Gazete Vatan Logo

Kübra dizisi konusu gerçek mi, Kübra ne demek? Kübra dizisi nerede çekildi, Kübra uyarlama mı?

Kübra dizisi başladı. Netflix'te yayınlanan Türk yapımı Kübra dizisinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu isimler yer alıyor. Peki, Kübra dizisi konusu gerçek mi, Kübra dizisi nerede çekildi? Kübra ne demek?

Kübra dizisi konusu gerçek mi, Kübra ne demek? Kübra dizisi nerede çekildi, Kübra uyarlama mı?

Kübra dizisi gerçek mi, uyarlama mı? Dizinin yayınlanmasıyla hakkında yapılan araştırmalar da yoğunlaştı. Dizide Gökhan karakterine hayat verecek olan Çağatay Ulusoy, arka sokaklarda yaşayan genç bir adamı canlandıracak. Peki, Kübra dizisi nerede çekildi, Kübra dizisi oyuncuları ve konusu ne?

KÜBRA DİZİSİ GERÇEK Mİ, UYARLAMA MI?

Netflix'te yayınlanacak olan Türk dizisi Kübra'nın yayın tarihi belli oldu. Buna göre; Kübra dizisi 18 Ocak 2024 Perşembe günü yayınlanmaya başlayacak.

KÜBRA DİZİSİNİN KONUSU

Gökhan, İstanbul'un arka sokaklarında yaşayan genç bir adamdır. Hayatının aşkı ile evlenmek için hayatını düzene sokmaya çalışan Gökhan'ın hayatı, bir gün parçası olduğu sanal arkadaşlık grubundan gelen bir mesajla alt üst olur.

Kübra isimli bir hesaptan gelen mesajda, kimsenin bilmediği olaylar hakkında birtakım bilgiler yer almaktadır. Gökhan'ın mesajlaşması devam ettikçe, kendisini seçilmiş kişi olduğuna inandığı bir durumun içinde bulur.

KÜBRA DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Çağatay Ulusoy

Aslıhan Malbora

Ahsen Eroğlu

Nazan Kesal

Cihan Talay

Aytek Şayan

Ahmet Mümtaz Taylan

Cemalettin Çekmece

Erdem Şenocak

Haberin Devamı

KÜBRA NE DEMEK?

Kübra ismi, en büyük, büyük olan, daha büyük (Ekber’in müennesi) anlamına gelmektedir. 

KÜBRA İSMİ KUR'AN-I KERİMDE GEÇİYOR MU?

Kur'an-ı Kerimde de geçen Kübra isminin kökeni Arapçadır. Hz. Muhammed (s.a.v)'in ilk eşinin adı Haticetü’l-Kübra' dır.