAP kitap fuarı girişi ücretli mi, giriş ücreti ne kadar?
TÜYAP kitap fuarı nerede? 39. TÜYAP kitap fuarı girişi ücretli mi, giriş ücreti ne kadar? Pandemi nedeniyle 2 sene ara verilen TÜYAP Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı dün kapılarını açtı. Kitapsever TÜYAP kitap fuarı ücretleri ve katılımcı listeleri hakkında araştırma yapamaya başladı. Peki, TÜYAP kitap fuarı nerede? 39. TÜYAP kitap fuarı girişi ücretli mi, giriş ücreti ne kadar?
6.12.2022 Kültür Sanat
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleşen 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali bu akşam düzenlenen Ödül Töreni ile sona erdi. İşte ödül alan filmler ve isimler...
8.10.2022 Magazin
Altın Portakal'da açılış gecesi
Altın Portakal'da açılış gecesi Bu yıl 59'uncusu düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivalinin açılışı gerçekleştirildi. Açılış töreni öncesinde katılımcıların yürüdüğü kırmızı halıda şıklık yarışı yaşandı.
1.10.2022 Magazin
Devrim Yakut: Minnacık şey beni hastanelik etti
Devrim Yakut: Minnacık şey beni hastanelik etti Kanal D'nin Camdaki Kız dizisinde Gülcihan karakterini canlandıran Devrim Yakut meslektaşı Ahmet Mümtaz Taylan'ın programına konuk oldu. Eşi Alper Kut ile kısa süre sonra aynı hastalığa yakalanan usta oyuncu, yaşadıkları zorlu süreç hakkında konuştu.
22.09.2022 Magazin
Burcu Biricik'ten samimi itiraf: Babamla tanışmıyorum!
Burcu Biricik'ten samimi itiraf: Babamla tanışmıyorum! Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik, Ahmet Mümtaz Taylan'ın 'Empati' programına konuk oldu. Ünlü oyuncu özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.
25.08.2022 Televizyon
Ahmet Mümtaz Taylan'ın gururlu günü! Kızı Florida'daki okulundan mezun oldu
Ahmet Mümtaz Taylan'ın gururlu günü! Kızı Florida'daki okulundan mezun oldu Oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan Florida'daki 'Ringling College of Art and Design'ı bitiren kızının kepli fotoğrafını Instagram'da paylaştı. Usta oyuncu "Mutluluğu tarif etmek çok zor bazen. Misal şu an perişan mutluyum" notunu düştü.
13.05.2022 Magazin
'Aziz' dizisine sürpriz konuk!
'Aziz' dizisine sürpriz konuk! Yılların sevilen ismi Hamdi Alkan, her cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de yayınlanan 'Aziz' dizisine Peder Leo rolüyle konuk oluyor.
2.03.2022 Televizyon
Çok Güzel Hareketler 2’ye bu hafta, Ahmet Mümtaz Taylan konuk oluyor
Çok Güzel Hareketler 2’ye bu hafta, Ahmet Mümtaz Taylan konuk oluyor Kanal D’nin, genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, sunuculuğunu Eser Yenenler’in yaptığı eğlence programı Çok Güzel Hareketler 2, her Pazartesi akşamı yeni bölümleri ile ekrana geliyor.
22.01.2022 Televizyon
Çok Güzel Hareketler 2 - 108. bölüm fragmanı yayında!
Çok Güzel Hareketler 2 - 108. bölüm fragmanı yayında! Bu haftanın konuğu usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan oluyor. Çok Güzel Hareketler 2, BKM Mutfak’ın ikinci kuşağından oluşan kadrosu ve Yılmaz Erdoğan’ın yönetimindeki atölyeden çıkan yeni skeçleriyle Kanal D’de!
19.01.2022 Televizyon
Taner Ölmez'in eşi Ece Çeşmioğlu'nun karnı belirginleşti
Taner Ölmez'in eşi Ece Çeşmioğlu'nun karnı belirginleşti Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu bebek için gün sayıyor. Haziran'da evlenen çift anne-baba olmanın heyecanını yaşıyor.
17.12.2021 Magazin
Iman Elbani kimdir? Murat Yıldırım'ın eşi Iman Elbani’nin memleketi, yaşı ve hakkında diğer merak edilenler…
Iman Elbani kimdir? Murat Yıldırım'ın eşi Iman Elbani’nin memleketi, yaşı ve hakkında diğer merak edilenler… SHOW TV'nin iddialı dizisi 'Aziz'in kadrosuna Murat Yıldırım'ın eşi Iman Elbani dahil oluyor. Fas asıllı oyuncu Türkiye’de ilk kez kamera karşısına eşi ile 'Aziz' dizisi için geçecek. Elbani’nin hangi rolle ekranlara geleceği ise henüz netleşmedi. Peki, Iman Elbani kimdir, nereli, kaç yaşında?
7.12.2021 Televizyon
Ünlü oyuncu Taner Ölmez'i paylaştı! 'Benziyor muyuz?'
Ünlü oyuncu Taner Ölmez'i paylaştı! 'Benziyor muyuz?' Alef 2. sezona dahil olan Hande Soral ve Taner Ölmez birlikte poz verdi. Soral'ın Taner Ölmez ile pozu sosyal medyada dikkat çekti.
22.11.2021 Magazin
Aziz Dizisi nerede çekiliyor? Aziz Dizisi konusu, oyuncuları ve karakterleri
Aziz Dizisi nerede çekiliyor? Aziz Dizisi konusu, oyuncuları ve karakterleri Show TV'nin yeni dizisi 'Aziz' bu akşam saat 20.00'de izleyicilerle buluşuyor. Dizinin 1. bölümünde; Antakya’nın en büyük halı üreticisi Payidar ailesinin büyük oğlu Aziz'in refah ve ışıltı dolu hayatı bir Fransız Teğmeni öldürmesiyle altüst olur. Şehri terk etmek zorunda kalan Aziz, geride ailesini ve büyük aşkı Dilruba'yı bırakır. Öldü sanılan Aziz'in iki yıl sonra şehre dönmesi ise hem Payidar ailesinin hem de şehrin kaderini değiştirecektir. Peki, Aziz Dizisi nerede çekiliyor? Aziz Dizisi konusu, oyuncuları ve karakterleri...
5.11.2021 Gündem
Ahmet Mümtaz Taylan'dan Cengiz Bozkurt açıklaması!
Ahmet Mümtaz Taylan'dan Cengiz Bozkurt açıklaması! Usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, bu yıl yedincisi düzenlenen Kahramanmaraş Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı’nda sevenleriyle bir araya geldi. 'Leyla İle Mecnun'un 'İskender'i, aynı diznin 'Erdal Bakkal'ı Cengiz Bozkurt ile aralarının bozuk olduğuna dair medyaya yansıyan haberlere açıklık getirdi.
2.11.2021 Magazin
Elif Sönmez, 'Aziz' kadrosuna katıldı
Elif Sönmez, 'Aziz' kadrosuna katıldı 'Ramo'nun ardından bir süre dinlenen Murat Yıldırım, 'Aziz' isimli dizinin başrol oyuncusu olarak boy gösterecek. Dizinin kadrosuna, son olarak 'Doğduğun Ev Kaderindir'de 'Cemile' rolüyle izlediğimiz Elif Sönmez de dahil oldu.
26.09.2021 Magazin
Kin filminin konusu ne, oyuncuları kim? Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı Kin filmi ne zaman yayınlanacak?
Kin filminin konusu ne, oyuncuları kim? Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı Kin filmi ne zaman yayınlanacak? Senaryosunu Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı, Güney Kore filmi The Grudge'dan uyarlanan Kin filmi fragmanı yayınlandı. Fragmanı ile dikkatleri üzerine çeken filmin başrolünde Yılmaz Erdoğan ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimler de yer alıyor. Kin filmi ne zaman yayınlanacak? İşte Kin filmi konusu, oyuncuları…
14.09.2021 Gündem
Ferhan Şensoy'a veda! Ünlü isimler yasa boğuldu
Ferhan Şensoy'a veda! Ünlü isimler yasa boğuldu Türk tiyatrosunun usta ismi Ferhan Şensoy, 70 yaşında hayatını kaybetti. Uzun zamandır yoğun bakımda olan büyük usta vefatıyla sevenlerini yasa boğdu. Ünlü isimler üzüntülerini dile getirdi.
31.08.2021 Magazin
TRT'nin yeni dizisi Mevlana'da şok ayrılık! Başrol...
TRT'nin yeni dizisi Mevlana'da şok ayrılık! Başrol... TRT dijital platform için büyük bir hazırlık sürecine girdi. TRT'nin dijital platformu için hazırlanan dizilerden birisi de Mevlana...
23.08.2021 Magazin
Leyla ile Mecnun yeni fragman yayınlandı! Exxen Leyla ile Mecnun ne zaman başlıyor?
Leyla ile Mecnun yeni fragman yayınlandı! Exxen Leyla ile Mecnun ne zaman başlıyor? Absürt komedi Leyla ile Mecnun dizisi yeniden yayınlanmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen Leyla ile Mecnun dizisinden ilk fragman geldi. Yıllar sonra eski kadrosuyla devam eden Leyla ile Mecnun dizisinin yeni fragmanı hayranları tarafından araştırılıyor. Peki Leyla ile Mecnun ne zaman başlayacak?
22.07.2021 Gündem
Setten ilk paylaşım geldi!
Setten ilk paylaşım geldi! 'Leyla ile Mecnun' dizisinde 'Erdal Bakkal' karakterine hayat veren usta oyuncu Cengiz Bozkurt, setten çekilen bir kareyi sosyal medya hesabından paylaştı.
16.07.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Mümtaz Taylan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet mümtaz taylan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.